Pokaż pełną wersje : 59EK na arenie, poziom Scrapper
Witam.
Dzisiaj nastala ta wyczekiwana przeze mnie chwila, podjalem probe pokonania przeciwnikow na arenie. :))
http://rapidshare.com/files/47289941/scrapper.rec.html
Pozdrawiam.
Tiases'Master
06-08-2007, 15:02
Jak byś dał na jakiejś innej stronie to może bym to oglądnął bo nie mam Neostrady, żeby sobie co chwile resetować internet, żeby móc z Rapida więcej ściągać a więc mam niestety limit. Co do wykonania 2 Areny na 60 lvlu to nie jest to żaden wyczyn. Według mnie ludzie powinni dawać filmy z 2 Areny na około 40 lvlach bo coś za dużo jest filmów o Arenach. Ostatnio zrobił Ja jakis 35RP to się nazywa "Sukces".
Jak byś dał na jakiejś innej stronie to może bym to oglądnął bo nie mam Neostrady, żeby sobie co chwile resetować internet, żeby móc z Rapida więcej ściągać a więc mam niestety limit. Co do wykonania 2 Areny na 60 lvlu to nie jest to żaden wyczyn. Według mnie ludzie powinni dawać filmy z 2 Areny na około 40 lvlach bo coś za dużo jest filmów o Arenach. Ostatnio zrobił Ja jakis 35RP to się nazywa "Sukces".
Wiesz, calkowicie nie traktowalem tego w formie wyczynu. Oczywiscie jest to dla mnie sukces, pomimo pewnego sredniego zgrania z samym soba. ;)
Tiases'Master
06-08-2007, 15:13
Wiesz, calkowicie nie traktowalem tego w formie wyczynu. Oczywiscie jest to dla mnie sukces, pomimo pewnego sredniego zgrania z samym soba. ;)
No Ja rozumiem, że jest to dla Ciebie sukces bo nawet na 60 lvlu jest tam trochę Akcji ale ogólnie mówię o tym, że co 3 filmik to jest filmik z Areny ^^ Sam z pewnością jak bym zrobił 2 arenę to bym się z tego cieszył i w ogóle ale tak jak mówię. Na tym forum za dużo tych filmików z aren...Ale Gratuluję : )
Jeden wiecej do kolekcji nie zaszkodzi. xDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.