Pokaż pełną wersje : Grorlam Killed
Film ten przedstawia jak potworną Grorlam piczką jest:baby:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28792
denne ;) to tak jak zabić świętego mikołaja..PFF
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28791
Bri? >.>
@down
Zauważyłem, tyle że zjebałeś film zabijając grorlama : <
@up
Co tam sapiesz? To 2 inne filmy jak bys nie zauwazyl-.^
Vlad Dracula
04-08-2007, 20:33
Xere spójrz do swojego podpisu PL=NOOB jak byś zlurował do Ancient Temple byś na pewno jakiś lepszy loot miał.Ale oczywiście polak nie myśli.
Xere spójrz do swojego podpisu PL=NOOB jak byś zlurował do Ancient Temple byś na pewno jakiś lepszy loot miał.Ale oczywiście polak nie myśli.
Jakim cudem, skoro tam są schody -.-'?
Łosie... Wyjaśnijmy sobie pare rzeczy.
1. NIENAWIDZĘ ludzi, którzy lurują Grorlama.
2. NIE JA go zlurowałem, tylko TE DWA kasztany na filmie. Dostałem cynk i poszliśmy z kolesiem to ubic.
jak byś zlurował do Ancient Temple byś na pewno jakiś lepszy loot miał.Ale oczywiście polak nie myśli.
Mów za siebie. Ja się do was, polaczków nie przyznaje.
Arczeron
04-08-2007, 21:33
ehh smutne to jak polacy mowia o sobie nawzajem i maja czelnosc wypowiadac sie o calym narodzie kiedy im jakis polak zabil rata -_-. boze wyluzujcie to tylko gra, to ze polacy sa tacy w grze chuja znaczy ze sa tacy na rl a jezeli sa i ich znacie to pogratulowac kolegow =D
btw Xere, pisalem z toba na candi i mowiles ze zmienisz opis =] nie zebym to cos zmienilo ale tu idzie o zasady, jak uwazasz
ja tam w grze udaje obcokrajowca bo rzeczywiscie w tej grze polacy dają popalic, a udaje go poniewaz wtedy nie potrafia mnie zbluzgac slowami innymi niz "fuck bitch" i to mnie bawi :D
@topic
no i tam ma byc! :)
PS: zastanawiam sie kurwa gdzie sa ci źli polacy skoro wszyscy piszacy na forum na nich wyklinaja i uwazaja sie za swietych?
33% społeczności tibii to Polacy, 33% to Brazylijczycy, a pozostałe 34% to inne narodowości. Teraz online jest +/- 60tyś ludzi, z czego około 20tyś to Polacy więc macie 20tysięcy rożnych charakterów więc czego wy się spodziewacie? Że każdy będzie wam usługiwał i będzie 'friends'? Doliczyć do tego, że te 20tyś ma w sobie ~ 75% ludzi przed 16 rokiem życia to macie swój obraz polaczka;]
Łosie... Wyjaśnijmy sobie pare rzeczy.
2. NIE JA go zlurowałem, tylko TE DWA kasztany na filmie. Dostałem cynk i poszliśmy z kolesiem to ubic.
Sorki, byłem sam:(
Skoro mówisz, że KAŻDY Polak to noob to dlaczego zabiłeś Grorlama, przecież ja w końcu zabijałem tych "polskich noobów"..
Btw.
Podnieca Cię stanie pod depo 15-20h i jebanie run? ; <
dark_solti
05-08-2007, 02:08
Ludzie oczym wy mowicie od tego "uptejtu golemha nie da sie lurofac po som shody" lecz szkoda bo jak ktos lurowal go pod dp Thais to chociaz bylo Ciekawie i smiesznie :)
Ludzie oczym wy mowicie od tego "uptejtu golemha nie da sie lurofac po som shody" lecz szkoda bo jak ktos lurowal go pod dp Thais to chociaz bylo Ciekawie i smiesznie :)
Otóż da się go lurować.
1. NIENAWIDZĘ ludzi, którzy lurują Grorlama.
A ja nienawidzę ludzi którzy go zabijają ;<
dark_solti
05-08-2007, 04:12
Otóż da się go lurować.
