zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koniec z tibia 46 lvl elite knight

Gamge
15-10-2004, 16:57
PO niecałych 2 miesiacach postaniowiłem skonczyc ze Swiatem Amera a tu moje cale zycie z sskach

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_45-46.jpg
http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_45-46.jpg

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_44-45.jpg
http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_44-45.jpg

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_43-44.jpg

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_43-44.jpg

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_42-43.jpg
http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_42-43.jpg

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_41-42.jpg
http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_41-42.jpg

http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_40-41.jpg
http://photobucket.com/albums/v417/gcannabis/lvls/th_40-41.jpg

nie wiem czemu foty sa wyjatkowo MALE ;P

Jesli ktos wie jak to powiekrzyc prosze napisac ;/

Butcheres
15-10-2004, 17:02
Dwie rzeczy
1. po pierwsze po co kończyć z tibią jak ma sie postać na wysokim lvl??
musiałeś jej duzo czasu poświęcić zeby dobić do tkiego lvl nie szkoda ci jej??
co z nią zrobisz bezsensoene pkowanie, albo skasujesz tą postać Nie szkoda ci??
2. skrinny super tylko pod lupą trzeba oglądać :tongue:

Walrock
15-10-2004, 17:03
Mniejszych się nie dało ?? -.-

wazz
15-10-2004, 17:31
1. po pierwsze po co kończyć z tibią jak ma sie postać na wysokim lvl??

lol, no po co? jak ci sie jakas gra znudzial to dalej bedziesz w nia gral??
gra ma sprawiac przyjemnosc, jesli tak nie jest to po co w nia grac?
pomysl zanim cos napiszesz

MeDo c.O.x
15-10-2004, 17:40
no dobra moze konczy z tibia ale czy to powud do pk-owania czy kasowana chera nie szkoda ci czasu ? moze za jakis czas znowu bedznie gral ja bym na twoim miejscu zostawil chera !

Dioskas
15-10-2004, 17:43
Może czytajcie uważnie posty...nikt tu nie mówi o pekowaniu ani usuwaniu , przynajmniej gamge. Gamgee mam nadzieje że dalej na amerce będziesz grać :) no ale będe cie wspominać dobrze ;)

uczen teofilka
15-10-2004, 18:03
X( Mniejszych się nie dało ?? -.-
Ja musze patrzec pod lupą .Plz powieksz te ss B)

Xelede
15-10-2004, 18:51
powiem szczeze wkuzaja mnie te tematy robicie je zeby ktos sie nad wami uzalal i tyle .. NO COMET PLLX

Wojtas
15-10-2004, 21:01
ja ci radze sprzedac, dzis dostałem kase(90zł) za sprzeat na danubi o wartosci 120k:D. to dobre rozwiazanie skoro juz nie grasz:D

Sky Pally
22-10-2004, 20:47
Szkoda ze opuszczasz Amerke. Zawsze cie bede dobrze wspominal. Mam nadzieje ze zostaniesz albo powrucisz. Niewiem co mówić. Szkoda ze opuszczasz.

Pyro Mat
22-10-2004, 20:54
Ehh Marcin.Sam widzisz duzo sie tego narobilo ostatnio na Amerze od groma ludzi odeszlo (razem ze mna).Ja mialem powód i znaja go 3 osoby ale nie wazne o mnie.Ja bym zostal na Twoim miejscu masz wiekszy lvl odemnie fuksie jeden:P ale zeby nie moje 3 deady bym byl lepszy.Radze Ci przemysl Czy zostac czy nie.

PS:W niedziele idziemy na demona i pekowac tych ***anych Szwedów co mnie zabili:D

Twój Kumpel z Rl Mati(Pyro Mat Amera 44Master Sorc)

ciemne dropsy
22-10-2004, 20:58
Jak slysze ze ktos pozbywa sie 40+ chara to mi sie kichy skrecaja... Mi do 25 ciezko dobic, a ten konczy granie taka postacia...

Tomciu
22-10-2004, 21:02
wyrzucic postac na 46lvl to chyba sie w mozgu klampi po przeminialy sprzedaj komus za prawdziwo kase

Wexerh
22-10-2004, 21:04
Dlaczego te screeny takie Duzee ? musialem je na 29 calowym telewizorku ogladac i tak sie nie miescily

A lupy do zestawy nie dolaczyl... ;(
@up:
Tomek sprzedawanie za rl kase jest nielegalne xD

Tomciog
22-10-2004, 21:13
No mogą być nice SS.
Aby były w odpowiednim formacie musisz je zapisać np. w JPG.
BMP jest za duże!!!

