Pokaż pełną wersje : Palladyn robiacy UHy ?
Cze. Jak palladyn robi Uhy? ajk to sie robi?
dalemRP blank runke a on zrobil najpierw enchanted spear(zle anpisalem wiem miejsza o to) a potem z tego zrobil uha jak to sie robi prosze o wskazowki
Niestety ale paladynem nie można robić uh'ów :P
Sozemego
03-08-2007, 20:01
Nie zrobil.
Tijus_Candia
03-08-2007, 20:07
dalemRP blank runke a on zrobil najpierw enchanted spear(zle anpisalem wiem miejsza o to) a potem z tego zrobil uha jak to sie robi prosze o wskazowki
LOL own3d, kulam sie po podłodze.
Z enchantka zrobił UH'a :D:D, to nie możliwe :P
A jaką masz gwarancję, że zrobił on tego UH'a? Może miał w plecaku cały zapas i dał jednego z nich?
no niewiem zdziwilo mnie to i mojego kumpla ;/ wypowiedzial zaklecie zaswiecil sie no niewiem jak on to zrobil ale sie zdziwilem i sie zapytalem
Carlito7
03-08-2007, 20:26
huehuehuhahuehuhuhauehuhauheu
a ja swoim super iful mega knajtem tez zrobilem uha :evul:
@ up
uheheheh ale ty pojebany jestes
Carlito7
03-08-2007, 21:26
huehuhehuehuheue
a ty robisz uhy pallem :D
orschabal
03-08-2007, 21:56
Ludzie to jest klasyczny przykład kiedy szary Noob próbuje zwrócic na siebie uwage i wypisuje jakieś niby śmnieszne głupoty żeby wszyscy go podziwiali.
Ale z tymi uhami to było orginalne;)
Jeśli to była Antica to pall mógł robić UH'y. Tam są paladini z summonami i e-beam, druidzi z UE i tym podobne dziwactwa. Kiedyś czary były z questów i były lootem. Nie kupowało się ich od NPC ale używało zwojów. Jeśli to nie Antica to fantazjujesz.
Carlito7
04-08-2007, 11:32
<ciach>
Widać, że ty miałeś lepsze zajęcia na lekcjach polskiego...
Szybki'lols
04-08-2007, 13:12
Nie da się robić uh.
- A co do reszty żal mi was.
Nie da się robić uhów, ale widziałem filimik z Palladynem chyba He man czy coś takiego, robił Exevo mort hur i exori vis, summonował potworki :)
Arczeron
04-08-2007, 13:45
wszyscy poza panem up i 2 up ktorzy tu pisali to totalne cioty -_-
nie potraficie mu wyjasnic spokojnie? juz was dupa boli o to ze ktos jest nowy? oczywiscie zapomnialem, wy wszyscy urodziliscie sie pr0 playerami z charem po anni -_-
@topic
drogi autorze tematu, chodzi ci o to ze dales mu blank rune, on powiedzial adura vita (ale bez zadnych spacji czy przerw!) i pokazal wam uha? jezeli tak to nie potrafie znalezc wytlumaczenia ;s
Nie smiejcie się z niego bo warna za spam dostaniecie (9 punktow)
Malo prawdopodobne ale moze to byc stary pall ktory kiedys zdobyl spell scrolla na uhy i go przeczytal. Są palle z energy wave to czemu nie z uhem? ;)
to bylo na candi no i normalnie dalem mu runke najpierw zrobil speara potem wypowiedzal zaklecie adura vita i i sie w tym czasie zaswiecil tak jak druid robioacy UHa i pokazal uha mozliwe ze to byl fejk ale chcialem sie dopytac!
a te wszystko wiedzace dzieci sie pluja omg !
to bylo na candi no i normalnie dalem mu runke najpierw zrobil speara potem wypowiedzal zaklecie adura vita i i sie w tym czasie zaswiecil tak jak druid robioacy UHa i pokazal uha mozliwe ze to byl fejk ale chcialem sie dopytac!
a te wszystko wiedzace dzieci sie pluja omg !
