Pokaż pełną wersje : maly level palka na Pacc-u
Witam,tak wiem to kolejny noobowski temat gdzie epxic ze skillami xx/xx i pewnie dostane bana lub ostrzezenie ale moze ktos odpowie gdyz wlasnie zamowilem sobie pacc-a i jutro powinien dojsc mam 18 pala skille 62/51 chce chyba doskilowac tak do 65 :P do jutra jak sie uda :P.. i nie wiem gdzie zaczac expic? Scraby? czy beda mi za duzo walily hmm co polecacie? hehe odrazu demony :P:P eq: steel helmet,Scale Armor,Plate legi i dwarven shield bo chyba bede sperami expil :P.. no oki czekam na wasze odp... taaa wim Opcja "szukaj" nie boli:D
Polecam WYKOPYWANIE Scarabów (najlepiej koło tombów), Tomby (Tarpit, Stone), Tiquanda (północna część), Cyclopolis (Uważaj na Guardy! Nie zbliżaj się do północno-wschodniej części!). Jeśli chcesz, możesz wykonać Svargrond Citizen Quest i kilka misji, aby móc płynąć na Tyrsung. Jest tam mały Camp Smugglerów i Banditów. Musisz jedynie uważać na Huntera w jedej z chat i Pirate Maruderów. To chyba tyle :P
Oczywiście od Scarabów uciekaj.
@down: A próbowałeś? Ja Pallkiem w niecałe 2 dni nabiłem na tym 23 lev. Wystarczy dobry dist. Więc się nie odzywaj, jeśli nie wiesz.
Zylkolak
02-08-2007, 22:17
No kuswa genialny pomysl wykopujmy scaraby jejeje.
Expij na ktoryms z wolnych tombow.
scaraby na -2 jak tarcze zalozysz to nie bedzie tak strasznie ;p http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=44517&page=8 tu masz miejsce gdzie gdzie sa cave z larvami i scarabami mam nadzieje ze pomogłem
to co mówili wcześniej, czyli tomby, cyclopolis... możesz też iść na laguna islands, ale tylko w rejonie 20 kratek od wielkiego żółwia jak full resp, no ale żeby się dostać tam musisz questa wykonać, bardzo prosty :P
oki thx za odpowiedzi :)..hehe kupilem crown shield wiec zle nie jest :P..czekam na pacc-a i na tomby chyba :).. ze sperami lub z kusza ale wtedy tarczy nie zlaoze i moge dednac :)..heh oki dzieki :)
@up: Nie bierz kuszy! Za duże waste będzie. Nabij szybko 25 lev i lataj z Royal Spearami. Żadko się łamią, a do tego nosisz nadal tarczę :P
Na tych skillach bolty są nieopłacalne ...
lepiej tak jak napisał kolega wyżej ze spearami i shieldem waste znikome i bezpieczeństwo na wysokim poziomie ;p
Raditz Saiya-jin
04-08-2007, 14:19
Każdy noob teraz paladynem gra :<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.