Evil Maua
23-10-2004, 02:07
Och jakie to smutne... juz tyle razy quitowales ze nie ma sensu liczyc na to ze tym razem odejdziesz a btw pomysl zanim kogos zaczniesz wyzywac a sztucznych i tak pewnie uzywasz :P aha a te dsmy to klamstwo i hacki tez , nie ladnie tak klamac
Pozdrawiam

Pokame
23-10-2004, 07:40
male te ss :/

Pyro Mat
23-10-2004, 09:26
Gabi....Siostrzyczko Moze i on klamie(raczej napewno) ale hackowac to z nas nikt .Kanotowac to on kantuje ale nie hackuje.Ale wiem o co chodzi i Ci spulczuje......jak Cos to na gg porozmawiamy.Pozdrawiam Ciebie Siostrzyczko

Poskramiacz noobow
23-10-2004, 19:32
ej ja nie mam lupy wiec ss nie bede oceniac. a co do tej postaci to ja mam 16lv i do tego bylo mi trodno dojsc
wiec troche szkoda

Stanton
23-10-2004, 19:59
Wrucisz do tibi za pare dni. Od tego sie nie da uciec.

Spawer
23-10-2004, 20:16
[QUOTE=Gamge]PO niecałych 2 miesiacach postaniowiłem skonczyc ze Swiatem Amera a tu moje cale zycie z sskach

Szkoda mi was(Pyro i Gamge) znalismy sie z widzenia ja jeszcze pogrywam se czasem :p ale wroccie kiedys hetnie pogadam

Archaninka
23-10-2004, 20:58
Zapewne te ss'y zapisales w paincie? ;p Slyszalem ze w Photobuckecie jest tak ze jak zapiszesz w paincie jest wlasnie male =\

Pyro Mat
23-10-2004, 22:20
Spawer ja Ciebie znalem ale ja nie wruce juz (Gamge wrucil) ale nie ja.Gram na Galanie bez lagow,kickow tylko zal mi jest kumpli jakich zostawiam ale trudno.Czasem sie tam logne pogadam wiec moze jeszcze pogadamy:)

Evil Maua
23-10-2004, 22:44
Mati braciszku mnie chodzilo ze to jego hackowali a nie ze on hackowal (czytaj ze zrozumieniem) a btw jak ktos konczy z tibia to nie jest caly dzien online
Pozdrawiam

Dragon Conqueror
24-10-2004, 09:04
Szkoda Gamge bracie, że odchodzisz swoją drogąja też odszedłem i z pyro nam się gra dobrze na <cenzura) niewiem czy moge powiedzieć świat na jakim teraz gramy. 3m się Gamge!!

Scorpione

Pyro Mat
24-10-2004, 10:14
Gabi to ja Ciebie przepraszam zle zrozumialem:P Prawda jest taka ze on nie mial hacka :D Wiec z Tym sie zgodze.Scorpion przecierz swiat gdzie ja gram wiekszosc wie(Galana) ale nicku nie podam i Ci co go znaja niech nie mówia:P
Pozdrawiam wszystkich :)

Wiatrak
24-10-2004, 14:05
Prawda jest taka ze on nie mial hacka

...
a myślałem że on jest mój kolega ale nie...
nie rozumiem jak 46 elite może aż tak się wykręcać od zapłaty...
oczywiście g arm, vampire shield(!!!) ma ale nie potrafi oddać 17k koledze który mu dał uhy... wziął hmmy... i z którym wylootował vsa... potwierdzić to może dofo chociaż nie wiem czy on widział rozmowę na temat podziału... jak można byc aż takim...

