PDA

Pokaż pełną wersje : Exp Kina

karacz
31-07-2007, 22:05
Witam.
Bo update za bardzo nie mialem jak grac, wiec nawet nie zobaczylem jakie hity, czy cos sie zmienilo itp. Przed upem expilem na DC czasami EF, a teraz nie wiem, bo na dc i ef, mniejsze lvl lataja...
Mam 65 kina , 81/79 sword ; d shield,c legs, rh, boh, mystic blade, g arm.
Mam tez okolo bp sword ringow, wiec mozna efektywniej expic.No i wiadomo , chodzi o to zeby nie byc na -, moze byc minimalny + albo zerowy, byle by exp odpowiadal :))

pzdr.

arni1990
01-08-2007, 00:28
ja swym podombyn najcikiem juz nie gram ale kolega na podobnym lev biega po ofie piraty ale mówil ze od piratów lepsze zólwie i chyba troche po dragach biegal ale glównie w nocy na ofie ;]

paffelek
01-08-2007, 00:42
Kup sobie z 5 bp mf weź bp uh i idź na OF a jak nie jesteś pewien (albo twój net) to idz na ef to 70 lvla ale możesz spokojnie biegać po OFie. Dałbym Ci swój filmik z OFa ale nie mam na co wrzucić. Ale dużej filozofii w bieganiu po OFie nie ma, poradzisz sobie

Andezyt
01-08-2007, 00:44
Hmm, parę możliwości (zakładając że jesteś FACC)

1.orc fortress
2.venore d-lair
3.dw guardy

Pozdrowienia,
Andezyt

Zacker_11
01-08-2007, 10:24
Ja zawsze wolałem D Guardy. U knighta chyba nie ma za dużego waste, szczególnie po update.

Zaxom
01-08-2007, 10:30
Powodzenia na tych dwarf guardach. Oplacalnie na tym lvelu nie masz szans expic na guardach chyba, ze na pojedynczych spawnach.
Mozesz isc na Crusa albo na 6 ale tam jest za maly exp na ciebie.
D lair o ile bedzie wolny jak chcesz tam to lepiej juz tam biegnij, moze bedzie wolne.
Zgadzam sie z OF i EF.
Jak masz pacca to na lagune fastem idz kasy leci i expa w .....
Mozesz tez na tomby, tiquande, Ankrahmun lair...

A jak nie pasuje to najlepiej idz do kanalow pod thais, o ile beda wolne.

royalnykleks
01-08-2007, 11:35
Z własnego doświadczenia wiem, że jednym z lepszych expowisk na Facc'u dla Knghta jest EF... Weź z 5bp manasków, Uhy oczywiscie też i masakruj wszystko co jest, wraz z Dragami... Niezły exp, polecam. I loot spoko nawet, raz pamietam, wbijałem swoim ek 60lv i spadlo mi 3 Woce, Woi, 6 Holy Orchid i kilkanaście heaven bloosoms, także nie ma co sie zastanawiać, zmykaj na EF.

Andrew
01-08-2007, 22:15
Ja proponuję, dragi i pojedyncze DLe jak się idzie na ornament shielda, tylko weź z 10 bp UH, i tak się zwróci i exp przecudny.

milan233
02-08-2007, 16:29
Ja proponuję, dragi i pojedyncze DLe jak się idzie na ornament shielda, tylko weź z 10 bp UH, i tak się zwróci i exp przecudny.

Co do tego przecudownego expa to mam pewne wątpliwości, aczkolwiek rzeczywiście, loot mam tam naprawdę niezły, kilka razy byłem sprawdzić, czy może demodrasa nie ma. Pana smoków nie było, ale 2x dsm z 10~ dli to chyba niezły wynik, co?

@topic Guardy, Veno D-Lair i ewentualnie Piraci.

Goorny
03-08-2007, 22:16
Z własnego doświadczenia wiem, że jednym z lepszych expowisk na Facc'u dla Knghta jest EF... Weź z 5bp manasków, Uhy oczywiscie też i masakruj wszystko co jest, wraz z Dragami... Niezły exp, polecam. I loot spoko nawet, raz pamietam, wbijałem swoim ek 60lv i spadlo mi 3 Woce, Woi, 6 Holy Orchid i kilkanaście heaven bloosoms, także nie ma co sie zastanawiać, zmykaj na EF.

za mały exp, już lepiej jak na guardy pojdzie, tam masz kasy pełno na plus jak zrobisz loota i tracisz same manasy, uhy nie idą, przy tym skillu tarcza plus miecz i klepiesz bez problemu :) dragi Ci sie rzadko zwrócą raczej i tam juz na manasach nie pojedzisz samych.

michaleq14
07-08-2007, 17:45
na twoj lvl masz skile dobre pacc-zolwie facc-guardy pacc-dragiank d lair facc-efbiezesz 4 bm manasek i 2 p uhy lejesz co popadnie pacc-piraci waste-facckatedra wyzszy poziom 0 waste -pacc of super kasa super loot uwazaj na zerki :baby:

karacz
08-08-2007, 13:11
nic z tego co napisales , nie skumalem oO

Andrew
26-08-2007, 13:10
za mały exp, już lepiej jak na guardy pojdzie, tam masz kasy pełno na plus jak zrobisz loota i tracisz same manasy, uhy nie idą, przy tym skillu tarcza plus miecz i klepiesz bez problemu :) dragi Ci sie rzadko zwrócą raczej i tam juz na manasach nie pojedzisz samych.

Dragi się zawsze zwracają na tym lvl, jeszcze z mystic bladem, UH będzie schodził spokojnie na 3-4 smoki, lub na DLa (góra 2 UH), dragon hammery wypadają dość często, przy odrobinie szczescia bedzie dragon shield. Ale i tak się to zwróci, a jak itemki ludzią posprzedajesz to nawet niezła kasa może wyniknąć z tego. Co do guardów to jest na tyle wygodne, że sprzedajesz loot w sklepie i masz spokój.

Tony_Gdansk
26-08-2007, 13:23
Powodzenia na tych dwarf guardach. Oplacalnie na tym lvelu nie masz szans expic na guardach chyba, ze na pojedynczych spawnach.

Grałeś kiedyś knightem? LOL.. ja na guardach na 5h uzyłem moze z 10mf -.- na 70lvlu.
Więc się niewypowiadaj na temat, o którym wogóle niemasz pojęcia.

draenei
26-08-2007, 22:11
Żaby nie zakładać nowego tematu. Od którego lvl'a i skilli można spokojnie expić kiną na ef? Mam eq Noble armor, plate legs, fur boots, crown helmet, medusa shield, dragon hammer, p ammy. Brać mf czy może bp ih/uh(jeszcze 60%)