Pokaż pełną wersje : Humorystyczne Przygody
Witam.
Jest to mój 1 fake paskowy... jak i w ogóle fake ;]
Od razu mówię że opierałem się na cytatach na tibia.pl
1.
http://img508.imageshack.us/img508/6796/38479925vs5.png (http://imageshack.us)
2.
http://img515.imageshack.us/img515/1545/51607821iz0.png (http://imageshack.us)
Chciałbym również poprosić abyście w swoich postach mówili, czy brać się jeszcze za fake paskowe... czy lepiej przejść do robienia fake story.
@Edit
Modki Weźcie pod uwage że tu jest 6 obrazków a nie 2 :p
Turok-.-
01-08-2007, 22:40
Nie rób pasków nie wychodzą Ci weź się lepiej za poważne fake story bo do takich dorosłeś =P.
Ładna miła dla oka sklejka jakich teraz mało
ale humor ... ;/
CU
A mógłbyś sam wymyślać, a nie posługiwać się cytatami plax? -,-
@dragonius
Mi ciebie też btw. wonty? PW plz...widać, żę nie rozumiesz prostych spraw...każdy ma swój pierwszy fake i pierwszą krytykę ... to, że kilka ładnych miechów temu byłem noobek to nie znaczy, że dalej jestem...zobacz, że raczej nikt nie jeździł koper'owi za ,,Dlaczego lubimy wakacje" w powiedzmy w ,,Challenge of Champions" ? Więc może już wszyscy przestaniecie mi wypominać coś co było dawno temu...nie macie wrażenia, że np Headbutt Zidane'a już dawno nie był w toku rozmów?
-Jak zawsze mówię:dawaj napisy od lewej do prawej.
-Zmniejsz kadry,żeby były czytelniejsze.
-Dawaj ciągle tych samych bohaterów(a przynajmniej staraj się).
-Ramki do kadrów dawaj ładniejsze :P
A co do humoru to nawet fajne,miałem lekkiego banana na twarzy.
I rób głownie Fake Story,a Fake Paskowe dawaj co jakiś czas,jak nie będziesz miał weny do Fake Story.Taka moja opinia :P
@Edit:
Teraz zauważyłem,że napisałeś,że to cytat.Takich nigdy nie rób,zżeranie pomysłów nigdy nie jest na tym forum lubiane.
Pacz_knight
01-08-2007, 22:47
Lol! Po prostu zal. Cienkie i wogule. Poza tym kto ci pozwolil wzasc out Joe ktory zostal zrobiony dla mnie (chodzi mi o tego Xaldios'a)?! Jest to moj osobisty out ktoryego uzywam w rekrutacjach do fakeow a ty sobie go wzioles tak po prostu X(
Daje 2/10. Odpusc sobie...
Żeczywiście, moze mi to nie wychodzi :p I czytając tą waszą krytyke przyszedł mi ciekawy pomysł do głowy na fabułe ^.^
@Temat to zamknięcia, przeczytałem co chciałem przeczytać
*Narcromancer*
02-08-2007, 00:18
Zrub cos dluszego i zeby byla jakas akcji a i pokaz ze cos umeisze wiecej bo narazie to nie wyglada za dobrze 5/10 :) powodzenia dalej
Dragonius
02-08-2007, 01:31
@Emo
Tee.. Emo a ty podobno brałeś pomysł z niejakiego anime 'Naruto' dobrym tego przykładem jest 'Naruto na moście' więc nie pouczaj innych jeśli o tym mowa. Tu jest link do regulaminu : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=109388 przeczytaj to... ja tylko dałem przykład twojej niskości sam brałeś przykład to innym zabraniasz, btw. żal mi cie nawet regulaminu nieznasz. Nie znasz kompletnie pojęć mylisz z odświerzaniem z wspominaniem. Jesli uważasz że to odświerzanie sam powinieneś dostać bana bo odświerzasz stary fake Kopera. Lecz to nie jest odświerzanie... btw. mowiłem już ze mi żal ciebie?
@Topic
Ehh...
Jest to mój 1 fake paskowy... jak i w ogóle fake ;]
P-R-Z-Y-K-L-E-J-O-N-Y T-E-M-A-T J-E-S-T D-O T-E-G-O.
Chciałbym również poprosić abyście w swoich postach mówili, czy brać się jeszcze za fake paskowe... czy lepiej przejść do robienia fake story.
Broń boże! Więcej syfu w tym dziale!? Błagam nie rób tego!
Ocena:
Lepiej żebyś nie znał bo sam nawet odpowiedniej nie umiem wytworzyć w moich myślach.
@Edit
Jak śmiesz mnie poprawiać ty ... jeden ty!
Ja nie robie takich załosnych błedów jak ty
Żeczywiście
To ja Ciebie nie rozumiem i Twojego humoru i stylu myślenia. Whatever
Koper of Drawno
02-08-2007, 10:34
@Em0
A czy on odświeża ? On tylko wspomina o twoim temacie...A co do fake to nawet nie mam zamiaru oceniać. Jeśli według ciebie humor polega na "fhahfafhafah" lub "br" "noob" "hahaha" "hunted" to żal mi Ciebie...
Lepiej żebyś nie znał bo sam nawet odpowiedniej nie umiem wytworzyć w mojich myślach.
Możesz napisać mi to bez błędów? Przepraszam, ale nic z tego nie rozumiem
Jeśli według ciebie humor polega na "fhahfafhafah" lub "br" "noob" "hahaha" "hunted" to żal mi Ciebie...
"br"- Boshe, nie chcieli dać mu "przedmiotów" to powiedzieli że nierozumieją
"noob"- ktoś żebrze o itemy... i od razu awansował u ciebie na nOOba? Niby noob nauczy się na pamięć mówić "free itanz plax" po 9 językach? Wątpie... nie będzie mu się chciało... a on może robi to sobie dla zabawy?
"hahaha"- Niby jak ktoś się śmieje jest dla mnie śmieszne? hmm....
"hunted"- o.O... tego już nierozszyfruje...niby kiedy użyłem tego słowa? I niby z kąd wiesz że to dla mnie śmieszne?
No ale dobra, ty Koper też byłeś w elicie fake'owej więc pewnie masz racje
Koper w elicie fake'owej? A dobra podobno był xD
@down jestem dosyć długo na tym forum, żeby kojarzyć Avagera,Glavesa,Noraha,Baradaxa,Crowala i innych... Niestety byłem zbyt krótko by mieć z nimi jakiś kontakt...
Btw. Drugie konto ? x]
23 06 2007..... nie dziwie się :P Kiedyś był w tym dziale popularny.
A może kojarzysz Avagera czy Crowala? To, to już jest legenda ;] Choć Avager no... jednym obniżył sobie reputację.... choć mało kto o tym wie ^.^
Wieśniackie.
Do kitu.
Do pupy gwizdać.
Beznadziejne.
Dziękuję.
Dark Sven
02-08-2007, 14:32
O KÓRWA! To faktycznie ten dział się stacza...
O co wam chodzi z tym "drugim" kontem
Nigdy nie widzieliście w tym dziale gościa? :]
A tak... to tu już spam się robi za którego warnem pewnie oberwe ja ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.