Pokaż pełną wersje : Ratujmy Saphire !!
SirAdasii
21-02-2008, 10:04
kurde i czego kozaczysz
:( przemoc ogarneła świat! Nadchodzi apokalipsa!
Vincento_Vampire
21-02-2008, 14:24
siemka witam saphiranuw muglbym wam pomuc mialem kiedys knight 30 lew :cup:
dołonczam siem do propozyci i podrawiam Kiełek:cup::cup::cup:X(
Wasz szczerze,
Shane
~
Huj jebac to, szkoda czasu na wadzenie się*, koniec kłotni ;]
* Wadzić się - po śląsku oznacza ono kłocic sie, krzyczec po sobie,
miec spor
20:04 Michal Hawk [21]: yoshi
20:04 Yoshi'San [80]: ?
20:04 Michal Hawk [21]: to ty jestes ten k..... na forum?
20:04 Michal Hawk [21]: co ci "wciepywalem"
20:04 Michal Hawk [21]: head here
20:04 Michal Hawk [21]: ?
20:05 Yoshi'San [80]: na to wyglonda
20:05 Michal Hawk [21]: to sry <rotfl> myslalem na poczatku ze to jakliis frajer a potwem zajarzylem ze ty 82 tez masz ;]
20:05 Yoshi'San [80]: 80*
20:07 Michal Hawk [21]: hi
20:08 Yoshi'San [80]: od poczatku doskonale wiedziales kim jestem
20:09 Yoshi'San [80]: wiec nie wiem o czym pierdolisz teraz
20:09 Michal Hawk [21]: nie wiedzialem ;] a z rfesdzta jebac to ;]
20:12 Yoshi'San [80]: Wiedziales bo zwracales sie do mnie na forum per 'yoshi'
---------------------------------------------------------------------------------
Rozmówca przelogował sie na innego chara
---------------------------------------------------------------------------------
20:12 Yoshi'San [80]: Wiedziales bo zwracales sie do mnie na forum per 'yoshi'
20:12 Yoshi'San [80]: wiec nie wiem po chuj ta szopka teraz
20:12 Head'Bong [18]: pozniej
20:12 Head'Bong [18]: 4fun ;]
20:12 Head'Bong [18]: ta szopka jest po to bo masz 80 lewel i chcem ci sie podlizac wiesz ? ;]
20:13 Head'Bong [18]: ehhh
20:13 Yoshi'San [80]: Wlasnie tak to wyglada z mojej perspektywy
20:13 Head'Bong [18]: to zle na topatrzysz ;]
20:14 Yoshi'San [80]: A jak powinienem na to spojrzec?
20:14 Head'Bong [18]: oniektywnie
20:14 Yoshi'San [80]: oniektywnie?
20:14 Head'Bong [18]: yhy?
20:15 Head'Bong [18]: sry nie jestem w doma u siebie
20:15 Yoshi'San [80]: A nie przypadkiem 'obiektywnie'?
20:15 Head'Bong [18]: hujowo sie pisze
20:15 Head'Bong [18]: obiektywnie
20:15 Head'Bong [18]: a znasz takie wyrazenie jak oniektywnie ?"
20:16 Yoshi'San [80]: A jest takowe?
20:17 Head'Bong [18]: no wlasnie nie . . . . ;]
20:18 Yoshi'San [80]: Patrze na to obiektywnie i widze ze tlumaczysz sie tym ze ' nie wiedzialem ze masz 82 level' prezentujac tym samympostawe typowego pe el retarda dla ktorego jedynym wyznacznikiem jest level
20:19 Head'Bong [18]: omg
20:19 Head'Bong [18]: patrz
20:19 Head'Bong [18]: mowie ze na poczatku nie wiedzialem ze ten K... to ty jestes a potem zajarzylem ze masz 80 a tam tez cos takiego piszew lvl ;]
20:21 Yoshi'San [80]: Czyli patrzac obiektywnie na twoje zachowanie , gdybym, calkiem hipotetycznie rzec biorac . mial level nizszy od twojego , nie dostrzegl bys swojego bledu i nie przepraszal za aroganckie zachowanie?
20:22 Head'Bong [18]: tez bym przepraszal (;
20:22 Head'Bong [18]: znaczy wiesz nie pzrepraszal bym koelsia ktory ma 15 lvl i nigdzie indziej nie mial wiekszego bomto samo za siebie mowi;]ale jak ktos ma 25+ to cos o ttibi wie wiec wiesz
20:23 Head'Bong [18]: a w 80% jak jakis 16+ latek gra w tibie to na 15 lvl nie konczy wiec
20:23 Head'Bong [18]: mozna wnioskowac ze jezeli ten 15 lvl jest dlugo i innego chara b uie ma na koncie ze jest newbie albo nobem albodzieckiem neo
20:25 Yoshi'San [80]: zastanawia mnie jedna kwestia
20:25 Yoshi'San [80]: mianowicie
20:25 Yoshi'San [80]: jestem niezwykle ciekawy czy twoja postawa kieruje szacunek do mojego levela i potencjalnej wiedzy o tibii czyzwykle ,ze tak powiem kolokwialnie 'obsranie sie ze moge cie dojebac '
20:26 Yoshi'San [80]: nie bierz tego do siebie, poprostu jestem ciekaw
Niestety nie doczekałem sie odpowiedzi na ostanie pytanie , ponieważ mój rozmówca wylogował sie ; //////
SirAdasii
22-02-2008, 21:31
Feb 22 2008, 19:40:22 CET Died at Level 34 by a stalker
@joszi
jakbys mial nub lew to moglby ci cisnac ile chce, ale jestes haj lew tzn ze jestes lepszy i w ogole strach sie bac : x
BENDE BRAL CIE W AUCIEE
RUDY JOSZI TY JESTES EKSTRAKLASA
@joszi
jakbys mial nub lew to moglby ci cisnac ile chce, ale jestes haj lew tzn ze jestes lepszy i w ogole strach sie bac : x
BENDE BRAL CIE W AUCIEE
RUDY JOSZI TY JESTES EKSTRAKLASA
wiec moge cisnonc po tfojej matce ile chce bo ma 0 lv bo nie gra f tibie? ;;;;;;;;;;;;;;
@joszi
moja to moja tfoja to z plejboja
bende jedzil po tfojej matce jak manuel po kanapce ;;;;;;
Seba'rivel
22-02-2008, 22:54
@joszi
moja to moja tfoja to z plejboja
bende jedzil po tfojej matce jak manuel po kanapce ;;;;;;
tfój wierszyk jest nieadekwatny do zaistniałej sytuacji.
Innymi słowy, zamknij morde i zmień rurkowate sztruksy na dressy.
@arc
tfoja stara jest piontym rzulwiem nindza
seba nie mam rurkowatyh sztruksuf ;\
Seba'rivel
22-02-2008, 22:59
nikt mnie nie koha i smierdze rybom : <
seba nie mam rurkowatyh sztruksuf ;\
NIe?:( to szkoda, myślałem ze znalazłem kUmpla:(
nie ; < masz za durze umiejentnosci walki w rencz ;\
Seba'rivel
22-02-2008, 23:03
nie ; < masz za durze umiejentnosci walki w rencz ;\
Dokładnie, ucze się dżet kłun do z książki kucharskiej.
Seba'rivel
22-02-2008, 23:43
seba moge cie dotknonc?
jeśli chcesz mieć trypla.
Bo taka jest prawda znasz kolesia przypuscimy 3 dni, i wiesz o nim tyle o ile, to chyba sie sugerujesz lvl no nie ? co innego taki Dook jak go znam z rok jak nic ;] powiedz mi czemu jak napisze 20 do vilshiona to nie odpisze (założmy ze on nie expi akurat) a jak napisze 65 to mu odpisze ?
SirAdasii
23-02-2008, 17:47
Feb 23 2008, 16:38:37 CET Killed at Level 34 by Naraseel
+ 64 ms Zalver ale jego nie ujeło :)
=/ pierdole co wbije 34 to padam :) nie gram w tą gre :) bb saphira =*
bb friends =*
padłem bo Naraseel "don't like polaks" :] bb
Seba'rivel
23-02-2008, 18:48
+ 64 ms Zalver ale jego nie ujeło :)
=/ pierdole co wbije 34 to padam :) nie gram w tą gre :) bb saphira =*
bb friends =*
padłem bo Naraseel "don't like polaks" :] bb
padłeś bo ni umisz grać raczej;;;
Seba'rivel
23-02-2008, 18:50
Bo taka jest prawda znasz kolesia przypuscimy 3 dni, i wiesz o nim tyle o ile, to chyba sie sugerujesz lvl no nie ? co innego taki Dook jak go znam z rok jak nic ;] powiedz mi czemu jak napisze 20 do vilshiona to nie odpisze (założmy ze on nie expi akurat) a jak napisze 65 to mu odpisze ?
odpisze, jeżeli bedziesz miał mu coś ciekawego do powiedzenia nie zaciekawi się twoim lvl ale twoją gadką;;;)
Buhahahha!
Bujda na resorach!
Tym sposobem sami sobie przedstawiliście sytuacje saphiry...
Te n00b Polacy itp. i WY-dzielni rycerze w złotych zbrojach, honorowi etc. Tylko, że na samym FORUM już się pokłóciliście a bronią są cytaty. BRAWO POLSKA!:D
Omg i kolejny non-pvp noob odzywa sie w tym temacie...niepotrzebnie.
Nikt tu nie mowi, ze jest honorowy i wspanialy obrazajac przy tym innych. Btw zawsze bedzie tak, ze Polacy beda sie klocic ze soba ...czy to takie dziwne?
Ikar Druid padł od Gerpa wiecie za co ? Gerp says: " I hate druids"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
4 Sebarivel
Hmm w sumie i moze tak ale ziarnko prawdy w tym jest ze lvl jest Twoja wizytówka pierwsza, znasz moze przyslowie " jak Cię widzą tak Cię piszą " ? Nie kazdy w Tibi jest taki loyal jak Ty, jak Cie poznałem miałem 37 lvl ;d
Seba'rivel
23-02-2008, 20:27
Buhahahha!
Bujda na resorach!
Tym sposobem sami sobie przedstawiliście sytuacje saphiry...
Te n00b Polacy itp. i WY-dzielni rycerze w złotych zbrojach, honorowi etc. Tylko, że na samym FORUM już się pokłóciliście a bronią są cytaty. BRAWO POLSKA!:D
kłutnie to fun, dont be silly saphira is nice jak umiesz na niej grac, wiec nie wiem o jakiej "sytuacji" mówisz;;;)
Seba'rivel
23-02-2008, 20:28
Ikar Druid padł od Gerpa wiecie za co ? Gerp says: " I hate druids"
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
player killing to też fun;;;) zrób 180+ ed i nie zabijaj ludzi x))) dla funu:) "bo może" to all :) fun fun fun, kogo obchodzi reason ;;; )
On miał 118 albo 128 jakos tak wtedy
jesli ktos bedzie obrazal ab tim to sryy ;( ale my ratujemy saphire _/ trza zaczynac powoli eh?
