Pokaż pełną wersje : Gamemaster trapped
http://rapidshare.com/files/47424853/gmmmm_28595.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/28595
Ja Yeti
czego go nie zabiliscie?
**Braveheart**
07-08-2007, 10:00
Ale szajski filmik... co w nim takiego fajnego?-.- ze biliście gm'a który i tak jest nieśmiertelny >.< Puknij sie w czoło będzie wesoło ...X(
@Harpun
Uwielbiam twoj avatar.
Myslalem ze padnie ;<
Speed Wojtek
07-08-2007, 12:08
@Avatar
lol to nie jest Yeti- to jest łysy ze Star Treka...
@Filmik
Przeciez to oczywiste ze sie go nie da zabic lol to po co wszyscy pisza "wow czemu go nie zabiliscie?"
lol...
Speed~
morthifer
07-08-2007, 12:11
@Avatar
lol to nie jest Yeti- to jest łysy ze Star Treka...
Speed~
to nie lysy, tylko meble
PijmlekoBedzieszWielki
07-08-2007, 12:16
@Harpun
Uwielbiam twoj avatar.
Myslalem ze padnie ;<
Nie wiem czy wiesz ale Gm jest nieśmiertelny noobku
Nie wiem czy wiesz ale Gm jest nieśmiertelny noobku
Nie wiem czy wiesz, ale to byla ironia noobku.
WoW !!! Czego go nie zabiliście??!!!!!!!!!! Moze by cos spadło?!!!!oeneoneone!!!1
WoW !!! Czego go nie zabiliście??!!!!!!!!!! Moze by cos spadło?!!!!oeneoneone!!!1
jakoś nie wyczułem ironi wiesz -.- ?
Na początku może zacznijmy od tego, iż ten filmik nie jest mojej produkcji. Ot tak go wystawiłem, żeby coponiektórym tibijskim playerom humora poprawić.
Idealny przykład ironicznego zagrania typowego usera forum, przy czym w profilu bankowo musi znajdować się odnośnik do postaci (no bo jak, w Tibię nie gram?). Oczywiście jest nieświadomy, że stylizowanie się w wypowiedzi na noobish jest jednym z najgorszych sposobów ironii, podobnie jak pisanie ,,jush" tudzież ,,tesh", co jest w mojej ocenie niewątpiliwie idealnym przykładem kaleczenia języka polskiego. Proponuję na parę dni odstawić Tibię i zająć się jakimiś innymi sprawami, ja proponuję zająć się biciem żony po pijaku przy użyciu jakiegoś kuchennego narzędzia.
//Łysy
Ganksterek
07-08-2007, 15:59
Omg ale downy aff zal.br
czytajac ten temat dowiedzialem sie jak wiekszosc z was jest zalosna
@film
malo nam pokazuje, gma juz widzialem
2/5
proponuję zająć się biciem żony po pijaku przy użyciu jakiegoś kuchennego narzędzia.
//Łysy
Hmm a moge zbic siostre? Btw ktore kuchenne narzedzie proponujesz?
Połowa postów ironicznie głupich, zaczynając na autorze, kończąc na moim poprzedniku. Drobymi krokami w strone elity.
Ancient900
07-08-2007, 19:53
Traktujecie tą gre zbyt poważnie ;<
@film
:D
Drobymi krokami w strone elity.
Wierz mi, nie jest to moim zyciowym celem.
Sir szofer
07-08-2007, 20:42
A wygląda jakby było...;)
Moze i wyglada, lecz nie jest to moim celem jak juz wspomnialem w powyzszym poscie napisanym przeze mnie.
Pan Kracy
07-08-2007, 23:59
nie to jest nie możliwe omg jak wy to zrobiliście 8o8o8o8o8o8o
Nie wiem czego ale film mi sie spodobal. :P Ladnie wygladaly "puffy" na gmie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.