Pokaż pełną wersje : 128ek, 145ek, 157 rp Askara!
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/28899
No to chłopaki zaszaleli xD
Arczeron
07-08-2007, 01:27
meaculpa :p, sory
Scott Quarion- 126 ek
Xolauran- 141ek
Aewyn Dark-111 rp
naucz sie dzieciaku ogladac filmy ze zrozumieniem
mu raczej o fragi chodziło(; a zresztą...obejrzyj film to pogadamy.
Więctak,jak zaczynałem oglądać ten filmik myslalem żeto będzie jakies większe pk, dopiero potem skojarzyłem żejest to wojna
sam filmik można opisać jako średni. Pierwszy pechowiec powiedzmy sobie szczerze niemiał szans na ucieczkę, poprostu padł
wprofesjonalnym stylu.P?zniej niejest juztak ciekawie akcja jest nudna, dochodzi do wymianyciosów.Bardzo podobało misie combo przez które padła Sinnergy oraz to 16:22 Sinnergy Thornes [145]:gogo mlvl9
Więctak,jak zaczynałem oglądać ten filmik myslalem żeto będzie jakies większe pk, dopiero potem skojarzyłem żejest to wojna
sam filmik można opisać jako średni. Pierwszy pechowiec powiedzmy sobie szczerze niemiał szans na ucieczkę, poprostu padł
wprofesjonalnym stylu.P?zniej niejest juztak ciekawie akcja jest nudna, dochodzi do wymianyciosów.Bardzo podobało misie combo przez które padła Sinnergy oraz to 16:22 Sinnergy Thornes [145]:gogo mlvl9
co ty gadasz czlowiekui wlasnie pozniej dopiero zrobilo sie ciekawie bo potrafili tak pokombinowac ze pomimo przewagi liczebnej i lvlowej rywala polozyli 2 top lvle od nich
co ty gadasz czlowiekui wlasnie pozniej dopiero zrobilo sie ciekawie bo potrafili tak pokombinowac ze pomimo przewagi liczebnej i lvlowej rywala polozyli 2 top lvle od nich
Hehe to jest twoje zdanie :) ja uważam ze filmik jest słaby ale nie beznadziejny. Tak jak wspomniałem przedtem combo było brawurowe. A co do przewagi liczebnej to nie wiem jaka była bo na filmie nie widać wszystkich z prawej str mostu.
Dercan_1337
11-08-2007, 22:14
Fajne combo ale chyba na bocie :P Filmik fajny xD
Dercan_1337
11-08-2007, 22:15
double post:S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.