zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Humorystyczne Przygody

Brebiou
01-08-2007, 22:31
Witam.
Jest to mój 1 fake paskowy... jak i w ogóle fake ;]
Od razu mówię że opierałem się na cytatach na tibia.pl
1.
http://img508.imageshack.us/img508/6796/38479925vs5.png (http://imageshack.us)
2.
http://img515.imageshack.us/img515/1545/51607821iz0.png (http://imageshack.us)
Chciałbym również poprosić abyście w swoich postach mówili, czy brać się jeszcze za fake paskowe... czy lepiej przejść do robienia fake story.

@Edit
Modki Weźcie pod uwage że tu jest 6 obrazków a nie 2 :p

Turok-.-
01-08-2007, 22:40
Nie rób pasków nie wychodzą Ci weź się lepiej za poważne fake story bo do takich dorosłeś =P.
Ładna miła dla oka sklejka jakich teraz mało
ale humor ... ;/
CU

Em0
01-08-2007, 22:40
A mógłbyś sam wymyślać, a nie posługiwać się cytatami plax? -,-

@dragonius

Mi ciebie też btw. wonty? PW plz...widać, żę nie rozumiesz prostych spraw...każdy ma swój pierwszy fake i pierwszą krytykę ... to, że kilka ładnych miechów temu byłem noobek to nie znaczy, że dalej jestem...zobacz, że raczej nikt nie jeździł koper'owi za ,,Dlaczego lubimy wakacje" w powiedzmy w ,,Challenge of Champions" ? Więc może już wszyscy przestaniecie mi wypominać coś co było dawno temu...nie macie wrażenia, że np Headbutt Zidane'a już dawno nie był w toku rozmów?

Oerciak
01-08-2007, 22:44
-Jak zawsze mówię:dawaj napisy od lewej do prawej.
-Zmniejsz kadry,żeby były czytelniejsze.
-Dawaj ciągle tych samych bohaterów(a przynajmniej staraj się).
-Ramki do kadrów dawaj ładniejsze :P

A co do humoru to nawet fajne,miałem lekkiego banana na twarzy.

I rób głownie Fake Story,a Fake Paskowe dawaj co jakiś czas,jak nie będziesz miał weny do Fake Story.Taka moja opinia :P

@Edit:
Teraz zauważyłem,że napisałeś,że to cytat.Takich nigdy nie rób,zżeranie pomysłów nigdy nie jest na tym forum lubiane.

Pacz_knight
01-08-2007, 22:47
Lol! Po prostu zal. Cienkie i wogule. Poza tym kto ci pozwolil wzasc out Joe ktory zostal zrobiony dla mnie (chodzi mi o tego Xaldios'a)?! Jest to moj osobisty out ktoryego uzywam w rekrutacjach do fakeow a ty sobie go wzioles tak po prostu X(
Daje 2/10. Odpusc sobie...

Brebiou
01-08-2007, 22:57
Żeczywiście, moze mi to nie wychodzi :p I czytając tą waszą krytyke przyszedł mi ciekawy pomysł do głowy na fabułe ^.^

@Temat to zamknięcia, przeczytałem co chciałem przeczytać

*Narcromancer*
02-08-2007, 00:18
Zrub cos dluszego i zeby byla jakas akcji a i pokaz ze cos umeisze wiecej bo narazie to nie wyglada za dobrze 5/10 :) powodzenia dalej

Dragonius
02-08-2007, 01:31
@Emo
Tee.. Emo a ty podobno brałeś pomysł z niejakiego anime 'Naruto' dobrym tego przykładem jest 'Naruto na moście' więc nie pouczaj innych jeśli o tym mowa. Tu jest link do regulaminu : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=109388 przeczytaj to... ja tylko dałem przykład twojej niskości sam brałeś przykład to innym zabraniasz, btw. żal mi cie nawet regulaminu nieznasz. Nie znasz kompletnie pojęć mylisz z odświerzaniem z wspominaniem. Jesli uważasz że to odświerzanie sam powinieneś dostać bana bo odświerzasz stary fake Kopera. Lecz to nie jest odświerzanie... btw. mowiłem już ze mi żal ciebie?
@Topic
Ehh...
Jest to mój 1 fake paskowy... jak i w ogóle fake ;]
P-R-Z-Y-K-L-E-J-O-N-Y T-E-M-A-T J-E-S-T D-O T-E-G-O.
Chciałbym również poprosić abyście w swoich postach mówili, czy brać się jeszcze za fake paskowe... czy lepiej przejść do robienia fake story.

Broń boże! Więcej syfu w tym dziale!? Błagam nie rób tego!
Ocena:
Lepiej żebyś nie znał bo sam nawet odpowiedniej nie umiem wytworzyć w moich myślach.
@Edit
Jak śmiesz mnie poprawiać ty ... jeden ty!
Ja nie robie takich załosnych błedów jak ty
Żeczywiście
To ja Ciebie nie rozumiem i Twojego humoru i stylu myślenia. Whatever

Koper of Drawno
02-08-2007, 10:34
@Em0
A czy on odświeża ? On tylko wspomina o twoim temacie...A co do fake to nawet nie mam zamiaru oceniać. Jeśli według ciebie humor polega na "fhahfafhafah" lub "br" "noob" "hahaha" "hunted" to żal mi Ciebie...

Brebiou
02-08-2007, 12:48
Lepiej żebyś nie znał bo sam nawet odpowiedniej nie umiem wytworzyć w mojich myślach.
Możesz napisać mi to bez błędów? Przepraszam, ale nic z tego nie rozumiem

Jeśli według ciebie humor polega na "fhahfafhafah" lub "br" "noob" "hahaha" "hunted" to żal mi Ciebie...

"br"- Boshe, nie chcieli dać mu "przedmiotów" to powiedzieli że nierozumieją
"noob"- ktoś żebrze o itemy... i od razu awansował u ciebie na nOOba? Niby noob nauczy się na pamięć mówić "free itanz plax" po 9 językach? Wątpie... nie będzie mu się chciało... a on może robi to sobie dla zabawy?
"hahaha"- Niby jak ktoś się śmieje jest dla mnie śmieszne? hmm....
"hunted"- o.O... tego już nierozszyfruje...niby kiedy użyłem tego słowa? I niby z kąd wiesz że to dla mnie śmieszne?

No ale dobra, ty Koper też byłeś w elicie fake'owej więc pewnie masz racje

Em0
02-08-2007, 13:43
Koper w elicie fake'owej? A dobra podobno był xD

@down jestem dosyć długo na tym forum, żeby kojarzyć Avagera,Glavesa,Noraha,Baradaxa,Crowala i innych... Niestety byłem zbyt krótko by mieć z nimi jakiś kontakt...

Btw. Drugie konto ? x]

Brebiou
02-08-2007, 13:53

23 06 2007..... nie dziwie się :P Kiedyś był w tym dziale popularny.
A może kojarzysz Avagera czy Crowala? To, to już jest legenda ;] Choć Avager no... jednym obniżył sobie reputację.... choć mało kto o tym wie ^.^

Ghand
02-08-2007, 14:03
Wieśniackie.
Do kitu.
Do pupy gwizdać.
Beznadziejne.

Dziękuję.

Dark Sven
02-08-2007, 14:32

O KÓRWA! To faktycznie ten dział się stacza...

Brebiou
02-08-2007, 15:04
O co wam chodzi z tym "drugim" kontem
Nigdy nie widzieliście w tym dziale gościa? :]

A tak... to tu już spam się robi za którego warnem pewnie oberwe ja ;p