Pokaż pełną wersje : Dobra postac na PvP
egieldapl
30-07-2007, 13:14
witam
byc moze byl tu na tym forum juz taki temat ale niestety sie go nie doszukalem, jaka aktualnie jest najlepsza postac na PvP ??
Czy knightem da sie peczyc?? jesli tak to czym najlepiej bic axe sword etc?
Elo. Nie ma najlepszej postaci na pvp to czy jest dobra zalezy od umiejetnosci gracza. Po updacie knightem pkuje sie calkiem fajnie, wybor broni zalezy od ciebie.
tomektrz
30-07-2007, 18:57
Pewnie, że knightem da się PKować. Ja osobiście tego nie lubię, bo trzeba cały czas gonić "cel". Ale jak już wspominali koledzy wyżej, wszystko zależy od twoich umiejętności.
Jak masz 40+ lvl to knighta ciężko jest ubić bo ma dość dużo hp (Wiem bo biłem typa na afk i trochę zajęło 46 knight :p)
Pallem fajnie się pk jak masz wysokie skille tak z 60 na 45 max hita jakiego walniesz w typa z p set to około 30
Ale i tak na światach PvP polecam postaci magiczne :] Chyba nie muszę tłumaczyć czemu ;)
dartra111
30-07-2007, 22:32
mi sie zdaje że jak peczyc knightem to tylko z cluba... tani jest i o to za różnica o 1 stata...
VolterCelt
31-07-2007, 00:15
Jezeli chcesz szybko zaczac pk'owac to sorc, wbijasz lvl i pkujesz z summonami czy z runami. Jezeli masz "troche" czasu to zrob sobie palladyna, nabij troche lvli, a pozniej skilluj, i masz bardzo dobra postac do pkowania. Ja osobiscie knighta odradza bo zaduzo czasu na skill ci zejdzie, no chyba ze masz zamiar ubijac 10 lvle :).
//Volter ;)
na pvp najlepszy jest sorc i tylko sorc [ogolnie postacie magiczne, ale lepszy sorc od druida ;) ]
pozniej moze byc paladyn ale nie ma takiej mocy jak magik. kazda prfoesja moze byc dobra gdy sie wie jak walczyc. knight moze dobrze bic ale trzeba umiec :) [ i oczywiscie z cluba bic bo najtaniej].
wybor nalezy tak i tak do ciebie jakby nie bylo B)
Teraz po update najlepiej pekowac palkiem bo dobrze wchodzi i z daleka strzelasz a knightem musisz dobiec i bic wiec ja bym stawial na palka :)
Ja palka odradzam dla ciebie, bo to postać tylko dla doświadczonych graczy :P
Najlepiej sorca, albo druida, najłatwiej się nimi pkuje: różdżka, hmmy i trapujesz ofiare;)
Paladin'Popek
14-08-2007, 02:27
wedlug mnie "najlepsza" postac na pking to Paladyn poniewaz ma wyrownane staty hp/mana i ma dobre czary leczace exura vita/gran. Knight dobra postac na pk ale w podziemiach na powieszchni nie wiele zdziala. Sorc/Drut dobra postac ale ma bardzo malo hp co moze sie okazac szybkim dedem gdy utamo sie skonczy lub many braknie jak juz mowilem Palek rox xD
Najlepsza na pvp była Tibia od 7.4 do 7.6 :) A profesja? Do zabijania sorków/druidów - wybierz sorka/druida. Do zabijania knighta/palla - wybierz knighta/palla. Magiem knighta już nie zabijesz, ale drugiego maga - tak samo, jak przed updatem
bulamen7
21-08-2007, 01:04
paladynem na 25 lvl sie bosko peczy :P
Szyszkati
24-08-2007, 15:27
jasne ze sork jest najlepsa profesja na pvp.Wszyscy maja respkt do ciebie no i te kochane hity z sd :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.