Szczupak
24-10-2004, 14:27
C:\Program Files\Tibia\trenin 0002.jpg

Miro
24-10-2004, 15:00
Szkoda do zobaczenia na inny światach

Ufocznik
08-11-2004, 21:39
Fajne screeny, ale...
...gdzie lupa ktora powinna byc do nich zalaczona? -.-

Wufei
08-11-2004, 22:01
lul... ja też sie na galane przeniosłem ^^

omlet~

Pyro Mat
09-11-2004, 16:18
Wiatrak wiesz on chcial wszystkim wmówic ze mial hacka a zaczelo sie to gdy ja zdobywalem nowych kumpli i mialem hlvls protektorów on tez tak chcial i byl zazdrosny.Zaczol podlizywac sie do Gugo po kilku dniach Nagle byla juz jego Siostra a dzien potem mial (NIBY) tego hacka...Wiesz znam go w rl ( niestety) i powiem ze nikt mu juz nie ufa tyle razy konotowal...hmm nie wiem ale jednak napisza cala historie jaka jest....
Wiec bylo to tak ktos tam w cafejce gral w Red Dragona z kumpli a on musial tez wiec gral z nimi....sciagneli tibie lecz nikt nie chcial w nia grac...Pierwsi Zaczeli Etten Neanan,Hunmar Garand,Byq,Maryslianka ale on jednak tez musial wiec stworzyl Postac Marcin Pasjak to byl chyba Paladyn....ale walil w clubach:P......nikt prawie nie wedzial jak grac ale jakos sobie radzili...Po pewnym czasie my tez zaczelismy grac ja (Pyro Mat) i kilku moich Kumpli ale Gamge(Pasjak) byl najmadrzejszy i sciemnial na prawie wszystko bo nie wiedzielismy jak w to grac.......lecz on nie gral przez jakis czas i sie nauczylismy juz lepiej mialem sporo noobowskich postaci ale potem zrobilem Pyra.....bylem jedynym Sorciem w miescie bo Hunmar (rybek tez chwilowo nie gral) i powoli gralem lecz Spasiony Ryj( Pasjak) chcial byc lepszy od wszystkich najlepszy ....po kilku miechach gry bylem prawie najlepszy lvl w Wegorzewie.przedemna byl Maryslianka o 2 lvl wiekszy ale po kilku dniach on zlapal hacka:(( wspulczuje Ci pawel) i ja mialem najwiekszy lvl.....Pasjak chcial byc lepszy odemnie i ciagle chcial abym gdzies padl ale ja sie trzymalem bez deadów do czasu (Szwedów) mam na mysli Cordeli,Trinity,Strappinga.........byla walka przy dp Knightzor(Strapping) drugim charem pekowal i poprosli mnie o pomoc a ja glupi i pomoglem bo to kumple z rl itp......za***alem go albo pomoglem zabic....ale nagle przyleciala Cordelia i Trnity i mnie klepia.......nikt mi nie powiedziala ze to sa oni....padlem 3 razy i mialem 40lvl Pasjak mial w tedy szanse aby byc lepszym i przegonil mnie......ja znudzony gra,lagami,malo gralem juz Pyrem lecz on chcial przegonic mnie za wszelka cene......przegonil udalo mu sie ja sie zajolem inna sprawa......gralem dalej powoli jakos wszystko odrobilem lecz nagle przez Niego moj dobry kumpel nie moze grac na Amerze ( Smok Milus) nie moge powiedziec czemu nie bo to prywatne sprawy ale z***al mu cala gre....Kamilek poszedl na inny server....tak jak wiekszosc Elity Amery....Zimn,Lobek,Szczepan,Sir Aryam(Nie wiem gdzie teraz juz grasz),(Beholder Blade,Jareknes graja na Amerze Ciagle...trzymajcie sie jakos),Drakeez,Clene,Ljuben w tym ja...odeszlem z powodu jednej Dziewczyny która poznalem i z która jestem ale do tego przyczynily sie deady,lagi,kicki........Amera byla kiedys fajna ale nie teraz po***alo sie wszystko w wakacje ale Pasjak ma te Swoje miano najwyzszego lvl w Wegorzewie ale Gdyby nie Hack Pawla(Marsylianki) byl by nikim....tyle chcialem troche strescic Historie Gamge(klamce,zdrajce) Jesli ktos sie chce sie dowiedziec czegos jeszcze pisac gg 2995632..........to by bylo na tyle

Ps: Pozdrawiam Ciebie Kochanie i Caluje:****
wszystkich kumpli z rl i z Tibia ALL Amere
Ps2:Magdaa i Maua dacie rade jeszcze kiedys bedziecie najlepsze:)Pozdrawiam was Siostry............Zimn albo Hizez musze z Wami pogadac na gg mam sprawe:P