Feb 23 2008, 23:14:16 CET Killed at Level 47 by Inokoro
and by Panarok
Nice akcja ;] nikt nie padl od nas. Coraz lepiej nam idzie ;p
Myslicie ze to cos da ze jeden frajer padl a za 2 h bedzie to samo ? Nie wyrobimy. A i pamietac trzeba ze jak juz zabijemy tych 50 lvl to jeszcze zostaja 100lvl i 150 lvl oraz powoli 200
Grałem na Saphirze i uważam, że server ten nie jest aż tak niebezpieczny jak np. Berylia lub Amera.
Na Saphirze jest tyle samo ludzi co rar itemów, czyli garstka.
No własnie tylko ppl ile rarow czylli garstka. Tylko ze na Amerze gra ile 700 osob ? Jakbys policzł w % Pa,Pk to uwierz ze Saphira bedzie "rox" w porównaniu do Amery. Tutaj bedziesz miał 60 lvl bedzie fikal w*****al Cie 30 powiedzmy ms jebniesz go albo cos mu powiesz to bedzie kwestia sekund albo ktos wpadnie do szpanu i zeby postraszyc Ciebie, albo napisz na priv, a jak nic z tego to mozesz byc w 80% pewny ze na expie jebniesz o floor'a ;/
Seba'rivel
24-02-2008, 11:18
jesli ktos bedzie obrazal ab tim to sryy ;( ale my ratujemy saphire _/ trza zaczynac powoli eh?
Feb 23 2008, 23:14:16 CET Killed at Level 47 by Inokoro
and by Panarok
zabijesz nobza, to powiem ze ratujesz saphire.
Lol jak dla mnie Nobztrakt teraz sie troche zmienil, juz nie widze zeby robil takie pa jak wczesniej, raczej przylozyl sie do expa. Inna sprawa jest z tymi frajerkami co to zaczynaja grac wyboca sobie chary do 50lvla i pkuja non stop.
Seba'rivel
24-02-2008, 13:01
Lol jak dla mnie Nobztrakt teraz sie troche zmienil, juz nie widze zeby robil takie pa jak wczesniej, raczej przylozyl sie do expa. Inna sprawa jest z tymi frajerkami co to zaczynaja grac wyboca sobie chary do 50lvla i pkuja non stop.
nobz przymierza sie do wt ;;;
nobz przymierza sie do wt ;;;
jak ma 8 czy 10kk na saphi? ;; i btw seba jak sie gra na saphirze? ;;;;
Tibinosss
24-02-2008, 15:44
Nie w tym rzecz, Excailbug. Chcemy pomocy wszystkich ludzi, którzy są w stanie jakkolwiek pomóc. Nie chodzi o to że masz 15 lv... Chodzi o to, że musisz go zwiększyć i jednoczesnie pozostać z całym eq, skilami i levelem.
Innymi słowy, musisz nie dać się zrobić w bambuko przez swe/br czy innych znanych nam powerabuserów.
Guanjin.
sorki za to że powtarzam posta z 1 stronki ale musze xD
moim zdaniem zamiast próbować zrobic jak najlepszą postać to (zależy jakie lvls mają przeciwnicy) powbijałbym po 40lvl+ i trapy im robie po kolei, choć moje pomysły rzadko wypalają to ten mi sie podoba ;p
bo po co sie ukrywac? to że wbije 100lvl i bede latał w mpa, bez deda to nic nieda, jak nie zaatakuje to oni tez nabija wiecej lvli i może gdy zobaczą ze sie wybijasz to cie lać zaczną, więc po co to ?? ja bym zrobil jakas gildia (sami polacy, chyba ze ktoś chcialby szwedom dupe skopac), jakies 40lvl+ moze 50lvl+ i wylać swe z serva xD
mam wyobraznie, no nie?
W sumie rzeczywiscie wiekszym probleme jest ta banda frajerow zwylifobi i nie tylko. Nob sie nie bedzie lapal za 70 pl przeciez jak ma inne rzeczy do roboty. Kiedys nie bbylo kogo lac to nobz jechal z pl 60 ale teraz co innego . . .
Seba'rivel
24-02-2008, 17:15
jak ma 8 czy 10kk na saphi? ;; i btw seba jak sie gra na saphirze? ;;;;
jako tako sie gra;;;) raz lepiej raz gorzej xD
Uncle_Scrooge
24-02-2008, 18:31
ja powiem tyle : chcesz grac nie pekuj to pograsz
ja gram 2 lata i 0 hunta
i jak ide do jakiegos miasta expic to ma mtaka strategie:
-obcykac kto moze byc zagrozeniem - najczesceij redy pod depot
-jakos do nich zagadac
-przeciagnac na swoja strone, nie musisz sie juz ich bac i jak co to masz informacje kto ma pro i u kogo bo najczesciej takie 60 redziki to wtyki maja
Nobztrakt dla Saphiry jest tak charakterystyczny jak Orzeł dla Polski wiec gdyby nawet zrobil wt to w dalekiej przyszlosci i nie sadze aby zakonczyl tu gre zreszta ma tu 220+
ja powiem tyle : chcesz grac nie pekuj to pograsz
ja gram 2 lata i 0 hunta
i jak ide do jakiegos miasta expic to ma mtaka strategie:
-obcykac kto moze byc zagrozeniem - najczesceij redy pod depot
-jakos do nich zagadac
-przeciagnac na swoja strone, nie musisz sie juz ich bac i jak co to masz informacje kto ma pro i u kogo bo najczesciej takie 60 redziki to wtyki maja
Panowie qrwa prosze was przestańcie do.pier.dalać takie farmazony , bo juz mnie dupa boli od spadania z krzesła ze smiechu ;s
@Uncle_Srooge
Ta grasz 2 lata i masz 60lvl... wprost bosko na taki czas gry ( oczywiscie rozumiem, ze podczas tego okresu mogles grac gdzie indziej, nie czepiam sie o to). A tak do twojej wypowiedzi... nie pkowalem i i tak dostalem hunta. Na nizszym lvlu bylo to tylko oczywiscie takie gadanie,ze jestem hunted, ale na wyzszym poziomie Klockren, ktory wpadl mi na exp, zaczal bic i kazal poprostu placic nie dal mi juz tak szybko spokoju. Jeszcze kilka razy probowal mnie ubic, a kiedy pytalem o reason mowil ze "I hate u... No a teraz to w ogole lepiej zebym nie wylazil z depo, bo juz mam przesrane na maxa ;]
Tibinosss
24-02-2008, 20:08
ludzie, wy 40 stron przegadaliscie co na saphirze robi nobztrakt i co robia ogólnie szwedzi oraz jaka jest wasza postac, to jest temat w ktorym zglaszaja sie chetni do odbicia saphiry przez polakow. dziekuje xD
ludzie, wy 40 stron przegadaliscie co na saphirze robi nobztrakt i co robia ogólnie szwedzi oraz jaka jest wasza postac, to jest temat w ktorym zglaszaja sie chetni do odbicia saphiry przez polakow. dziekuje xD
nie obrarzaj mnie ja tu tylko jestem od wkórwiania ludzi dzienkuje za uwage (hcialoby sie powiedziec ja tu tylko sprzontam hehehe) 8o
Seba'rivel
24-02-2008, 20:24
nie obrarzaj mnie ja tu tylko jestem od wkórwiania ludzi dzienkuje za uwage (hcialoby sie powiedziec ja tu tylko sprzontam hehehe) 8o
a ja jestem jego giermkiem
a ja jestem jego giermkiem
jak don kiszot i sanczo pansa
Seba'rivel
24-02-2008, 20:29
jak don kiszot i sanczo pansa
jak marlon i brando.
jak marlon i brando.
jak batman i robin
Seba'rivel
24-02-2008, 20:29
jak batman i robin
jak pierś i sutek
jak pierś i sutek
jak grazynka i rysiek z klanu
Seba'rivel
24-02-2008, 20:33
jak grazynka i rysiek z klanu
jak kupa i dupa
jak kupa i dupa
i jak zwykle zjebales na koniec nie gadam z tobom wypier... oddal sie qrwa
Seba'rivel
24-02-2008, 20:38
i jak zwykle zjebales na koniec nie gadam z tobom wypier... oddal sie qrwa
ale ja jestem kupa:( ty jesteś dupa;;;)
QWa no jak czytam to to mi sie zyc odechciewa ;/ niestety to jest prawda ;/ ale powiedzilem sobie ze albo bede grac na saphirze albo wcale. te drugie wcale nie wykluczone coraz mniej czasu na granie, inne rzeczy wole robic niz tylko grac :(
QWa no jak czytam to to mi sie zyc odechciewa ;/ niestety to jest prawda ;/ ale powiedzilem sobie ze albo bede grac na saphirze albo wcale. te drugie wcale nie wykluczone coraz mniej czasu na granie, inne rzeczy wole robic niz tylko grac :(
to... umrzyj.
Seba'rivel
24-02-2008, 21:40
to... umrzyj.
Ale wyjebałeś flama;;; jesteś jak radziecka wyrzutnia wrzut -NIezawodna.
Ktos miał tu byc chyba retired 2 dni temu ?
20:59 Sir Adasii [34]: BUY BLUE ROBE OR CROWN ARMOR!
Tak wogole to kurwa jakim cudem sperman mnie leje z 6 kratek z sper a ja z 3 moge ? ;/
Tibinosss
25-02-2008, 15:49
seba najwiecej piszez a to ty niszczysz ten temat, no i off top jak z krakowa na hel ;p
ee jeszcze jedno co to za gildia pkers ?? polska ?? to why polakow bija ?? xD
omg Pkers... sama nazwa wskazuje, ze to pk. A to czy Polak czy ktos inny nie robi roznicy bo ubijamy noobow, ktorzy np. na 30 lvlu maja k seta, a laza z jednym manasem ;; Takich Polakow tu na peczki wiec kilku mniej nie zaszkodzi ;p
Tibinosss
25-02-2008, 16:22
omg Pkers... sama nazwa wskazuje, ze to pk. A to czy Polak czy ktos inny nie robi roznicy bo ubijamy noobow, ktorzy np. na 30 lvlu maja k seta, a laza z jednym manasem ;; Takich Polakow tu na peczki wiec kilku mniej nie zaszkodzi ;p
no to cool jestescie, ubijacie polakow (moze i noobow ale sa), a na forum jęczycie ze niby polaków niema i szwedzi rządzą, że trzeba gonic tych gówniarzy itp. brawo ;/
@up
szczerze mnie to pierdoli czy zjem nub polaczka/brazoka/szweda
jak sie dowiem jakiego masz mejna wpadne i po ciebie = ]
Siergiey
25-02-2008, 16:48
haha bo co, bo powiedzial prawde i cie w oczy zaklulo? sam to mu mozesz obciagnac palke. napisz WPADNIEMY i nie udawaj 'wielki wojowniku o saphire ze swe' kogos kim nie jestes, nie byles a moze bedziesz jak dorosniesz i wymienisz mozgownice.
dzienks bez pozdrowien
Seba'rivel
25-02-2008, 16:49
seba najwiecej piszez a to ty niszczysz ten temat, no i off top jak z krakowa na hel ;p
ee jeszcze jedno co to za gildia pkers ?? polska ?? to why polakow bija ?? xD
a co tu do topica jest;;; nie mówicie "zabić swe" tylko "wygrać z hd" dlatego robie off topy bo wasza mentaloność jest spaczona.
