zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Metin 2

Diablczek
01-08-2007, 15:08
Chciałbym opisać wam dobrą (jak dla mnie)grę internetową Metin 2 opiszęwam ją ale najpierw Historia:
Dawniej cały kontynent zjednoczony był jako jedno Imperium. Jego ludność żyła w pokoju będąc w dobrych relacjach z władzą Imperatora.

Jednak pewnego dnia zagrożenie spadło z nieba, w postaci wielkiego Kamienia Metin.

Uderzenie kamienia nie tylko zmieniło warunki geograficzne i klimatyczne kontynentu, sprawiło również, że zwierzęta zostały poddane jego kontroli. Stały się zabójcami, poprzez mutację przeobraziły się wpotwory. Wielu zginęło w wyniku śmiercionośnej zarazy aby ponownie powrócić do świata żywych jako nieumarli, błąkając się po zniszczonym kontynencie.

Wynikły w ten sposób chaos spowodował rozpad dawnego Imperium i powstanie trzech mniejszych imperiów wrogich sobie po dzień dzisiejszy. W centrum kontynentu gdzie spadł Kamień Metin żyją teraz najbardziej przerażające stworzenia Z nieba natomiast w dalszym ciągu spadają pomniejsze Kamienie

Przerażającym jest fakt, iż moc Kamienia Metin zdaje się wzrastać zupełnie tak jakby regenerowała się po upadku . Ta nowa moc zmusiła Boskiego Smoka do osobistego pojawienia się na kontynencie i podjęcia próby powstrzymania Kamienia Metin

Stań się sojusznikiem Boskiego Smoka i pokonaj moc Kamienia Metin. Powstrzymaj zagładę kontynentu i zjednocz go pod Twoim przywództwem !

W grze są trzy królestwa w których można zrobić postać i po których można podróżować.Te kraje to Chunjo, Shiniso(ja tam jestem XD) i Jinno.

W grze występują trzy rodzaje postaci.
Warrior:Dobry wojownik zadaje silne ciosy i są najskuteczniejsi w walce wręcz(ja mam warriora)
Ninja:Troche lepsza od Warriora ponieważ jest szybsza, może walczyć dwoma sztyletami i umie strzelać z łuku.
Shaman:Szaman jest dobry w posługiwaniu się magią.Może ulepszać zdolności
innych graczy na jakiś czas ,może leczyć i dobrze radzi sobie z wrogami
Sura:to chyba najsilniejsza postać, Może jednocześnie posługiwać się magią i walczyć orężem co czyni go bardzo przydatnym(Jego też mam)
Inne atuty gry:
Dużo potworów tyle że ja pier... , większość z nich sama nie atakuje.
Od 15 lvlu można walczyć z innymi graczami.
Fajna muzyka szczególnie na 2 mapce.
Można ulepszać przedmioty chociaż czasami mogą zostać zniszczone.
Mało noobów.
Po dednięciu traci się mało expa i można odrodzić się w mieście lub w miejscu w którym się dedło.Niektórzy dedanie wykorzystują jako szybszą drogę do miasta.
Jazda koniem.
łowienie ryb.
Bitwy Imprium.
Questy których większość polega na lataniu od NPC do NPC ale dostaje się dużo expa.
Wojny gildi
I jeden niestety minus mało terenów.

Zamieszczę essa

http://img248.imageshack.us/img248/9113/walkafu9.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-08-01

mój char
http://img442.imageshack.us/img442/3812/jard6.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-08-10

Download:http://metin2.pl/play_download.php

Życzę miłej zabawy.Jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować, mam nick Uram.

Trickhor
01-08-2007, 15:31
Mógłbyś powiedzieć jakie są wymagania na tą grę?? Z góry dzięki.

Pozdro

Diablczek
01-08-2007, 15:47
Wymagane jest połączenie internetowe o prędkości co najmniej 56kbit/s oraz komputer osobisty.

Minimalne Maksymalne
Procesor 600 MHz 1.5 GHz

Pamięć RAM 128 MB 512 MB

Karta graficzna ATI Radeon 7000 NVidia RIVA TNT2 ATI Radeon 8500
NVidia Geforce3

A zresztą wymagania są tu http://metin2.pl/play_hardware.php

Fivapo
01-08-2007, 22:59
Grałem i poowiem , że była całkiem niezła , lecz po pewnym czasie staje sie monotonna(jak dla mnie), szybko sie expic , questy są (Idz zabij x potworów i wróć),ładnie rozbudowana , stystem pvp zajefajny:D

szczureq>> >>:Ninja lvl 18-20;d juz niepamiętam;p

Zylkolak
01-08-2007, 23:34
Powiem krotko: gra ssie.

michalll
02-08-2007, 00:24
Na początku, gdy levele zdobywa się łatwo, gra się przyjemnie, lecz po niedługim czasie gra bardzo się nudzi. Zdobyłem w niej 28 lvl i nie było to łatwe, gdyż expienie jest tam bardzo monotonne. Mój kolega ma tam 46 lvl, i jego zdobywanie poziomu polega na wielogodzinnym trzymaniu spacji na orkach i co jakiś czas leczeniu się. Jest także wiele błędów związanych z questami np. mam zabić xx małp, zabijam małpy a liczba pozostałych małp do zabicia nie zmienia się :o Na dłuższą metę nie warto w to grać.

raven
02-08-2007, 13:12
cos pokroju Silkroada widze..

Apticer's
02-08-2007, 13:17
@Up
Nie porównuj tego do SilkRoad'a! Grrr...

Ściągnąłem, zagrałem 2h, wyłączyłem - gra jest po prostu tragicznie nudna!

Diablczek
07-08-2007, 18:51
To kwestia gustu ale moim zdaniem ta gra jest lepsza niż te gówno z beznadziejna szata graficzna jak TIBIJSKI SYF X(

RedCard
08-08-2007, 02:34
cos pokroju Silkroada widze..

Grales kiedys w silkroad? chyba nie. Tymbardziej ze teraz weszla europa, w silku mam 55 nukera, cos ala sorcerer w tibi (malo hp a wysokie dmg) i 67 Glaviera, cos ala Knight z Gs; d Gra jest swietna, poleecam kazdemu Tibijczykowi ale moze byc problem, bo ma wysokie wymagania; )

Neverwinter
08-08-2007, 14:00
U mnie jest jakoś dziwnie bo nie moge sciągnąc z tego linka na Metin (strona twurców) klikam w ten link otwiera sie nowa stronka czekam i czekam i pisze ze strony nie mozna wyswietlic -....- wie ktos oco chodzi?

Diablczek
10-08-2007, 15:41
Niewiem. Mi się nic takiego nie robiło.

Osar
10-08-2007, 19:08
Mam pytanko... Ja ściągnąłem i wszystko ładnie pięknie, ale jak zaczynam instalować to wyskakuje mi błąd, że mam uszkodzone części instalatora, a przecież ściągnąłem z http://metin2.pl/play_download.php... Więc chciałbym wiedzieć o co chodzi
Pozdrawiam Osar.

Diablczek
14-08-2007, 18:56
To sciągnij stąd http://www.metin-2.com/play_download.php

sallceson
25-08-2007, 00:13
czemu nie grasz na pl metin? ;]

osobiscie gra mi sie bardzo podoba, o wiele bardziej niz Tibia
mam 42 mental warriora w chunjo ;]

mf2000
31-08-2007, 13:06
ja w te gram już od jakiegoś czasu i mi się bardzo podoba ma bardzo małe wymagania dlatego praktycznie każdy może w to grać

jeśli chodzi o monotonność expienia na pewno nie jest bardziej nudne niż w Tibi

po "dedzie" spada mało doświadczenia więc nie jest tak jak w Tibi że expisz sobie kilka godzin w jakiejś "jaskini"(co wcale nie wygląda na jaskinie) zabijając jakieś ruszające się plamy aż wchodzi inny gracz i cię "deda"
te wszystkie godziny poświęcone na klikaniu w ruszające się plamy przepadają

są bardzo popularne wojny gildii wygląda to zachwycająco jak obie gildie szarżują na koniach
a jeszcze bardziej wypady na inne królestwa kiedy to zbierają sie gracze z królestw i walczą między sobą (ja wtedy widziałem tylko błyski na ekranie i od razu padłem);p

Jest bardzo dużo zróżnicowań potworów i są duże expowiska więc nie jest tak jak w Tibi że nie ma gdzie wbijać levela

mam jeszcze mały level i jestem surą ale gra jest na prawdę fajna zdecydowanie lepsza od tibi
wszystkich zapraszam go grania wyszedł teraz nowy polski serwer na którym wszystko jest po polsku
jeżeli ktoś się zainteresował tą grą zapraszam na stronę www.metin2.pl

Ashael
31-08-2007, 14:09
Gra mi się bardzo podoba, też w nią gram ^^ Polecam;)

dartra111
31-08-2007, 14:24
Gra fajna, ale irytuje mnie mała mapka :( ale podoba mi sie stworzenie własnego bulidu którego pragniemy, troche bardziej rozbudowane niż z silkroad( chociaż nie mówie że silkroad gorszy bo wcale tak nie jest ;] ) ale można dac w metinie: wit,str,obrona,atak... Ja jestem Mental warrior i mój bulid to Full VIT/STR

Ojczul1
06-09-2007, 22:07
Grales kiedys w silkroad? chyba nie. Tymbardziej ze teraz weszla europa, w silku mam 55 nukera, cos ala sorcerer w tibi (malo hp a wysokie dmg) i 67 Glaviera, cos ala Knight z Gs; d Gra jest swietna, poleecam kazdemu Tibijczykowi ale moze byc problem, bo ma wysokie wymagania; )
Silkroad=Zbotowane gówno zrobione przez zachłannych na kase zółtków.

Bluray
24-09-2007, 16:54
Moim zdaniem ta gra jest dużo lepsza od tego zbugowanego i zbotowanego Silka, powiem szczerze że bardzo mi się podoba i zagram do póki nie dostanę pre-paida do WoW ;)

Machari
25-10-2007, 11:59
ja sciaglem i mi nie chodzi pomuzcie plis

Luckq
25-10-2007, 16:16
ja sciaglem i mi nie chodzi pomuzcie plis
Jaki dokladnie pojawia sie blad?

A co do samej gry, to bardzo fajna. Milo bylo byc w okresie wakacyjnym TOP1 Ninja, ale niestety z powodu braku czasu zakonczylem swoja przygode z Metinem.

Tijus_Candia
25-10-2007, 21:51
TIbia jest pojebana w porównaniu do MetinaDog

W tibi jesteś kwadratem którego ojebią po pewnym czasie i tak, a w metinie przynajmniej jest depo na osobne hasło :)

Nie grają dzięci. Update neutralizują błędy i jest git :)

raf420
07-11-2007, 23:10
Gram w to i muszę przyznać, że jest to jedna z najlepszych gier mmorpg w jakie grałem. Innowacyjny jest system sterowania postacią, a same walki innych graczy są zajebiste. ;]

Mam ninje i nie wiem co ja mam zrobić... Czy trenować str czy zręczność? A może zamienić na łuk? Doradzcie mi proszę, bo w tym sie powoli gubie... Jakie są atuty ninja, a jakie bowmana? ;/

Jedyną wada u mnie jest to, ze giera praktycznie sie tnie! Nie wspominając o błedach w logowaniu...

Aeglos Tribunal
08-11-2007, 23:12
Gram w to i muszę przyznać, że jest to jedna z najlepszych gier mmorpg w jakie grałem. Innowacyjny jest system sterowania postacią, a same walki innych graczy są zajebiste. ;]

Mam ninje i nie wiem co ja mam zrobić... Czy trenować str czy zręczność? A może zamienić na łuk? Doradzcie mi proszę, bo w tym sie powoli gubie... Jakie są atuty ninja, a jakie bowmana? ;/

Jedyną wada u mnie jest to, ze giera praktycznie sie tnie! Nie wspominając o błedach w logowaniu...

swoje odpowiedzi znajdziesz tutaj:
http://board.metin2.pl/thread.php?threadid=13040&page=1 - ninja łucznik
http://board.metin2.pl/thread.php?threadid=164&page=1 - ninja dagger

Ptakuba
09-11-2007, 13:33
Mam dziwny błąd. Logowałem się na postać, hasło przyjęte, ale nie chce mnie wpuścić (nie mam ekranu wyboru postaci). Gdy loguję się na stronę, mogę wejść spokojnie, jestem zalogowany (niby), ale mogę sobie stworzyć nowe konto (oczywiście inne ID [nazwa] i hasło).
Czy to przepakowanie serwów, czy jakiś błąd konta?

Articuno
10-11-2007, 14:10
A robi się coś w tej grze po za samym jebaniem mobów :/ ??

.Matrik.
10-11-2007, 14:24
@Articuno

Raczej nie, z tego co dziś widziałem. Jeszcze questy, ale wiadomo do czego się sprowadzają.

Ptakuba
10-11-2007, 15:09
Questy to same headhunty (musisz przynieść określoną ilość przedmiotów wypadających z potworów, albo po prostu określoną ilość zabić). Niestety... A taka fajna gierka, niestety sam exp, exp, exp...

Diablczek
10-11-2007, 15:59
Ptakuba:
Postacie twożt się przy wchodzeniu do gry przez clienta.Może zapomniałeś go zrobić?