Ps3:Nie którzy maja uraz do Zimna i Jego kumpli ale ta ***ana wojna miedzy wami nie moze trawac w wiecznosc.......opanujcie sie....Draki chociaz Ciebie rozumiem miales ciagle porachunki z Zimnem......Nie chcem pisac nic o Zimnie bo ja osobiscie do niego nic nie mam ...Nie rozumiem tylko wojen miedzy Polakami...............Paranoja:P

Drake
09-11-2004, 19:13
Poprawiam, Aryam wraca na Amere - na starych smieciach ;]

Pyro Mat
09-11-2004, 19:18
Draki Sorki szybko pisalem:P.....spieszylem sie ale jak ktos chce wiedziec jeszcze cos pytac odpowiem:D

behi
09-11-2004, 19:18
Sir Aryam rulez...

prezes
09-11-2004, 19:22
jaki mam numer stanika? %-)

Pyro Mat
09-11-2004, 19:24
Behu ****a za co Ty jestes na mnie zly:(.....za to ze pekowalem?Bo ****a nic nie zrobilem nagle mnie wywaliles z guildi......ale chyba bedziesz mnie wspominal dobrze...oby

Wiatrak
09-11-2004, 19:30
@ Pyro
I tym sposobem grasz na Galanie wraz ze swoja hmm... Lady xD btw. tez mam blizsza hmm przyjacolke na galanie :D

Ja gram sobie na Eternii i po czesci na galanie zeby utrzymac jakis kontakt z najlepsiejszymi kumplami z amery na eterni poznalem juz sporo osob (dzisiaj jakis maly dl huncik byl :) ) mam kilku kumpli takich jak Ty jedyne kogo mi braqje to Ljubena i Clene(Maruś :) ) bo jednak to co wyprawialismy to przechodzi ludzkie pojecie( klepalo sie 60 elite a potem sie okazalo ze to pomylka heh :) ) Clene pokazal mi kilka zajefajnych expowisk z ktorych teraz korzystam nalogowo(proboje nabic 50lvl ale lagi i kicki jak cholera)

@Gamge
3 weeks ago
"...jutro wysle ci te 17k bo dzisiaj uhy kupilem" minely 3 tygodnie a w dp ani gp sie nie pokazalo i jak ci tu ufac... btw. jezeli lubisz tak ludzi robic w h**a to przyjdz na eternie tutaj thiefow jest tyle ze ty nawet nie masz tylu wlosow na glowie idealne srodowisko dla ciebie zeby wmieszac sie w tlum...

Pyro Mat
09-11-2004, 19:37
Wiatrak Heh to bylo dobre moze mu sie kiedys odechce kłamac i *******ic bo jego te gadanie to juz wkurza......Kamilek , Etten ,Mako czekam na wasze na posty na temat Spasionego Ryja:P

Mako
09-11-2004, 19:56
Heh... Jesli chodzi o ranking Węgorzewa to wcale Pasjak (gamge) nie jest najlepszy, jest jeszcze jedna osoba z 50 lvlem... (heh zeby nie problemy z netem to by mial okolo 55 lvla ale to nie wazne )

@ Pyro nie byles jedynym sorcem na Amerze z W-Wa :P o mnie zapomniales ( little master ktory wyemigrowal na elysie :P i tam jest mu lepiej )
heh co do Gamge... nie chce mi sie duzo pisac, a innym pewnie tego czytac, ale nie moge sie powstrzymac... :P

A wiec co do scisloscito Pasjak nie gra 2 miesiecy ( 2 miesiace?? a moim zdaniem to gra juz nim wiecej ). Tak wogule to on gra juz ponad rok... Nic sie nie nauczyl... Lamus + nOOb +Thief jak zawsze... Odkad pamietam wciskal mi kity, o wszystkim... ale sa tez plusy... to on mi pomagal grac palladynem, od poczatku wskazowki ze palladynem najlepiej isc w cluby, to on dla zabawy zabil mnie kiedy byl silniejszy... teraz ma za swoje, wszyscy się od niego odwrocili I DOBRZE! bo taki pseudo "haj level" nie powinien miec kumpli...