Tez tak uwazam. To ze jest Polakiem to ma miec immunitet odrazu? A moze jak prezydent dozywotnia ochronę. Wczoraj se dobijam na zamku w AB 18% czyli dla mnie to z 3k expa i na zamek to i tak masakrycznie duzo, patrze a tam jakis pl 35 pall. Wiec sie pytam
- ty tu expisz? czy dobijsaz lvl?
- expie
- noooooob - mu powiedzialem patrze a on zaczyna mnie ciulac spierdolilem, no i powiedz mi czemu nie mamy wpasc ekipa 15-20 lvl i go nie ujebac? Wiadomo ze sam nie ujebie 35 palla ale w 3-4 to gleba jak huj ;]
Tibinosss
25-02-2008, 17:06
@up
szczerze mnie to pierdoli czy zjem nub polaczka/brazoka/szweda
jak sie dowiem jakiego masz mejna wpadne i po ciebie = ]
uwierz mi, niedałbys rady ;] predzej ja bym cie zjadł, a na dokładke zrookował ;p
@up
Tao no tiaa, ale oni biją tylko za to że jest noobem, a ty byś bił za to że on cie bił (czyli taka kontra) ;p sory ale to jest różnica
Bejbis, dzisiejszgo pieknego, slonecznego popoludnia doszlem do wniosku ze jebie chyba ten serv. Widzac to jak 3 60~ z Ciulofobi przylatuje oznajmic ze John i Cindy sa hunted niby to mi sie plakac chce. Takie "gowniarze" tibijskie nawet nie maja polowy wbitego expa co inni a kozacza ze krew mnie zalewa.
Dlatego czekam na jakies propozycje servow, pvp, i gdzie ktos z znajomych jest czynnym graczem.
Tibinosss
25-02-2008, 17:54
zostań, bedzie dobrze :P
@Tibinosss
Pkowanie jest czescia swiata pvp... a glupio jest pytac kazdego targetA pl? pl? ...troche noobowskie... ale btw kiedy widze, ze ktos sie ladnie broni to go zostawiam.
@Siergiey
Sory, ze to mowie ale cos widze, ze ktos cie chyba skrzywdzil na tej Saphirze, bo czesto sie czepiasz postow ludzi, ktorych nie znasz... ;/ i wrzucasz im niepotrzebnie.
@siergiey
Man nie jestem wojownikiem za safire ; Smiesza mnie takie rzeczy jak i caly ten topic, loguje sie tu tylko na nub chary wylacznie dla zabawy. Jebie mi to czy pixel ktorego zabije jest polski, szwedzki, brazylijski czy kurwa amerykanski. Raczej nie staram sie nikogo udawac dzienx bez pozdrowien >:]
Chcesz sie dalej klocic wal na prv
Arc jezeli Ty podchodzisz tak do sprawy ze tibia wogole ta gra do ktorej sie logujesz to same pixele to Cie rozumie, ale sa ludzie dla ktorych te pixele, sa odmienne, jeden jest super ziomem idzie pogadac drugi jest idiota co pisze frii itanz. Sadze ze poniekad tibia przedstawia wizerunek takim jakim sie jest na realu.
Tibinosss
25-02-2008, 19:19
@up
tibia to lustro normalnie xD
Siergiey
25-02-2008, 20:03
rycerzu arth kto mialby mnie skrzywdzic?
SirAdasii
25-02-2008, 20:56
Ktos miał tu byc chyba retired 2 dni temu ?
20:59 Sir Adasii [34]: BUY BLUE ROBE OR CROWN ARMOR!
Tak wogole to kurwa jakim cudem sperman mnie leje z 6 kratek z sper a ja z 3 moge ? ;/
ahhh staje się sławny na forum :cup:
Seba'rivel
25-02-2008, 21:02
ahhh staje się sławny na forum :cup:
Nie i Chój.
Kazie Arth ;; dunno / btw nie ukradlem ci tego "arth ;/
zostafcie siergeya qrwa bo to super wielki forumowy emce wienc wara qrwa ab pe ele a seba jak muwisz do niego chuj to chodz i sprawdz jak smakóje muj ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Seba'rivel
26-02-2008, 07:40
zostafcie siergiya qrwa bo to super wielki forumowy emce wienc wara qrwa ab pe ele a seba jak muwisz do niego chuj to chodz i sprawdz jak smakóje muj ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
mówie do SirAdasii nie do siergiya kolego! a tfuj nie ma smaku.
SirAdasii
26-02-2008, 14:24
mówie do SirAdasii nie do siergiya kolego! a tfuj nie ma smaku.
i znowu o mnie :) naprawdę robie sie coraz slawniejszy :D
Feb 26 2008, 13:52:27 CET Killed at Level 34 by Seriegy
Tak kurwa sili wy*******aj do szwecji na zmywak =/
i co ja robie na tym serwerze?
Wiecie ze Swinka Porki sie jąka?
Seba'rivel
26-02-2008, 19:57
Jednak praawda jest taka ze wszyscy sie ziomale jak przed dp trzeba pogadac albo qwa jakiegos pk zabic. Ale qwa zeby 5k porzyczyc, 40+ sie tluamczy ze "sry rly teraz nie mam nic" albo qwa w desercie co sie robi 10 min moze i mniej to qwa nagle wszyscy skiluja, ucza sie, hunta maja ;] akurat swe czekaja kiedy sie lognie pl i juz exivuja i leca do niego ;]
są ziomale i frjendsi..
Ja mam frjendsów a ty widze, że masz tylko ziomalów;(
Ojjj head~ teraz zes mnie wqrwil... ty nigdy z nami nie biles nikogo ze Szwedow czy tam innych pkerow, moze jak dostales hunta za free to placiles ale ja nie placilem i dlatego tez nie mzoesz wiedziec jak to jest kiedy logniesz a zaraz po ciebie wpada ekipa... a zreszta nie mam obowiazku pomagac ci w czymkolwiek, a troche ci pomoglem a ty pierdolisz smuty na forum, ze nikt ci nie pomaga...no kurwa czy ty nianki potrzebujesz? -.- i btw kase sie zbiera a nie pozycza...
SirAdasii
26-02-2008, 22:31
MYszka Miki ma narkotiki ;>
Lol nie dawaj ;] za 10 k napewno nie ebdzie rox albo bulisz powaznie ale na wyzszym lvl okolo 150+ k albo wcale ';]
Seba'rivel
26-02-2008, 23:15
Ej panowie, co wy na*******acie za gryps?
MYszka Miki ma narkotiki ;>????? WTF?
A pies Pluto sie ślini?????????????????? WTTTFF?
Jak chcecie ładnie flamowac to się nauczcie plax, bo to co wy tu opowiadacie to opowieści z pod wajchy....
(W potocznym języku wajcha oznacza męskiego członka -> text "śmierdzi ci z pod wajchy" oznacza, że śmierdzą ci jądra)
Uncle_Scrooge
26-02-2008, 23:25
cos mi sie wydaja ze tylko ja jestem tu trzezwy :D
4 you Sebarivel
"Wybacz, wybacz proszę, że jestem taki, że czasem nie pozwolę Ci
żyć tu tak jak chciałabyś, chciałabyś..."
Seba'rivel
27-02-2008, 17:41
4 you Sebarivel
"Wybacz, wybacz proszę, że jestem taki, że czasem nie pozwolę Ci
żyć tu tak jak chciałabyś, chciałabyś..."
wanna die? XD
SirAdasii
27-02-2008, 17:53
Feb 27 2008, 16:50:53 CET Killed at Level 34 by Pompidom
są jakies pytania?
Seba'rivel
27-02-2008, 18:21
są jakies pytania?
Nie i chój.
Ty, ty młody Anime nie pyskuj kk? Dostaniesz klapsa i bedziesz płakać xD!
Seba'rivel
27-02-2008, 19:27
Ty, ty młody Anime nie pyskuj kk? Dostaniesz klapsa i bedziesz płakać xD!
Była ciepła jesienna noc, tfuj stary i tfoja stara sami w pięknym obsypanym różami zielonkawym pokoju.
Przy łóżku z świerzo wypranym prześcieradłem stał malutky drewniany stoliczek, na stoliczku można było zaobserwować romantyczne świece, butelke najlepszego polskiego wina oraz porcelanowe peruwiańskie nakrycie.
Przy stoliku siedzieli tfoi starzy, patrzyli sobie głęboko w oczy, po 15 minutach tej romantycznej sceny, tfoi rodzice weszli wreszcie do łóżka.
<SEX>
I SPUST~!
Tfuj stary spuścił pół litra pomarańczowo-czerwonej spermy w condom.
W tym cudownym momęcie, nastąpiła konsternacja!
Tfoja stara: Ryszardzie! mamy pól litra spermy co z nią zrobimy?
Tfój stary nie myśląc długo powiesił kondoma naładowanego spermą za oknem.
<przez tydzień myśleli "Co z tym zrobic?">
Po tygodniu, tfuj stary podjoł męską decyzje, wychylił się przez okno sięgnoł condom ze spermą i stwierdził:
"Psa wychowaliśmy to to coś też damy rade"
Chyba im coś nie wyjszło kolego xx)
Uncle_Scrooge
28-02-2008, 01:42
no niezle mozna by powiedziec ze jestes jakims jego sasiadem :D:D:D ale z tym ze cos nie wyszlo to sie zgaadzam :D z tego co pamietam z biologii 7 dni od 'spustu' za duzo tych plemnikow by tam nie zylo ale cuda sie zdarzaja...
SirAdasii
28-02-2008, 16:27
Seba'rivel bedziesz moim friendem? bo ty masz 102 lvl a mnie sszwedowie biją ;((
Adasii dont worry, he is too hunted by swe xD!
Seba'rivel
28-02-2008, 16:49
Adasii dont worry, he is too hunted by swe xD!
;; ta? od kogo? i za co?
Seba'rivel
28-02-2008, 16:51
Seba'rivel bedziesz moim friendem? bo ty masz 102 lvl a mnie sszwedowie biją ;((
Twoja gupota nie jest śmieszna.
Seba'rivel
28-02-2008, 16:56
Witam wszystkich. Patrząc na to co się dzieje na Saphirze można się domyślić, że długo tu nie pogramy... Naród polski jest tępiony, stosowane są metody typu : pa, hunty bezpodstawne. Tak dłużej być nie będzie ! (ah ten Guan, polonista)
ZWRACAM SIĘ Z WIELKĄ PROŚBĄ DO WSZYSTKICH POLAKÓW, KTÓRZY MOGĄ WSPOMÓC SAPHIRE !! POMÓŻCIE NAM NIE DAĆ SIĘ ZGNOIĆ !! MY TEŻ CHCEMY GRAĆ NA TYM ŚWIECIE, JAK INNI !! CHCEMY MIEĆ PRAWA JAK WSZYSCY INNI GRACZE I CO NAJWAŻNIEJSZE, CHCEMY SZACUNKU DLA NARODU POLSKIEGO !!