Ptakuba
10-11-2007, 16:37
Mam postać, już od dawna. Zrobiłem ją chyba miesiąc temu, kumpel mi mówił, że był update i takie problemy bywają.

Pacz_knight
14-11-2007, 17:37
Czytajac wiekszosc postow nadal nie podjolem decyzji czy grac w ta gre. O to pojawia sie moje pytanie: Czy warto sciagnac te giere?
Po screenach podoba mi sie ale nie wiem jak z grywalnoscia. Pomoz ktos! ;)

.Matrik.
14-11-2007, 17:53
Nie, to tylko kolejny H&S.

Arcan
14-11-2007, 17:55
Grywalność całkiem niezła, ale nie nastawiaj się na dłuższą grę. Ciągłe bieganie od potworów do potworów ( z czego większość cię nie atakuje sama) potrafi znudzić nawet najbardziej wytrwałego. Ja grałem kilka tygodni, pod koniec zaczęła mnie nudzić, ale początkowo czerpałem z gry wiele przyjemności, więc nie zaszkodzi pobrać gry, prawda?;)

Pacz_knight
14-11-2007, 18:07
No niewiem, moze sciagne. Nie chcialem grac w to nie wiadom jak dlugo. Mam pacca w tibii a jestem tymczasowo "retired" do up date. Wiec przez ten czas chcialem sobie pograc. Dobra zaczynam sciagac. ;)
Dzieki za doradzenie xd

Adizo
14-11-2007, 18:18
Hmm, ssy jakoś nie przypadły mi do gustu.
Zresztą każdy pisze że jest monotonna, nudna.
Więc nie będę tracił mojego czasu na ściąganie ;)

janek@
19-11-2007, 21:18
Czytajac wiekszosc postow nadal nie podjolem decyzji czy grac w ta gre. O to pojawia sie moje pytanie: Czy warto sciagnac te giere?
Po screenach podoba mi sie ale nie wiem jak z grywalnoscia. Pomoz ktos! ;)

Grywalnosc niemalze doskonala, bo jest to grafa 3d, a mimo to dziala na kompie, ktory ma 5 lat. oO

Dla ninjy poponowalbym build sila 1:zrecznosc 1:witalnosc 3, lub s3:1zr:2wit.

Gierke polecam kazdemu poniewaz jest dosc ciekawa rozrywka tzn. wojny krajow/gildi, exping z kolegami itp wyrabianie broni poprostucud miod. ;p

Soldier_PL
29-11-2007, 00:59
Gram w ta gierke hoc musze powiedziec ze mozna sie natrudzic =p bo:
1.Szamanka wali po 100 (bardzo malo) skillem a jej skille wspomagajace duzo nie daja =/ (sam wiem bo gralem 6 lvla skilla dawal mi tylko 10 damage =/ )
2.Expienie ninja archerem to tez masakra bo:atakuje pojedynczy cel a w dodatku z daleka moze walic po 5.... a z bliska po 200 na jakims 15 lvlu ale wtedy potwory za duzo wycinaja PZ (zycie) i trzeba wydawac na [poty) ale tez moze rozwalic pojedyncze cele (chodzi mi o mocne potwory) nie tracac hp wiec mozna duzo expa na tym zgarnac ^^.
3.Warrior ma najlepiej bo: ma mocny pancerz i zadaje najwieksze obrazenia.
4.Sura hmmm moze atakowac rownie dobrze z daleka i z bliska jesli dobrze rozdzieli skille ^^.

A wiec tak warrior zadaje najwieksze obrazenia i ma najwieksze baty bo najczesciej bierze z 20 potworow na klate zeby szybko expic i dlatego musi wydawac na poty.Ninja archer/zabójca moze rozwalic jedna gromadke moze 2 nie tracac hp.Szamanka przyda sie do party ^^.Sura no nie wiem taki sobie xD.

P.S. w tej grze trzeba dobrze rozdzielic skille zeby pozniej nie wydawac skille na ich reset za drogie pieniadze (yang).

Poprostu Pitbul
29-11-2007, 11:12
Ale zjebałem sobie Surę mojego :/. Ma 1,4k HP, a int. bardzo mało. Muszę dobić 11lvl i walnąć sobie int.
Btw. Jaki macie poziom Mrocznego Uderzenia? ;] Ja 7, i rozwalam 6lvl wilka po ciosie - MU + atak z miecza.

raf420
29-11-2007, 16:24
@up
Poczekaj aż będziesz niszczył 20 grupek bez magi to dopiero się chwal. :P

Dolor
29-11-2007, 20:10
Metin2 fajna gierka nabiłem tam 23lvl jak coś to mój nick Loofah na Polskim serverze. Zawsze gram na serverze2

Sidoos
16-02-2008, 20:26
TIbia jest pojebana w porównaniu do MetinaDog

W tibi jesteś kwadratem którego ojebią po pewnym czasie i tak, a w metinie przynajmniej jest depo na osobne hasło :)

Nie grają dzięci. Update neutralizują błędy i jest git :)

Masz deda
jakies kurna gupie dziesienc znakuw : <

Upierz
18-02-2008, 16:10
Grałem, jak dla mnie, to kolejny, nędzny klon KO.

janek@
25-02-2008, 02:56
No teraz, 46 lvl ninja dagger i pne się w góre. ^^

Wojny krajów to coś, nad czym warto poświęcić 10k minut.

Lendzio
27-02-2008, 15:05
Grałem w to ale szybko mi sie znudziło bo nie lubię gier o fabule chinskiej itp.
Jak komuś się nudzi to można w to zagrać :]

sajmonq
20-03-2008, 10:38
tez gram mam 32 lvl wojem body ale jak checie w to grac to raczej nie grajcie w tibie opowiem wam moja historiexD

muj kuzyn jeszce nie mial neta przyszedl do mnie i chchial mi pokazac metina gral mi sie tak nie zabradzo podobala ale zrobilem sobie postac gralem coraz bardziej mi sie podobalo az w koncu zrezygnowalem z tibii i dobrze bo w tibii np dedne przez kumpla(kilka razy sie to zdazylo) odrazu sie z nim kluce a w metinie to nawet sie nie zdenerwuje teraz juz wogole nie chce grac w tibie moze nie daltego ze jest daremna czy cos ale przez metina ani razu sie nie wkurzylem jak dedlem czy cos a w tibii to by za duzo pisac jeszce przez tibie sie czesto klucilem z moim najlepszym kumplem radze wam grac w metina ale nie zdziwcie sie bo tam nikt nie lubii tibii i muwia ze tibia to gowno wiec nie radze nikomu muwic ze lubicie tibie a jak troche pogracie w metina to zrzygnujecie z tibii id obrze:)) ale ja wam niczego nie nazucam rubta co chceta xD

Spoilerek
20-03-2008, 11:07
@up
a ja bym ci radził kupić KU słownik ortograficzny

@topic
Gram w metka ;) fajna gierka, napewno lepsza od tibi
posiadam 36 woja body z FMSem + 4(kowal zwalil na + 8 -.-)
i ninje 27 archer ( poluruje na dzikusach xD)
wszystkie postacie w Jinno na serwerze Monastyr
pzdr. dla BANDYCI ^^

Mateusyk
06-04-2008, 17:58
Mam taki Problem sciagnolem metina 2 z www.metin2.pl Instaluje go wszystko ok gdy daje rozpocznij gre " pojawia sie czarny obraz" Plx pomuscie pisac !!! Na E-mail [email protected] Albo GG 7403909

Mateusyk
06-04-2008, 18:02
Mam taki Problem sciagnolem metina 2 z www.metin2.pl UWAGA Instaluje go wszystko ok gdy daje rozpocznij gre " pojawia sie czarny obraz" Plx pomuscie pisac !!! Na E-mail [email protected] Albo GG 7403909

Mateusyk
06-04-2008, 18:03
Mam taki Problem sciagnolem metina 2 z www.metin2.pl UWAGA Instaluje go wszystko ok gdy daje rozpocznij gre " pojawia sie czarny obraz" Plx pomuscie pisac !!! Na E-mail [email protected] Albo GG 7403909

Mateusyk
06-04-2008, 18:05
Yo YO Mam Problem pomuscie sciagnolem metina 2 z www.metin2.pl UWAGA Instaluje go wszystko ok gdy daje rozpocznij gre " pojawia sie czarny obraz" Plx pomuscie pisac !!! Na E-mail [email protected] Albo GG 7403909

MiXer
08-04-2008, 16:35
Postanowiłem zagrać.
Kumpel akurat też w to gra , więc zgrał mi in stalke na płytę. Normalnie wszystko, otworzyla się instalacja, wybrałem aktalog, instaluje, wszystko niormalnie msie instaluje, wchodze do prgoramu files odpalam:
http://i43.photobucket.com/albums/e384/banan1/444444.jpg
Co to ma być?

Tocallo
08-04-2008, 18:46
Tyle się złego naczytałem o tej grze, ale zalookam.

Hodal
19-04-2008, 13:17
Sam troche pograłem wbiłem chyba 18 lv i olałem.. coś ala syf *Scions of Fate..* Wole wow-a czy L2 a gdybym miał słabego kompa, że takie gry by mi nie poszły to bym wybrał nawet tibię 8o
Mój kumpel ma 35lv i dalej gra.. nie wiem co on w tym widzi ..

Fivapo
24-04-2008, 19:44
Ello.

Dawno niegrałem w metina ale chcę powrócic z qumplami mam jedno noob pytanko, który to Polski server jaki name ma:D

Brtek00
24-04-2008, 22:50
ta gra to wielkie nudne gowno :/ gralem dosc dlugo to wiem

Frapper
25-04-2008, 09:15
zajebiscie nudny h'n's

Upierz
26-04-2008, 19:24
Syf, malaria. A o społeczności polskiej na polskim systemie szkoda gadać, Tibia kropka w kropkę.

Pyzaland
28-04-2008, 19:54
Metin jest monotonny strasznie, być może na wysokim lvlu wojny klanów są fajne, ale ogółem cienka gra.

Blockers23
29-04-2008, 09:20
Taaaa starają się go rozbudowywać ale narazie lipa .

Zidanek
30-04-2008, 20:44
gralem w to w pierwszy tydzien feri zimowych ale mi sie znudzilo
TIBIA rulez

lante
04-05-2008, 11:42
Spoko gierka mam woja 39 i gra mi sie b.dobrze...Napewno lepsza niz moj 60ed!:D

Dyngi
08-05-2008, 07:26
Właśnie sciągam metina dla mnie jest to spoxik gra,grałem już u kumpla który mnie zachęca żebym grał w metina

Kook
08-05-2008, 15:27
Dla mnie Metin 2 jest fajny ,bo :

1.Masz taki outfit/wyglad/strój jak ekwipunek

2.Można na koniku jeżdzic na expowiska itd.

3.Fajne misje.

4.Polska Wersja

5.Darmowa

No a głupi ,ponieważ :

1.Dziwnie sie rozmawja.

2.Rumak od lvla a jak sie ma medal konny czy cos takiego to jak z niego zejdziesz to niestety ucieka

3.Trzeba miec nice neta i komputer

4.Ciągle trzeba cos pobierać - (chyba w każdy czwartek dlatego ja niegram;()

LexZiom
08-05-2008, 19:00
Ja również zachęcam do grania w Metina 2 sam kiedyś grałem ale mi się znudziło i miałem 38 Warriora.

Neo_pl
11-05-2008, 10:24
Metin ... na dłuższą metę nudny , gdyż podczas expienia jest trudno z kimkolwiek pisać :) Bez tsa/venta nie da rady ...

Mój 64 Body czeka aż kiedyś mi się zachce nim grać ... ;) .... kiedyś byłem na 1 servie top 25 w lvlu... a teraz uuuuuuuu :D

Spoilerek
11-05-2008, 14:27
@up
a dasz mi go? ;D (pisz na pw ^.^)

jest jeden wielki + w tej grze: nie ma noobkow(nie mowie ze wogole nie ma) ktorzy prosza o itemki, mowia "hunted" itd.

ale za to sa noobki ktore mowia "podexpisz?" "chcesz program na kase?" "chcesz speed hacka" ponad 78% osob grajacych w metina to 8-12 latki ;/

sphinx123
16-05-2008, 16:17
Zachęciliście mnie. Ściągnąłem i sie zawiodłem... Uninstall po godzinie gry <3 Zrobiłem ninja, zobaczyłem że 12 skilli na krzyż...

Serious Sam
16-05-2008, 17:02
Kiedyś w to grałem , ale mi się znudziło po 3 dniach.Expienie sprowadzało się do siedzenia na niedźwiedziach i wciskanie kilku przycisków.

Neo_pl
17-05-2008, 16:43
No tak, zapomnialem ze w tibi mozna odpalic bota.

Dolor
01-06-2008, 22:23
Hmm... A co mam robić żeby koń nie zdechł jak wyjeżdżam gdzieś na miesiąc i nie mam dostępu do internetu?

sim09
11-06-2008, 14:00
Ma ktoś spolszczenie do metina 2? Bo mnie się zainstalował bo koreańsku.

Necromantor
11-06-2008, 14:27

nie mam tylko sterowniki do ramu na płycie dvd-cd

Ghard Lage
11-06-2008, 14:47

www.metin2.pl
Gra nie warta uwagi nawet nie zaczynaj ;p

Thal
29-06-2008, 12:09
Zajebista :D mam 27 warriora i 12 szamana... Jakby co to Pisać do "Szamanok" serv Feniks

Diablczek
04-07-2008, 15:50
Wróciłem. Jakby były jakieś problemy to możecie mi wysyłać PW.Dowidzenia.