@y Gamge
O K u R V A ale sie z ciebie lamus zrobil (jeszcze wiekszy niz kiedys) ... dawno juz nie gadalismy... moze to i dobrze, bo nie tesknie za rozmowami z toba.
Widze ze kumple juz sie od ciebie odwracaja... a cala reszta co ci jeszcze ufa moze po tym temacie zmieni zdanie :) See you in hell ]:->

Pozdrowienia dla wszystkich z Amery od Under-Sorc'a :P W szczegolnosci dla Najlepszego kompla z Amery Pyro Mata ;) Trzymaj sie tam na Galanie powodzenia :)

Pyro Mat
09-11-2004, 20:02
Mako........Stary to jest nie zle ale cala prawda o z***ie Gamge:P....Dzieki za pozdro...Wszyscy poszli gdzie indziej czemu nie mozemy powrucic na jeden Server?Jarek,Behu,Draki,Aryam,Zimn,Lobek,Under-Sorc,Wenus,Rolnix,Hizez,Clene na jeden server co bedziemy zadzic nim:P

behi
09-11-2004, 20:12
Oj, ja juz z Aryamkiem dawno zauważylismy noobostwo gamgusia... Jak Aryamowi walil ze go schakowali i ze idzie zaraz do dkinga ktory "mu cos tam wykombinuje"... Hehehe, fajnie, że wtedy dking nie byl on line, gamge zgasilo ale po 10 minutach ten sam tekst do mnie(oczywiscie wiedzialem co mowil aryamowi wczesniej, a dking dalej ofline:P) no ale że tak powiem gamge zwisa mi i nie gadam z nim wogóle. I nie możliwe jest żebysmy grali na jednym serwie pyro... Paru osób które wymieniłeś po prostu nienawidze i zycze im jak najgorzej...

Pyro Mat
09-11-2004, 20:13
Behu no tak zapomnilem:(......ale chyba nie masz zadnego zalu do mnie?

Pozdrawiam Ciebie Kochanie:******

Mako
09-11-2004, 20:21
czemu nie mozemy powrucic na jeden Server?Jarek,Behu,Draki,Aryam,Zimn,Lobek,Under-Sorc,Wenus,Rolnix,Hizez,Clene na jeden server co bedziemy zadzic nim:P

a no jasne ze mozemy!

ALL LADOWAC SIE NA ELYSIE!! ZAPRASZAM SERDECZNIE :p tylko mi sie tam nie pchac :P

Msg Fivarel :P

Stefan12532
09-11-2004, 20:26
J abym osobisice na takim levelu nie ryzegnowal z tibi ale jak juz chcesz..trudo ja tlyko mowie ze zle robisz

Gizmo :-)
09-11-2004, 20:28
Pasjak (Gamge sramge) Ty po***ie jak masz tak grac to juz nie graj w cale bo robisz chanbe dla naszego miasta (Węgorzewo)...

Pyro Mat
09-11-2004, 20:29
Igomas of Heavy Magic J abym osobisice na takim levelu nie ryzegnowal z tibi ale jak juz chcesz..trudo ja tlyko mowie ze zle robisz
Dzisiaj 19:21

buahha on nie skonczy on tylko tak *******i ze skonczy a tak to bedzie gral dalej:Pznajac jego

prezes
09-11-2004, 20:29
no wiesz pyro... wywal z tej listy zimna, bo za duży burdel by zrobił... %-)

//wenus

Pyro Mat
09-11-2004, 20:31
no wiesz pyro... wywal z tej listy zimna, bo za duży burdel by zrobił... %-)

//wenus

No zapomnialem :P......ale tak to reszta mogla by byc....chyba:P

prezes
09-11-2004, 20:32
już 51 lvl chyba zrobił...

ja do niego nic nie mam, bo zawsze na bierząco się ze mną rozliczał, a jeżeli nie on to jego kumple...

Pyro Mat
09-11-2004, 20:34
Wenus ja moze i na poczatku tez nic nie mialem.......ale on sie zmienil lvl *******nol mu do glowy.....wogule jest inny...siedzi w domu i ***a klepie..taka prawda...rozliczal sie z Toba bo mugl miec prze***ane jak by sie nie rozliczyl wiec sie nei dziw

09-11-2004, 20:39
Ale teraz cale miasto sie czai zeby w*******ic dla Pasjaka (GAMGE SRAMGE)
i teraz nie wychodzi na krok z domu. HEHE prze***al sobie sqrwiel :tongue:

Mako
09-11-2004, 20:40
@ Pyro
Jakto sie zmienil? on sie K u r w a nic nie zmienil... zawsze byl taki sam... a lv nic nie zmienil...

