Pokaż pełną wersje : Tibia Singleplayer
Co Byście powiedzieli o Tibia single player ??
Miała by podobna grafe i wogule to był by dobry pomysł ja bym nawet taka gre za 100 zeta kupił ??
Wtajemniczony
03-11-2003, 11:08
Pomysl WSPANIALY :D szczegolnie dla tych co neta ni majo.Sam bym w nio pogral gdybym mial olbrzymie lagi.
na taka samom gre nie masz co liczyc
a jak chcesz gre podobna to sobie kup diablo 2 albo baldurs gate
ciekawe kto by to kupił jak by neta nie miał przecierz by nawet nie wiedział co to tibia no chyba że od kolegi
Oryginalnie dodany przez Yogi
a jak chcesz gre podobna to sobie kup baldurs gate
Ta zniewaga krwii wymaga ;) ... jak można jeden z najlepszych rpg porównywać do tak kiespkiego action-rpg.
A tak na serio to sp nie ma sensu, bo co, zrobisz se druida i komu byś runy sprzedawał, kogo byś pk-ował, z kim byś założył gildię, kto by na trade spamował albo zajmował miejsce na serwie kiedy chcesz wejść?
Gdyby powstała taka gra to byłoby trochę słabo, bo nie mogłbyś z nikim pogadać, potrenować, itp.
Ta gra ma w sobie urok, że jest w ten sposób wymyślona, a grać samemu byłoby nudno!!!!!!!!!!!!!!
No i nie byłoby tak super forum, bo byłoby malutko pytań, a może to forum by nawet nie istniało?
No, bo po co pytać się ludzi, jak wszystko byłoby w instrukcjii, nie?
Oczywiście byłaby może jedna zaleta. 8) Ludzie graliby w tą tibię single w kompie i można by się byłó szybko zalogować.hihihiihihihihihi :D
Myślę więc, że to nie jest dobry pomysł.
Pozdrówka for all!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Oryginalnie dodany przez Matik
Co Byście powiedzieli o Tibia single player ??
Miała by podobna grafe i wogule to był by dobry pomysł ja bym nawet taka gre za 100 zeta kupił ??
taka gra nie mialaby szans na sukces ja bym jej nie kupil nawetz gdyby byla w serii "Gra za Dychę":D
Brat the Beard
03-11-2003, 19:28
A bym takiej gry za 10 groszy nie kupil :-P Jezeli moge miec za DARMO TIBIE. A po za tym Baldurs Gate i Diablo jest gorsze niz Tibia. Tibia jest wspaniala gra. A jezeli ktos Tibii nie lubi to nie wiem po co pisze na forum fanow Tibii...
a czy ty grales kiedys w baldur"s gate czy diablo..... hyba nie... ta szczegolnie tibie dorownuje baldurowi grafa:) jak niegrales w baldura to sie nieodzywaj pewnie tylko w jakiejs gazecie komputerowej przeczytales i teraz gadasz bzdury.... hmm a w tibie na solo to by bylo nierealne bo co bys sam robi;l?
DarkHunter
06-11-2003, 18:46
Oryginalnie dodany przez p.l
Ta zniewaga krwii wymaga ;) ... jak można jeden z najlepszych rpg porównywać do tak kiespkiego action-rpg.
A tak na serio to sp nie ma sensu, bo co, zrobisz se druida i komu byś runy sprzedawał, kogo byś pk-ował, z kim byś założył gildię, kto by na trade spamował albo zajmował miejsce na serwie kiedy chcesz wejść?
hmmm grales w BG lub D2?? ja gram w obie, i w tibie tesh... tibia jest extra to wiedza (prawie) wszyscy ale jak nie grales w tamte to sie nie wypowiadaj, szczegulnie jak nie wiesh o co chodzi :P chodzi o Single Player! co zdziwiony? bo cusz by sie robilo w Tibie na SP!? a D2 i BG? he? no zastanow sie jak cos piszesz :)) obie gry maja fabule (D2 to moshe niezbyt ale...) a Tibia? ekhm? no jaka?wiec mysl chlopie, to boli tylko pierwszym razem :)
Oryginalnie dodany przez p.l
Jak chcesz dobry SP RPG to qp se Noxa! Nox rulez! 8) (oczywiście mniej niż Tibia).
własnie mi chodzi o taka grafe jak w tibia ... a dla waszej wiadomości gralem w diablosa i baldura i mi sie nie podobaja :) KOCHAM TIBIE
ma taką sama grafe jak tbia ?? i czy można ja jeswczez w sklepie nabyć : P prosze o więcej wskazówek
A ja wam wszystkim polecam ADOMa. Ma zajefajna grafike (w trybie tekstowym). Przejrzysty interfejs uzytkownika (120 skrotow klawiaturowych) i jest zajebiscie miodna (jest zajebscie miodna)
A mnie sie pomysł podoba ;] Tibia Sp ;] wszędzie pełno myślących npc :P zastępujacych zywycgh graczy ;] nikt nie dał by mi bana za przeklinanie za cipow :D konta by mi nie zchakowano ;] szkoda ze to tylko marzenia ;]
a jak chcesz gre podobna to sobie kup diablo 2 albo baldurs gate
Yogi ale diablo 2 to nie to samo co tibia bo jak cie obtocza np. Krowy na poziomie Pieklo to dajesz Esc i masz w d... potworki .....A pozatym jak zginiesz to tylko exp wcina i kase :]
Sama gra jest dobra tylko taktycznie troche niedopracowana :D
Hmmm... Tibia singleplayer? Jakby była poprawiona grafika(3D) to może... Ale z taką za 100 zł, nie bardzo. Ale pomysł wydaje się ciekawy. Tylko, że gier podobnych jest dość dużo.
Największy urok tibii to gra z ludźmi, miodność i kliamt
Njawięlszy urok D2 to masakrowanie z ludźmi, i masakrowanie SP
Największy urok BG to fabła,klimat, muzyka i boskie dopracowanie
Pomysł XTRA ale czy ktoś takie coś zrobi?
Taka gra nie wiem czy by była lepsza od Tibii Multiplayer :p no bo ona na pewno będzie lepsza :] Jak ktoś ma takie coś GADAĆ do mnie :D
Mam go gdzieś!
Po prostu MAM GO GDZIEŚ !!! X(
Nie wiem po co komu singleplayer !!! X(
CIP'y sie już natrudzili z multiplayerem i wszystkim innym a ty tutaj gadasz o jakimś głupim singleplayerze!!!??? X(
:evul: SINGLEPLAYER TAK NAPRAWDE SIE NAZYWA SINGLEFRAJER :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.