Pokaż pełną wersje : Uhanie
Jestem palkiem i chcialbym wiedziec, czy idac z blokerem na potwory oplaca mi sie go uhać? Mam wyższy mlv i uh przywraca mi więcej hp. To samo pytanie jakbym szedl druidem lub magiem.
im wyzszy level i mlevel tym zadajesz wieksze obrazenia od uha. zrob probe o ile go uleczysz a o ile on siebie uleczy
No nie, pierwszy raz slysze zeby ktos zadawal u(c)hem jakies obrazenia :D
Uhanie moze i by sie oplacilo ale w niewielkim stopniu... Pamietaj- Umiesz liczyc, licz na siebie... JA bym wolal aby zalezalo to ode mnie czy ja sibie uhne czy kolega mnie, a noz bedzie exhousted albo laga zlapie..
A ty idziesz z blokerem na hunty po to by go uhac czy zabijac potworki ?? jeszcze gorzej bylo by gdyby sorc/druid szedl z blokerem na hunty i mial by go uhac to jzu wogole masakra by byla.Lepiej jak knight sam sie uha a jak jest taka potrzeba to go uhnac jak cos ale nei caly czas
Ja jednego nie czaje mam ultimate healing (uh) i nie weim czy da sie robic runy z tym czarem. A jak da sie to powiedzcie co trzeba napisac albo miec. Z góry dzieki!!! :baby: ;(
@Kulka
1) musisz byc drutem
2)musisz miec czar "Ultimate Healing Rune" (to co innego niz Ultimate Healing); pierwszy czar robi runy a drugi jest spontaniczny
3)bierzesz blanka w lape (za 10 gp sie kupuje)
4) wypowiadasz inkantacje Adori Vita
5)podniecasz sie z posiadania runy
@Kulka
1) musisz byc drutem
2)musisz miec czar "Ultimate Healing Rune" (to co innego niz Ultimate Healing); pierwszy czar robi runy a drugi jest spontaniczny
3)bierzesz blanka w lape (za 10 gp sie kupuje)
4) wypowiadasz inkantacje Adori Vita
5)podniecasz sie z posiadania runy
Chyba Adura Vita ;)
Disco Bear
16-10-2004, 14:15
Uhanie blokera opłaca sie na huntach typu hero,bk i przy wiekszych lv (40+)
Wtedy traci sie dużo mniej UHów
Jeśli chodzi o uhanie w trakcie walki z potowrem to bardzo kijowy pomysł jednak gdy potwór padnie to bloker rzuca ci uha i ty leczysz go za więcej mam nadzieje że jarzycie:)
Uhanie blokera stosuje sie na low lvl huntach na grozne potwory, typu demon. Na nowych serwerach przewaznie. W innym wypadku imho mija sie to z celem, wiecej dobrego zrobisz walac runami ofensywnymi w potwora. Ale jesli bardzo lubisz swojego blokera, mozesz zerkac na jego wskaznik HP i uhnac go gdy wyladuje na redzie/czarnym HP, zdarza sie ze to ratuje zycie knighta podczas laga czy czegos takiego:)
---Czarny---
17-10-2004, 11:10
No dobra, ide z blokerem i przez przypadek naciskam na potworka. Czy mozliwe jest wtedy uhniecie przeciwnika??
Oczywiscie ze tak, ile to razy na dl huncie bloker sie przesunol i przez przypadekm ktos uhal dla -.-' (moj przyklad ;p)
Z Uhaniem blokera to wszystko zależy na co jest hunt, jeżeli jest to jakiś spokojny hunt, necro, ds-y czy coś podobnego, czyli hmm-kami bez pośpiechu to spoko można uhać blokera, w końcu zamiest on 2 uhy, to lepiej ty jeden. A w przypadku bardziej ciężkich huntów DL, Demony, Warlocki to bloker się uh-a sam, a ty tylko zerkasz na jego hp, i patrzysz czy nie potrzeba go awaryjnie uhnąć.
@---Czarny--- Uh-anie potworków to na światach non-pvp sposób na pk-owanie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.