@Gizmo
TAAAK!! SOLIDARNIE!!!! :>
Ps:
To jak integrujemy sie na Elysi?? :P

Mako
09-11-2004, 20:42
kurde... czemu tu nie mozna kasowac postow... niechcacy napisalem jeszcze jednego zamiast edytowac...

Feneliku
09-11-2004, 20:43
Gamge Sreeman kto to jest?? A przypomnialo mi sie to ten za***any thief i lurer :tongue: PO pierwsze primo : w dupie cie mam i nie pozyczaj dziwko jak wiesz ze nie bedziesz mial z czego oddac :tongue:
Po drugie primo: Bedziesz lurowal huntery na amazonki to cie ****o zrokuje :tongue:
Po trzecie primo: nie udawaj kogos kim nie jestes jak do ciebie suko pisze!! :tongue:
PO czwarte primo: nic nie potrafisz zrobic tylko kazdemu ssasz i dlatego masz takich kumpli!! :D
Jednym slowem ten *******ony Pasjak to lama!! :tongue:

PS: Have no fear!
Gamge suck here :tongue:

Feneliku
09-11-2004, 20:48
Kto cos nawinie jeszcze o tym squrwielu :)
Wystawiam noty :D
Narazie ja prowadze :tongue:

behi
09-11-2004, 20:49
Pyro tylko czemu dzisiaj latałeś z gamgem po ab i jakiegos typa praliscie?

Nice tekst Feneliku...

Feneliku
09-11-2004, 20:51
Dzieks Behi :D
Gadajcie wiecej bo ja tu zasne!!
CHyba ze zaarz jakis kolejny tekscik o tym pedale napisze:D

Skenone
09-11-2004, 20:53
szkoda że zabraknie takiego dobrego polaka na Amerze:(:(
Sam tam gram <27 lvl knight :miecz:> i nie spotkalem tam wielu dobrych polaków...

Feneliku
09-11-2004, 20:55
Gamge ty *******ony kałożerco, walony w odbyt przez kaukaskiego lachociąga. jesteś za*****ionym odpryskiem nocnika, wy*******aj w podskokach bułgarski wymiocie. twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. widzialem twoich rodzicow, fajni panowie. ciśnij bena przeczochrany salcesonie! tak cie kopnę w dupe ze ci gówno kręgosłup połamie. miękkim c***em jesteś robiony o****ieńcu *******ony! obciągaj końskie teleskopy i smyraj pojare kałożerny patałachu z koziej dupy. masz fiuta jak kanarek ty s****ysyński koci zaworze. stary robił cie ze skarpetą na c***u! tępy wytworze zdałnionych hindusów, przerżnięty przez sparaliżowaną azerbejdżańską ****e. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty pedalski psi rzygu z mongolii! pedofilski zamarznięty tamponie na patyku, werbuj krocze zapyziały koci rzygu. masz klate jak zapadnięty haziel. zrobie ci klotza na klate ty kurewski kale. wyglądasz jak skocz po wódkę i spowrotem ty kałowaty zwisie kojota. odtylcowy mongolski spermofilu, ***any przez stado goryli chorych na raka polędwicy. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty za****iały jak ****a złamasie z głębi rosji. masz maske gazową, czy taki wyraz twarzy ? zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty porzygany pierdopędzie. wyglądasz jakby twój stary spuścil się na gnój i słonce cie wychodowało ty stolcolubny strusi klopsie. zrobie ci tornado na twarzy ty s*******ony stolcu stalina z bazaru. targaj dzide zmutowany brudny rzepie smyrany po twarzy przez mongolskich uchodźców! zrobie ci z głowy spust na fekalia. zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowaty brudny rzepie. masz klate jak szczur czoło ty s*****iony spermosiorbaczu. no patrzcie ****a co za *******nięty mix orangutana z kanarkiem. X(

Feneliku
09-11-2004, 20:57
No a ja dalej prowadze :tongue:

09-11-2004, 21:02
:D Godles tym pisaniem chyba sie spociłeś :tongue:

Feneliku
09-11-2004, 21:04
:evul: Ja pisaniem a ty czytaniem Gizmo :tongue:

Feneliku
09-11-2004, 21:07
B) Slabo wam cosik idzie macie jeszcze 10 min zeby dla Gamge dokopac:D Inaczej ja wygram :tongue:

