Pokaż pełną wersje : Palladyn po updejcie - co i jak ?!
endzelwOw
05-08-2007, 20:17
Witam. Mam 18 level palladyna ze skillami 62/30 i niedługo kupuje PACC'a. Zakładam ten topic, aby dowiedzieć sie gdzie warto zdobywać exp po updejcie i w jaki sposób to robić :). Domyślam sie, że na tym levelu będą dobre tomby, larvy etc. Lecz chciałbym dokładnie sie dowiedzieć do którego levela gdzie siedzieć, gdzie później przechodzić i tak dalej.. I dręczy mnie jeszcze jedna rzecz. Jak zauważyłem powstały nowe speary i nasuwa sie pytanie.. Czy warto polować za pomocą strzał/boltów czy może jednak lepiej zainwestować w nowe włócznie? Czekam na wasze propozycje co do tego, gdzie expić, do którego levela i w jaki sposób :).
Pan i Wladca
05-08-2007, 20:53
Za royal spear'a masz 15 gp, mowisz, że kupujesz pacc'a wiec dostaniesz je bez problemu. Problemem będzie jednak waga, 1 royal 25 oz oraz to, że są od 25 lvl- narazie więc nie dla ciebie.
Panoramix
06-08-2007, 16:22
kupujesz pacca, bierzesz łuk i strzały, nabijasz 25 lvl w:
-stone tomb - poziom -2,
-tarpit tomb - poziom -1 i -3 tylko trzeba uwazac na stalkery,
-scaraby, larvy.
Potem bierzesz tarcze, kupujesz royal speary i expisz na:
-piratach,
-z kimś na dragach, gs'ach etc.
-guardach;
a potem juz sam pomyśl...
btw, temat chyba nie w tym dziale :>
Maciektgk
06-08-2007, 16:32
Odradzam tomby, ponieważ jest tam mało miejsca do uciekania. Polecam speary(zwykłe), tarcze i iść na larvy. Jak wbijesz 25 lvl kupujesz royal speary i idziesz na scaraby.
na tombach nie ma gdzie uciekać? tam jest od cholery korytarzy...
scaraby? nie byłem, ale jeśli wwali się na 3+ to go będą ostro jechać [w samym p secie i shieldidzie mogą walnąć 50+, a po co?
Imm0rtal
06-08-2007, 20:12
Scaraby to syf, mają 2x więcej życia niż cyce, musisz się za nimi uganiać między poison fieldami, a jak wpadniesz na 3+ to waste wpizdu.
Maciektgk
06-08-2007, 22:34
Scaraby to syf, mają 2x więcej życia niż cyce, musisz się za nimi uganiać między poison fieldami, a jak wpadniesz na 3+ to waste wpizdu.
No to pójdź na cyce i zobacz ile tam jest ludu, a na scarabach prawie wcale -.- .
Przeszukalem forum i nieznalazlem zadnego aktualnego poradnika dla paladyna
po updacie wiec dolaczam sie do pytania.
Co do royal spearow to sa ciezkie i radze ci nabic 25+ na penisula tomb (-2)
mysle ze to najlepszy tomb (dobry exp, brak stalkerow i ghostow) i jest gdzie uciekac :)
Viltherius
07-08-2007, 08:20
No to pójdź na cyce i zobacz ile tam jest ludu, a na scarabach prawie wcale -.- .
Opyla Ci sie marnowac 2x więcej czasu na zdobycie lvl?
Po update moze i troche sie zmienilo, ale ja i tak zamiast expic wolalbym wbic skilla z 70. Posiedz z 3-4 dni w goblin hell na edron z bronia tylu spike sword. Wszystkie kamyki do depo. Potem idziesz do liderty na carion roty skillowac. Wbijasz 70 skilla, lvl Ci automatycznie wskoczy na 20 i wtedy mozesz dopiero zacząć coś działać na scarabach/tombach. A od 30 lvla polecam dragi, środkowy spawn w ank, ten z duzym rozbiegiem zeby nie bylo.
endzelwOw
07-08-2007, 20:42
Nie mam ochoty juz na skillowanie - moze kiedys indziej :). Dzis 3 levele wbilem na Tarpit Tombie i musze przyznac, ze przyjemnie sie gra. Bralem 2-3 dragon hammy (zeby miec co jesc) i 20 spearow - starczalo na 40 minut huntu wbijajac przy tym ok. 50%. Na kazdym huncie zarabialem 1k+ zbierajac mace. Na rotach w Liberty Bay tez siedzialem, ale za duzo botow i ogolnie ludzi - ale zarobek swietny ! (na 20 spearow 2k). W tej chwili skille 63/41. Czekam na inne propozycje od ktorego levela gdzie siedziec i z czego bic ;]. Pozdrawiam!
Po update moze i troche sie zmienilo, ale ja i tak zamiast expic wolalbym wbic skilla z 70. Posiedz z 3-4 dni w goblin hell na edron z bronia tylu spike sword. Wszystkie kamyki do depo. Potem idziesz do liderty na carion roty skillowac. Wbijasz 70 skilla, lvl Ci automatycznie wskoczy na 20 i wtedy mozesz dopiero zacząć coś działać na scarabach/tombach. A od 30 lvla polecam dragi, środkowy spawn w ank, ten z duzym rozbiegiem zeby nie bylo.
popieram stolca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.