Tym oto orędziem chcę przywrócić Saphirze trochę biało-czerwonych barw w szeregach najlepszych gildii. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, proszę się odezwać na forum. Chcę wam tylko przypomnieć rodacy, że nie jesteśmy bezsilni. Musimy się zjednoczyć i walczyć z tym shitem zwanym "pa, hunty etc."
Jeszcze raz ponawiam prośbę. Jeżeli ktoś skończył ze swoim światem i pragnie wspomóc Saphire o swoją postać, proszę się nie wachać. Wszystkie propozycje przyjmujemy w tym temacie.
Dziękuję za uwagę.
Guanjin, "one of the last polish players, who wants freedom..."
A za co naród polski jest tempionY!!!!? za gupote
15:58 Ekwador Waleczny [23]: solo??
15:58 Ekwador Waleczny [23]: ho na solo
15:58 Sebarivel [102]: tfoja stara robila mi laske solo
Jak chcecie uratować saphire to zacznijcie od polakuf.
Seba, Nobz dał sobie juz spokoj ?
A co do tego up to sie zgodze. Jezeli kazdy był by w miare poukładany i np umiał angielski ale nie na zasadzie " Plx Free Itanz Plx" albo " GZ Nice lvl" tylko porozmawiac na poziomie to wiesz . . . nie było by problemu ;]
Seba'rivel
28-02-2008, 18:46
dał dał ;;;; ale i tak nie gram na saphi, wpadam co jakiś czas kogos kill to all.
pl? DyShQa
Uncle_Scrooge
28-02-2008, 22:13
ratowac saphire? hmmm oki to kiedy czyscimy saph z head bonga?
SirAdasii
28-02-2008, 22:43
Feb 28 2008, 21:33:27 CET Killed at Level 33 by Shan Chamil
są jakieś pytania? (to był free pk) poprostu poszli kogoś zajebać i trafilo na mnie ;]
w 6 dni z 320 k expa straciłem :] w*****ony jestem ale chyba trzeba grać dalej ?
Seba'rivel
28-02-2008, 23:05
są jakieś pytania? (to był free pk) poprostu poszli kogoś zajebać i trafilo na mnie ;]
w 6 dni z 320 k expa straciłem :] w*****ony jestem ale chyba trzeba grać dalej ?
Kup czar "egzura" pomaga przeżyć w tibji.
sir adasii jak mi dasz 3k na statki bede cie protkowal okkyyy ??
nikt cie wtedy niezbije i bedziesz mogl sobie w guild titile zrobi "pro by Nobzihno" i bedfziesz kozak
jeszcze musisz pisac do kazdego "SWE?" to podniesie twoje morale
HAhahahaha.
Shan Chamil 54ek, Xecos Agittif 58ek i Zitroz 21rp wpadli nad cruza zjebali do deep red i lurowali guardy tak frajersko ze pitlem up, przyszedl jakis pk 40 zaczeli w niego lac a ja loglem. Ciekawe za co ? xD Moze dlaego ze przegonilem z swieto jakiegos 20swe kumpla od jakiegos swe (;
sir adasii jak mi dasz 3k na statki bede cie protkowal okkyyy ??
nikt cie wtedy niezbije i bedziesz mogl sobie w guild titile zrobi "pro by Nobzihno" i bedfziesz kozak
jeszcze musisz pisac do kazdego "SWE?" to podniesie twoje morale
co tam fajny tizonku [[;
@up
nic mistrzu przyjmiesz mnie na iridie ;>
@up
nic mistrzu przyjmiesz mnie na iridie ;>
kamon, dzast plej
@up
E ZIOMU$ patrz jaki jestem mlodziezowy11
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37914
SirAdasii
01-03-2008, 22:47
21:29 You advanced from Level 33 to Level 34.
@up
E ZIOMU$ patrz jaki jestem mlodziezowy11
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37914
qwa muglbym z wami :cup::D?
@up
zapraszam ciebie i bongosow, p - setyy przygotowane chetni troche sie pobic u mnie : > robcie magow 45 lv i kosimy ;]]
@up
zapraszam ciebie i bongosow, p - setyy przygotowane chetni troche sie pobic u mnie : > robcie magow 45 lv i kosimy ;]]
oni to nie wiem, a ja nie mam pomyslu na nik;//
@up
Joszi'San
bardzo ladny ;]]]]]]
@up
Joszi'San
bardzo ladny ;]]]]]]
Wypier dalaj ;;;;;;;;;;
@UP
ZA KAZDYM RAZEM GDZIE BYS NIEBYL POROBIcie ON porobiCIE
@edit
11:45 Oddiss Prayan Sellix'Taurun [16]: Twoj stary to Tritzum
11:45 Moon Wakaipera [14]: lol ;
11:45 Nivenon [18]: ;ooo
11:45 Soul'Set [16]: POCISK
11:45 Nivenon [18]: pojazd
11:45 Nivenon [18]: Tfoja stara to smieciarz joszi
11:45 Nivenon [18]: i huj
SirAdasii
09-03-2008, 10:53
Niech każdy wie jak jest na Saphirze:
Wczoraj byłem w depo w AB napotkałem "Pankar" i Jakiś 54 knight po 1 ciosie od 43 ms siedzieli w depo i bali się wyjść... Gdy zalogowała sie reszta elo abtimu (Tritzum, itd) to kozaczyli i byli chętnie na "1 na 1" Dziś w Thais spotkałem Pankara ;) znowu zaczał mnie attakować z 64? ek no to spoko... wkońcu wiedzieli ze mi i 49 knightowi we 2 nie dadzą rady to uciekli... goniłem pankara to greenshore i pisalem 1 na 1 a ten s*******al ile sił w nogach... (potem dam screena) i tchórz już padał jakby nie jego "przyjaciel" tak wam powiem! kozaczycie jak jest was online 20 a sam na sam s*******acie co pokazal dzis i wczoraj Pankar! jesteście dla mnie cipami i zerem ;) pzdr ;*
http://images34.fotosik.pl/171/f861218c2b74a875.jpg
Ale Pankar powiem CI szczerze ze szybko s*******ales 3 sekundy poźniej Tritzum by przyszedł i bym musiał czekać 15 minut z białą czaszką :(( szkoda cipko ze nie padłes bo przydałby mi sie Twoj p-set
JESTEM GOTOWY NA WOJNE NA FORUM!!!!
Niech każdy wie jak jest na Saphirze:
Wczoraj byłem w depo w AB napotkałem "Pankar" i Jakiś 54 knight po 1 ciosie od 43 ms siedzieli w depo i bali się wyjść... Gdy zalogowała sie reszta elo abtimu (Tritzum, itd) to kozaczyli i byli chętnie na "1 na 1" Dziś w Thais spotkałem Pankara ;) znowu zaczał mnie attakować z 64? ek no to spoko... wkońcu wiedzieli ze mi i 49 knightowi we 2 nie dadzą rady to uciekli... goniłem pankara to greenshore i pisalem 1 na 1 a ten s*******al ile sił w nogach... (potem dam screena) i tchórz już padał jakby nie jego "przyjaciel" tak wam powiem! kozaczycie jak jest was online 20 a sam na sam s*******acie co pokazal dzis i wczoraj Pankar! jesteście dla mnie cipami i zerem ;) pzdr ;*
Jebany głupcze, jak byś nie zauważył to tibia jest grą multiplayer, gry multiplayer maja to do siebie ze jedynym wyznacznikiem twojej pozycji nie jest tylko level i umiejętności pvp lecz także zdolność nawiazywania znajomości i korzystania z nich, oraz gra zespołowa. Wiec jebany pe el retardzie skończ pierdolić te swoje farmazony z dupy które tylko utwierdzają mnie w przekonaniu ze jak miałeś 2 latka to bawiłeś się młotkiem, kowadłem i swoją głową.
Jazikas Wampir
Mar 09 2008, 10:12:37 CET Killed at Level 53 by Milr Bloodhoof
and by Elder Vahn
13:17 Yoshi'San [80]: gz
13:17 Jazikas Wampir [52]: co
13:17 Jazikas Wampir [52]: ?
13:17 Jazikas Wampir [52]: co gz
13:17 Jazikas Wampir [52]: ?
13:17 Yoshi'San [80]: gratuluje
13:18 Yoshi'San [80]: nowego levela
13:18 Jazikas Wampir [52]: co
13:18 Jazikas Wampir [52]: zamknij ryj
13:18 Jazikas Wampir [52]: suko
13:18 Yoshi'San [80]: placzesz troche
13:18 Yoshi'San [80]: in rl
13:18 Yoshi'San [80]: za cyferka?
13:18 Yoshi'San [80]: za 53?
13:19 Yoshi'San [80]: ?
13:19 Kordel Wolker [1]: co gz lvl
13:19 Kordel Wolker [1]: prawie mi hara pukneli
13:19 Kordel Wolker [1]: szmayt
13:19 Yoshi'San [80]: I placzesz
13:19 Yoshi'San [80]: in rl troche teraz?
13:19 Kordel Wolker [1]: s*******aj
13:19 Kordel Wolker [1]: noobie
13:20 Kordel Wolker [1]: suczko
13:20 Yoshi'San [80]: Zal Ci cyferki ?
13:20 Kordel Wolker [1]: wy*******aj do karlin
13:20 Kordel Wolker [1]: szmato
13:20 Yoshi'San [80]: Bedziesz co roku teraz na czarno chodzil?
13:20 Yoshi'San [80]: 9 marca
13:20 Yoshi'San [80]: ?
13:20 Kordel Wolker [1]: ssij pale
13:21 Yoshi'San [80]: Nie no, nie wstydz sie lez
13:21 Kordel Wolker [1]: ryj
13:21 Yoshi'San [80]: Ja tez troche plakalem jak mnie swe ubili
13:21 Kordel Wolker [1]: dziwko
13:21 Yoshi'San [80]: I sie nie wstydze
13:21 Kordel Wolker [1]: aha
13:21 Kordel Wolker [1]: aha
13:21 Kordel Wolker [1]: ja tez sie nie smieje
13:21 Kordel Wolker [1]: xD
13:21 Kordel Wolker [1]: i tez sie nie smieje
13:22 Yoshi'San [80]: Czules takie
13:22 Yoshi'San [80]: sensacje w brzuchu
13:22 Yoshi'San [80]: jak Cie bili?
13:22 Kordel Wolker [1]: nom
13:22 Kordel Wolker [1]: xD
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;
SirAdasii
09-03-2008, 14:32
Yoshi kozak ale z dp nie wyjdzie :]
Jazikas jak wczoraj na mnie przed dp skulla wbił to po 3 sekundach byl w odrebie 50 m od depo haha
@siradasii
O ile wiem to ty pozniej skula wbiles i tak padles od nich ;; a tutaj liczy sie ekipa, walka 1 vs 1 to strata czasu, run itp. I to co ty o mnie myslisz mam gleboko w dupie, bo nie interesuje mnie opinia polaczkow retardow.