09-11-2004, 21:15
Gratuluje ci Feneliku chyba Wygrales:P

Feneliku
09-11-2004, 21:16
Z przykroscia ztwirdzam ze wygralem:P Dobra po Gamge pojechalem zadanie wykonane NArazka ALL do jutra !! :tongue:

Evul Zimn
09-11-2004, 21:22
Ps3:Nie którzy maja uraz do Zimna i Jego kumpli ale ta ***ana wojna miedzy wami nie moze trawac w wiecznosc.......opanujcie sie....Draki chociaz Ciebie rozumiem miales ciagle porachunki z Zimnem......Nie chcem pisac nic o Zimnie bo ja osobiscie do niego nic nie mam ...Nie rozumiem tylko wojen miedzy Polakami...............Paranoja:P

Milo mi to slyszec...Wojny to moja specjalnosc, bylem przelotem ostatnio na amerze, probowalem WIll hunting solo polozyc, ale niestety stal obok niego Rheakith(***ać szfeeeeeeeeeeedow!) i troszke tragicznie to sie skonczylo...Nagralem film :D Ciekawe jaka mozesz miec do mnie sprawwwwwwwwee...no ok, odezwe sie na gg, siedz na dostepnym :D Pozdro ziomki

//Zawsze ten sam

09-11-2004, 21:28
Gamge ty *******ony kałożerco, walony w odbyt przez kaukaskiego lachociąga. jesteś za*****ionym odpryskiem nocnika, wy*******aj w podskokach bułgarski wymiocie. twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. widzialem twoich rodzicow, fajni panowie. ciśnij bena przeczochrany salcesonie! tak cie kopnę w dupe ze ci gówno kręgosłup połamie. miękkim c***em jesteś robiony o****ieńcu *******ony! obciągaj końskie teleskopy i smyraj pojare kałożerny patałachu z koziej dupy. masz fiuta jak kanarek ty s****ysyński koci zaworze. stary robił cie ze skarpetą na c***u! tępy wytworze zdałnionych hindusów, przerżnięty przez sparaliżowaną azerbejdżańską ****e. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty pedalski psi rzygu z mongolii! pedofilski zamarznięty tamponie na patyku, werbuj krocze zapyziały koci rzygu. masz klate jak zapadnięty haziel. zrobie ci klotza na klate ty kurewski kale. wyglądasz jak skocz po wódkę i spowrotem ty kałowaty zwisie kojota. odtylcowy mongolski spermofilu, ***any przez stado goryli chorych na raka polędwicy. zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty za****iały jak ****a złamasie z głębi rosji. masz maske gazową, czy taki wyraz twarzy ? zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty porzygany pierdopędzie. wyglądasz jakby twój stary spuścil się na gnój i słonce cie wychodowało ty stolcolubny strusi klopsie. zrobie ci tornado na twarzy ty s*******ony stolcu stalina z bazaru. targaj dzide zmutowany brudny rzepie smyrany po twarzy przez mongolskich uchodźców! zrobie ci z głowy spust na fekalia. zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowaty brudny rzepie. masz klate jak szczur czoło ty s*****iony spermosiorbaczu. no patrzcie ****a co za *******nięty mix orangutana z kanarkiem. X(

Ale teraz po nim troche pojechal:P i zrobil z niego :blazen:

Qomar freak
09-11-2004, 21:47
No to moze i ja wzuce swoje 3 grosze jak mozna.......Kiedys muwili mi jak to pasjak wciskal kit....bosze..........az slabo sie robilo........niezapomnie jak qumple z rl opowiadali mi "uu Pajsak widzial jak koles puszczal pieść smoka (sd hahahha) hrhr" albo ze niby .... "Nie idzcie na pustynie bo tam gs-y lataja " hahah xD