JAk? ;p powiedz bo ja jakos innej drogi nieznam;pp
Mów za siebie. Ja się do was, polaczków nie przyznaje.
To wy*******aj z tego kraju zmien obywatelstwo, zaplac panstwu za to co dla ciebie zrobilo (nauka etc.) i dopiero pisz, ze sie nie przyznales do polakow, bo poki co to mieszkasz w tym kraju i to pastwo ciebie utrzymuje.
____
Film jak film
Oczywiście kolejny temat nad którym większość postów to wyliczanie kto jest noobem,kogo się nienawidzi za co, że on ma lepszy film, że to nuda że się da że się nie da ....................................
Otóż filmik fajny pokazuje nam Grorlama i powiem szczerze że nie jest taki straszny jak się wydaje :)
No cóż czasami trzeba poświęcić kaski aby zdobyć wiedzę i przekazać ją dalej gratuluję że to akurat TY miałeś tą przyjemność.
Byście napisali o filmie a nie ;)
Podnieca Cię stanie pod depo 15-20h i jebanie run? ; <
Nie jebie run, bo nie mam souli, a nie pujde w weekend expić na dlair, ani nawet na hydra lair, bo WSZYSTKIE w te dni są zajęte. Tak potwornie mi się nudzi, że nawet Exploera zacząłem robić;) No i właśnie dużo osób na Candii mnie nie lubi. A wiecie czemu? Bo nie jestem polskim noobkiem, który każdego bloczy, trapuje i żeruje na niekorzyści innych.
To wy*******aj z tego kraju zmien obywatelstwo, zaplac panstwu za to co dla ciebie zrobilo
Zrobie to, pokazując z samolotu tobie ,|,, (-.^) ,,|,
--Cienius--
05-08-2007, 10:26
Da sie przez mount stermont zlurowac tylko trzeba myslec a nie tylko na cyce grorlama puszczac...
To wy*******aj z tego kraju zmien obywatelstwo, zaplac panstwu za to co dla ciebie zrobilo (nauka etc.) i dopiero pisz, ze sie nie przyznales do polakow, bo poki co to mieszkasz w tym kraju i to pastwo ciebie utrzymuje.
____
Film jak film
Co innego nie przyznawać się do bycia Polakiem w grze, sam to robiłem wiele razy gdy usłyszałem pytanie "e .. pl?", wszyscy wiemy jaki wielu z nas reprezentuje tam poziom, a co innego bycie Polakiem, miłość do kraju itd. .. chociaż pewne ptaszki tą miłość dość skutecznie niszczą.
Hilarionn
05-08-2007, 12:29
Nie rozumiem "kretynów" -.-
jak mozna zabic gorlama"zal" spodziewales sie steel boots?
raz na 100 a tak mial bys dropa w kurwe
brac przydład z tyma który lurował, jemu sie opłaciło
a ciota co go zabil mial 4 kamienie zal - a no i SWOJĄ satysfakcje !
zal
naprawde zal mi niekturych nobow ;o
Nie jebie run, bo nie mam souli, a nie pujde w weekend expić na dlair, ani nawet na hydra lair, bo WSZYSTKIE w te dni są zajęte. Tak potwornie mi się nudzi, że nawet Exploera zacząłem robić;) No i właśnie dużo osób na Candii mnie nie lubi. A wiecie czemu? Bo nie jestem polskim noobkiem, który każdego bloczy, trapuje i żeruje na niekorzyści innych.
Jeśli nawet nie robisz run, to kiedy przechodzę przez Thais widzę Ciebie stojącego pod depo.. I całe te 20h spędasz nad Tibią, ja np. kiedy posiedzę 10h~ to już wymiękam i muszę odejść od kompa.
@up
No nie, poprostu jestem wlogowany, a w tym czasie coś innego robie. Na przykład jeżdżę na decku przed domem, gram w CoDa2, albo expie moim palkiem i orientuje od czasu do czasu, czy może ktoś nie zechce mnie wziąść na Hydry i takie tam
Soulmann
05-08-2007, 14:08
Takimi sprzeczkami właśnie prezentujecie swój poziom.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.