Pokaż pełną wersje : Ucieczka przed GS'em
Mowia ze przed GS'em na 24+ lv mozna juz spokojnie uciec.. Ja dzisiaj probowalem uciec na 26 lvl... Na prostej drodze nie dalem rady, GS biegal na rowni ze mna.. W karzakach spanikowalem i GS mnie dopadl... I chcem powiedziec mlodym graczom przed 30lv'em zeby uwazali na PoH jezeli nie potrafia sie sprawnie przedzierac miedzy krzakami i gubic w ten sposob GS'a...
P.S: Nie patrzecie na ortografie :P
Jak mnie pamiec nie myli postac na 28 lvl jest szybsza od gs .
Fanfi:
Znacznie za wysoki ten lvl podales.
Na prostej gs nie jest w stanie dogonic 20 lvl postaci, ktora gra bez lagow.
Ostatnio lurowal mi kumpel gski. nic w tym dziwnego. Tylko ze kumpel ma 17 lvl :P Calkiem dobrze szlo.
Wiem, że na 24 levelu bez lagów da się trzymać gsa na dystans. Dzisiaj na 25 lev zabiłem gsa, a uciekałem na lagach i udawało mi się uciec. Chwilami zacinałem się co prawda, ale ogólnie to bez problemu mogłem się anwet czasem zatrzymać i oddać porządny strzał :)
NIe mam pojecia jak am sie to udalo... Ja zginolem na 26lv, 0 lagow prawei pusty server... A do tego probowalem uciec po prostej i nie moglem ... Gs jak juz wczesniej mowilem... Biegl rowno ze mna...
Może nie wiecie, ale szybkośc zależy od dwóch rzeczy:
Profesja (Paladin naj, Knight średnio, Druid i Mag wolny)
Lvl
no i jeszcze są środki dopingowe (TimeRing, Boh, czary)
więc Pal już na niskim lvl może uciec GS, a mag raczej nie
Jeszcze zalerzy od komputera nasza predkosc, ostatnio prubowalismy sie scigac z bratem (ja druid 25lvl w boh, on knight 33).
Ja Celeron 633
Brat Pentium 1.8
Kazdy na swoim kompie to zostalem z tylu, zmiana komputerow i ja zostawiam go z tylu :)
Pozniej zmniejszylem ustawienia grafiki u siebie na minimum (tak ze mapa + paski zdrowia byly na 70% wysokosci ekranu :) ), i tym razem w wyscigu bylem prawie rowno z nim.
Na GS zeby w miare spokojnie (tzn z rezerwa jak by ktos nas prubowal blokowac albo jak drugi potwor wyskoczy) to trzeba miec ok 30 poziomu paladynem.
Tak, tak wiem ze mozna na nizszym, ale mowie o bezpiecznym + oplacalnym sposobie a nie liczenie na to ze jakims cudem sie nam miedzy krzakami uda przejsc albo wpasc do temple.
jak niemasz laga to na 24lvl jestes szybszy
Ostatnio gdy chodze na PoH to czesto widze kolesi co maja 26 i biegaja loozem z gsem. A czasmi widze kolesi (2) jeden na 17 drugi na 19 i daja sobie rade bez problemow! 8)
A ja sie mialem wybrac na GS na 20 levelu teraz po przeczytaniu pojde z knightem na Gs i ja ulepsze swoje skiel
Ejj a jak sie biegnie bez zatrzymania to sie tesh strzala czy trzeba sie zatrzymac ??
Strzelasz zawsze, możesz być odrócony albo biec. Nie może tylko być zadnej sciany (ale mozna strzelac przez fieldy i meble)
Hmmm musze sprobować zablokować gs kiedyś
Mówimy tutaj o levelach ale jakie trzeba miec skile zeby pójść na Gs-a ??? oczywiście chodzi mi o Palka ??
Oryginalnie dodany przez Matik
Mówimy tutaj o levelach ale jakie trzeba miec skile zeby pójść na Gs-a ??? oczywiście chodzi mi o Palka ??
Beda paladynem mozesz miec dowolne skille, ale zeby bylo ekonomicznie to 65 lub wiecej distance.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.