Pokaż pełną wersje : Pk on Elysia "perczul" Trailer
Wrzuce wam link do trailera filmu "Perczul"
Pk on Elysia http://www.youtube.com/watch?v=B6SoPW2ne8c
Prosze o komenty, i krytyke.
Oczywiście to tylko trailer film ukaze sie wkrótce
Tiases'Master
06-08-2007, 15:05
Według mnie filmik nie jest warty obejrzenia, ponieważ oglądanie tego Filmiku to jest strata czasu.
Mr.Dodzios
06-08-2007, 15:25
Zieew, troche nudne :o
Master-Sarevok
06-08-2007, 15:41
Jezeli caly film polega na zabijaniu tego typu lvl, to troche nudny film bedzie.. Bo to nawet szkoda fraga marnowac na 15 lvla, ktory w najlepszym wypadku posypie sie z rozdzki, liny, lopaty i 200gp.. Ale miejmy nadzieje, ze caly film bedzie lepszy.. lul ;]
Arczeron
06-08-2007, 15:54
Według mnie filmik nie jest warty obejrzenia, ponieważ oglądanie tego Filmiku to jest strata czasu.
nie ma to jak sztuka argumentacji :p
@top
nudne. <zieew>
Postawilem na to żeby zrobic sam trailer huj... zeby najlepsze zostało na film. Fragi oczywiscie sa jeszcze krecone.
Zamierzam jakoś pod koniec wakacji wystawić już normalny film :D może sie uda :D
Pindrales
09-08-2007, 00:44
Dajcie tu swoje name to zaraz za was sie wezme i pokaze kilka sztuczek, potem bedzie co pokazac na filmiku (np. jak popiół z was zostaje)
Arczeron
09-08-2007, 00:46
@up
taaaa sproboj bez swojej gildi smieciu tylko w kupie jestes twardziel pewnie jak na rl
@up
taaaa sproboj bez swojej gildi smieciu tylko w kupie jestes twardziel pewnie jak na rl
No i widzisz. On ma "grupe"(gildie?) i sobie dobrze radza, a ciebie widac do zadnej dobrej "grupy" nie chcieli i teraz jestes płaczacym 30 lvlem ;)
@topic
Film nudny, low lvle bija low lvle z SD. Na poczatku jakis koles chyba AFK stal, a oni w jego z SD walili :>
Nie ma fajnych fragow, ani tez zadnego pokazu montazu filmu. Czyli frag-movie z marnymi fragami.. co moze byc gorsze :>
Pindrales
09-08-2007, 00:52
@up
Wspomnialem cos o gildii? Smieciem to Ty jestes w Tibii jak i na rl.
I btw Bez tej gildii tez pekowalem i jakos dawalem rade , wiec cmoknij mnie w torbe;) Elo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.