Pokój umarłym.

La Hire
04-07-2008, 21:50
Może i fajne, ale na jakiś czas. Później się robi straaasznie nudne. Serio.
Grałem, miałem 36 lvl ninja i jakiegoś tam wojownika i inne pierdoły, ale nudne, i jedyna postać jaką opłaca się grać to wojownik. Expienie strasznie nudne ;F

aripck
08-07-2008, 04:46
pograłem chwile wbiłem 20 lvl szmanka i...

znudziło mi się jakoś.

Może kiedyś znowu pogram.
Lepiej sobie popykać w KO czy mstory.

Urban52
09-07-2008, 01:40
Grałem w to, znudziło mi sie po osiągnięciu 20 lvl xD

tak sie zastanawiam czy jest metin 1 :p

sphinx123
09-07-2008, 11:14
Metin2 to chyba pierwsze mmorpg zaraz po Tibii dla niektórych userów, z tego co widzę o_O

Gogi
09-07-2008, 11:54
Dla mnie ta gra po pewnym czasie robi sie poprostu nudna.Moze i nie gralem w metina za dlugo ale dla mnie ciagle bicie tak samo wygladajacych potworkow aby zrobic questy nie jest za ciekawe.

rafal15031996
29-08-2008, 19:29
słuchajcie musicie uruchomić folder z grą metin 2 potem gdy już to wykonacie metin2 MetinPatch Application Ymir Entertainment i potem tylko czekacie bo tam ładuje no i potym pojawia się Rozpocnij gre i inne pierdoły no i wszycho :)

rafal15031996
29-08-2008, 19:31
jakby coś nie tak to piszcie na gg 961384

Mahones
30-08-2008, 19:42
Ja niemoge jakie nooby (tylko niektórzy) Metin2 to nawet fajna gra zciągnijcie z www.metin2.us i tu jest po angielsku ale od 1 do 22 lvla za te misje co sie zabija coś i w pl i br sie dostaje od 10% do 2% a w metin2.us zrobisz
i masz 100% zabijesz np. wild doga i lvl :D ja mam obecnie 28 lvl (za niecałe 25 % 29 ) mój nick w grze jest taki jak na tym forum xD jakby co to piszcie ,że widzieliście ten post na forum tibia.pl bo fajnie sie gra w tej wersji językowej polecam (aha i grajcie na tym królestwie z żółtą flagą bo ja tam jestem nie mam najlepszego eq ale bede miał na 30 lvlu riba albo fmsa aha i mała porada dla nie zdecydowanych warriorów 2 reczne bronie bierzcie jak macie bojowego albo militarnego (ale nie 1 konia jakiego ozdobedziecie bo na nim sie nie da atakować) a na koniu dwu i jedno reczne walą z tą samą szybkością więc z buta jak chodzicie z np. kosą bojową to nie bedzie wam łatwo pokonać cos lub kogoś bo będzie szybciej atakować

Mahones
30-08-2008, 21:29
Jakby ktoś chciał wiedzieć z czego np. leci rib w metinie to tu jest lista ciekawych żeczy np fms rib krawawy iglica itp.

FMS: dziki łucznik, dziki generał, best specjalista, best kapitan, best. maniak, best. łucznik
RIB: ezotery
Krwawy miecz: ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy
Sztylet pięści diabła: ezotery
Marmur polimorfii: w zależności od rodzaju wypadają z niedźwiedzi, szarych alfa wilków, dzikich sługów, ezoterycznych fanatyków, itp.
Lodowa Iglica: zarażeni, ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy
Medal konny: małpy
Farba do włosów: Trzeba złowić. Występują w kolorach- czarny, brązowy, czerwony, biały, blond. Można też natknąć się na wybielacz, który
przywraca naturalny kolor włosów.
KU, oraz kamieni do ulepszania ITEMÓW: Metiny
złoty klucz: Orki (widziałem jak poleciał z orka wojownika), best żołnierz, best. maniak, best. kapitan
Wachlarz jesiennego wiatru: Człowiek skorpion
srebrny klucz: Skorpion łucznik, skorpion miecznik, pająki, pro hwan czarnego wiatru, Kyuk-Jan Czar. Burzy, wężowy miecznik
Zwój błogosławieństwa: Szkatułka Wodza Orków, Złota szkatułka
Kamień Fundacyjny: Wódz orków
Zbroja dla wojownika na 48 lvl [Blue Scale Plate]:Czerw. Trujące Pająki [W lochu pająków na pustyni], Elit Wodz Ezot
Zbroja dla wojownika na 61 [Dragon God Plate]: Królowa pajków [Loch pająków], węże
Czarna tarcza: Z potworów obok świątyni, węże
Maska: Z potworów obok świątyni
język żaby: Z żab ze świątyni
Kawałek klejnotu: Jak-to czarn. wiatru, Gu-ryung
Instrukcja oswajania konia: Dzikusy, demony
Przewodnik do górnictwa: demony
Zbroje na 54 lvl oraz broń na 65: Szkatulka Wodza Orkow
Ostrze Zbawienia: Loch pająków
Miecz Lat. Maga: Loch pająków
Wielki Miecz: Ezotery
Buty ognistego ptaka: Ezotery
Buty Feniksa: Ezotery
Sztuka Combo: Pająki (na pająkach zdobyłem księgę mistrza Combo. O innych mi nic nie wiadomo)
Shiriken+: Złota Szkatułka/Złota Szkatułka+

sphinx123
30-08-2008, 21:35
Metin2 jest żałosny, mało skilli, sztywne animacje walki, nuda. Tibia już bardziej wciąga...

Mahones
31-08-2008, 11:56
Metin2 to chyba pierwsze mmorpg zaraz po Tibii dla niektórych userów, z tego co widzę o_O

Powiedz mi tylko które miejsce miała tibia na TOP 2007 bo Metin2 miał 5

ELEAH
31-08-2008, 12:37
Hymmm... Jak by tu powiedzieć... Metin2? Straszny chłam: zero fabuły. Questy nudne jak flaki z olejem... Widać, że dzieci z Tibii wkur*** po deadzie sciągają Metina2. Tak ciężko to zrozumieć, że najlepsze gry to World of Warcaft, Guild Wars teraz doszły gry takie jak Warhammer Online i Age of Conan i takiego dennego Metinka nikt nie będzie pamiętał? Metin2 graficznie to też straszna niedoróbka. Jak by się bliżej przyjrzeć Tibia ma więcej do zaoferowania niż ta wasza durna gra.

Jak chcecie sobie pograć w prawdziwego MMORPG to zapraszam do kupna Guild Wars albo World of Warcraft. Wtedy sobie dzieciaki zobaczycie co to jest super grafika (Guild Wars) masa możliwości (World of Warcraft) i prawdziwa fabuła (Guild Wars). Już lepszy od tego Metina jest Silkroad Online ta gra przynajmniej ma cel i nawiązuje do historii. Aha i się nie podniecajcie, że w Metinie można na koniu jeździć, w World of Warcrafcie możesz jeździć na Wilku, Raptorze, Skeletal Horse, Strusiach, Beast Kodo albo na Koniu, Panterze, mechano striderach, Barankach, i słoniach możecie także latać na Gryfach, Wyvernach, Smokach albo zrobić sobie helikopter. Jak chcecie sobie pograć prawdziwymi klasami to zapraszam do Guild Wars: Warrior, Elementalist, Ranger, Necromancer, Monk, Assassin, Ritualist, Dervish, Patron, Mesmer. I co zatkało kokao? Naprawde to że gracie w gre 3D to nieznaczy że ona jest The Best bo są gry po których bym wam gały wyleciały.

Bluray
31-08-2008, 12:48
Nie każdemu muszą sie podobać gry które tak bardzo "koffasz", a może nie wszyscy mają na tyle pieniążków by sobie takie gry kupić :o

Sillk jest zbootowany ładnie, co krok jakiś boter :O

ELEAH
31-08-2008, 12:55
Ale przynajmniej gra ma fabułę... Bez przesady Guild Warsa można kupić za 60 zł i grać ile wlezie. To nie jest majątek. Zamiast na papieroski i alkohol to dzieci by mogły sobie pozwolić na 6 dych nie sądzisz? A w WoW'a można spróbować 14 dni za free (zamiast kupować na żywca). Jak im się podoba taki chłam jak Metin2 to nawet gówno na śniadanie może im się podobać

sphinx123
31-08-2008, 15:40
Powiedz mi tylko które miejsce miała tibia na TOP 2007 bo Metin2 miał 5

Ale żeś zasycił, to niczego nie dowodzi. Przelicz lepiej, która gra ma więcej innowacji. Tibia jest jedyna w swoim rodzaju, natomiast Metin2 to tylko biedny klon Silkroad'a.

Bluray
31-08-2008, 20:41
No Metin nie jest może grą rewelacyjną, ale grać się da, wiadomo że WoW i GW do gry dużo lepsze, no ale widać że są ludzie którzy lubia i w Metina sobie pograć.

Wszystko zależy od gustu, a o gustach się nie dyskutuje (ale wiadomo że ten/ta ma zje.any :P )

Kuboszek
10-09-2008, 18:27
Bardzo dobra gra która bardzo mocno wcioga miałęm 27 WOjownika Ale stracilem 1KK yang i nie chciało mi się już więcej w to grać po prostu wcioga do czasu

Za gre 10/10

Koniczynkowa
25-09-2008, 22:47
Jak dla mnie to jest gra dla młodszych graczy ;) Tak do 15 lat.
Mi się nie podoba ;)

HopSiupPwn
01-11-2008, 13:04
Gra ktoś jeszcze?
Kiedyś grałem, jakiś rok temu, miełem 29 lvl shaman leczący, no ale gra mi się znudziła, teraz się pytam czy zrobili coś nowego?

sphinx123
01-11-2008, 13:42
Metin2 to gUwno, nanana
Gównianą animację i 5 skilli ma <3

Cheetos
02-11-2008, 11:27
Metin2 może na początku jest fajny,np jak ja grałem to super!tibia idzie w kąt ale gdy nabijesz 16 level albo coś to monotonne to granie jest,bijesz te same potworki np jestes wojownik to po nocach śni ci się jak stęka hu eh ah,albo dobijająca muzyka,fajnie wygląda z screenerów na początku ale tibia raczej jest bardziej wciągająca ;)

xoz
03-11-2008, 17:14
Metin2 może na początku jest fajny
owszem jest, ale jak juz ten 75 sie ma, to nic do roboty praktycznie nie ma. jedyne to zarabianie kasy/pvp ale ile mozna...
nick TNT

ozahalski
08-11-2008, 15:09
Nie grają dzięci. Update neutralizują błędy i jest git
Widac że nie grałeś, bo dzieci jest tam 3x więcej niż w Tibi (Co gorsza na Polskich serwerach jest to 4/5 wszystkich graczy.

mało noobów.
To samo co u góry, do tego radze obejrzec polskie forum Metina i 'poziom'
jaki trzyma (W przedszkolu poprowadziłbym mądrzejsza rozmowę niż na tamtej stronie)

Ogólnie gra jest dobra tylko pod jednym względem- Wbicie 35lvla zajeło mi 2 tygodnie (Od 35lvla gra wygląda na staniu w miejscu, czekaniu na lura i napieprzaniem w spacje) można sprzedac za ładną sumke na allegro :)

odradzam grę chyba że jesteś tak zdesperowany że nie masz w co grac..

Pozdrawiam

Etemen
13-11-2008, 19:01
Ja w metinie2 nie czuję klimatu MMORPG:(

Paciuch
13-11-2008, 19:25
@up ehh...
Ja widziałem u kolegi tą grę i powiem szczerze, żenada...

mechquest
17-11-2008, 16:27
Jakby ktoś chciał wiedzieć z czego np. leci rib w metinie to tu jest lista ciekawych żeczy np fms rib krawawy iglica itp.

