Pokaż pełną wersje : orsh nerana
Kropka997
02-08-2007, 14:39
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28654
szukalem na forum i nie znalazlem wiec daje;]
No ładnie ładnie
A loot zajebisty !! :D
poprostu polecial sobie w h....
Przeciez nie pokazal co bylo w bagu ^.-
poprostu polecial sobie w h....
Przeciez nie pokazal co bylo w bagu ^.-
Jak to nie? Pokazał;]
Szybko poszło nawet ^^
milan233
02-08-2007, 15:52
Co za loot :p Świetna robota, szybko poszło.
Loot po prostu bajeczny....prawie jak TH
Cała akcja przebiegla szybko i sprawnie..
prawie bez ofiar.
**Braveheart**
02-08-2007, 19:12
Szybko i bezproblemowo :) ale loot to normalnie .. >.< Przydał by się TH lub jakiś inny rare >.< Ale gz ;)
~~Hail Evil Squad~~
Szkoda że mnie nie było wstawałem właśnie jak się pojawił :P
Bohy teraz pylnie sobie za 70k bo po tyle zaczynaja chodzić xD
Pozdro dla całej ekipy z Nerany ~~ Hail World :)
Szkoda że mnie nie było wstawałem właśnie jak się pojawił :P
Bohy teraz pylnie sobie za 70k bo po tyle zaczynaja chodzić xD
Pozdro dla całej ekipy z Nerany ~~ Hail World :)
jeżeli u was bohy po 70k chodzą to ładnie tam macie nasrane! Zresztą pamiętam jak niedawno grupa pazernych frajerów zrobiła price list na refugii i np. za dsm'a chcieli dwukrotnie więcej niż kosztował normalnie:D No no bohy za 70k...hehe
jeżeli u was bohy po 70k chodzą to ładnie tam macie nasrane! Zresztą pamiętam jak niedawno grupa pazernych frajerów zrobiła price list na refugii i np. za dsm'a chcieli dwukrotnie więcej niż kosztował normalnie:D No no bohy za 70k...hehe
Jest popyt na bohy bo to świat non-pvp każdy może nosić nawet postacie niskolevelowe bez obawy że go ktoś zabije. Sam swoje sprzedałem kiedyś za 63k jakbym dłużej poczekał wziąłbym wiecej:D Pozdro
Zrywna_Szkapa
02-08-2007, 22:26
A ja jestem na filmiku :D
paffelek
02-08-2007, 22:38
ty masz nasrane, nerana to stosunkowo młody świat więc takie ceny są, i powinny zostać. Bohy nie lecą z każdego potwora więc swoją cenę powinny mieć! -.-
@Topic
No loot niezły jak na Nerane, na innym świecie by sie załamali, ale na pewno spodziewali sie czegoś innego :evul: enyłej, Gz ubicia i zgrania, bo dobrze poszło ;]
ty masz nasrane, nerana to stosunkowo młody świat więc takie ceny są, i powinny zostać. Bohy nie lecą z każdego potwora więc swoją cenę powinny mieć! -.-
chyba twoja mama listami ci wysyła informacje o tibii co? nerana powstała 8 miesiecy temu, a cena za bohy 70k po 8 miesiacacach trwania serwera to jest dużo! A jezeli chcesz żeby takie ceny zostały to pogadaj z MDW i EO, oni ci powiedzą sposób na nabicie h levela i na swoim n pvp bedziesz blokował tych wszystkich ktorzy nie bedą przestrzegać twojej price listy. OK?
Vlad Dracula
02-08-2007, 23:57
on nie jest takim debilem zeby spamowac do MDW i EO...
I jak bys sie chociaz troche znal na Tibii to bys wiedzial,że im cena wyższa tym lepiej bo ciągle low levelem nie bedziesz i odczujesz kiedys ten bol jak BOHy spadna z 70k na 25
Zrywna_Szkapa
03-08-2007, 00:32
Nie chodzi o to, że 70k to bohy od początku chodzą, już kosztowały 40k ,ale się nasz serv otrzeźwił i jest normalna cena ^^
MaciekFromKlan
03-08-2007, 00:49
Nie chodzi o to, że 70k to bohy od początku chodzą, już kosztowały 40k ,ale się nasz serv otrzeźwił i jest normalna cena ^^
to dobrze,u mnie na calmerze leca ceny na leb na szyje...
btw
zrywna,sporo expa dostales za tego orscha :S
Zrywna_Szkapa
03-08-2007, 01:02
Bo ja wogóle jestem spoko :D:D
flips997
03-08-2007, 01:04
Zostaje jedno gz dla ekipy ktora ubila tego orsha :PP
Arczeron
03-08-2007, 01:30
chyba twoja mama listami ci wysyła informacje o tibii co? nerana powstała 8 miesiecy temu, a cena za bohy 70k po 8 miesiacacach trwania serwera to jest dużo! A jezeli chcesz żeby takie ceny zostały to pogadaj z MDW i EO, oni ci powiedzą sposób na nabicie h levela i na swoim n pvp bedziesz blokował tych wszystkich ktorzy nie bedą przestrzegać twojej price listy. OK?
czy wy musicie przy kazdej okazji pojechac po starych? po prostu to co powiedziales jest totalnym dnem i żenadą..
nerana jest aktualnie najmlodszym swiatem, ale to moze tobie ojciec alfabetem morse'a wysylal wiadomosci na temat dat powstawania servow. zreszta widac zes nabek ktory sciąga price lista w dol
to dobrze,u mnie na calmerze leca ceny na leb na szyje...
btw
zrywna,sporo expa dostales za tego orscha :S
no wiesz - szkapa style : /
@ riposty up: Osz ja pierdolę. Znów będzie kłótnia. :>
Anyway: Gz dla blokera, ekipy. To był 1 orsh na neranie?
Pytam, bo się nie orientuję, gdyż tam nie gram ^^.
EldeRs'Knight
03-08-2007, 13:26
Gz dla nich ale loot szkoda mówic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.