zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co miał do wyboru Abertt prócz DSLów ?

Times
31-07-2007, 00:31
Witam. Orientuje się ktoś co miał do wyboru Abertt prócz DSL?

Wiemy że nagroda składa się z trzech części:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony.
2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu.
3. Talon na roczny PACC.

I chodzi mi tu o cały zestaw. Ten "unikatowy przedmiot" odpada ponieważ ktoś miał kiedyś DSL, lecz gdy kończył grę wywalił je do wody.

Abertt dostał też figurkę z inskrypcją lecz nie wygląda mi ona na unikatowy item. Choć "unikatowy" to jest pojęcie względne...

Vil
31-07-2007, 02:22
jesli na figurce bylo napisane "Dla Abertta, z najlepszymi zyczeniami na nowej drodze zycia, dopoki koniec pacca nas nie rozdzieli" to byla ona jak najbardziej unikatowa...

odnosnie tego co mial do wyboru to wie to moze kilka osob, a juz na pewno mala jest szansa ze takiego kogos znajdziesz tutaj, nie trafiajac po drodze na grupe dzieciakow ktore wiedza lepiej.

PiscemNatareDoces
31-07-2007, 03:17
Mi się wydaje Vil że kazdy umie czytać ;]

TibiaNews: So after that he offered you to choose one of those 3 items: Golden Boots, Blessed Shield or the Dragon Scale Legs. Is that correct?
Abertt: He offered me a few more, like magic long sword and thunder hammer
Abertt: But my dream item was always dragon scale legs, so I had the chance. It can't happen everyday :P

Snib'ek
31-07-2007, 14:16
Miał do wyboru także Blessed Shielda, którego na jego miejscu bym wybrał.

@down
"Typie" to sobie do kolegów w podstawówce mów.

Barniakos
31-07-2007, 16:13
Miał do wyboru także Blessed Shielda, którego na jego miejscu bym wybrał.

Tak i jeszcze czerwone ferrari... wez ogarnij się typie zanim cos napiszesz.

PiscemNatareDoces
31-07-2007, 16:21
Tak i jeszcze czerwone ferrari... wez ogarnij się typie zanim cos napiszesz.

Czy Wy obaj wyżej jesteście ku#wa ślepi??

Wklejam drugi raz kawałek wywiadu z Tibianews:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TibiaNews: So after that he offered you to choose one of those 3 items: Golden Boots, Blessed Shield or the Dragon Scale Legs. Is that correct?
Abertt: He offered me a few more, like magic long sword and thunder hammer
Abertt: But my dream item was always dragon scale legs, so I had the chance. It can't happen everyday
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Barniakos
31-07-2007, 16:25
@up:

A czy Ty widzisz gdzies zeby Abertt napisał ze mu proponowano Blessed Shielda? To napisał tylko jakiś typ z tibianews, a Abertt tylko powiedział, że oferowano mu dużo więcej, czyli nie jest pewne ze oferowali mu shielda.

Tompior
31-07-2007, 17:36
Btw. Czy informacja, o tym, ze Abertt wygral jest wogole prawdziwa i potwierdzona??

DRoN
31-07-2007, 17:46
Btw. Czy informacja, o tym, ze Abertt wygral jest wogole prawdziwa i potwierdzona??

Tak.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=141969

PiscemNatareDoces
31-07-2007, 23:56
@up:

A czy Ty widzisz gdzies zeby Abertt napisał ze mu proponowano Blessed Shielda? To napisał tylko jakiś typ z tibianews, a Abertt tylko powiedział, że oferowano mu dużo więcej, czyli nie jest pewne ze oferowali mu shielda.

X: Podobno oferowali ci slipki męskie, gacie po tacie i poduszke Nike'a? Czy to prawda?
y: Oferowali mi o wiele więcej... m.in. laczki góralskie i torebke z biedronki.

To chyba logiczne i jednoznaczne że oferowano mu to co zadal w pytaniu, bo jakby nie to by zaprzeczyl. A po drugie to nietrudne zrozumieć ze oferowali mu te najlepsze itemki w tibi, wiec i w tym na pewno blessed shield'a.

Argen
01-08-2007, 00:04
O.o

Chyba bym powiedział, żeby mi wylosowali, bo bym się nie zdecydował xd

Breejv
01-08-2007, 00:07
@up:

Chyba można się domyślić że miał na myśli "oferowali mi TE RZECZY i dużo więcej" ??

rafe_space
01-08-2007, 15:15
Po co gdybać co mógł dostać? Ma jedyną i niepowtarzalną rzecz w Tibii, której każdy gracz mu zazdrości hehe ;P

Barniakos
01-08-2007, 20:58
A tu ss:
http://tibianews.net/picday/001022.JPG

PiscemNatareDoces
01-08-2007, 23:55
ja bym wybral na jego miejscu chyba blessed shielda albo magic longsworda bo DSL to tylko ten jeden arm a MLS to 5 ataku wiecej a blessed shield 2 shielda, ale DSL tez spoko, co by nie wzial to RAR, ale na pewno nie bralbym thunder hammera bo bedzie kiedys orshabaal i ktos se lotnie.. pozatym SCA lepsze nawet :)

Ziker
09-08-2007, 19:18
@up:

Tak, ja widze, w pierwszym zdaniu cytatu, jesli jestes na tyle slepy, ze nie umiesz tego znalezc to lepiej odejdz od komputera i idz do okulisty.