FMS: dziki łucznik, dziki generał, best specjalista, best kapitan, best. maniak, best. łucznik
RIB: ezotery
Krwawy miecz: ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy
Sztylet pięści diabła: ezotery
Marmur polimorfii: w zależności od rodzaju wypadają z niedźwiedzi, szarych alfa wilków, dzikich sługów, ezoterycznych fanatyków, itp.
Lodowa Iglica: zarażeni, ezotery, bo, silni pustynni zawadiacy
Medal konny: małpy
Farba do włosów: Trzeba złowić. Występują w kolorach- czarny, brązowy, czerwony, biały, blond. Można też natknąć się na wybielacz, który
przywraca naturalny kolor włosów.
KU, oraz kamieni do ulepszania ITEMÓW: Metiny
złoty klucz: Orki (widziałem jak poleciał z orka wojownika), best żołnierz, best. maniak, best. kapitan
Wachlarz jesiennego wiatru: Człowiek skorpion
srebrny klucz: Skorpion łucznik, skorpion miecznik, pająki, pro hwan czarnego wiatru, Kyuk-Jan Czar. Burzy, wężowy miecznik
Zwój błogosławieństwa: Szkatułka Wodza Orków, Złota szkatułka
Kamień Fundacyjny: Wódz orków
Zbroja dla wojownika na 48 lvl [Blue Scale Plate]:Czerw. Trujące Pająki [W lochu pająków na pustyni], Elit Wodz Ezot
Zbroja dla wojownika na 61 [Dragon God Plate]: Królowa pajków [Loch pająków], węże
Czarna tarcza: Z potworów obok świątyni, węże
Maska: Z potworów obok świątyni
język żaby: Z żab ze świątyni
Kawałek klejnotu: Jak-to czarn. wiatru, Gu-ryung
Instrukcja oswajania konia: Dzikusy, demony
Przewodnik do górnictwa: demony
Zbroje na 54 lvl oraz broń na 65: Szkatulka Wodza Orkow
Ostrze Zbawienia: Loch pająków
Miecz Lat. Maga: Loch pająków
Wielki Miecz: Ezotery
Buty ognistego ptaka: Ezotery
Buty Feniksa: Ezotery
Sztuka Combo: Pająki (na pająkach zdobyłem księgę mistrza Combo. O innych mi nic nie wiadomo)
Shiriken+: Złota Szkatułka/Złota Szkatułka+

ZAPOMNIAŁEŚ O HALABARDZIE!wypada właśnie z Best.Specjalista.wiem to bo kiedyś mi dropło z niego halabarde+2 z bonem na nieumarłych 8o8o

Frapper
17-11-2008, 18:40
ZAPOMNIAŁEŚ O HALABARDZIE!wypada właśnie z Best.Specjalista.wiem to bo kiedyś mi dropło z niego halabarde+2 z bonem na nieumarłych 8o8o

czujesz sie spelniony z tego powodu?

Xenotim2
17-04-2009, 20:06
Metin2 jest lepsza od jakiejs innej gry online :cup:
mam dwie dobre gry online Metin2(najlepsza) , Alien arena 2008
temat : Metin 2 jest lepszą grą od np. Tibi - porownania :
-jesli w metinie dedniesz moze ci spasc troche expa a jak w tibi dedniesz to ci 1 lub 2 lvl ciagnie
-w metinie2 mozna ulepszac bronie a w tibi nie!
-w metinie jest tyle stworkow ze szok od dzikich psuw po smoki
-Tibia uzaleznia!!!!!!!!!!!!!!!! ( lepiej nie prubowac ) ja gralem w tibie pol roku
potem przestalem ale za rok znowu musialem zagrac ( naszczescie wyszlem z
tego nawyku )
-Metin gra w 3D ( chopek nie chodzi w pozycji lezocej jak to w tibi )
-w metinie sa fajne czary glawnie mi sie podoba : wir miecza , tapniecie , smoczy wir , aura miecza , wirujace sztylety , szybki atak , krycie sie .
-niestety kiedy grasz w tibie boisz sie ze dedniesz a w metinie nie ( jedyna
zaleta tibi ) TO WSZYSTKO CO MAM WAM DO POWIEDZENIA-koniec-

Partyraiser
17-04-2009, 20:27
Metin2 jest lepsza od jakiejs innej gry online :cup:
-jesli w metinie dedniesz moze ci spasc troche expa a jak w tibi dedniesz to ci 1 lub 2 lvl ciagnie
-Tibia uzaleznia!!!!!!!!!!!!!!!! ( lepiej nie prubowac ) ja gralem w tibie pol roku
tego nawyku )
-w metinie sa fajne czary glawnie mi sie podoba : wir miecza , tapniecie , smoczy wir , aura miecza , wirujace sztylety , szybki atak , krycie sie .

Ta, widzialem metina na informatyce, świetna grafika, nie ma co. no ale w końcu 3d nie ?
tego nawyku )
tibia uzależnia .. a metin nie ? jak się ma silną wole to gra cie nie uzalezni.
padłeś na 15 lvlu i się żalisz bo pól lvlu Ci spadło ? zreszta po ostatnim patchu mniej expa spada
O rly ?
zaleta tibi ) jak sie ma super pvp i bije sie ludzi ktorzy maja pro u rzadzajcej gildi to wiadomo haha
a co w tibi nie ma smoków ? policz sobie ile jest potworow w tibi a ile w metinie.
i kup słownik.

Edit : no tibia jest na pewno gorsza bo w metinie są super dźwięki, jakieś orgazmy cyganów..

piteer_rookgaard
17-04-2009, 20:49
gówniana podróbka wowa :( nie wiem jak w takie cos mozna grac
paski jak w wowie, ikonki w podobnym rozmieszczeniu, frakcje...
jednak wystarczy zagrac... to zobaczycie niesamowita roznice :| i zobaczycie ze metin to tania podróba i tyle.

MU online już jest o WIELE lepsze

Erverse
17-04-2009, 21:16
Metin podróbką wowa? Bez przesady, można tak powiedzieć o 4story czy runes of magic, ale nigdy w życiu metin nie jest podobny do wowa.
Inna grafika, inna fizyka gry...
Pasek ani trochę nie jest podobny, frakcje są w co drugim mmo.
Że metin to żenada to powie każdy powyżej 10 lat. Sam w sobie nie jest taki zły, gdyby był europejski klient, a nie polski to kto wie...

Metin2 jest lepsza od jakiejs innej gry online
tego nawyku )

KOlejne zbuntowane dziecko, tak zwany "wyznawca metina"

Te potwory w metinie to parodia...
Twórcy nie mają pomysłów na potwory więc robią 10 odmian jednego moba, od wilka aż do głodnego niebieskiego szarego brudnego smierdzacego upierdolonego zaksztuszonego alfa wilka.

W metinie ulepszanie broni tak? A jeśli z +8 na +9 nie uda się i tą broń stracisz to co? Zabijesz rodziców?:>

Btw jak "chopek" może CHODZIĆ w pozycji LEŻĄCEJ?

Zresztą... gier 2d nie porównuje się do 3d bo to dwie inne bajki.

Tom The Tanner
17-04-2009, 23:36
Dochodzimy do prostej konkluzji opartej na swoistym kompromisie. Tibia i Metin2 to największe parodie gier świata. Za kilkanaście lat ludzie będą prowadzić badania na zwłokach graczy tychże gier, aby sprawdzić, co sprawiło, że grali w taki szajs i nie wybuchł im mózg.

Xyq
18-04-2009, 10:51
Wg mnie nawet nie opłaca się tracić czasu na ściąganie tej gry. Jest monotonna, expienie polega na naciskaniu spacji, nie ma fabuły a ni takich ciekawych rzeczy jak w tibii (chodzi mi np o zagadki Sword of Fury, Ghoula, Mino Maga na rooku czy na mainie np. Excalibuga itp) potwory jak ktoś mówił - żenada. Robią kilka odmian potwora np Zabłąkany dziki pies, niebieski wilk alfa itp. Wiele osób mówiło, że w metinie nie ma tylu noobów... a kto za tobą chodzi i mówi "pod expisz?" Jak się padnie mało spada, wg mnie aż za mało bo to jest za proste po prostu. Ale jak kto lubi ja bym w taką grę nie umiał grać. Bez obrazy dla ludzi którzy grają w metina2.

MajinBuuMajin
20-04-2009, 13:54
Wg mnie to tylko kwestia gustu ;p
Ja osobiscie lubie obie gry niczego im nie brakuje ;]

_WrD_
20-04-2009, 15:58
Wg mnie to tylko kwestia gustu ;p
Ja osobiscie lubie obie gry niczego im nie brakuje ;]
No pewnie, są idealne!
metin i tibia stoją na tym samym poziomie, różnią się tylko grafiką, ot co.
Tak samo dwa gówna różnią się kształtem, ew. kolorem. :)

Erverse
20-04-2009, 16:50
Etam, jakby poprawili co nieco z pvp to mógłbym pograć. Dajmy na to szaman dostanie hita od wara to zamiast jakoś się wyglebać czy coś, to stoi ciągle, tyle, że się przesuwa...
No, i oczywiście musieliby usunąć polską wersję i stworzyć najlepiej europejską, żebym tego dotknął ;p

MajinBuuMajin
21-04-2009, 22:15
Witam bo gram w niejaka gre metin 2
I mam 1 pytanie
Zna ktos strone z cenami zbroi od +0 do +9?
Procz zbroi moze byc ku kd itd

Misiakox
21-04-2009, 22:54
Interesująca ta gra, ale tam muzyka mnie peszy :|

Sam jestem posiadaczem 54 Sury:) ( Monolit )

Tylko wiecie co jest najgorsze? Sa tam o wiele wiele gorsze nooby, newbie niż w Tibii :o

Ktoś chce pomoc, podexpić lub cos to pisać mi na GG :) 6697761

n4yc7tov
25-04-2009, 21:17
Ludzie, na forum tibii nie ma co pisać o metinie!!! wiadomo że wszyscy wysłannicy tibii uważają że metin2 to syf bo tam jak to mówią "nie ma zagadek"
może i nie ma, ale są różne zadania, wielu rodzaji(choć większość to zabij, wróć)
ale,żeby nie było od razu dyskusji, to MOJE ZDANIE, pisząc to wyrażam że nie chcę by ktoś mnie obrażał, mam prawo do tego..
Mi się wydaje że metin tak samo wciąga jak tibia, lecz nie robi z ludzi zabijaczy matek krzesłami... te zwierzęta są w części prawdziwe, a nie jak w tibii np. Ferumbras..

whatever
25-04-2009, 22:18
ale,żeby nie było od razu dyskusji
Skoro nie chcesz dyskusji to po co piszesz?

lecz nie robi z ludzi zabijaczy matek krzesłami
ROTFL.

te zwierzęta są w części prawdziwe, a nie jak w tibii np. Ferumbras..
Sugerujesz, ze glodny szary alfa wilk jest lepiej wkomponowany w fabule w metinie niz Ferumbras w tibii tylko dlatego ze jest prawdziwy? masz troche pecha, gdyz do porownania wybrales potwora (maga), ktorego historia jest bardzo dluga i musze przyznac ciekawa.

Glimil
25-04-2009, 22:24
Grałem w tą grę kiedyś. Szczerze mówiąc nie przypadła mi do gustu z powodu, małej ilości serwerów (zwiększyli ??) to jeszcze na większość nie można było wejść z powodu przeludnienia.

X-Zero
25-04-2009, 22:30
te zwierzęta są w części prawdziwe, a nie jak w tibii np. Ferumbras..
Od razu dostałem takiej "wizji" : Wielki i potężny półdemon wyrusza na codzienne polowanie. Po drodze zabija masę Szarych wilków, oraz około dziesięciu wygłodniałych wilków alfa. Niestety, podczas powrotu do swojego domu, spotyka go jakże potężna istota, którą jest... NIEDŹWIEDŹ! Półdemon po kilku chwilach pada martwy.

wiadomo że wszyscy wysłannicy tibii uważają że metin2 to syf bo tam jak to mówią "nie ma zagadek"
Ja też tak sądzę, a nie jestem wysłannikiem tibii :<
Zresztą takie coś odnosi się do większości MMO, w których gracz nawet nie wie jak powstał świat, nie wie nic o historii itp.

Marchewki
28-04-2009, 07:22
dajcie cos metin 2 to moje rzycie.
ej a jak dojsc do czarnego orka z amuletem dajacy bony +7% do inteligenci
(wszak bardzo mi jej brakuje) ? !?? !!?@!132 plx muwcie w tym temacie bo na forum metin 2 samme dzieci som :)

co do metina :/ kolejna gra która jest po polsku i jest beznadziejna :)

i po co ten sarkazm ?:> czy może kretyn z ciebie :)
0 pvp żadnego zróżnicowania i to ma być gra?
questy przynieś x tego do y tego i tyle... stary takie questy nawet dzieci potrafią zrobić... poprawki w grze 0... jest błąd to poprawiają go po 3 miesiącach a jak nie potrafią się z nim uporać to zostaje :D hehe geniusze :) powiem tak nawet już lepiej by było grać w tibie niż zaczynać w metina :D hehe

piteer_rookgaard
28-04-2009, 23:29
ja poprostu trzymam poziom tej gry w tym temacie :D

Heatvich
28-04-2009, 23:33
Ha... Grałem kiedyś w Metina <pare dni nałogowo>. Był to mój pierwszy raz, po 4 nockach i wbitym 19 lvl przestałem grać. :D

--Cienius--
03-05-2009, 10:15
to jest gorsze od tibii xd

bez urazy maniaczki :*

piteer_rookgaard
03-05-2009, 11:53
@2up

to z tego co widze wszyscy zakonczyli kariere na 19 lvlu :o
(no ale co sie dziwic? xd)

Radzio95
03-05-2009, 12:17
Metin to gó*no :baby:

Shadron
03-05-2009, 20:05
Grałem raz wbiłem 20 lvl przestałem potem tak kilka razy... Wkoncu wziąłem się za grę 30 lvl i znudziła mi się? Ogólnie fajna gierka ale szybko się nudzi.

