Pokaż pełną wersje : Dsl :)
DSL pokazane na trade :]
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28492
dark_solti
30-07-2007, 20:33
Error why ja mam to w niektorych filmikach ?:<
lol ja tez mam errora ;p 2x mi sie to dopiero zdazylo B)
moze ktos jakis ssik zazuci?:P
OldSlayer
30-07-2007, 20:40
Hmmmm.... też mam errora, czyżby keylog w rec.?
Za długa nazwa pliku, skrocic do flexdsl i bedzie dobrze.
Za dluga nazwa :D
Zmiencie nazwe na np. dsl.rec :)
Duke Dran
30-07-2007, 20:46
Mi jakoś wszystko działa. Oczywiście po obcięciu nazwy bo tak to errorek =.=.
Filmik dobry dla niedowiarków.
gavreonien
30-07-2007, 20:56
ok, już nie trzeba.
spoko, spoko
juz dziala ^^ dzieki :*
myslalem ze sa wiecej warte niz 500 euro :confused:
juz dziala ^^ dzieki :*
myslalem ze sa wiecej warte niz 500 euro :confused:
moze mi ktos powiedziec z kad gosc ma te DSL? z gory thx
@UP
Zajebał z pomocy dla powodzian, tak mówią na mieście.
moze mi ktos powiedziec z kad gosc ma te DSL? z gory thx
Wyłowił z wody, bo ktoś je kiedyś tam wrzucił.
Ps. Odpal Tibia.pl i poczytaj newsy.
@ top
21 MLN gp
10k = 5 zł na allegro
10kk = 5000 zł na allegro
21 kk = 10500 zł na allegro
500 euro = ~2000zł
Ja bym sellnął ten shit za te 21kk i część kasy sprzedał na allegro a resztę wastował na expie.
Przecież na nowym charze też nie będzie nosił tych legsów, a jak tylko ktoś się dowie, że to jego second char, znowu gnoju ludzie mu narobią.
(Może nosić z aol'em te legi na drugim charze, ale jakikolwiek ss lub filmik, w którym będzie widać te legi i hunted :D)
Wyłowił z wody, bo ktoś je kiedyś tam wrzucił.
Ps. Odpal Tibia.pl i poczytaj newsy.
@ top
21 MLN gp
10k = 5 zł na allegro
10kk = 5000 zł na allegro
21 kk = 10500 zł na allegro
500 euro = ~2000zł
Ja bym sellnął ten shit za te 21kk i część kasy sprzedał na allegro a resztę wastował na expie.
Przecież na nowym charze też nie będzie nosił tych legsów, a jak tylko ktoś się dowie, że to jego second char, znowu gnoju ludzie mu narobią.
(Może nosić z aol'em te legi na drugim charze, ale jakikolwiek ss lub filmik, w którym będzie widać te legi i hunted :D)
nie moze mi ktos normalnie powiedziec do jasnej ??? albo dac linka do tematu??????? tylko cfaniakow zgrywacie ..? jak ktos pyta nie idzi enormalnie odpisac tylko odrasu trzeba srac!!
bulamen7
30-07-2007, 21:52
Za długa nazwa pliku, skrocic do flexdsl i bedzie dobrze.
wlasnie -.-
nie moze mi ktos normalnie powiedziec do jasnej ??? albo dac linka do tematu??????? tylko cfaniakow zgrywacie ..? jak ktos pyta nie idzi enormalnie odpisac tylko odrasu trzeba srac!!
nie, nikt nie moze ci normalnie odpowiedziec bo to jest najwazniejsze wydarzenie od czasu powrotu Ferumbrasa a ty qrwa glupio pytasz skad ma... poszukaj to znajdziesz a nie zadajesz idiotyczne pytanie o.O
Drakulka
30-07-2007, 22:20
100.000 pacc trzeba pomagac dzieciom specjalnej troski
IceMaster :)
30-07-2007, 22:49
I to jest kurwa niby 90 lv kyra lol :P
Karol4334
30-07-2007, 23:42
90 lv z allegro.pl :)
Według mnie to zamiast nagrody, która miałaby zapewnić Abertt'owi chwałę, Cipsoft poprostu zapewnił mu dożywotni hunted. :>
I bardzo dobrze, że chłopak pomyślał logicznie. Zrobił nową postać, a nie sprzedał za śmieszne pieniądze.
Według mnie to zamiast nagrody, która miałaby zapewnić Abertt'owi chwałę, Cipsoft poprostu zapewnił mu dożywotni hunted. :>
I bardzo dobrze, że chłopak pomyślał logicznie. Zrobił nową postać, a nie sprzedał za śmieszne pieniądze.