SirAdasii
09-03-2008, 16:14
@siradasii
O ile wiem to ty pozniej skula wbiles i tak padles od nich ;; a tutaj liczy sie ekipa, walka 1 vs 1 to strata czasu, run itp. I to co ty o mnie myslisz mam gleboko w dupie, bo nie interesuje mnie opinia polaczkow retardow.
Pankar miał skulla to myślalem ze boi sie 1 na 1, żeby nie miał skulla to ja wbiłem skulla bo się nie bałem czekać 15 minut co było by pewne gdyby nie tr~
a Ty jaki nick masz w grze? Oprocz tego podanego w profilu?
pan-kar = pan-car = pan-samohót blz
SirAdasii
09-03-2008, 17:47
Powiem wam tylko tyle: Sir Adasii + Sargeres przy depo = pół ab w depo + pół ab tim say "zobaczysz jak sie zaraz cała gildią zalogujemy to was pokaramy z rozgi"
@up
Noob plax ;/ nie wiesz co mowisz... ciebie i kolege zjadam main charem ;s
@up
Noob plax ;/ nie wiesz co mowisz... ciebie i kolege zjadam main charem ;s
A JA ZJADAM MAJN HAREM TFEGO NOB CHARA 8o8o8o
Olorion.
09-03-2008, 22:50
18:27 Sir Fisk [76]: exura
18:27 Warning! The murder of Sir Fisk was not justified.
18:27 Olorion [74]: exevo gran mas flam
18:27 You see a demon shield (Def:35).
It weighs 26.00 oz.
18:28 Sir Fisk [74]: Reason?!
18:29 Olorion [74]: u namefake mivox
18:29 Sir Fisk [74]: what?
Azarin'or'iustitia
10-03-2008, 00:38
omg yoshi ale noobek z ciebie, gdzie kupiles chara? kupiles i teraz kozaczysz do wszystkich, no suuuper, bijesz kazdego a kase na runki i potiony kupujesz na allegro, jestes mistrzem co nie?
@up
Jak nie rozumiesz postow josziego to nie pisz takich wypocin, bo on poprostu ironizuje...rozumiesz to slowo? IRONIZUJE
omg yoshi ale noobek z ciebie, gdzie kupiles chara? kupiles i teraz kozaczysz do wszystkich, no suuuper, bijesz kazdego a kase na runki i potiony kupujesz na allegro, jestes mistrzem co nie?
twoja stara mi sprzedała chara za 2 chuje w jej dupe
jestem mistszem w tym to najzajebistsze blz ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
ehm
yoshi przestal grac zanim wyszly potiony :(((
SirAdasii
10-03-2008, 20:41
Mnie już denerwuje ta jego ironia, która jest zbyt przesadną i reprezentuje go w złym świetle! NIE MÓWCIE ŻE YOSHI NIE WYCHODZI Z DEPO bo jak byłem w AB to wyszedł na całe 5 sekund (zrobił prawie rundke w około depo dokładnie zrobił ok~15 kratek przy depo! jest naprawdę odważny, bo ja bym sie bał wyjść z depo i expie na ratach pod thais bo mam bliżej w razie pk do PZ a on odważny nie bał się i ktoś używając magic wallów trapnie go! YOSHIII brawo jestem z Ciebie dumny, szkoda tylko tego że nie skonczyles jeszcze 14 lat i nadal czekasz aż Ci zaczną rosnąć włosy pod pachą :( pozdrawiam was cipki :*
@up
chciales byc smieszny, ze niby beczq tak ?
nikt cie tu nie lubi, w y p ie r d a l a j peel retardzie ; ]]]]]]
O k***a ale retard... btw yoshi sie chyba nie ma czego bac bo on free jest...
SirAdasii
10-03-2008, 22:14
@up
chciales byc smieszny, ze niby beczq tak ?
nikt cie tu nie lubi, w y p ie r d a l a j peel retardzie ; ]]]]]]
name?????????????
Omnadren
11-03-2008, 00:51
to co sie dzisiaj wydarzylo mnie przeroslo bez kitu.... koles ktorego znalem dosc dlugo i myslalem ze jest wporzadku zrobil akcje ktora nie powinna miec miejsca...... zaproponowal zebysmy pouncili sobie dlki , zgodzilem sie , nie podejzewalem zadnego podstepu! wzielismy party poszlismy na dragi i dle w ank,zabilismy pare po czym on powiedzial ze go mama wola:baby: poczekalem na niego , patrze wywalil mi jednego hita myslalem oii tam joke taki :confused: a tu patrze wpada mi z 5 typa z wilyfobia i mnie klepia mysle sobie "ta ku'rwa mnie wystawila"i zacyznam uciekac , na szczescie dalem rade:cup: wpaldi w 6 ppl z czego 1 100+ i nie potrafili ubic palka 75+ co za leszcze! a do tego goscia co mnie wystawi ltak perfidnie to brak slow! z takimi frajerami to tylko do piachu! ja wiedzialem ze saphira jest zapsuta ale nie myslalem ze az tak! ten gosciu ma juz brazowy jezyk od asslikerstwa.... ale on to lubi!
@omna
ej men dasz jego nejm ????????????? :)
Omnadren
11-03-2008, 10:15
jasne ze podam :D i pewnie nie zdziwi Cie jego nick :) "Serogan" tak wlasnie on :) ale obiecuje ze ta parszywa menda padnie! za to co zrobil to nie ma litosci!
Ja sie pisze zeby go ubic...odrazu widzialem o kim mowisz. Ten koles lizal mi dupsko jak mial 40+lvl i aradowi zrezta tez. Teraz woli lizac innym, bardziej wplywowym ;; To samo Kladdey kolejny cwaniak, ale nawet jesli beda mogli tu grac dalej dzieki swojemu podlizywaniu sie to dla kazdego gracza nie tylko Polaka beda niczym. Poprostu ci co teraz rzadza tu wykorzystuja ich, bo malo jest takich frajerow, ktorzy potrafia wystawic kolege.
Siergiey
11-03-2008, 16:38
kyrwa na co czekamy lejem ich w ryj chlopacy w koncuy udalo mi sie kupic bp manasuw jedziem na nich
Omnadren
11-03-2008, 17:10
szczerze to pierwszy raz sie spotkalem z takim frajerstwem w tibi! ale te polaczki co moga grac an tym serwie przez brazowy jezyk to sa tylko pionkami w ich rekach , i swe uwaza ich za frajerow ktorymi moga sia posluzyc w kazdej sytuacji , wiedza ze tacy ludzie nawet kolege wystawia zeby w spokoju pograc! :/ dlatego oni sa im potrzebni tylko do takich rzeczy! polacy tylko tak potrafia! ale pewnie wczesniej czy pozniej i oni dostana hunta=] jak cos panowie to ja moge ubijac tych pedalkow! dla ba teamu szacunek za to ze ubijaja tych pedalow i sie nie boja jak co poniektorzy=/ jak cos to ja tez moge pomagac ich lac:) nie ma problemu
@up
Ab'Team to tylko grupa kolegow, ale bijemy troche frajerow jako gildia Disorder;]
Omnadren
11-03-2008, 22:32
to mam nadzieje ze moja pomoc sie przyda w ubijaniu tych nobkufff ;] i tak juz nie pgoram na tym serwie takze mi wszystko jedno a serogan i tak musi pasc!
Od razu wiedziałem, że to on... sam niedawno MI lizał dupę. Potem przeszedł do W-fobii i taki "kozaczek" się zrobił...
Nie rozumiem takich ludzi...
Omnadren
12-03-2008, 12:24
najgorsze jest to ze wystawil dla nich kolegeX( to juz jest masakra....!
Od razu wiedziałem, że to on... sam niedawno MI lizał dupę. Potem przeszedł do W-fobii i taki "kozaczek" się zrobił...
Nie rozumiem takich ludzi...
ave mistrzu!
fajny smoczek w avku :))
SirAdasii
12-03-2008, 16:32
up@ fajny podpis... tylko nie realny... Asardusto dziewczyna i ma cipe i nie mógł zachlapać fotel..
@up
No i na co to mowisz.. znasz go chociarz retardzie? ;s Przez takich pajacow jak ty ten temat sie psuje.
SirAdasii
13-03-2008, 15:37
@up
No i na co to mowisz.. znasz go chociarz retardzie? ;s Przez takich pajacow jak ty ten temat sie psuje.
Ty jesteś pajacem i retard mow do kolegów z ab timu > Yoshi ;I
Widze, ze jestes dosc trudnym przypadkiem dziecka neo, ktore wylewa swoje zale na forum ;/ wiec prosze opanuj sie i pisz cos normalnego, a nie wyplakuj sie tu nam.
No na Saphirze powstala nowa gildia, w ktorej Gerp jest liderem...niby ma byc anty PA itp. zobaczymy wiec :D Ciekawe tylko czy zwykly Polaczek moze sie tam dostac ;]
Omnadren
14-03-2008, 14:38
a ja wlasnie zalpalem ciezkiego hunta przez serogana frajera! napisal anzaowi ze niby mu wrzucalem i skopiowal moj nick i sam wrzute napisal i mu wyslal! i przezto mam ciezkiego hunta! wiec juz nie pogram! sram na saphire , jak trzeba kogos ujebac mozna pisac do mnie pomoge!