Vasth
04-05-2009, 00:41
Ha... Grałem kiedyś w Metina <pare dni nałogowo>. Był to mój pierwszy raz, po 4 nockach i wbitym 19 lvl przestałem grać. :D

4 noce i 20 lvl ? Rofl. Toć moja dziewczyna grala w to okolo 6 h i wbila 18 : S

Metin to najnudniejszy hack n slaszyk : X

Erverse
04-05-2009, 07:46
Wystarczy poguglować chwilkę i ma się wszystkie możliwe hacki do tego szajsu, a są prawie niewykrywalne ^^

Maldoryz
04-05-2009, 09:50
W takim razie podaj nazwe lub link do dzialajacego hacka. Jak narazie, jedyny, dzialajacy jaki znalazlem to fish bot. Pozatym, cheaty do tej gry chodzily w tamtym roku (cheat engine <3), a teraz wprowadzili jakas latke, co to uniemozliwia takie bajery :/
@down
"Niedawno" = 2 miesiace ;D. Ale tak naprawde, to mozliwe, choc wg mnie malo prawdopodobne.

Erverse
04-05-2009, 18:22
Miałem na kompie całkiem niedawno multi hacka - pozwalał teleportować się z mapy na mapę, szybciej biegać, zadawać większe hity oraz podwyższał zasięg ataku. Pogoglowałem chwilkę i się znalazł :> Jeśli takowego znów znajdę to mogę co najwyżej podać linki, sprawdzać nie będę ponieważ nie mam już owej "gry" na kompie =p

CzubiX
05-05-2009, 00:42
IMO już lepiej ściągnąć WoWa i grać na prywatnych, niż w to "coś" ;(

KrEmAs KAc
05-05-2009, 14:32
no raczej :D
Metina nigdy nie ruszę :evul:

piteer_rookgaard
06-05-2009, 23:09

nie bluznij! granie w WoWa nawet na privach (bynajmniej) jest nieporownywalnie lepsze od tego gowna jakim jest metin.

janek@
08-05-2009, 23:04
Zależy gdzie gracie, bo ja gram na privach i po miesiącu 90 lvl wbijam. xp

W metina grać to sztuka, a nie jak wy nooby 19 lvl gz. xD
Prawdziwa gra zaczyna się po 40 lvlu... wojny i kłotnie.

Erverse
09-05-2009, 08:58
Up.
Taa, wojny. Chyba z noobami o miejscówkę do klikania spacji ^.^
Chociaż w jednym masz rację.
Sztuką jest wytrzymać z tymi wszystkimi dziećmi.

@down.
No tak! Gdyby nie ten battle hammer na rooku (wtf?) to przecież każdy by grał w metina!1!one1

Ga332x
15-05-2009, 18:14
Lepsza od Metina jest Tibia bo mozna miec battle hammer na rooku. xD

pierdolictibie
23-05-2009, 23:47
Ha... Grałem kiedyś w Metina <pare dni nałogowo>. Był to mój pierwszy raz, po 4 nockach i wbitym 19 lvl przestałem grać.
człowieku bo grać nie umiesz
Taa, wojny. Chyba z noobami o miejscówkę do klikania spacji ^.^
Chociaż w jednym masz rację.
Sztuką jest wytrzymać z tymi wszystkimi dziećmi.
a w tibi ich tez nie za mało
nie bluznij! granie w WoWa nawet na privach (bynajmniej) jest nieporownywalnie lepsze od tego gowna jakim jest metin.

nieporównywalne ?? porównaj sobie dynamike walki. w wowie na*******asz tak o atak, czekasz , czekasz, atak i cykl w kółko. nie powinno sie czekać a wow ma wiecej plikow niz lepsza gre..
to jest gorsze od tibii xd
ta w tibi chodzisz na ukos i nie widać jak sie lejesz..
0 pvp żadnego zróżnicowania i to ma być gra?
questy przynieś x tego do y tego i tyle... stary takie questy nawet dzieci potrafią zrobić... poprawki w grze 0... jest błąd to poprawiają go po 3 miesiącach a jak nie potrafią się z nim uporać to zostaje hehe geniusze powiem tak nawet już lepiej by było grać w tibie niż zaczynać w metina hehe
lol ty weś nie miałeś lvla duzego i wolisz grac w tibie nawalać trolle z exury vity
Od razu dostałem takiej "wizji" : Wielki i potężny półdemon wyrusza na codzienne polowanie. Po drodze zabija masę Szarych wilków, oraz około dziesięciu wygłodniałych wilków alfa. Niestety, podczas powrotu do swojego domu, spotyka go jakże potężna istota, którą jest... NIEDŹWIEDŹ! Półdemon po kilku chwilach pada martwy.

bueheueheueheueuehue jestes smieszny z bo ezo nie walczyles też huja wiesz jak ten z quote up
Sugerujesz, ze glodny szary alfa wilk jest lepiej wkomponowany w fabule w metinie niz Ferumbras w tibii tylko dlatego ze jest prawdziwy? masz troche pecha, gdyz do porownania wybrales potwora (maga), ktorego historia jest bardzo dluga i musze przyznac ciekawa.
a gołsty[czyt.ghosty] ?? w tibi kiedyś duchy mogłeś z broni miotanej nawet macy co nie nalezy do powyższej grupy
JESTEŚCIE ŚMIESZNI ...WIĘKSZOŚĆ Z WAS WOLI GRAĆ W TIBIE , CHODZIĆ NA UKOS , CHODZIĆ BEZ ZBROI W KLAPCIOCHACH DO ŁÓŻKA , NOSIĆ CLUBA I WALIĆ W RATY Z KTÓRYCH WYSKAKUJĄ NUMERKI
pozdro

Astacius
14-06-2009, 19:24
Przykładowy quest w Metinie:
Zabij 20 Szaro-niebieskich Alfa Wilków, nagroda: Pajęcza Włócznia +7
Przykładowy nick osoby grającej w Metina:
Mateo215673
Przykładowy NPC:
Housingyu' Pongiu
Przykładowe potwory w Metinie:
Wilk, Niebieski Wilk, Wygłodniały Wilk, Wygłodniały Wilk Alfa
Przykładowa rozmowa graczy:
-Ty ku*** zabrales mi sz*** moje Yangi
-Moj kolega ma Sure na 37 i cie za***

Nie wiem ile mam dać przykładów, ale ta gra jest jedną z gorszych MMO 4ever.

Erverse
14-06-2009, 19:34
Przykładowy quest w Metinie:
Zabij 20 Szaro-niebieskich Alfa Wilków, nagroda: Pajęcza Włócznia +7
Przykładowy nick osoby grającej w Metina:
Mateo215673
Przykładowy NPC:
Housingyu' Pongiu
Przykładowe potwory w Metinie:
Wilk, Niebieski Wilk, Wygłodniały Wilk, Wygłodniały Wilk Alfa
Przykładowa rozmowa graczy:
-Ty ku*** zabrales mi sz*** moje Yangi
-Moj kolega ma Sure na 37 i cie za***

Nie wiem ile mam dać przykładów, ale ta gra jest jedną z gorszych MMO 4ever.

Że w metinia rozmowa na tak "wysokim" poziomie? chyba dawno w to nie grałeś.

Obecnie rozmowa wygląda tak :

- ej podexpisz mnie pls bendziesz fajny pls
- nie
- no wes plssss
- nie, czesc
- o ty kurwa szmato twoja stra pije wode po pierogah muj kolega jest gm i cie zabjie szamto jebna hahahahhahhaha( po czym idzie męczyć następnych ludzi o "podexpienie")

sphinx123
16-06-2009, 12:54
człowieku bo grać nie umiesz

a w tibi ich tez nie za mało

nieporównywalne ?? porównaj sobie dynamike walki. w wowie na*******asz tak o atak, czekasz , czekasz, atak i cykl w kółko. nie powinno sie czekać a wow ma wiecej plikow niz lepsza gre..

ta w tibi chodzisz na ukos i nie widać jak sie lejesz..

lol ty weś nie miałeś lvla duzego i wolisz grac w tibie nawalać trolle z exury vity

bueheueheueheueuehue jestes smieszny z bo ezo nie walczyles też huja wiesz jak ten z quote up

a gołsty[czyt.ghosty] ?? w tibi kiedyś duchy mogłeś z broni miotanej nawet macy co nie nalezy do powyższej grupy
JESTEŚCIE ŚMIESZNI ...WIĘKSZOŚĆ Z WAS WOLI GRAĆ W TIBIE , CHODZIĆ NA UKOS , CHODZIĆ BEZ ZBROI W KLAPCIOCHACH DO ŁÓŻKA , NOSIĆ CLUBA I WALIĆ W RATY Z KTÓRYCH WYSKAKUJĄ NUMERKI
pozdro

Kolejny mądrala, nie znający pojęcia "klimat" ;]

X-Zero
16-06-2009, 13:38
Nom, po jedynej mojej... nie całej nawet, godzinie gry w to... coś, nie znalazłem jeszcze ezo, jakimkolwiek zwierzęciem by był... ( mówimy nadal o realnych potworach, takich jak niebieski wilk alfa )

Brodziu
24-06-2009, 16:52
Jeśli dobrze zauważyć To ty Nie Grasz Na POLSKIM Metinie tylko na Angielskim po Prawej Na Górze na dole Mini Mapy pisze New UK Serwer CH1 to jasne że to United Kingdom.

Mahones
26-06-2009, 14:43
metin2 jest owiele bardziej zajebisty i wciagajacy od tibi ale potrafi doprowadzic czlowieka do armagedonu... ostatnio ogladalem filmik na youtube
ze gosciu ulepszal riba na +9 spalil i koniec filmu potem byl napis ze monitor i klawiatura byly do wymiany... ale mimo to jest lepszy od tibi
1-- tibia jest robiona w paincie i jest 2D a metin robiony na dobrych programach mozna to w grze zauwazyc i grafa jest 3D

2-- w tibi zeby rzucic zaklecie trzeba pisac exori utamo vita utani hur itp. a w metinie ustawisz sobie bodajze na F1 namiezysz kogos wciskasz F1 i walisz juz zakleciem

3-- w tibi nawalaja sie piksele a w metinie cale bryly postaciowe

4-- w tibi sa animacje polaczone i mozna chodzi tylko na skos albo na boki

5-- w metinie zadko kiedy potwory pierwsze atakuja a jak padniesz to nie musisz miec niczego co jest w tibi (np aola) zeby nic nie stracic z eq

6-- tibia jest dla debili ktorzy nie lubia sie wysilac jak sie gra

7-- w metinie tylko naciszkasz na przyciski jak gadasz z npc a w tibi trzeba pisac np: yes,quest,dragon scale,trade,buy meat,bye itp.

8-- w metinie nie trzeba czekac w kolejce zeby sie zalogowac innaczej niz na non-pvp w tibi

9-- w metinie jestesmy bespieczni przed pvp do 15 lvla a jezeli juz to da sie ogluszyc przeciwnika niektorymi zakleciami na wystarczajaco dlugo aby uciec

10-- w metinie nie ma zaklec duzego razenia jak UE w tibi

11-- w metinie malo kto PK robi bo ranga spada co nie wplywa na zachowanie innych graczy wzgledem nas tak jakbysmy chcieli (zaczna nas atakowac)

12-- w tibi zeby np zlowic rybe trzeba tylko miec robaki przy sobie, nacisnac prawym na wedke i nacisnac lewym gdy juz wymiezymy gdzies w wode a w metinie trzeba cierpliwosci i umiejetnosci aby cos zlowic czesto to zajmuje duzo czasu, ale warto bo malze ktora mozemy znalesc w rybie warta jest do 250k czyli wiecej niz MPA w tibi

takze sami ocencie co lepsze dostane bana albo ostrzezenie ze cos nie tak z moim postem trudno... ale pomagam innym nie popelnic bledu i dobze wybrac taka gre w jaka chca grac

pozdro dla all Metin2 players

METIN 2 RULEZ & ROCKZ!!!!!!

Mahones
26-06-2009, 14:58
Nom, po jedynej mojej... nie całej nawet, godzinie gry w to... coś, nie znalazłem jeszcze ezo, jakimkolwiek zwierzęciem by był... ( mówimy nadal o realnych potworach, takich jak niebieski wilk alfa )

po 1 ezo to nie zwierzak tylko cos co prubuje tak sie umalowac aby jak najbardziej sie upodobnic do twojej starej...

Erverse
26-06-2009, 15:25
1-- tibia jest robiona w paincie i jest 2D a metin robiony na dobrych programach mozna to w grze zauwazyc i grafa jest 3D

2-- w tibi zeby rzucic zaklecie trzeba pisac exori utamo vita utani hur itp. a w metinie ustawisz sobie bodajze na F1 namiezysz kogos wciskasz F1 i walisz juz zakleciem

1. sam żeś w paincie robiony, w metinie grafika nie jest taka dobra, bez przesady. Nie ma co porównywać gier 2d do 3d, zresztą metin jest najgorszą grą 3d jaką znam.

2. no i to właśnie robi tibie inną, w prawie każdej grze jest system klikania 1,2,3 bądź f1,f2,f3.

uważasz to za zaletę?...
7-- w metinie tylko naciszkasz na przyciski jak gadasz z npc a w tibi trzeba pisac np: yes,quest,dragon scale,trade,buy meat,bye itp

właśnie dlatego dużo dzieci przerzuciło się z tibii na metina (i dobrze) i to nie dlatego, że nie chce im się pisać, tylko nie znają angielskiego ;>

METIN 2 RULEZ & ROCKZ !!!!!!
ahahaha, po tym jak piszesz widać, że masz 11 lat i bronisz swojego boskiego metina całym sercem, gl w hunceniu zarzyganych obsranych śmierdzących szaro buro fioletowych wilków alfa ; )

btw. nie gram w tibię

Vasudanin
26-06-2009, 15:43
Grafiki tibii nie są robione w paincie. Polecam film z "środka" CipSoftu, gdzieś na jutubie jest.

