zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Arena Warlord-Last Boss

Schneider
03-08-2007, 00:11
Mam pytanie w zwiazku z arena. Czy na ostatnim bossie lepsza metoda dla sorca jest bieganie w kolko i bicie z sd, czy lepiej stac na skos od demona, ale nie uciekajac?

KaMiLSpAwW
03-08-2007, 00:14
Najlepiej wleciec tam z ssami ew. might ringy na utamce full mana i klepiesz z sd w lapach trzymasz amulety i jak zniknie zakaladasz new zeby Ci many nie zjechal , ponizej 100lvla nei radze próbowac :) pamietaj o staniu na skos..

juran_se_spychowa
03-08-2007, 00:15
Wiem,że nic ci nie pomoge ale od tego są filmiki

www.tibicam.com

Schneider
03-08-2007, 00:42
@KaMiLSpAwW
O tym to ja wiem ale gnebi mnie pytanie czy wiecej strace many biegajac z nim w kolko czy stojac kolo niego:).

Kojotes
03-08-2007, 10:48
Na Twoim lev polecam sd + stone skiny (elven ammy jeśli nie masz funduszy) i might ringi, stojąc przy tym w miejscu, na skos.

Niby obrywasz od melee, ale.... potwór poruszając się ma znacznie większą szansę na zasadzenie combo. Natomiast jeśli stoi on w miejscu to może tylko po razie uderzyć z bazowych ataków. Przykład? Uciekający dl z red hp... lurowanie wrl na demonie...frosty...

Zresztą Oblievator jest raczej szybko a tam mało miejsca do uciekania, bardzo prawdopodobne że miałbyś go na klacie i tak przez większość czasu :>

Schneider
03-08-2007, 11:11
Ok, dzieki za rade, wykonalem wlasnie arene stojac na skos.:p

Makolo
03-08-2007, 15:07
Uwazam ze bieganie w kolo bylo by samobujstwem. Tam nie ma miejsca na takie wyczyny i odrazu by był przy tobie.JEszcze jak by walnal ci bo stał bys akurat na wprost to masakra. Lepiej na skos + sd i stone skiny. Ostatni jest prosty.