Siergiey
14-03-2008, 19:13
malwin of saphira? dalej jest pl czy zmienil ownera? i czemu tritzum ma 8 lew? O_o
SirAdasii
14-03-2008, 22:22
malwin of saphira? dalej jest pl czy zmienil ownera? i czemu tritzum ma 8 lew? O_o
No tritzuma dzisiaj widziałem i myślałem ze pisze do mnie z noobchara a tu sprawdziłem na tibia.com i na 100% hack :]
Mar 14 2008, 12:30:49 CET Died at Level 9 by fire
Mar 14 2008, 12:30:36 CET Died at Level 9 by fire
Mar 14 2008, 12:30:22 CET Died at Level 9 by fire
Mar 14 2008, 12:30:09 CET Died at Level 9 by fire
Mar 14 2008, 12:29:55 CET Died at Level 9 by fire
Mar 14 2008, 12:29:34 CET Died at Level 10 by fire
Mar 14 2008, 12:29:21 CET Died at Level 10 by fire
Mar 14 2008, 12:29:07 CET Died at Level 10 by fire
Mar 14 2008, 12:28:55 CET Died at Level 10 by fire
Mar 14 2008, 12:28:41 CET Died at Level 10 by fire
Mar 14 2008, 12:28:28 CET Died at Level 11 by fire
Mar 14 2008, 12:28:19 CET Died at Level 11 by fire
Mar 14 2008, 12:28:08 CET Died at Level 11 by fire
Mar 14 2008, 12:27:59 CET Died at Level 11 by fire
Mar 14 2008, 12:27:29 CET Died at Level 12 by fire
Mar 14 2008, 12:27:20 CET Died at Level 12 by fire
Mar 14 2008, 12:27:10 CET Died at Level 12 by fire
Mar 14 2008, 12:27:01 CET Died at Level 12 by fire
Mar 14 2008, 12:26:44 CET Died at Level 13 by fire
Mar 14 2008, 12:26:33 CET Died at Level 13 by fire
Mar 14 2008, 12:26:24 CET Died at Level 13 by fire
Mar 14 2008, 12:26:16 CET Died at Level 14 by fire
Mar 14 2008, 12:26:07 CET Died at Level 14 by fire
Mar 14 2008, 12:25:58 CET Died at Level 14 by fire
Mar 14 2008, 12:25:50 CET Died at Level 15 by fire
Mar 14 2008, 12:25:41 CET Died at Level 15 by fire
Mar 14 2008, 12:25:32 CET Died at Level 15 by fire
Mar 14 2008, 12:25:23 CET Killed at Level 16 by Trupek pall
and by fire
Mar 14 2008, 12:24:48 CET Died at Level 16 by fire
Mar 14 2008, 12:24:14 CET Died at Level 16 by fire
Mar 14 2008, 12:23:49 CET Died at Level 17 by fire
Mar 14 2008, 12:23:24 CET Died at Level 17 by fire
Mar 14 2008, 12:22:57 CET Died at Level 17 by fire
Mar 14 2008, 12:22:29 CET Killed at Level 18 by Trupek pall
and by fire
Mar 14 2008, 12:20:02 CET Died at Level 18 by fire
Mar 14 2008, 12:18:50 CET Died at Level 19 by fire
Mar 14 2008, 12:17:34 CET Died at Level 19 by fire
Mar 14 2008, 12:09:58 CET Killed at Level 20 by Beviannix
and by fire
Mar 14 2008, 12:08:34 CET Killed at Level 20 by Beviannix
and by fire
Mar 14 2008, 12:07:27 CET Died at Level 20 by fire
Mar 14 2008, 12:06:35 CET Died at Level 21 by fire
Mar 14 2008, 12:06:10 CET Died at Level 21 by fire
Mar 14 2008, 12:05:37 CET Died at Level 22 by fire
Mar 14 2008, 12:04:47 CET Died at Level 22 by fire
Mar 14 2008, 12:04:30 CET Died at Level 23 by fire
Mar 14 2008, 12:04:12 CET Died at Level 23 by fire
Mar 14 2008, 12:04:02 CET Died at Level 24 by fire
Mar 14 2008, 12:03:28 CET Died at Level 24 by fire
Mar 14 2008, 12:03:17 CET Died at Level 25 by fire
Mar 14 2008, 12:03:02 CET Died at Level 26 by fire
Mar 14 2008, 12:02:47 CET Died at Level 26 by fire
Mar 14 2008, 12:02:34 CET Died at Level 27 by fire
Mar 14 2008, 12:02:20 CET Died at Level 27 by fire
Mar 14 2008, 12:02:11 CET Died at Level 28 by fire
Mar 14 2008, 12:01:59 CET Died at Level 29 by fire
Mar 14 2008, 12:01:46 CET Died at Level 29 by fire
Mar 14 2008, 12:01:36 CET Died at Level 30 by fire
Mar 14 2008, 12:01:26 CET Killed at Level 31 by Tritzum
and by fire
Mar 14 2008, 12:00:56 CET Died at Level 32 by fire
Mar 14 2008, 12:00:31 CET Died at Level 32 by fire
Mar 14 2008, 11:59:58 CET Died at Level 33 by fire
Mar 14 2008, 11:59:40 CET Died at Level 34 by fire
Mar 14 2008, 11:59:23 CET Died at Level 35 by fire
Mar 14 2008, 11:59:12 CET Died at Level 35 by fire
Mar 14 2008, 11:58:55 CET Died at Level 36 by fire
Mar 14 2008, 11:58:43 CET Died at Level 37 by fire
Mar 14 2008, 11:58:30 CET Died at Level 38 by fire
Mar 14 2008, 11:58:05 CET Died at Level 39 by fire
Mar 14 2008, 11:57:16 CET Killed at Level 40 by Tritzum
and by fire
Mar 14 2008, 11:56:45 CET Died at Level 41 by fire
Mar 14 2008, 11:56:19 CET Died at Level 42 by fire
Mar 14 2008, 11:56:05 CET Died at Level 43 by fire
Mar 14 2008, 11:55:38 CET Died at Level 44 by fire
Mar 14 2008, 11:55:26 CET Died at Level 45 by fire
Mar 14 2008, 11:55:13 CET Died at Level 46 by fire
Mar 14 2008, 11:54:53 CET Died at Level 47 by fire
Mar 14 2008, 11:54:39 CET Died at Level 48 by fire
Mar 14 2008, 11:54:26 CET Died at Level 49 by fire
Mar 14 2008, 11:54:09 CET Died at Level 50 by fire
Mar 14 2008, 11:53:55 CET Died at Level 51 by fire
Mar 14 2008, 11:53:40 CET Killed at Level 53 by Tritzum
and by fire
Mar 14 2008, 11:53:03 CET Died at Level 54 by fire
Mar 14 2008, 11:52:47 CET Died at Level 55 by fire
Mar 14 2008, 11:52:33 CET Died at Level 57 by fire
Mar 14 2008, 11:52:16 CET Died at Level 58 by fire
Mar 14 2008, 11:51:47 CET Died at Level 59 by fire
Mar 14 2008, 11:51:31 CET Died at Level 61 by fire
Mar 14 2008, 11:51:07 CET Died at Level 62 by fire
Mar 14 2008, 11:50:48 CET Died at Level 64 by fire
Mar 14 2008, 11:50:31 CET Died at Level 65 by fire
Mar 14 2008, 11:50:16 CET Died at Level 67 by fire
Mar 14 2008, 11:49:58 CET Killed at Level 68 by Tritzum
and by fire
Mar 14 2008, 11:43:48 CET Died at Level 70 by a demon skeleton
szkoda go, nawet najgorszemu wrogowi nie życzyłbym w dzien stracić ok 62 lvl? :( ale pewnie ma załamanie lekkie...
@up
mam zalamanie lekkie? czlowieku widzisz wogole cos po za tymi jebanymi pixelami???
@do all
nie mialem hacka sam sie rookowalem ;]:]
SirAdasii
14-03-2008, 23:58
@up
@do all
nie mialem hacka sam sie rookowalem ;]:]
trudno mi w to uwierzyć :]
@up
wiesz co? pierdoli mnie twoje zdanie wiec mozesz przestac cytowac moje posty bo naprawde jestes w*****ajacy... wymien mi 3 osoby ktorym zalezy na twoim zdaniu here (BEZ PSZYJACIELUF Z EREL OK ?)
@up
wiesz co? pierdoli mnie twoje zdanie wiec mozesz przestac cytowac moje posty bo naprawde jestes w*****ajacy... wymien mi 3 osoby ktorym zalezy na twoim zdaniu here (BEZ PSZYJACIELUF Z EREL OK ?)
Mi żalezy na jego zdaniu wiec stfu qrwa pe el rokujoncy sie człowieku ktry czesze sie schabowym
@Sir adasii
tfojej mamie tez trudno było uwierzyc f to rze jestem tfoim tatom ;/
a mi trzeba monkmakera ;OOO albo kogos kto aktualnie napierdziela runki na afku ^^ (PW)
02:38 You advanced from Level 99 to Level 100.
zrob sobie topic na forum tibii com ; ]]]]]]]]]
SirAdasii
16-03-2008, 10:29
gratuluje
up@
zazdrość dupe ściska?
Omnadren
16-03-2008, 10:50
@ ARc
kim ty jestes powiedz mi? jaki masz nick w grze? pewnie masz z 10 lvl bo widze jak ktos wklei swojego advanca z 100 lvl to piszesz jakies smieszne ironiczne teksty.. coo zazdrosc w dupe sciska ze ktos wbija 100 lev a ty 11 nie mozesz? ehhh czlowieku wyjdz!!
taa zazdroszcze typowi ktory najpierw dal sie wyjebac na behe quescie tak, ze oddal wszystko co mial, a teraz no lajfuje 10h~ dziennie i wbil 100 lew ; ]]]]]]]]]]]
@omnadren
walcz na forum walcz ; ]]]]
zaluje ze serogan i jego crew wtedy cie nie zjedli ; \
Omnadren
16-03-2008, 15:31
@up
no bo kazdy co pisze posta z advancem to ty swoje smieszne wywody robisz.... widac ze zazdrosc masz w krwi.... :) co 100 lev marzenie? ale niestety sie nei spelni...:evul: a co serogan twoj kolega od serca? tez masz brazowy jezyk jak on? no nie zabili mnie bo nei byli w stanie :) nawet trapa dobrze nie potrafili zrobic :]
nie mam marzen zwiazanych z tibia ; ]]]
skad mozesz wiedziec jaki jestem po napisanych postach na forum, no pls
serogan nie jest moim kolega, nawet go nie znam, mam nadzieje ze jeszcze raz sprobuja ;]]
Azarin'or'iustitia
16-03-2008, 16:39
no spoko, youshi ironizuje bo nie ma zadnych argumentów, napisze mu ze nie wychodzi z dp, albo boi sie szwedów, pytam sie czy jakiegos zabil to on do mnie "twoja stara" albo podobny tekst, i to jest cala jego riposta, albo "nie gadam z dziecmi neo", was to smieszy bo jestescie na tak samo niskim poziomie jak on, porazka
@azarin
yoshi zawsze "byl" ze szwedami wiec po co mialby na nich polowac??
@omnadren
sry ale prawda jest taka ze jak osiagniesz na saph taki szacunek jak arc to nie bedziesz musial nawet pisac do vilshiona hi, tylko on rozmowe zacznie z toba.
@Azarin
Jest filmik na youtube jak yoshi bije tych twoich sfe ;; ...nawet ma SKULA!!
Omnadren
16-03-2008, 19:08
@ Arc
to poznaj a sie przekonasz co to za typek! myslisz ze nie probowali? ale niestety za zadnym razem nie dali rady:))
@ Szuya
Jak bym wiedzial jaki ma nick w grze to bym wiedzial co osiagnal a co nie... ale mysle ze vilshion rozmowy z nim nie zacznie:)
Gerp przejmuje saphire?????
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=248678
@up
no bo kazdy co pisze posta z advancem to ty swoje smieszne wywody robisz.... widac ze zazdrosc masz w krwi.... :) co 100 lev marzenie? ale niestety sie nei spelni...:evul: a co serogan twoj kolega od serca? tez masz brazowy jezyk jak on? no nie zabili mnie bo nei byli w stanie :) nawet trapa dobrze nie potrafili zrobic :]
Jak ja napisałem to jakoś nie zazdrościł, a nawet pogratulował...
Poza tym on gra tu długo... mniej więcej tyle co ja czyli od początku tego serwa i jakoś nigdy nie spotkałem się z tym, żeby lizał komuś dupę. Znam go w miarę dobrze i wiem, że nie stać go na tak poniżające zachowanie...
