Pokaż pełną wersje : 50 Knight --Gdzie Isc? I co Kupic?
kasiulekk
03-08-2007, 12:04
Witam!
Posiadam 50 Knight z 5 mlv i skilami 74/73 !
Posiadam EQ: C ARMOR, K LEGS, D SLAYER, P AMULET oraz Crus Helmet!
I teraz mam pare pytan!:
--Posiadam w depo prawie 50 k i nie wiem czy uzbierac pare "k" i kupic dsm czy kupic teraz g armor i dokupic cos jeszcze?
--Mam zamiar kupic pacc... gdzie moglbym expic? 8o
--Jest jeszcze inne rozwiazanie z kasa, a mianowicie moge wydac ja na expienie i czekac az znajde ochotnika do world trade przy czym zyskam ponad 120k (i co wtedy kupic:P)?
Dziekuje za odpowiedzi!
Depeszowiec92
03-08-2007, 12:09
Proponuje sie spytać poprzedniego ownera tego chara, Allegro rox -.-
@2 down
Odezwał sie 10 lvl l
kasiulekk
03-08-2007, 12:13
Kur** czlowieku o co ci chodzi.... ja sie nie pytam gdzie expic itp! Po 1 char nie zostal kupiony!
Pytam sie jakie eq mam dokupic... a o to chyba kazdy moze spytac!
Pacca nigdy nie mialem wiec sie pytam gdzie pojsc jak go bede miec a nie pozniej bede tracil czas na takich jak ty! GO OUT! n00b plax UP!
wrogonastawiony
03-08-2007, 12:14
@Depe~
Chuj ci do tego skad ma to konto.
Lord_Sztorm
03-08-2007, 12:16
Podtrenuj skille do 75/75 (jak ci sie chce)
-- Kup sobie Golden Armor, i jak Ci tarcze, aha i Crown Armora nie sprzedawaj bo Ci sie sprzyda do skillowania. A tarcze bym Ci radzil Demon Shield, to jakie minimum jakby :)
-- Tomby, tomby, tomby.
-- to już twoja decyzja nie znam sie na wordl trade
P.s -- Ile wydałaś kasy za teego Knighta na Allegro ;)
Mial Recovery Key`a ? :]
kasiulekk
03-08-2007, 12:17
Podtrenuj skille do 75/75 (jak ci sie chce)
-- Kup sobie Golden Armor, i jak Ci tarcze, aha i Crown Armora nie sprzedawaj bo Ci sie sprzyda do skillowania. A tarcze bym Ci radzil Demon Shield, to jakie minimum jakby :)
-- Tomby, tomby, tomby.
-- to już twoja decyzja nie znam sie na wordl trade
P.s -- Ile wydałaś kasy za teego Knighta na Allegro ;)
Mial Recovery Key`a ? :]
Nastepny N000b wezcie idzcie z takimi pytaniami.....nie kupilem tego chara....myslalem ze tu normalni ludzie a nie tak jak na tibia.org.pl ale chyba sie pomylilem!
Kur** czlowieku o co ci chodzi.... ja sie nie pytam gdzie expic itp! Po 1 char nie zostal kupiony!
Pytam sie jakie eq mam dokupic... a o to chyba kazdy moze spytac!
Pacca nigdy nie mialem wiec sie pytam gdzie pojsc jak go bede miec a nie pozniej bede tracil czas na takich jak ty! GO OUT! n00b plax UP!
1. Jakbyś nie kupił, bądź dostał tego chara to byś wiedział gdzie expić i jakie eq kupić:baby:
2. No nie sądze żeby on był noobem, wręcz przeciwnie...
3.Idź na d lair, a co do eq to golden arm, albo DSM
Za ile kupiłeś te postać?? 70zł ?? :baby:
Na tombach czy jak to im
1. Jakbyś nie kupił, bądź dostał tego chara to byś wiedział gdzie expić i jakie eq kupić:baby:
2. No nie sądze żeby on był noobem, wręcz przeciwnie...
3.Idź na d lair, a co do eq to golden arm, albo DSM
O co się do niego lepisz?
Jedyne, co zrobił źle, to założył ten topic, bo są już tematy, w których można pytać się o miejsce do expa i eq, które kupić za xx kasy.
Ja mam 39 lvl knight i też co kilka lvli pytam, gdzie expić. Nie wolno? Tak samo pytałem się na 20 lvlu, jak na 35 o miejsce do expa, a na 50 lvlu też będę się pytał.
I może znaczy to, że kupuje stopniowo coraz lepsze chary?
@ 2x down
A może po to jest forum, żeby o czymś dyskutować, a jeśli ktoś czegoś nie wie, to żeby się dowiedział?
Browarrior
03-08-2007, 15:43
@2up:..ale moze tez poprostu nic nie potrafisz zrobic sam i masz 10 lat ^^
Pytasz sie mamy jak sie masz ubrac??
Salarigoth
03-08-2007, 15:52
1) czepiacie sie jego 20 druidy pijawki bez pacca i mowicie ze z allegro .
Sami jestescie z allegro nie wie na co przeznaczyc pieniadze i juz ma 120k na innym swiecie to wiadomo ze jakby kupil postac to by gral na lepszej postaci .
Radze Bohy i a miejsca do expienia:
Lizardy
Cyclopolis
Dworce
Tomby (jest ich 6-7 nie pamietam bo chodze tylko na 1)
Guardy
Malpy
Moze mamuty ale nie wiem jaki jest ich resp itp nie bylem natych nowych wyspach jeszcze ale jak daja 160 expa to cos pokroju cyca musi byc..
Arczeron
03-08-2007, 16:07
autorze tematu, poszukaj na forum i nie przejmuj sie allegrowcami =] jak ja klade 8 lvlowym charem dh na depo z main chara to to samo slysze, po prostu olej ich bo zazdroszcza a z zazdrosci tibijczycy zrobia wszystko ;)
@2 x up
ojej jaki ty dorosly jestes a po tym co piszesz widac ze jestes szczylem ktory niedawno inwestował w pampersy
bulamen7
03-08-2007, 16:13
idz na zolwie jak kupisz pacc
Expic na banucie na gurze jeszcze masz zółwie barbiariany podobne tez dobry exp i loot
Alendzio
04-08-2007, 08:03
Witam!
Posiadam 50 Knight z 5 mlv i skilami 74/73 !
Posiadam EQ: C ARMOR, K LEGS, D SLAYER, P AMULET oraz Crus Helmet!
I teraz mam pare pytan!:
--Posiadam w depo prawie 50 k i nie wiem czy uzbierac pare "k" i kupic dsm czy kupic teraz g armor i dokupic cos jeszcze?
--Mam zamiar kupic pacc... gdzie moglbym expic? 8o
--Jest jeszcze inne rozwiazanie z kasa, a mianowicie moge wydac ja na expienie i czekac az znajde ochotnika do world trade przy czym zyskam ponad 120k (i co wtedy kupic:P)?
Dziekuje za odpowiedzi!
Nie kupuj eq jak pacc dojdzie musisz mniec na czary i na promo.
Exp hmm Poradzil bym co Wyspe-zab-zolwi no i crabow.
Scaraby,Tomba,Malpy,Lizardy,Dragi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.