A w tibii pod F1 wpisujesz exori, pod F2 runę (czego w metinie nie ma!), a pod F3 exurę. I co?

Które zabijają wachlarzem.

A myślisz, że w metinie to jak jest robiona animacja chodzenia? ; |

5-- w metinie zadko kiedy potwory pierwsze atakuja a jak padniesz to nie musisz miec niczego co jest w tibi (np aola) zeby nic nie stracic z eq
O tak. Idziesz obok głodnego niedźwiedzia grizzly, a on jakby Cię nie widział. Super gra. A co do spadania rzeczy, to jest idiotyzm. Ktoś trzyma w ręku miecz i umiera, pojawi się w mieście z 666 krain od miejsca śmierci, ale dalej trzyma miecz w dłoni!

Za to w metinie się wysilasz. W rozmowie z NPC klikasz przyciski, nie wpisujesz żadnych inkantacji tylko F1, F2, F3. Nawet nie musisz używać kilofa, łopaty, liny czy maczety. O drabinach nie wspominając.

7-- w metinie tylko naciszkasz na przyciski jak gadasz z npc a w tibi trzeba pisac np: yes,quest,dragon scale,trade,buy meat,bye itp.
Serio to jest wada?

8-- w metinie nie trzeba czekac w kolejce zeby sie zalogowac innaczej niz na non-pvp w tibi
Bo w metina gra tak mało osób, że nie ma kolejek.

9-- w metinie jestesmy bespieczni przed pvp do 15 lvla a jezeli juz to da sie ogluszyc przeciwnika niektorymi zakleciami na wystarczajaco dlugo aby uciec
15 lvl to kwestia godziny, a "czary" ogłuszające nie każdy umie kupić.

Z tego co widziałem jak brat grał to jednak są. Poza tym, czemu uważasz, że to jest lepiej?

11-- w metinie malo kto PK robi bo ranga spada co nie wplywa na zachowanie innych graczy wzgledem nas tak jakbysmy chcieli (zaczna nas atakowac)
W Tibii są czaszki, to to samo.

12-- w tibi zeby np zlowic rybe trzeba tylko miec robaki przy sobie, nacisnac prawym na wedke i nacisnac lewym gdy juz wymiezymy gdzies w wode a w metinie trzeba cierpliwosci i umiejetnosci aby cos zlowic czesto to zajmuje duzo czasu, ale warto bo malze ktora mozemy znalesc w rybie warta jest do 250k czyli wiecej niz MPA w tibi
Tak, w Tibii możesz łowić od 1 lvl'a, w metinie od 30. Poza tym zamiast ryby możesz wyloocić, uwaga, farbę do włosów!111

Smoczek8228
26-06-2009, 15:45
Jezu, zniszczcie to, usuńcie, roz******** na malutkie kawałeczki!
To jest największsy >>>SHIT<<< jakim może być gra MMO.
U mnie wszyscy grają w Metina.... Ahh.... Wytrzymać nie można, gdy widzę parę7 latków rozmawiających:
-elo ziom, co tam?
-dropłem dziś eFeMeSa....
-WoW, pokażesz?? Plix!
...

End.

Mahones
26-06-2009, 16:05
1. sam żeś w paincie robiony, w metinie grafika nie jest taka dobra, bez przesady. Nie ma co porównywać gier 2d do 3d, zresztą metin jest najgorszą grą 3d jaką znam.

2. no i to właśnie robi tibie inną, w prawie każdej grze jest system klikania 1,2,3 bądź f1,f2,f3.

3. uważasz to za zaletę?...

tak uwazam bo w przeciwienstwie do tibi to takiej broni do PK nie wrzucili

4. właśnie dlatego dużo dzieci przerzuciło się z tibii na metina (i dobrze) i to nie dlatego, że nie chce im się pisać, tylko nie znają angielskiego ;>

po 1 dzieci nie znają angielskiego a po 2 to te "dzieci" to w wiekszosci niczym sie od ciebie "tibio-manie" nie różnią

6. ahahaha, po tym jak piszesz widać, że masz 11 lat i bronisz swojego boskiego metina całym sercem, gl w hunceniu zarzyganych obsranych śmierdzących szaro buro fioletowych wilków alfa ; )

a ty bronisz swojej 1 milosci czyli tibi jak kot pęcherz szczurowy
ty masz jak widac z twojego avatar bo duzy to ty tam nie jestes wygladasz na jakies... 4-5 lat a to ze se wlosy na bialo przemalowales i udajesz mage addon to juz twoja sprawa

i moze ja wole huncic na jakichs zarzyganych wilkach i poruszac sie normalnie,widziec moja bron i zbroje,i widziec jak sie nawalam a nie jak w tibi sobie stoisz przeciwnik tez stoi i tylko leca jakies kreseczki czerwone i cyferka
i z ciebie wyleci jakas mala cyferka juz masz 0 hp stoisz i nagle juz lezysz caly zakrwawiony

zakladales konto to emaila z twoimi pasami zaatakowaly w necie robaczki do tej twojej kochanej wedki tibijskiej łącznie zadaly mu az 0 HP
email doszadl jak go otworzyles to byl napis Your Account Are Dead. i sie pobeczales

btw. nie gram w tibię

1 taa a bo moze nie w paincie? wrzuc se do painta jakis obrazek np battle hammer i mozesz juz zupelnie innego itema zrobic...

2 jak takie dzieci niedorozwiniete jak ty w to graja to wiadomo ze nie potrafią se ustawic hot keyów wiec wiem na 100% ze ci stary ustawil

3 tak uwazam bo w przeciwienstwie do tibi to takiej broni do PK nie wrzucili

4 po 1 dzieci nie znają angielskiego a po 2 to te "dzieci" to w wiekszosci niczym sie od ciebie "tibio-manie" nie różnią a po 3 metin nie jest angielski (tym bardziej ze pl) po 4 nawet w chinskim metinie grają polacy

5 a ty bronisz swojej 1 milosci czyli tibi jak kot z pęcherz szczurowy
ty masz jak widac z twojego avatar bo duzy to ty tam nie jestes wygladasz na jakies... 4-5 lat a to ze se wlosy na bialo przemalowales i udajesz mage addon to juz twoja sprawa

6 a ty bronisz swojej 1 milosci czyli tibi jak kot z pęcherz szczurowy

i moze ja wole huncic na jakichs zarzyganych wilkach i poruszac sie normalnie,widziec moja bron i zbroje,i widziec jak sie wale w przeciwnika a nie jak w tibi sobie stoisz przeciwnik tez stoi i tylko leca jakies kreseczki czerwone i cyferka
i z ciebie wyleci jakas mala cyferka juz masz 0 hp stoisz i nagle juz lezysz caly zakrwawiony

grasz,grasz... gdybys nie gral bys jej tak nie bronil ale jak wolisz marnowac czas ktory mozesz przeznaczyc na bardziej interesujace gry na patrzeniu sie na pikselki ktore sie ruszają i leca z nich cyferki idz lepiej pocwiczyc hymn tibijski i zaspiewaj to przed cala szkola na rozpoczeciu zerowki :baby: moze cie z zerowki wypierdola biedziesz mial podniete ze se expisz na sheepach ale wolno exp idzie ale masz podniete bo inni musza chodzic sie uczyc czegos nie to co ty tylko sie nauczyles 2 zdan = exura i utana vid ty wolisz se siedziec na sheepach i piggach na roku i skillowac

a nawet gdyby to Metin2 mial 7 miejsce w MMORPG 2007 i 2008 i pewnie bedzie tez 2009 z tego co szukalem to tibia miala podobno 249

zreszta po co ja pisze jak wolicie grac w piszczel czyli w kosci to nie bede przeszkadzal milej zabawy noobki tibijskie

a do vasudanin

to te waczlarze sa najczesciej z metalu wiec sa naostrzone a nawet jak,nie to koncówki

i tak to jest wada ze trzeba pisac bo metinie piszesz jak chcesz cos powiedziec albo co oznajmic dla all

nawet gdyby to taki pojeb jak ty nie potrafil by se sutawic hot keyów

nie wlasnie to nie to samo bo w tibi za 10 pk z truskawą jest ban a tu spada tylko ranga jak ktos chce moze ciebie atakowac nie chce to nie

lapiej wylowic farbe i sie wytrudzic niz se ustawic kolor wlosow jak w tibi jak robisz se jakies outa w paincie ten sloik z farbą wylej se lepiej na leb moze ci troche mozg przemyje OOPS! sory w tibi nie ma mózgów tylko tego orshabala calego popierdolonego

a do Smoczek8228

wiesz mnie tez czasem takie zeczy w*****ają ale pomimo to se gram jakos
np jeszcze w tym roku na przerwe wychodzimy zara sie do mnie ciota z mojej klasy przy*******a

-A TY WIESZ WCZORAJ MI SIEM DLOPNELA ZBLOIA NA CTERDZIESTY DLUGI LEWEL PLUS ZEŁO!
-A co mnie to...
-ALE KULVA WIES JAKA ZAJEMBISTA?!?!?! CTERDZIESCI OSIEM OBLORNY MA!!!!
-Żal mi cie takim gównem sie podniecasz?
-ALE TO NIE WSYSTKO JESCE MISTS KU KOMBO SPSEDALEM DLA HANDLAZA BLONIĄ ZA 2 YANGI!
-2 YANGI BUHAHAHAHA!!! Jak to warte 250k!
Sie zburaczył se poszedł. Potem na lekcji siedzial i beczał i jak zwykle wymyslił coś że ja mu zawaliłem 5ZŁ
do mnie coś dyrek zaczął pierdolić żebym mu oddał powiedziałem że ja mu nic nie zabrałem to ten mi huj wstawil nagane i mi kazal pokazać wszystkie kieszenie... Na przerwie zjeb dostał (sie nie matwcie nie dyrektor) a następnego dnia jak mnie zobaczył to poszedł do pani i coś nagadał ale żeby pani nie była taka spostrzegawcza to by mu uwieżyla a ja dopiero na góre wlazłem...
Także to co ty tu napisałeś że pojebki siedzą na ławce i pierdolą to nic jak ten zjeb jeszcze mi sie ile razy potem podniecał ze w wilku znalazł miecz +4 i ze przez 2 miesiące wbil 20 lvl a ja juz mialem do tej pory 30 on grał co dziennie a ja w odstępach 2 tygodni w tygodniu moze pogralem 3 dni i potem reszta tygodnia łaziłem do qmpli

metin jest zajebisty, przynajmniej jak dla mnie i jak narazie lepszego MMO nie znalazlem ale jak sie spotka jakiegos pojeba co na okraglo gada o podniecie co go naszla jak wbil do gry i padl jak lowil bo robak zlazl po wedce i mu zajebal za 0 (chociaż to nie możliwe)

Erverse
26-06-2009, 16:35
grasz,grasz... gdybys nie gral bys jej tak nie bronil ale jak wolisz marnowac czas ktory mozesz przeznaczyc na bardziej interesujace gry na patrzeniu sie na pikselki ktore sie ruszają i leca z nich cyferki idz lepiej pocwiczyc hymn tibijski i zaspiewaj to przed cala szkola na rozpoczeciu zerowki :baby: moze cie z zerowki wypierdola biedziesz mial podniete ze se expisz na sheepach ale wolno exp idzie ale masz podniete bo inni musza chodzic sie uczyc czegos nie to co ty tylko sie nauczyles 2 zdan = exura i utana vid ty wolisz se siedziec na sheepach i piggach na roku i skillowac

a nawet gdyby to Metin2 mial 7 miejsce w MMORPG 2007 i 2008 i pewnie bedzie tez 2009 z tego co szukalem to tibia miala podobno 249 na

zreszta po co ja pisze jak wolicie grac w piszczel czyli w kosci to nie bede przeszkadzal milej zabawy noobki tibijskie 8o

dziecko, nie pogrążaj się. nie bronię tibii, tylko pokazuję, że jest o wiele lepsza od tego twojego ukochanego metina, w którego grają dzieci nie znające angielskiego =* a z tą zerówką to ty nie przesadzaj, sam niedawno w niej siedziałeś 11 latku : ) btw. zauważyłeś, że masz w avatarze potwora z TIPJI?
czas ktory mozesz przeznaczyc na bardziej interesujace gry
czas ktory moge przeznaczyc na rl life*

sphinx123
26-06-2009, 16:41
1 taa a bo moze nie w paincie? wrzuc se do painta jakis obrazek np battle hammer i mozesz juz zupelnie innego itema zrobic...

