Pokaż pełną wersje : Gdzie sa Rotwormy w Venore
Tak jak UP gdzie sa roty w venore ?? jak ktos da screny to super ;D
z gory wielkie TXH
Tu (http://tibia.pl/earth.php?x=33016&y=32014&z=0&q=20) przynajmniej u mnie jest Train Place.
no ale nic nie pomoglo thx za zainteresowanie ale jak to otwieram pokazuje sie taki kwadrat koloru kremowego jakies strzealki kolo niego na dole miasta jak kilkam na venore nicsie nie dzieje :((
ehh dobra więc u mnie kwadrat koloru szarego... dobra w venroe roty są na południe wychodzisz i idziesz jak an te miejsce gdzie są orki i orc shaman qest ale zamiast iść po schodach kierujesz sie w duł i tam masz dziurkę do rozkopania.. EWUALA
Daspario
27-08-2007, 23:21
http://wiki.hunted.pl/images/Venore.gif
Wychodzisz wyjsciem 1b.
Nastepnie idziemy pod drodze w lewo a jak zobaczymy jedna duza skale idziemy za nia w gore ,wtedy wyskocza nam snaki, idziemy w skret w lewo nastepnie scinamy trawe i widzimy dziure wchodzimy do niej i jestesmy na rotwormach.
MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM :>
fireball
28-08-2007, 22:59
wyhodzi sie wyjsciem 1c potem odrazu w prawo lekko do gury dojdziesz na dużom polane w prawo dojdziesz do skaly skała<------->pszejscie pszehodzisz po shodach idziesz do gury tam kladka dalej pszejscie idziesz do gury do dwuch kladkek potem <w prawo> i lekko do gury do gury orc shaman qest na dole wejscie do rotuw.......mozna sie zgubic
bendom tam cenepide kiedy zejdziesz do tyh robali ic w dól pierwsze po prawej w dól mozesz tam spotkac roty/c wormy
troche to pisalem ;p
sorx za byki screnuw tez brak ;(X(;(
wyhodzi sie wyjsciem 1c potem odrazu w prawo lekko do gury dojdziesz na dużom polane w prawo dojdziesz do skaly skała<------->pszejscie pszehodzisz po shodach idziesz do gury tam kladka dalej pszejscie idziesz do gury do dwuch kladkek potem <w prawo> i lekko do gury do gury orc shaman qest na dole wejscie do rotuw.......mozna sie zgubic
bendom tam cenepide kiedy zejdziesz do tyh robali ic w dól pierwsze po prawej w dól mozesz tam spotkac roty/c wormy
troche to pisalem ;p
sorx za byki screnuw tez brak ;(X(;(
SŁOWNIK!!! KURRR SLOWNIK !!!!
@Topic
Rotki masz jeszcze niedaleko blood herba. Jak byś szedł z Venore w strone mostu dwarfów, to po drodze szukaj dziury tak badziej na polnoc od sciezki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.