Pokaż pełną wersje : miasta
szukam fajnego mista dla palka na niskim levelu(niskim tzn.palek co nidawno rooka przeszedl).chcialbym zeby jednak bylo gdzie isc i jakis wybor potworkow.i ogolnie napiszcie kolo jakich miast sa jakie potwory.mam nadziej ze sie rozpiszecie i bedzie jak wybierac-narazie siedze w Ab.
Chmielok
15-10-2004, 18:14
Zalezy jaki swiat ja gram na dolerze (e PvP)ale jesli jest to swiat non PvP to nie ma sensu byc AB mozesz pojsc tam pozniej kiedy bedziesz gotowy na mino archery lub orc warior,lub inne orki. te potwory sa w zamku elvenbane i maja szybki resp w samym zamku jest jeszcze dragon, orc shaman i mino mag nie wiem co dalej ale przygotuj sie na pola gazowe jest ich pelno na I pietrze.
Ja gram w Venore.
Potwory kolo niego :
-Amazony
-Swamp Trolle
-Roty (podziemia)
-Wszystkie Rodzaje Pajakow Nawet GS
-Snake
-Waspy
-Witche
Troche dalej na zachod :
-Cyklopy (duzo)
-Ghoule
-Skeletony i Demon Skeletony
-Orki Leader i Berserker
Troche dalej na polnocny zachod :
-Beholdery (glebokie podziemia)
-Beary
-Trolle (niewiarygodnie duzo, sa tez podziemia w ktorych jest ich jeszcze wiecej chyba jest tam tez quest ale ci wiecej o tym nie powiem)
W domku kolo Venore :
-Cave Raty i Raty
-Swamp Troll
W domku Black Knighta :
-Slime (podziemia)
-Black Knight (w podziemiach ale nie wiem jakie lvl podziemii)
-Amazony (malo)
Mam nadzieje ze to ci pomoglo
Ps.wzorowalem sie na filmach i wypowiedziach innych graczy
Dwimenor
15-10-2004, 18:33
Temat był wałkowany milion dwieście razy:[. Spójż na mój podpis.
Btw Przeważnie jak jest taki temat to w pare dni robi się 40-50postów ludzi kłucących się jakie miasto jest najleprze.
On topic(:D)
Polecam Venore.
Masz blisko swampy i rotki oraz małą jaskinie z orcami. Po ostatnim update przestali loorować gsy pod samo wejście do Veno.
Venore.
Beholdery
amazon camp(czy jak to się pisze)
roty
orki
trolle
minosy
slimy
węże
itp wystarczy toche pobiegać, a i niezapomnij machete, bo bez nej tam nie przeżyjesz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.