2 jak takie dzieci niedorozwiniete jak ty w to graja to wiadomo ze nie potrafią se ustawic hot keyów wiec wiem na 100% ze ci stary ustawil

4 po 1 dzieci nie znają angielskiego a po 2 to te "dzieci" to w wiekszosci niczym sie od ciebie "tibio-manie" nie różnią a po 3 metin nie jest angielski (tym bardziej ze pl) po 4 nawet w chinskim metinie grają polacy

i moze ja wole huncic na jakichs zarzyganych wilkach i poruszac sie normalnie,widziec moja bron i zbroje,i widziec jak sie wale w przeciwnika a nie jak w tibi sobie stoisz przeciwnik tez stoi i tylko leca jakies kreseczki czerwone i cyferka

a nawet gdyby to Metin2 mial 7 miejsce w MMORPG 2007 i 2008 i pewnie bedzie tez 2009 z tego co szukalem to tibia miala podobno 249

zreszta po co ja pisze jak wolicie grac w piszczel czyli w kosci to nie bede przeszkadzal milej zabawy noobki tibijskie

a do vasudanin

to te waczlarze sa najczesciej z metalu wiec sa naostrzone a nawet jak,nie to koncówki

i tak to jest wada ze trzeba pisac bo metinie piszesz jak chcesz cos powiedziec albo co oznajmic dla all

nawet gdyby to taki pojeb jak ty nie potrafil by se sutawic hot keyów

nie wlasnie to nie to samo bo w tibi za 10 pk z truskawą jest ban a tu spada tylko ranga jak ktos chce moze ciebie atakowac nie chce to nie

lapiej wylowic farbe i sie wytrudzic niz se ustawic kolor wlosow jak w tibi jak robisz se jakies outa w paincie ten sloik z farbą wylej se lepiej na leb moze ci troche mozg przemyje OOPS! sory w tibi nie ma mózgów tylko tego orshabala calego popierdolonego

a do Smoczek8228

wiesz mnie tez czasem takie zeczy w*****ają ale pomimo to se gram jakos
np jeszcze w tym roku na przerwe wychodzimy zara sie do mnie ciota z mojej klasy przy*******a

-A TY WIESZ WCZORAJ MI SIEM DLOPNELA ZBLOIA NA CTERDZIESTY DLUGI LEWEL PLUS ZEŁO!
-A co mnie to...
-ALE KULVA WIES JAKA ZAJEMBISTA?!?!?! CTERDZIESCI OSIEM OBLORNY MA!!!!
-Żal mi cie takim gównem sie podniecasz?
-ALE TO NIE WSYSTKO JESCE MISTS KU KOMBO SPSEDALEM DLA HANDLAZA BLONIĄ ZA 2 YANGI!
-2 YANGI BUHAHAHAHA!!! Jak to warte 250k!
Sie zburaczył se poszedł. Potem na lekcji siedzial i beczał i jak zwykle wymyslił coś że ja mu zawaliłem 5ZŁ
do mnie coś dyrek zaczął pierdolić żebym mu oddał powiedziałem że ja mu nic nie zabrałem to ten mi huj wstawil nagane i mi kazal pokazać wszystkie kieszenie... Na przerwie zjeb dostał (sie nie matwcie nie dyrektor) a następnego dnia jak mnie zobaczył to poszedł do pani i coś nagadał ale żeby pani nie była taka spostrzegawcza to by mu uwieżyla a ja dopiero na góre wlazłem...
Także to co ty tu napisałeś że pojebki siedzą na ławce i pierdolą to nic jak ten zjeb jeszcze mi sie ile razy potem podniecał ze w wilku znalazł miecz +4 i ze przez 2 miesiące wbil 20 lvl a ja juz mialem do tej pory 30 on grał co dziennie a ja w odstępach 2 tygodni w tygodniu moze pogralem 3 dni i potem reszta tygodnia łaziłem do qmpli

metin jest zajebisty, przynajmniej jak dla mnie i jak narazie lepszego MMO nie znalazlem ale jak sie spotka jakiegos pojeba co na okraglo gada o podniecie co go naszla jak wbil do gry i padl jak lowil bo robak zlazl po wedce i mu zajebal za 0 (chociaż to nie możliwe)

Metin jest chujowy. Podniecasz się, bo wczoraj dostałeś komputer. Kiedyś Ci przejdzie.

X-Zero
26-06-2009, 18:04
po 1 ezo to nie zwierzak tylko cos co prubuje tak sie umalowac aby jak najbardziej sie upodobnic do twojej starej...
I widzisz jaki żałosny jesteś? Obrażasz kogoś o głupią grę... n/c...
Moja wypowiedź dotyczyła pewnej osoby, która na tekst o zwierzętach, powiedziała że nie walczyłem z jakimś "ezo" -.-" Ofc. również nie zauważyła, że cytowana przez nią wypowiedź dotyczyła innej osoby, która mówiła o jakiś "realnych potworach" O_o

ostatnio ogladalem filmik na youtube
ze gosciu ulepszal riba na +9 spalil i koniec filmu potem byl napis ze monitor i klawiatura byly do wymiany...
Ojej, straszne... Kolejny żałosny gracz...

Nie koniecznie w paincie, gdybyś miał większe zainteresowania, niż oglądanie jak ktoś ulepsza riba na +9, to byś wiedział, że do pixelartu stosuje się również inne programy niż paint.
Tak btw. to tekstury też można robić w paincie.

To tylko różnica systemu czarów ( i to dotyczy świata gry, to że w jednym trzeba wypowiedzieć inkantację, a w drugim nie )
Po za tym debilne hotkeye się kłaniają.

Klimat się kłania... Od kiedy rozmawiając z kimś "klikasz na przyciski"?
Co nie zmienia faktu, że cipsoft zrypał to, dodając jakieś kretyńskie chaty z npc O_o

Mała różnorodność czarów to raczej minus, nie plus.

grasz,grasz... gdybys nie gral bys jej tak nie bronil ale jak wolisz marnowac czas
Aha, czyli wg Ciebie jak się w coś gra, to trzeba to bronić, obrażać innych ( wjeżdżać na rodzinę itp. ), pisać posty, które obrażają inną grę, nie rozumieć słów "nie gram w <gra którą obrażasz>"... Czytać wypowiedzi związane z danymi postami, pomijając te posty.
Gz.

P.S.: Bronię tą grę, bo Twoje argumenty są żałosne, po za tym bezpodstawnie mnie obraziłeś.

Smoczek8228
26-06-2009, 18:24
Mahones...
rzal, bul i rospacz.
http://board.metin2.pl/ czeka.
Wypad z tego forum.
P.S. jaki miałeś najwyższy level w Tibii, a jaki w Metinie?

@edit
Ile masz lat? Szczerze? ^^

Tibijczyk222
26-06-2009, 18:41
metin2 jest owiele bardziej zajebisty i wciagajacy od tibi ale potrafi doprowadzic czlowieka do armagedonu... ostatnio ogladalem filmik na youtube
ze gosciu ulepszal riba na +9 spalil i koniec filmu potem byl napis ze monitor i klawiatura byly do wymiany... ale mimo to jest lepszy od tibi

takze sami ocencie co lepsze dostane bana albo ostrzezenie ze cos nie tak z moim postem trudno... ale pomagam innym nie popelnic bledu i dobze wybrac taka gre w jaka chca grac

1.Kurde ty weź się potnij nie porównuj 2d do 3d pozatym w metinie grafika jest tak ch**owa że szok. Podchodzisz od tylu do kolesia to nagle jakiś bug widzisz jego twarz z wystajacymi gałami. Gdy podejdzisz do konia to widzisz jego przekrój (czyli czarna masa)a nie konia.
2.Właśnie to urozmaica grę ale i tak cipsoft zjebał to hot keyami.

3. W metinie sie nikt nie nawala pvp jest do bani a wszystkie postacie wyglądaja prawie tak samo. Gdy widzisz pojedynek mógłbyś pomyśleć: O! Bracia bliźniacy kłócą się o czekoladę.

4.A po co więcej?

5.Czyli chcesz żeby było łatwiej? Podchodzisz do jakiegoś tygrysa a ten se dalej biega ze swoim kumplem niedzwiedziem czekając aż ktoś go zabije??

6.Ahahaha tu mnie naprawdę rozbawiłeś. To własnie metin jest dla debili co można potwierdzić twoim tekstem o klawiaturze do wymiany. Kręcą sie tam same 10 letnie dzieci wołające szukam dziewczyny (którzy pochodząc do dziewczyny w rl zaraz spoceni ew. są dziećmi neo gadającymi : Dziewczyny som gupje! Hlopaki gurom dźewczyny kanałami!)Pozatym w metinie ten twoj super 30 lvlek to jest góra tydzien grając 2h/dzień.

7.Czyli ciebie wogle nie interesuje fabuła gry tylko wciskasz na pizdę dalej i idziesz zabić te 10 potworków??

8.Ostatnio też nie trzeba stać w kolejce a jeżeli już to krótka jest.A jak tak ci to przeszkadza - kup pacc.

9.Jeżeli nie umiesz w tibi się bronić - proste graj na non pvp.

10.Czyli jest gorzej. Chociaż niektóre czary też są obszarowe np. ma takie coś ten pedałek z wachlarzem.

11.A właśnie pk to jedna z największych zalet w tibii. Można się nieźle zabawić
jednocześnie zdobywając nowe itemki.

12.Nie trzeba mieć żadnych umiejętnosci tylko naciskac na robala a twoje "umiejętnosci same rosną"
Nie porownoj kasy z tibii do kasy z metina 250k w metinie to na 15 lvl ok.1h zarabiania.

I jeszcze jedno : Co to do cholery ma być że jakiś gość w kiecce i wachlarzu niszczy jakiś głaz 0.o A co jeszcze dziwniejsze ten samo koleś zaczepia 20-100 niedzwiedzi(każdy jest od niego 10x cieższy) a ten 3 piruety z wachlarzem i wszystkie niedziwedzie martwe :o
Aha i skąd psy mają książki , świecące dwuręczne miecze , złote skrzynki , jakieś marmury (marmur w metinie to jakaś kulka fioletowa 0.o) i wiele więcej śmieci?
Lub taki kowal co stoi 24h na dobę wyciera pot trzymając w ręce jakiś wielki młotek?A co dziwniejsze możesz pójść za pustynię do innego kraju a tam w mieście spotkasz dokładnie tych samych ludzi , tak samo wyglądających , tak samo się nazywających i mających te same problemy. Jedyna różnica to to ,że są porozstawiani w innych miejscach. I jeszcze jedno : skąd w wodzie biorą się farby????

E co to ma być jedną część zdania po polsku a drugą po angielsku ???
Ja też pozdrawiam was dzieci specjalnej troski . Pomacham wam \o/

Erverse
26-06-2009, 18:43
Mahones...
rzal, bul i rospacz.
http://board.metin2.pl/ czeka.
Wypad z tego forum.
P.S. jaki miałeś najwyższy level w Tibii, a jaki w Metinie?

@edit
Ile masz lat? Szczerze? ^^

Odpowiem za niego co do wieku - 16 (w jego toku myślenia, jeśli ktoś spyta cię o wiek mówi się większy o 4-5 lat, tak, żeby być fajnym)

Smoczek8228
26-06-2009, 18:53
to żeby być fajnym,gdy mnie ktoś zapyta o wiek mam mówić 22? xD

Charin
26-06-2009, 20:07

ty masz jak widac z twojego avatar bo duzy to ty tam nie jestes wygladaszna jakies... 4-5 lat a to ze se wlosy na bialo przemalowales i udajesz mage addon to juz twoja sprawa

zjeb dostał (sie nie matwcie nie dyrektor)

@Topic
Potnij się. Metin ma grafikę 3D. Najbadziewniejszą z aktualnych gier 3D. Porównaj Tibię do innej gry MMORPG w 2D. To raz.

Metin jest pozbawiony jakichkolwiek kar za PK (zły status to nic). Nic nie tracisz jak umierasz, co jest nierealistyczne. Exp też ci nie spada. To dwa.

