Pokaż pełną wersje : problem
mam 25 lev rycerz ale nie chce mi isc 4 mlev!!!co zrobic??nawalam caly czas exura utevo lux i nic :(
Nie przejmuj się, kiedyś na pewno wpadnie, mi chyba wpadł na właśnie 25lvl. Jedyne co ci mogę poradzić to używaj tylko utevo i axive, bo zużywają 20mp, a jak wiadomo do mlvl liczą się tylko "paczki" many po 20mp
Jeżeli jesteś bardzo zdesperowany, to kup trochę mana fluidów. Napewno niedługo wskoczy...
Nie przejmuj się, kiedyś na pewno wpadnie, mi chyba wpadł na właśnie 25lvl. Jedyne co ci mogę poradzić to używaj tylko utevo i axive, bo zużywają 20mp, a jak wiadomo do mlvl liczą się tylko "paczki" many po 20mp
Niby skad takie przypuszczenie? ja uzywalem normalnie utevo lux i mi wpadl mlvl -.- Licza sie "paczki" gdy zuzywaja powyzej 20+many, wiec moze se nawet exori rzucac a i tak mu sie bedzie wliczalo w mlvl. (juz nie wspominam o tym ze nie ma czaru ktory bierze mniej niz 20many....)
$corcerer
15-10-2004, 17:09
Ale na przyklad tworzenie zarcia zuzywa 30 MP wiec 10 idzie na straty...
Niby skad takie przypuszczenie? ja uzywalem normalnie utevo lux i mi wpadl mlvl -.- Licza sie "paczki" gdy zuzywaja powyzej 20+many, wiec moze se nawet exori rzucac a i tak mu sie bedzie wliczalo w mlvl. (juz nie wspominam o tym ze nie ma czaru ktory bierze mniej niz 20many....)
Po prostu chciałem poradzić, aby używał czary zabierające 20mp, gdyż wtedy nie taci nic do mlvl. Gdy używa natomiast exure(25mp) traci 5mp, które nie wliczają się do mlvl. Zatem aby osiągnąć mlvl szybciej powinien używać tylko exiwa, utevo lux, exani tera, utevo gran lux, utani hur, i exori, ale tylko gdy jego lvl jest wielokrotnościa liczby 5 (czyli 10,15,20,25,30,35,40,45,...). W takich przypadkach żadne punkciki many nie idą na marne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.