Pokaż pełną wersje : Sniezki
Jak się robi śnieżki????
Trapi mnie to pytanko już od dawna.
Prosiłbym o odpowiedzi tylko tych co wiedzą i już je robili,nie tych co słyszeli(chodź jak znam życie bedzie pełno besensu postów w stylu "Śnieżkami się fajnie trenuje")
Otoz sniezek od dosc dawna sie nie da robic.
Zanim dodali ostatnio spawn sniezek na rook to sniezki chodzily na Secura po 1-5k, w tej chwili gdy powoli ich przybywa cena minimalnie spadla, ale nadal jest zdecydowanie za wysoka zeby sie tym pobawic/trenowac.
Ps.
W tej chwili musisz zadawac obrazenia zeby trenowac wiec sniezki odpadaja.
Sa 2 teorie:
1. Tak jak z bronia musisz zadac demage raz na 30 strzalow
2. Liczy sie ile zadales obrazen w sumie.
szkoda ze sie nieda kumpel mi muwil ze po tym fast dis leci podobno
Mam pytanko: dlaczego śnieżek nie da się już robić? CIP-owie coś kombinują? :D
PS Gremlin był przecież podwójnym administratorem, czyż nie? Co z nim zrobili? ?( :P
Śnieżek nie da się robić gdyż kiedys były one ogólnie dostępne, paladyni brali takich po kilkaset i trenowali.
Jako że są niezwykle lekkie i zadają 0 obrżenia, to palkowie wykorzystywali je do treningu (nic życia nie tracili, były one darmowe i nie musieli podnosić tych jeb***ch spearów z ziemi)
Teraz jednak gdy trzeba (naprawdę ????) zadawać obrażenia to być może CIPowie je przywrócą (plx plx :D)
Oryginalnie dodany przez Spec
Śnieżek nie da się robić gdyż kiedys były one ogólnie dostępne, paladyni brali takich po kilkaset i trenowali.
Jako że są niezwykle lekkie i zadają 0 obrżenia, to palkowie wykorzystywali je do treningu (nic życia nie tracili, były one darmowe i nie musieli podnosić tych jeb***ch spearów z ziemi)
Teraz jednak gdy trzeba (naprawdę ????) zadawać obrażenia to być może CIPowie je przywrócą (plx plx :D)
takte śnieżki
niewiem jak ale chyba kidy jest mikolaj i kiedy jest gdzies snieg i czyms
tak samo slyszalem ze mozna kopac blanki w kopalniach ale mozliwe ze tak bylo ale szkoda ze sniezek nie mozna zbierac-robic tylko ci uprzywilejowani za kase maja :((
Aureliunkunfun
16-10-2004, 15:16
Zwrócić śnieżki zwrócić śnieżki nimi sie niby mozna fajno pobawic 8o
Ciocia Eustacha
16-10-2004, 16:57
a jak sie wali sniezkami to ma sie skulla?
Aureliunkunfun
16-10-2004, 17:03
nie wiem ale wiem to snowball (akt:0 def:0) :wiking:
Gdzie można zrobić kulki ??
Tu niżej link, który poruszał ten temat :
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?p=138078#post138078
Aureliunkunfun
16-10-2004, 18:52
Buahaah po pierwsze to nie na temat ale ci odpowiem ja rooka zrobilem 2-3 miechy na serio ;(
a jak sie wali sniezkami to ma sie skulla?
moze jest skull ale wtedy wystarczy wlaczyc party i po klopocie
No ale śnieżki nadal są.. Z kąd je brać? One z czegoś wypadają? :P
sebahana
22-11-2004, 13:31
po 1 sniezki mozna zdobyc w najtrudniejszem qeuscie na rooku
po 2 ja walniez z sniezki masz skulla (sprawdzalem)
po 3 sniezek juz noie mozna zdobyc tylko w tym quesicie na rooku
No ale śnieżki nadal są.. Z kąd je brać? One z czegoś wypadają? :P
Kiedy byl jeszcze ten bug wiara massowo produkowala kulki sniezna daltego teraz mozna je zobaczyc np w domku.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.