A teraz wady Metin2(tak, każda gra je MA! Twój kochany METIN TEŻ! NIESAMOWITE, CO?):
1. Z co drugiego mooba można wykroić oczy, futro, ząb, płucka bez których nie może się obyć żaden warrior czy sura
2. Nowa fryzura to tylko słaba przykrywka. Prawdziwy fryz i tak wystaje swoimi super kantami 3D
3. Postacie w Metinie mają healing poty zamiast krwi.
4. Oraz mana poty zamiast kwasu żołądkowego.
5. Są po lombotomi, bo jeśli masz dojść do punktu C, to zawieszą się w punkcie B starając się skrupulatnie wejść w daną teksturę (w tibi czegoś takiego nie ma, ale to szczegół):
A-Ty
B-Deseczka do kostek
C-Cel
Plan:
A>>B>>C
6. Sura Black Magic jest najlepszą postacią do gry, co daje niezrównoważony system postaci oraz 90% pewność, że nikogo innego nie spotkasz na arenie w gildiach itp.
7. Najdurniejsze safe zony na świecie. Przykład: SZ przy portalu. Idziesz tam. Respia sie 3 miśki. Atakują cię i bloczą. Atakują, ale nie zabierają HP. Ty nie możesz ich atakować. Nie możesz się też wylogować. Odłączasz prąd. Logujesz kolejnego dnia i o dziwo! Dalej stoisz tam z miśkami! GENIALNE!
8. Stojąc na moście na rzece możesz łowić w betonie. Betonowe karpie atakują Edron! Beware!
9. Czary typu UE są. Kapłan Smoka ma np. taki
10. Kapłani walczą papierowymi wachlarzami (zaostrzony papier? Bój się Boga!) lub dzwonkami! Zarąbali Mikołajowi, świnie...
11. Wojownik z lekkim mieczem biega tak samo szybko jak wojownik z dwuręcznym toporem, którego dolną cześc trzyma wojownik, a zaostrzona ryje 2m za nim ziemię, próbując naśladować zanurzającego się U-Bota (nowy typ orania ziemi! Teraz znamy pochodzenie że Oram swoim 30 Wojem)
12. Domki to dekoracja. Nie da się do nich wejść.
13. Npc są symetryczni. Czasem widać nawet że są sklejeni przez boleśnie wystającą bryłę na środku twarzy (patrząc z boku)
14. F1, F1, F1, F1, F1, F1, F1, SPACJA, SPACJA, SPACJA, F1, F1, F1, F1, F1, F1, F1, F1. Sądzę, że hotkeye nie są takie złe -.-
15. Ta sama animacja ataku z 5 innych animacji. 1,2,3,4, final 5, 1,2,3,4, final 5. Cały czas te same hity.
16. Drzewo najlepiej się pozyskuje z kamienia pradawnego drzewa, które wytapia się na sztabki drzewa (!) w hucie drzewa (!). Wydobywamy kilofem, a jakże.
17. Disco dance nr 3! Tylko dla PACC!
18. Ha. A Słyszeliście o outfitach? A, widać zbroje? Dobra. Zbroja 1, zbroja 2, zbroja 3. Zbroja 1 smoka, zbroja 2 smoka, zbroja 3 smoka. Zbroja 1 lwa(..) Zbroja 1 Smoka, Lwa i normalna wygląda tak samo.
19. Dzień 24/7.
Finalne 20!. Idziesz na wojnę. 3 królestwa zaczynają się lać. Wbija Moob "Żółw Pustynny (lvl 75)" Rozwala jednym zionięciem ognia (!) 3/4 ludzi. Tupie. Odrodzone 3/4 ludzi pada again. Reszta ogłuszona. Again. Again. Again. Uciekacie na drugi koniec pustyni. Cisza. Nagle pojawia się znikąd TAK, ŻÓŁW! Mając na follow jakiegokolwiek frajera, który nie zdążył jakimś cudem paść. Idziecie przez portal. Bug. ŻÓŁW SIĘ POJAWIA! Idzie do miasta. 90% populacji pa pa. Pojawia się Gm. Banuje żółwia + 10 wybranych osób dla przykładu, kicka 3/4 planszy. Żegna się i mówi, ku chwale Administarcji. HAIL METIN2! ROX PRO EVUL MASTER GRA! METIN2 > rzycie!
@Topic nr 2(?)
Tok rozumowanie ww. pana:
13 lat - dzieci
14 lat - (ja) ROX! EVUL PRO SUPER MASTER MENTOR!
16 lat - nooby
22 lata -staruchy i zgredy

Rocket Slayer
26-06-2009, 20:29
Finalne 20!. Idziesz na wojnę. 3 królestwa zaczynają się lać. Wbija Moob "Żółw Pustynny (lvl 75)" Rozwala jednym zionięciem ognia (!) 3/4 ludzi. Tupie. Odrodzone 3/4 ludzi pada again. Reszta ogłuszona. Again. Again. Again. Uciekacie na drugi koniec pustyni. Cisza. Nagle pojawia się znikąd TAK, ŻÓŁW! Mając na follow jakiegokolwiek frajera, który nie zdążył jakimś cudem paść. Idziecie przez portal. Bug. ŻÓŁW SIĘ POJAWIA! Idzie do miasta. 90% populacji pa pa. Pojawia się Gm. Banuje żółwia + 10 wybranych osób dla przykładu, kicka 3/4 planszy. Żegna się i mówi, ku chwale Administarcji. HAIL METIN2! ROX PRO EVUL MASTER GRA! METIN2 > rzycie!

Wiedziałem, że ta gra jest zjebana, ale po tym konkretnie padłem XD

Triplonq
29-06-2009, 01:18
Hehe, gram w metina i mam zamiar zostac high lvlem!

Polecam serdecznie wszystkim :d! (nie, nie! tak dalej byc nie bedzie! NIE SERDECZNIE!)

no to tyle :<

Matikuszek
08-07-2009, 09:51
Diablczek :
Widzę, że grasz w angielską wersje Metina... jest polska wersja, więc nie trzeba sobie tłumaczyć to, co gadają.Mam 28 lvl, gra się fajnie, ale naprawde straaaasznie monotonna, wbiłem level, nie mam potów, ide do miasta je kupić, potem wracam expić, wkońcu robie questa czyli zabij xx jakichś potworków.Czasami jeszcze kupić eq i znowu expić i tak w kółko.Wole Silkroad :cup:

Marchewki
08-07-2009, 16:52
Metin 2 to zamknięte koło które się nie rozwinie zabij xxxxx stworów idź i zdobądź z nich kwiaty :/ 5 czarów do używania i to cała gra ulala koleś który stworzył Pokemony w MMorpg maker wydają się bardziej skomplikowane niż ta gra :> bardziej nudnej gry nie widziałem i co to ma być za pvp :> kto większy lvl to wygrywa tak:> bo możę wylotowac lepsze itemy heheh KIŁA i mogiła jednym słowem :) ale co w Polsce większość leci na darmowe śmiecie :)

streett
13-10-2009, 21:22
Po 1 noobki z 18 (20) lvlami się tu wypowiadają , piszecie ciągle o '' wilkach itp. '' jak kolega wcześniej wspomniał są inne mooby niż te w m1 ( pierwszym mieście ) jak nie zobaczyliście całej mapy to proszę nie komentować. jest coś takiego jak v1,v2 ,las, piekło itp. ale to nie ważne.

Ja tam nic do Tibi nic nie mam, ale proszę nie wypowiadać się o Metin2, jeśli graliście do max 20lvl na początku to może nuda ale później się to rozkręca^^

a tak poza tym '' w 2 tygodnie wbić 19lvl to troszkę zal xDD '' :baby :8o

jak coś to ( ninja 68, almanach ) ( są chętni do gry w Metin2 na s7 prosze pisać pomogę zacząć :) ) '' gg 9238381 ''

Przepraszam za określenie ( nooby ) nikogo nie chcialam obrazić. :)

Życze milej gry w MMO . :);)

kołbaś
13-10-2009, 22:51
erm ale tez komentaze ludzi ktozy grali dluzej(jak np ja) gra sprowadza sie dalej do jednego, jest bez sensu...

Tibijczyk222
14-10-2009, 20:03
Po 1 noobki z 18 (20) lvlami się tu wypowiadają , piszecie ciągle o '' wilkach itp. '' jak kolega wcześniej wspomniał są inne mooby niż te w m1 ( pierwszym mieście ) jak nie zobaczyliście całej mapy to proszę nie komentować. jest coś takiego jak v1,v2 ,las, piekło itp. ale to nie ważne.

Ja tam nic do Tibi nic nie mam, ale proszę nie wypowiadać się o Metin2, jeśli graliście do max 20lvl na początku to może nuda ale później się to rozkręca^^

jak coś to ( ninja 68, almanach ) ( są chętni do gry w Metin2 na s7 prosze pisać pomogę zacząć :) ) '' gg 9238381 ''

Ta gra jest poprostu żałosna. Żałuje że pół roku zmarnowałem na bicie wilczków , dzikusów , orków , czarnych orków , małp i innych tego typu syfów. 0 fabuły , beznadziejne pvp i strasznie nudne expienie. Połowa ludzi to wojownicy z kosami i takimi samymi bordowo złotymi lub zielonymi zbrojami. Do tego poziom inteligencji i porozumiewania się jest wśród większości graczy żałosny ("SZUKAM DZIEWCZYNY!" "Ciastko! Karmel! Czekoladaaa!" "Kto lepszy body czy mental?" ). Ogólnie dawno nie grałem w fajną grę jednak nic nie jest gorsze od metina :/

_WrD_
14-10-2009, 20:35
Tak patrzę na posty ludzi grających w metina i zauważyłem, że piszą jak 7-letnie dzieci. Znam nawet jednego kolesia, chodzi do 2 gimnazjum a zachowuje się jak dziewczyna (dosłownie :]). Poziom inteligencji graczy metina jest ujemną liczbą hiperzespoloną. xD

@Matikuszek
"Widzę, że grasz w angielską wersje Metina... jest polska wersja, więc nie trzeba sobie tłumaczyć to, co gadają."

Owned. Tłumaczyć sobie? Jak umiesz posługiwać się językiem obcym to po prostu czytasz, mówisz/piszesz itd w tym języku, nie musisz sobie tego tłumaczyć na polski... I tu nawiązuje do w/w poziomu inteligencji :)

A żeby nie było offtopu - Metin2 ssie. Dziękuję.

Ghard Lage
14-10-2009, 21:26
@Topic

Kompletnie się z tobą zgadzam.

Wyjaśnij niby co ciekawego jest na dalszych etapach gry? Aha i opowiedz trochę o tych innych miejscach (oprócz pierwszego i drugiego miasta).

pqrs352
24-10-2009, 17:11
[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]bdhj (http://bdhj.blogsarena.com/404765/Jiang+Haitian.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]fhah (http://fhah.blogsarena.com/399342/In+this+way+two.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]dgsg (http://dgsg.blogsarena.com/404771/---.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]fdsh (http://fdsh.blogsarena.com/175058/In+any+case+can+not+forget+the..html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]piao05 (http://piao05.blogsarena.com/)

zaq12wsxzaq
04-02-2010, 00:04
Kompletnie się z tobą zgadzam.

Wyjaśnij niby co ciekawego jest na dalszych etapach gry? Aha i opowiedz trochę o tych innych miejscach (oprócz pierwszego i drugiego miasta).
tak więc mówie:
sa jeszcze takie mapy: piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda ....
na poszczegolnych mapach jest pare rodzajów potworkow, na ktorych sie expi na poszczegolnym lvlu. gra sie rozkreca po 40 lvlu kiedy zaczynaja sie ciekawe questy np. pamietnik od uriel. gra nie tylko pole
ga na biciu lvla. szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc. Ci co grali do 20 lvla nawet nie wiedza o co w tej grze chodzi a juz mowia ze nie ma sensu

Erverse
04-02-2010, 11:17
szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc
cos nowego, nigdy sie z tym jeszcze nie spotkalem. a bicie kamieni przez 2 minuty jest b. ciekawe.

Tibijczyk222
06-02-2010, 20:14
tak więc mówie:
sa jeszcze takie mapy: piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda ....
na poszczegolnych mapach jest pare rodzajów potworkow, na ktorych sie expi na poszczegolnym lvlu. gra sie rozkreca po 40 lvlu kiedy zaczynaja sie ciekawe questy np. pamietnik od uriel. gra nie tylko pole
ga na biciu lvla. szkoli sie umiejetnosci, zalatwia eq bije metiny....... tak w nieskonczonosc. Ci co grali do 20 lvla nawet nie wiedza o co w tej grze chodzi a juz mowia ze nie ma sensu

I co z tego jak cała fabuła jest ujęta w kilku zdaniach? Granie w tą grę ,szczególnie z jej denną społecznością nie ma sensu jak można pograć w inne gry. Po przeczutaniu tego" piekło, pustynia.orki,swiatynia,demon tower, sohan,las,czerw las, atlantyda" jeszcze mniej się chce grać. Ciężko mi to mówić ale to jest gorsze nawet od tibii.

Andian
09-02-2010, 19:44
Ja gram w metina jakby co to piszcie na pw pomoge wam wbic levele i zapoznac sie z gra

Marchewki
09-02-2010, 20:12
a co tam pomagać zabij, zanieś , sprzedaj :) Game Over Koniec gry w 3 słowach :)

Azatar90
24-02-2010, 10:13
Grałem swego czasu i tez zmarnowalem czas gra rozbudowana ale po pewnym czasie traci sens tibia jest o niebo lepsza

Denis00
12-09-2010, 13:17
ja w te gram już od jakiegoś czasu i mi się bardzo podoba ma bardzo małe wymagania dlatego praktycznie każdy może w to grać

jeśli chodzi o monotonność expienia na pewno nie jest bardziej nudne niż w Tibi

po "dedzie" spada mało doświadczenia więc nie jest tak jak w Tibi że expisz sobie kilka godzin w jakiejś "jaskini"(co wcale nie wygląda na jaskinie) zabijając jakieś ruszające się plamy aż wchodzi inny gracz i cię "deda"
te wszystkie godziny poświęcone na klikaniu w ruszające się plamy przepadają

są bardzo popularne wojny gildii wygląda to zachwycająco jak obie gildie szarżują na koniach
a jeszcze bardziej wypady na inne królestwa kiedy to zbierają sie gracze z królestw i walczą między sobą (ja wtedy widziałem tylko błyski na ekranie i od razu padłem);p

Jest bardzo dużo zróżnicowań potworów i są duże expowiska więc nie jest tak jak w Tibi że nie ma gdzie wbijać levela

mam jeszcze mały level i jestem surą ale gra jest na prawdę fajna zdecydowanie lepsza od tibi
wszystkich zapraszam go grania wyszedł teraz nowy polski serwer na którym wszystko jest po polsku
jeżeli ktoś się zainteresował tą grą zapraszam na stronę www.metin2.pl

Tam nie ma Warriora ;] jest Wojownik :D (Pisz po polskiemu..)

Erverse
12-09-2010, 14:13
Tam nie ma Warriora ;] jest Wojownik :D (Pisz po polskiemu..)
I tylko dlatego odświeżyłeś temat z tą denną grą?

kacza1974
10-01-2016, 21:56
ehh stare dobre czasy :)