PDA

Pokaż pełną wersje : Ice Witches - loot

adiq90
02-08-2007, 21:26
Proszę zmieńcie loot na Tibia.pl dla Ice Witchów! wg TibiaWiki angielskiej oraz po rozmowie z wieloma ludźmi huncącymi Ice Witche przez długi okres czasu ( ja sam hunciłem na nich dobre kilka dni) stwierdzam, że nie lecą z nich ani BOHY ani SKULL STAFF:P Prawidłowy loot to "0-90 gp, 0-1 Green Mushroom, Ice Cube, Shard(semi-rare), Mystic Turban, Clerical Mace, Crystal Sword (semi rare), Diamond Sceptre (rare), Earmuffs(very rare)." Wg tibiawiki i tego się trzymajcie:) Proszę? Bo nie zniosę tych noobów co chwile wybijających mi witche, bo myślą, że coś zloocą a mi nie dadzą poexpic

Kshaq
02-08-2007, 22:47
Support wciąż pracuje nad Lootem. Poza tym to nie ten dział.

Nacpany_Wlodek
03-08-2007, 00:06
Bohy lecą - ziomek z gildi miał farta i wyleciały 2 pary.

@adiq
Wierzę, bo on sam nie wygląda na idiotę, który by okłamywał ludzi na guild chacie o takiej głupiej rzeczy jak loot z potworka.

szymon287
03-08-2007, 00:12
Bohy lecą - ziomek z gildi miał farta i wyleciały 2 pary.

Watpie (uwierze po filmiku :> tak samo jak pisali, ze z crystal spidera/ice witch leci crystal mace. . .

@Kshaq:
Ale tu duzo pracowac, skopiowac z eriga i macie gotowe, a nie sami wymyslac lol

adiq90
03-08-2007, 01:09
Lol a mój kumpel zlocił bohy z GS-a. Uwierzysz? Bo ja nie. Tak samo i Tobie nie wierzę:) Rozmawiałem z conajmniej trzema osobami huncącymi witche po kilka godzin dziennie i ani razu nie poleciała im medusa/s-staff/boh itp. Ktośtam up ma rację przedtem to nawet było napisane ze crystal mace z witcha i ze spidera leci a teraz to nieprawda. Skoro najbardziej poważana encyklopedia Tibii ma ma takie info i kilka 100+ lvli mi to potwierdza to wolę w to wierzyć niż w bajki twojego kumpla:) Sorki za zły dział ale ja tylko po to wpadłem:) Mam nadzieję, że niedługo to naprawicie Cya

Scobel
03-08-2007, 01:44
Watpie (uwierze po filmiku :> tak samo jak pisali, ze z crystal spidera/ice witch leci crystal mace. . .

@Kshaq:
Ale tu duzo pracowac, skopiowac z eriga i macie gotowe, a nie sami wymyslac lol

Loot byl podany o ile sie nie myle w oparciu o TS i jak widac RL tibia zmieniala loot :)

A loot to trza przetestowac samemu a nie kopiowac z innych stron :), sprawdzimy, poprawimy, i all beda szczesliwi :)

Grzybozol1991
03-08-2007, 10:48
Może się mylę, ale wydaje mi się, że z Ice Witch nic ciekawego nie wypada. :) Ja po 2-dniowym huncie na Witchach bardzo się zawiodłem, kiedy zobaczyłem loot ( kilka Crystal Sword, Mystic Turbanów i Earmuff. Ten loot to bajka :) Jak chcecie to na Tibia Wiki w każdej chwili może być napisane, że z Rabbita wypadają Golden Bootsy. W to też uwierzycie ?

szymon287
03-08-2007, 11:00
Loot byl podany o ile sie nie myle w oparciu o TS i jak widac RL tibia zmieniala loot :)

A loot to trza przetestowac samemu a nie kopiowac z innych stron :), sprawdzimy, poprawimy, i all beda szczesliwi :)

Tyle ze erig ma nowe info w 99% poprawne, a tibia.pl ma opoznienie i brednie popisane -.^

Ashlon
04-08-2007, 12:25
Wolimy jednak sami uzupelniac dane na stronie, niz wzorowac sie/krasc je z innych stron. Ale dzieki za zwrocenie uwagi na ten problem :), support sie tym zajmie.

Ps. Nastepnym razem bledy umiescice w dziale "tibia.pll - opinie".