Ty tez patrz jak piszesz...
Czyli sa albo dwa wyjscia:
1) Jest to bardzo stary pall, nauczyl sie uhow ze scrolla (podobno candia nie jest takim starym serv, wiec niemozliwe)
2) Po prostu ladnie ci wkreca.
Podejrzewalabym odpowiedz numer dwa... Zawsze sie da tak zrobic, by oszukac.
1 Candia nie jest tak starym światem jak Antica czyli paladyn nie może robic uh
2 Może ci się przewidzało :D , albo jakiś błąd gry ;(
Fazior, za godzine wieczorynka!
Fazior, za godzine wieczorynka!
to co Ty tutaj robisz? juz powinienes przed telewizorem siedziec i czekac na wieczorynke!
zamknijcie juz ten temat bo widze ze tu ludzie probuja sie tylko dowartościowywać ;/
Adi De Master
05-08-2007, 01:04
Jest mozliwe aby palladyn zrobil rune ultimate healing lecz moze zdazyc sie to tylko na nasjtarszych serverach,poniewaz kiedys czary mozna bylo bylo sie uczyc z pergaminów które wypadaly z potworow.(Jezeli Cips Soft uzunol ten błąd to przepraszam).
Marvolis
05-08-2007, 02:17
wszyscy poza panem up i 2 up ktorzy tu pisali to totalne cioty -_-
nie potraficie mu wyjasnic spokojnie? juz was dupa boli o to ze ktos jest nowy? oczywiscie zapomnialem, wy wszyscy urodziliscie sie pr0 playerami z charem po anni -_-
czlowieku ale tu nie trzeba umiec grac w tibie zeby nie dac sie nabrac na takie cos!
Arczeron
05-08-2007, 03:43
czlowieku ale tu nie trzeba umiec grac w tibie zeby nie dac sie nabrac na takie cos!
skad mozesz wiedziec ze on jest nabierany? moze to jakis prosty bug?
Autor tematu czyli ja prosi o zamkniecie tematu ! juz wiem jak to sie robi i to nie jest fejk!!!!
Andrealfus
05-08-2007, 07:50
Zal mi was wszystkich (no może większości), jak byscie troche poszukali to byscie wiedzieli ze pare lat temu nei bylo run i czarow tyko scrolle do uczenia sie ich stad sa takie dziwadztwa jak wyzej pisali Druid z ue palladyn z summon creature itd.
Ale na candi zastosowanie tego jest nie możliwe ponieważ candia ma rok? moze poltora
@autor
Jeżeli znasz sposób proszę, pochwal się, daj nam screeny jako dowód.
@offtopic
czyli tylko kilka osob z tego tematu było doinformowane
Tony_Gdansk
05-08-2007, 09:09
Autor tematu czyli ja prosi o zamkniecie tematu ! juz wiem jak to sie robi i to nie jest fejk!!!!
Weź idź już spać bo majaczysz.
Avallach
05-08-2007, 11:27
znaczy to ze uhow palkem robic nie mozna. Jak sa druidzi z UE, to moze sa i palkowie z Uhami. Kiedys czary byly w zwojach wiec wszystko jest mozliwe.
Duke Dran
05-08-2007, 11:38
Omg! Zrobił tego UH'a czy też nie, ciesz się z tego i podniecaj. Przestańcie kontynuować ten wątek bo się syf robi, a ludzie się tylko kłócą.
Andrealfus
05-08-2007, 11:41
znaczy to ze uhow palkem robic nie mozna. Jak sa druidzi z UE, to moze sa i palkowie z Uhami. Kiedys czary byly w zwojach wiec wszystko jest mozliwe.
Jest mozliwe ale nie na candi ktora ma zaledwie rok czy troche wiecej jak byly zwoje to moze 1 czy 2 serwery byly
U_r_i_z_a
05-08-2007, 11:47
Zal plz wez wyjdz lepiej na ten swoj noob pvp bo tylko ktos taki jak ty moze stamtad pochodzic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.