Kazał mu sie tym ktoś chwalić, był tylko podany świat, właściciel DSL sam je pokazal, "udowodnil", ze je ma i sie nimi chwalil, to był jego wybór.
up: Może dlatego, że sami je zdobyli. Oni musieli polować na jakies potwory/robić jakieś questy, a nie jak ten koleś tylko kupić pacca i mieć szczęście. Poza tym tamci mają wyższe lvle i pewnie kumpli.
topic: Dsl, jak dsl. ;p
W sumie niepotrzebnie sie tym chawalil ze ma DSLe, mogl pokazac z noobchara czy cos...
21kk nawet ladna oferta, za taka kase nowego chara raz dwa wyexpi B)
Nie potrzebnie pisze do wszystkich ludzi ze mial oferte 500 euro.
You are hunted by dragon scale legs. 8o
90 lv z allegro.pl :)
****u zdechly nie z allegro tylko wynik sharingu z ziomem, na nebuli mialem 90 ms tez i sam go zrobilem pionku! pewnie ty kupiles swojego chara z lvlem
pozatym bylem na wakacjach i z nikim nie gadalem wiec nie wiedzialem skad mogl gosc miec dsl, dowiedzialem sie od kumpla o co to chodzilo wiec n/c
ciekaw jestem czy ty tak wszystko wiesz i ja w przeciwienstwie do was (tych co sie smiejecie) mialem tutora 2x wiec napewno wiecej wiem o tibi niz ty,
ty tez musiales z kads sie dowiedziec chyba ze jestes jasnowidz!
Drakonir
31-07-2007, 22:50
@Up
Powiesz mi że tutora trudno sobie załatwić?
****u zdechly nie z allegro tylko wynik sharingu z ziomem, na nebuli mialem 90 ms tez i sam go zrobilem pionku! pewnie ty kupiles swojego chara z lvlem
pozatym bylem na wakacjach i z nikim nie gadalem wiec nie wiedzialem skad mogl gosc miec dsl, dowiedzialem sie od kumpla o co to chodzilo wiec n/c
ciekaw jestem czy ty tak wszystko wiesz i ja w przeciwienstwie do was (tych co sie smiejecie) mialem tutora 2x wiec napewno wiecej wiem o tibi niz ty,
ty tez musiales z kads sie dowiedziec chyba ze jestes jasnowidz!
miales tutora bo kupiles test z allegro za 2,50...
Tensz-in
01-08-2007, 01:36
Watpisz ze ma 90 lvl , a moze koles nie na*******a na forum 24/7 jak wy, nie czyta obsranych newsow na tibia.com i nie masturbuje sie patrzac na itemy w tibii, wiec normalnie sie pyta, moze byl na wakacjach w tym czasie, gdzies wyjechal ( nie na wakacjach w carlin ) i nie wie, a tutaj kurwa pr0 evul znawcy z tibia.pl ( mowi samo za siebie ) sie odzywaja, poprostu zenada na tym forum...
@OT
Nie mial oferty za 21kk, sciemnial, bo widzialem wypowiedz kolesia od ktorego niby dostal ta oferte.
miales tutora bo kupiles test z allegro za 2,50...Moze nie oskarzaj bezpodstawnie?
A co do tematu... Zastanawia mnie jedno - po co komu takie dsl? By sie chwalic (hunt)? By nosic? Tez raczej nie... Chyba tylko by komus sprzedac, lecz szczerze mowiac nie wiedzialabym za ile cos takiego moze pojsc... Lepszy ten pacc na rok :).
A tak wogole... To chyba nie temat do klotni, kto kupil postac na allegro, a kto nie...
Error why ja mam to w niektorych filmikach ?:<
ERRORY SA OD TEGO JAK KTOS DAJE KOMUS TRADE, JAK ODRAZU ZAMKNIECIE OKNO TRADE NIE BEDZIE ERRORA
ERRORY SA OD TEGO JAK KTOS DAJE KOMUS TRADE, JAK ODRAZU ZAMKNIECIE OKNO TRADE NIE BEDZIE ERRORA
Tak, errory sa tez przez 2x trade ale akurat w tym filmie trzeba skrocic nazwe poniewaz jest za dluga...
Tak, errory sa tez przez 2x trade ale akurat w tym filmie trzeba skrocic nazwe poniewaz jest za dluga...
ten koles mi napisal ze mi je selnie za 500 euro :P myslalem ze one benda warte z jakies 1kkc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.