Pokaż pełną wersje : Free Itamss o.O
ja bym wolał na tym zarobić :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28490
___________________nic już niema_____________________
@up
Yeee wielkie dzięki za spoil....
Peres3201
30-07-2007, 20:29
@2xUp
Dziecko nie podniecaj się rzeczami w tępej grze -.-
@Top
Jego itemy.Zrobił z nimi co chciał ;-) Gz za hmm ... odwagę ?
dark_solti
30-07-2007, 20:30
no nic fajno xd (ja osobiscie bym sprzedal all na allegro :>)
ELO
@Bleejv
nikt niemusi czytac mojego posta ;)
Ametystowec
30-07-2007, 20:33
xys ty skretynialy debilu, jestes tak glupi ze az mi cie szkoda
@topic
chyba Maciuś z klanu kierował tą postacią:D
Duke Dran
30-07-2007, 20:37
Pwn3d xd. Jak już wywalił te inne itemy dla graczy to mógł też te mpa z demonką i czymś tam jeszcze. Gratulacje za widowiskowe skończenie z Tibią.
"ITSAONLYFUCKGAME"
i nic wiecej nie trzeba pisac...
gz!
@Ametystowec
za co mnie obraziłeś X( za to że podobał mi się filmik i napisałem posta w którym napisałem co wyrzucił
sam jestes debilem jak dla mnie że obrażasz ludziX(
Fajny sposób na skończenie z grą ;]
Gratz ;]
@Peres3201
po prostu debil, tylko tacy ludzie zostają prawdziwymi ciotami, co nic w życiu nie potrafią zrobić, a uważają sie za nie wiadomo kogo, nawet koła w rowerze pewnie nie umie dobrze napompować
gavreonien
30-07-2007, 21:08
@xys
nie, to Ty jesteś debilem.... nie spoiluje się filmu, to tak jakbyś nie przeczytał książki a ktoś Ci powiedział jej zakończenie, miło by Ci było?
Nie musiałeś tego czytać.
Granteon
30-07-2007, 21:11
Ja bym wolał wystawić na Allegro, przynajmniej bym zarobił kilkaset(?!) zł.
@Granteon
ale Jego sposób byl efektywniejszy xD
BingooCola
30-07-2007, 23:33
Zdolowalem sie jak to zobaczylem :O
--Fadis--
31-07-2007, 02:41
Up :ja też.
Ja bym sprzedał na allegro ,zawsze coś zł masz na rlX(.
"ja bym to sprzedal na allegro" nie widzałem filmu, wiec nie wiem czy to polak, ale ludzie, jezeli to nie byl polak, musicie uswiadomic sobie, ze (nie w polscie) do nich pacc to jak "mama daj na chipsy" oni nie muszą wspomagać ani zarabiać na Tibii, graja dla zabawy, przecietny holender z wyplaty, w kazdy miesiacu moze jechac na wakacje i kupic samochód, +oplaci za to mieszkanie i bedzie mial co jesc, więc dla tych co "sprzedali by to na allegro" polecam troche pomyslec zanim cos napisza...
@up
I spłacie parę kredytów Bo przecież na zachodzie kredyt ma znikome oprocentowanie.. Wiem bo ojciec pracuje w Niemczech heh ;] Pozdro ;]
Browarrior
31-07-2007, 09:24
Ja bym dal kolegom ale przeciez to jego wiec niech robi co chce
Dla wielu tibia to nalug wienc najlepszym sposobem na skonczenie z nim bylo to co wlasnie zrobil.
Gdyby wystawil na allegro??
moglby sie zastanawiac czy "wycofac,niewycofac aukcji a moze za zarobione pieniadze kupie cos na allegro"
Oddal kolegom?? moglby poprosic o zwrot a tak to AMBA FATIMA
ITEMS NIMA
Graty dla tego gracza i powodzenia w RL
Dla wielu tibia to nalug wienc najlepszym sposobem na skonczenie z nim bylo to co wlasnie zrobil.
Gdyby wystawil na allegro??
moglby sie zastanawiac czy "wycofac,niewycofac aukcji a moze za zarobione pieniadze kupie cos na allegro"
Oddal kolegom?? moglby poprosic o zwrot a tak to AMBA FATIMA
ITEMS NIMA
Graty dla tego gracza i powodzenia w RL
ewentualnie zakupić słownik języka polskiego.. hm?
Myślałem, że wyrzuci te itemy jakimś większym levelem, a to takim pyrtkiem wyrzucał, że nie miał spamu ani nikt się nim nie interesował. Szkoda troche, bo można było to lepiej zrobić.
@down
to był brazol, a pare postów wcześniej ktoś wyjaśnił, że dla niektórych osób sprzedanie itemów na auckji<cena jej wystawienia. To tak jak sprzedać pudełko zapałek za 10 groszy, a za same wystawienie ich zapłacić 1zł. NON SENS
po 2.już lepiej było wyjść tym swoim h levelem, zapakować na siebie więcej stuffu i wyrzucać w środku depo, a nie na -1 dla jakiegoś freda.
Mezczyzna
31-07-2007, 11:02
@up
Lepiej zrobić niby jak? :D Miał podkręcać te itemy?
@topic
Ja bym to osobiście sprzedał na allegro :baby:
Omg tera każdy będzie pisać, żeby sprzedał to na allegro...
@topic
Przecież duużo brazoli gra w tibię, to chyba powinni mieć swoją stronkę typu allegro.
@down
Dziękuję za podpowiedź : )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.