I nie ma nikomu czego zazdrościć.
Gratuluję Mar'kos (szczerze) - powiedzcie, że mu zazdroszczę i jestem asslickerem. No dalej...
@up
ASLIKER!
@markos
jestes kolejnym pe el ktory wstydzi sie tego gdzie sie urodzil??? (pozdro retip)
@up
Kto ci to powiedzial, ze sie wstydze ?
Omnadren
17-03-2008, 17:03
@ cindy
pewnie twoj podtekst "powiedzcie ze jestem asslickerem" byl kierowany do mnie:) ale ja tak nie powiem bo ty przy kazdym poscie jak ktos wkleja advance nei cisniesz mu ze ma 100 lev ....
a co do tego kto sie wstydzi swojej narodowosci to nic nie powiem bo pol polakow na tym serwie tak robi ....
SirAdasii
17-03-2008, 18:29
a co do tego kto sie wstydzi swojej narodowosci to nic nie powiem bo pol polakow na tym serwie tak robi ....
a Ci co sie nie wstydzą to:
- siedzą w depo,
- płacą 10k,
nie raz mi ktos mowil zebym nie pisał po polsku na defaultcie bo znajomosci mu pogorsze... ;)
nie wiem kto ci tak pisal, przeciez ty nie masz frendow ;]]]]]]]]]]
Gratuluję Mar'kos (szczerze) - powiedzcie, że mu zazdroszczę i jestem asslickerem. No dalej...
asslicker:evul:
(sry, musialem)
Siemka Edmunt jak tam lajf?
@ cindy
pewnie twoj podtekst "powiedzcie ze jestem asslickerem" byl kierowany do mnie:) ale ja tak nie powiem bo ty przy kazdym poscie jak ktos wkleja advance nei cisniesz mu ze ma 100 lev ....
Akurat pisząc tą konkretną kwestię nie myślałem o Tobie tylko generalnie o wszystkich. Ludzie piszą głupoty o Arc (asslicking etc), a tak naprawdę nawet nie znają nazwy jego chara, a co dopiero mówić tu o komentowaniu go po jego zachowaniu na forum. Każdy pisze co chce, tak samo wyzywacie Yoshiego, a w gruncie rzeczy nic o nim nie wiecie..
asslicker:evul:
(sry, musialem)
Wiem :(
Akurat pisząc tą konkretną kwestię nie myślałem o Tobie tylko generalnie o wszystkich. Ludzie piszą głupoty o Arc (asslicking etc), a tak naprawdę nawet nie znają nazwy jego chara, a co dopiero mówić tu o komentowaniu go po jego zachowaniu na forum. Każdy pisze co chce, tak samo wyzywacie Yoshiego, a w gruncie rzeczy nic o nim nie wiecie..
Wiem :(
on jest asslickerem sie boi wszystkich jak wisial mi 4k to bal sie z dp wyjsc 8o
Omnadren
18-03-2008, 00:02
@ cindy
ja josziego nigdy nie wyzywalem poniewaz wydaje mi sie ze jest wporzadku gosciem :) wiem ze nie mowiles tego akurat do mnei ze ja mu cisne ale mowie jak jest :) a co do tego ze cisne mu od asslickerow to... fakt nie znam go nie wiem kim jest.... nie znam jeog nicku w grze ale chetnie bym poznal i dowiedzial sie kogo tak chwalicie i kto ma takie poszanowanie ; >
@up
placiles znowu czy dales sie dednac jak wracales z hyder???
@co do yoshiego
zaplacil mi 30k ale nob :cup:
Omnadren
18-03-2008, 10:51
@ up
nikomu nie placilem....... poprostu dojechali mnie jak wlasnie bylem na hydrach.... raid sam nie mogl dac rady to poprosil o pomoc servante , wpadl i mnei razem dojechali.... a skad o tym wiesz? i skad pomysl ze placilem swe??
borze rzal i bul arad masz ded
@azarin
sry ale prawda jest taka ze jak osiagniesz na saph taki szacunek jak arc to nie bedziesz musial nawet pisac do vilshiona hi, tylko on rozmowe zacznie z toba.
xDDDDD
Siemka Edmunt jak tam lajf?
spoko, ale nawet nie mysl o powrocie bo z miejsca lapiesz hunted:evul:
Gerp przejmuje saphire?????
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=248678
http://img187.imageshack.us/img187/8405/freeeeeeeeeeehz3.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/5849/freeiz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/7097/firstam8.jpg (http://imageshack.us)
nie wydaje mnie sie
nobz tylko sciaga pejmenty bo chcieli go wyjebac z pisful gildii ;
kazdy rizon jest dobry
Seba'rivel
19-03-2008, 15:24
Zgadnijcie komu sie skonczył ban na tibje pe el? widze nowe twarze, szuper bedzie kogo flamowac wreszcie :)))))
@omnadren
fajna ded lista ; ]]]]]
HYBA CIE NIE LUBIOM
Omnadren
22-03-2008, 02:08
no chyba mnie nie lubia..... ale w hu.ju to mam:)
Boss'iarz
22-03-2008, 14:08
Rycerz Arth wstawiaj screena ;)
NIe robilem, why sie nie leczyles w ogole? ;/ Ofc wiesz za co padles? A jak nie wiesz to za obrazanie moich kolegow Tritzuma i Asardusa oraz za pisanie pierdol na forum. I powiem ci, ze to bylo moje glowne zamierzenie - zabic ciebie.
Omnadren
22-03-2008, 19:58
a to takie male info : za niedlugo powstaje gildia ktora ma na celu pekowanie szwedow , wszystkich frajerow z wilyfobii etc. jak ktos bedzie mial ochote do niej przystapic to msg na tibiB)
@up
w-fobia to nie szwedzi (owszem jest z 5~) tylko hiszpanie + 2 pl, + z 5 br.
ok bawimy sie w raperuw a oto muj dis:cup:
tritzum to lol
Omnadren
22-03-2008, 20:13
@Szuya
wiem o tym , ale mi chodzi ogolnie o pekowanie tych co pomagaja swe i pkuja i kozacza a wilyfobia taka jestX( a co wy na to zeby do was doszlo kolo 5-6 osob? i wtedy odrazu by bylo wiecej osob jak bysmy sie polaczyli... bo cos mi kumpel rozkminal o tym pomysle i mysle ze by dalo rade:p
Boss'iarz
22-03-2008, 20:42
NIe robilem, why sie nie leczyles w ogole? ;/ Ofc wiesz za co padles? A jak nie wiesz to za obrazanie moich kolegow Tritzuma i Asardusa oraz za pisanie pierdol na forum. I powiem ci, ze to bylo moje glowne zamierzenie - zabic ciebie.
Pytasz czemu sie nie leczyłem? za późno zauwazyłem ze mam muted na exure gran bo nie popatrzyłem na pasek życia ze sie nie lecze, a jak chciał już potionować to padłem :)
Tritzuma owszem obrażałem, Asardusa nie lubie i ostatnio słyszałem ze ojebał kolesia na parcelu na 7k ale jego chyba nie wyzywałem.
Pierdoły na forum piszemy wszyscy jakby na to nie patrzeć.
Spełniłeś swoje marzenie?
Jak tam w hellgate?
A tak to szacunek dla Ciebie, że mnie zabiłeś. [mówie poważnie] bo niektórzy z AB'teamu nie odważyli by się na to solo. Tritzuma też szanowałem puki z wiadomych powodów się nie zrookował.
Puki gram na saphirze - zero szacunku dla większosci ab timu =*
@Omnadren - pisze sie do gildi.
Omnadren
22-03-2008, 21:14
@ bosiarz
ok:) im wiecej osob w sumie tym lepiej.... , i moim zdaniem klocenie sie bez sensu nie ma sensu , lepiej by bylo zjednoczyc sie ze wszystkimi co maja hunta i ochote popekowac swe i ich powoli dojezdzac a nei sie klocic i zabijac sie miedzy soba takie moje zdanie
ok bawimy sie w raperuw a oto muj dis:cup:
tritzum to lol
zabiles mi dzis frienda -.-
@Boss'iarz
lol chlopie jak mogles sie nie zdazyc potionowac skoro mi tak sux hity wchodzily. Albo masz jakeis zajebiste eq, albo moje skile huj strzelil ;; btw. nie znasz ab'teamu, a znajdz mi kogos kto nie pkuje tutaj, my chociarz przy okazji bijemy w-fobie. A co do ubicia cie solo... wole pasc niz zebys bezkarnie obrazal moich kolegow. Szczerze powiedziawszy bylem przygotowany, ze nawet nie dobiegne do ab, ale kumple pomogli i blokneli hg ;D
zabiles mi dzis frienda -.-
ale ja nie mialem 15 min od jakiegos miecha ;\
Boss'iarz
23-03-2008, 17:43
Mar 23 2008, 17:25:06 CET Killed at Level 37 by Makaia the Gentle
hehe a miałem wbić 40 przez świeta ;)
no cóż obym nie spadł niżej.B)
Seba'rivel
24-03-2008, 20:01
a to takie male info : za niedlugo powstaje gildia ktora ma na celu pekowanie szwedow , wszystkich frajerow z wilyfobii etc. jak ktos bedzie mial ochote do niej przystapic to msg na tibiB)
noob.......
Omnadren
25-03-2008, 05:02
up@
czemu noob? noob to mozna powiedziec o tobie... masz hunta , nic nie robisz , i tylko w dp kozakujesz... wyjdz przed a minuta 8 i padasz:]
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2071798
polecam zostawic slad po sobie w tym temacie! _//
Seba'rivel
25-03-2008, 15:46
up@
czemu noob? noob to mozna powiedziec o tobie... masz hunta , nic nie robisz , i tylko w dp kozakujesz... wyjdz przed a minuta 8 i padasz:]
23 Mar 2008 +13,499
24 Mar 2008 +19,787
Wiecej niz 8 mi to nie stety zajeło nie jestem pg.
Btw ;;;; nie jestem hunted ;;;;;;;;;;;;;;)
Omnadren
25-03-2008, 17:11
a myslalem ze jestes.... pocisnalem na ciebie bo ty bez podstaw powiedziales na mnie "noob" mozesz wytlumaczyc dlaczego?
Seba'rivel
25-03-2008, 17:24
a myslalem ze jestes.... pocisnalem na ciebie bo ty bez podstaw powiedziales na mnie "noob" mozesz wytlumaczyc dlaczego?
Zbierzmy team na swe! For freedom! zsolidaryzujmy sie z retired pl's! i najebmy wilfobiji..
tfoje słowa xD dlatego.
Omnadren
25-03-2008, 19:01
a co w tym takiego dziwnego? zabic paru typa z wilyfobii? niektorzy boja sie walic w tych koleszkow... ale jest troche pl i nei tylko co sie odwaza na takie kroki.
czlowieku skoncz pierd olic bo to kurwa RZEL PEEL
Omnadren
25-03-2008, 22:30
twoja lamerska pisownia jest tragiczna , stary mam taka pompe z Ciebie ze to nieporozumienie:) i zamknij juz pape bo jestes pajacykiem;] a to ze rwiesz rzepe w familiadzie to jeszcze nic nei znaczy xD
okok zamkne sie jak wreszcie zabijesz jakiegos znaczacego szweda/wilyfoba ; ]]]]]]
idz dalej rwac rzepe
@up
indeed
@omnadren
polend? bawisz sie w rasiste??????????
chakalak
26-03-2008, 12:18
reka do gory kto teskni za czasami kiedy flejm na tym forum uskutecznial bartaz/olor etc, a nie malutkie polaczki w stylu flowerq upadacza albo abdruzyny uber pekejow z vortexami
parafrazujac stare zlodziejskie przyslowie wypowiem sie w taki oto sposob: "kto sie plebem urodzil ten skilorem nie zdechnie"
Omnadren
26-03-2008, 12:26
chakalak a ja inaczej :) "z powołania szmul , na zawsze ebdzie szmulem" B)
Zapraszam na nowa strona na temat saphiry http://sanoksaphira.dbv.pl/news.php Prosze piscie tam all tematy wklejajcie zdjecia z advancow i pk
@Chakalak
Czy mozecie sie raz na zawsze odjebac od Ab'Team? Tak naprawde kazdy z was gowno wie co to w ogole jest... wiec prosze nie wypowjadajcie sie w swoich postach uzywajac tej nazwy. Ab'Team to grupa kolegow, nie wszyscy pkuja, wiec nie mow o tym "banda pekerow z vortexami itp. Dla mnie ludzi, ktorzy krytykuja tych, co potrafili wbic tu lvl a teraz bija sie z np.w-fobia sa zerem, pizdami itp. Bo huj wam do tego czy ja z kolegami pkuje czy nie? Po co komentowac i pieprzyc smuty, ze Saphira nie jest do uratowania itd. A jeszcze do tych, ktorzy maja cos do nas bo pkujemy... NOOBY TO JEST SWIAT PE FAU PE ! jak sie nie podoba jazda na harmonie.
Seba'rivel
26-03-2008, 16:00
reka do gory kto teskni za czasami kiedy flejm na tym forum uskutecznial bartaz/olor etc, a nie malutkie polaczki w stylu flowerq upadacza albo abdruzyny uber pekejow z vortexami
parafrazujac stare zlodziejskie przyslowie wypowiem sie w taki oto sposob: "kto sie plebem urodzil ten skilorem nie zdechnie"
tfuj musk zrotował od marichłany.
@Omnadren
Opierdol patriotyczne texty na allegro.
Omnadren
26-03-2008, 16:28
@Sebariviel
oszzz kurwa ale to bylo smieszne, az mi kisiel po nogawce polecial 8o
widzialem twoja fotke na rl :) stary twoj ojciec byl chyba kiedy saperem bo masz morde jak niewypal no bez kitu
Seba'rivel
26-03-2008, 16:42
@Sebariviel
oszzz kurwa ale to bylo smieszne, az mi kisiel po nogawce polecial 8o
widzialem twoja fotke na rl :) stary twoj ojciec byl chyba kiedy saperem bo masz morde jak niewypal no bez kitu
A twoj był szklarzem?;
Boss'iarz
26-03-2008, 19:43
Don't stop musiccc ... YeeaaH
Seba'rivel
27-03-2008, 00:40
Don't stop musiccc ... YeeaaH
k...................
Omnadren
27-03-2008, 02:16
ehh i powracaja stare czasy.... jak to seba lizal dupeczke chlopaka na forum... teraz tez troche zbrązowiał mu jezyk :) seba i tak to ci nic nei da ze poraz kolejny asslikujesz na com. i tak jestes pionkeim tylko
ShooterOfDeFear
27-03-2008, 13:34
Mam propozycje, zamiast sie tak flamowac to skupcie sie nad tematem "ratujmy saphire" a nie flamujecie sie nonstop , trzeba zrobic jakas guild zebrac ludzi i sie rozprawic ze swe a kto sie ich boi to niech idzie grac na inny server...
Omnadren
27-03-2008, 13:44
shooter ja mysle tak samo zeby zebrac wszystkich ludzi co chca pekowac swe zrobic gildie i sie pobawic troche , ale co ty zaraz znajda sie ludzie co beda mowl itexty typu "idz ratuj se saphire sam , i tak juz nic sie nie da zrobic" itp takei gadanie to se w dupsko wsadzcie jak mozecie! da rade chociaz zabic paru hlvlow od swe... ale po co lepiej lizac im pupy i w dp siedziec;/
omnadren jestes bardziej pokur wiony niz myslalem
bijOM cie irl ?
Omnadren
27-03-2008, 15:03
ARc kurwo dupe wasko scisnij a nie pierdolisz jakies kocopoly! ja chociaz wiem co pisze a ty co? retired jestes nic nie robisz i tylko na forum walczysz o cos... chyba o wolne poniedzialki dla bezrobotnych!
wiec nie wypowiadaj sie na moje posty dzieciaku neo
Seba'rivel
27-03-2008, 15:50
ehh i powracaja stare czasy.... jak to seba lizal dupeczke chlopaka na forum... teraz tez troche zbrązowiał mu jezyk :) seba i tak to ci nic nei da ze poraz kolejny asslikujesz na com. i tak jestes pionkeim tylko
taki sam jak tfoja stara, teraz niestety mozesz juz tylko flamowac tibia pe el albo new char nawet jak zapłacisz swoja cipcią, swedom. Nawet guan ci nie pomoze.
Omnadren
27-03-2008, 17:16
oi oi leszczyku , moze raz w swojej karierze na saph zaplcilem swe a ty ile? :D co prawda boli ze znowu na com asslikujesz swe zeby tylko pgorac? przypomniec ci czasy 40lvl + i wiecej jak to na com wyjadales rodzyny z dupki swe zeby moc tylko w spokoju pograc?:) teraz powracaja stare czasy i zbrazowialy jezyk seby:) oooooo bym zapomnialem pozdrow mame , jak mi wczoraj kredke robila to bym wniebowziety:)
Seba'rivel
27-03-2008, 19:22
oi oi leszczyku , moze raz w swojej karierze na saph zaplcilem swe a ty ile? :D co prawda boli ze znowu na com asslikujesz swe zeby tylko pgorac? przypomniec ci czasy 40lvl + i wiecej jak to na com wyjadales rodzyny z dupki swe zeby moc tylko w spokoju pograc?:) teraz powracaja stare czasy i zbrazowialy jezyk seby:) oooooo bym zapomnialem pozdrow mame , jak mi wczoraj kredke robila to bym wniebowziety:)
Ani razu tbh.
pokasz mi 1 ass lik kolego, swe mnie nie trawi ale pozwala mi grac ;;;
Mama powiedziała, ze szybko wczoraj skończyłeś.
o co walcze na forum ? podaj mi jakis przyklad ; d
pisze tylko to co mysle o tobie i innych jeba nych forum fajterach
BENDE JEZDZIL PO TFOJEJ MATCE JAK MANUEL PO KANAPCE CHE CHE CHE
Boss'iarz
27-03-2008, 21:26
Ani razu tbh.
pokasz mi 1 ass lik kolego, swe mnie nie trawi ale pozwala mi grac ;;;
Mama powiedziała, ze szybko wczoraj skończyłeś.
pisze się pokaż, a nie pokasz :)
Omnadren
27-03-2008, 22:40
bosiarz to ich taki slang robia bledy i mysla ze sa fajni .... :)
a co do kozaczka przez kabel "arc" juz mowilem o co walczysz... o wolne poniedzialki... na forum kozakuejsz a w grze nic nie robisz kompletnie nic , na forum tylko udajesz mastera a jestes przedewszystkim psim wymazem :) A tak w ogole to Twoja Stara nie ma Dzieci
Olorion.
28-03-2008, 09:56
taki sam jak tfoja stara, teraz niestety mozesz juz tylko flamowac tibia pe el albo new char nawet jak zapłacisz swoja cipcią, swedom. Nawet guan ci nie pomoze.
ty przeciez tez fucktardzie
@2up
o nic nie walczy bo niegra ? czaisz co to jest "ironia" ?q.q
pojazd na rodzicow? widac ze jestes niedojrzaly emocjonalnie
niemialem nic tobie przeciwko ale skoro trzymasz sie z "Bossiarzem" to niestety tez bede dawac riposte wobec twoich postow
Omnadren
28-03-2008, 12:30
@ szuya
ja nie jestem przeciwko nikomu , ale jak ty robisz zasade "ty jestes z nim a ja go nie lubie to ja tez ci bede pociskal" to wskazuje na to ze nie jestes jeszcze dojrzalym chlopcem xDDDDDDB) kto zaczal na strych cisnac to zaczal... wiec nie mow takich rzeczy
Omnadren
28-03-2008, 12:32
@Olorion
seba przeciez tylko rowniez moze na forum tylko powalczyc ;)) bo w grze jest nikim,wylizywac rodzyny z dupy tak perfidnei jak seba swe to tylko on umie:)
a ty kur wo myslisz ze jestes jakis prze elo zaje bisty ziom bo napiszesz na forum ze chcesz wszystkich pozabijac?
pospamujesz troche jacy to szwedzi/w-foby nie sa chu jowi, jacy to polacy ktorzy nic nie robia sa chu jowi i robisz z siebie nie wiadomo kogo
Seba'rivel
28-03-2008, 16:26
@Olorion
seba przeciez tylko rowniez moze na forum tylko powalczyc ;)) bo w grze jest nikim,wylizywac rodzyny z dupy tak perfidnei jak seba swe to tylko on umie:)
Umyj tfasz, jak nic nie zrobisz to nie pisz ;;
@Olorion
Not rili ;;; tylko ty mnie huntujesz.
Boss'iarz
28-03-2008, 19:31
pisze sie twarz, a nie tfasz jeb a ny analfabeto naduzywający pojęcia ironi!
Seba'rivel
28-03-2008, 20:01
pisze sie twarz, a nie tfasz jeb a ny analfabeto naduzywający pojęcia ironi!
Skąd wiesz, że pisząc tfasz miałem na mysli twarz?
KEEP YOUR FUCKING MISSUNDERSTANDS FOR YOURSELF.
Boss'iarz
29-03-2008, 10:35
Seba'rivel:
Jedno zdanie podsumuje Twoje całe życie:
Chciałeś wydymać freda, a to fred wydymał ciebie.
Omnadren
29-03-2008, 12:42
@up
100% racja :p
Seba'rivel
29-03-2008, 14:24
Seba'rivel:
Jedno zdanie podsumuje Twoje całe życie:
Chciałeś wydymać freda, a to fred wydymał ciebie.
cze
daj nick
Nie?
bye.
Boss'iarz
30-03-2008, 12:31
cze
daj nick
Nie?
bye.
Sir Adasii
problem?
Nie?
bye.
Seba'rivel
30-03-2008, 14:24
Sir Adasii
problem?
Nie?
bye.
umiesz włożyć mi w dupe jezyk i jednocześnie polizac mnie po nosie?
Nie?
Bye.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.