Taa .... pasjak ma Dar do wciskania Kitów ....... dzien w dzien to samo ....... "dzisiaj nabije 50 lvl (mial 49) : ...... 5 dni minelo wchodze na tibia .com wpisuje "Gamge noob" ups...przyzwyczajenie jeszcze raz "Gamge freeman" .....Level : 49 !!!! .......juz mysle sobie ze dednol :D a tu nic......albo ......."Ide zaraz na bk" patrze tibia com Level 49 bosze.....albo .....Pasjak (gamge....)Najlepszy paladyn w Węgorzewie (kiedys Pajsak hrhr) muwil "Mialem 60 dysta jak nic.....a mial 56 bodajze...." potem w Węgorzewie najlepszym palkiem byl Shadow - Spider (pozdro) ....ale niestety .... hak ............:(......wtedy mi przyszla ta zasluga "najlepszego palka " w Węgorzewie.....ale mnie to naprawde tak h** to obchodzi ......a co do Pasjaka......oj jego skile na tym jego Suuper knajcie .....bosze.......lvl 50....skile....71/71.....hrhr......to juz na swoim Komarrze (zmarl smiercia tragiczna :P ) mialem tyle shielda co on na Knajcie na 50 lvl..........hrhr....dobra juz chyba wystarczy jak narazie .....ale jeszcze cos tu dozuce........hehe........Pozdro all

PS: Pasjak kiedys pozyczyl odemnie 20k (we wtorek) i muwl napewno ci oddam w niedziele........to musialem sie pofatygowac do niego do domu........i dopiero (wkoncu) oddal po 3 tyg .......Huurrraa !! ........

Feneliku
09-11-2004, 22:20
Jak przeczytalem to wszystko stwierdzilem ze wszyscy macie racje co do tego *******onego szmaciarza B) POzdro dla wszystkich ziomalów z WWO do jutra GODLES :tongue:

Qomar freak
09-11-2004, 22:25
DObra lece juz.........nie chce mi sie......juz ..... czytac o tym n00bie.....jak mu tam szlo.......gamge....cos tam a zreszta nick " Gamge" byl sciagniety ! z Antica...... wpiszcie sobie "Gamge" i zobaczycie........ehh.....PASJAK tylko uprzynosisz hanbe dla Węgorzewa.....:/........Pozdro all z Węgorzewa (oprusz Pasiaka) .........

Pyro Mat
10-11-2004, 06:50
[QUOTE=behi]Pyro tylko czemu dzisiaj latałeś z gamgem po ab i jakiegos typa praliscie?

Behu Latalem dzisiaj z nim bo to dzisiaj juz mnie w****il...wogule nazbieralo mu sie.....on jest noobem i bedzie noobem.......

Ps: Zimn dzisiaj Kolo 19badz na gg sprawa zycia lub smierci:D..I need you HElp:D

Pyro Mat
10-11-2004, 06:54
Ja chcem tylko sie posmiac z niego........a jak sie zyci do mnie no to dostanie 2 raz buahaha.......jak bylem w I Gim Na***alem mu<lol> on byl w III Gim....Sporo ludzi to widzialo bo to bylo w cafejce i tylko poszkole szedl tekst.........Spasiony Ryj Dostal od Polaka(Pyro) buahah.....polewka byla....Najlepiej jak on kantowal ide po maczuge (jakas z domu zeby kogos na***ac ) a nic nie mial i przyszedl z psem :PPP....Klamca,Noob,Z*** =Spasiony Ryj(gamge)

PS: Pozdrawiam Ciebie MAgda:** i wszystkich Moich Kumpli z Tibi i rl

Co Złego to Nie ja:P

Mako
10-11-2004, 08:31
hahahaha konkurs bluzgania na pASIAKA :D

Dragon Conqueror
10-11-2004, 13:43
Heh, co ja tam moge musze dorzucić swoje 3 grosze. W sumie gamge mi nigdy nie podlazł za skórę jednak jeżeli pyro go zna z rl to chyba wie lepiej jaki on jest. Jedyne co pamiętam to jakbyłem newbie dopiero co zaczołem grać i wyszedłem z rooka taki pasjak naśmiewał się ze mnie masz szczęscie że niewiedziałem że to ty jakbyłem jeszcze leprzy od ciebie.... Ja bende się trzymał zdania Pyra bo to w kocu najleprzy kumpel moj z tibi. Ja o gamge takiej wiedzy nieposiadam aby sie wypowiadac na jego temat.

Evul Zimn
10-11-2004, 14:26
@Feneliku
Nie wymadrzaj sie maly s****ysynie , bo haknoles lorda pawloszka , nie wiem kim jestes ale tylko 1 ciota używa slowa "primo" i ta osoba uzyla te slowo kilka razy kiedy napisala list i zostawila na postaci...

@Szczepan,Drak,Behi
No panowie...troszke wiecej powagi... co macie do lurowania gsow ?:)
Ja ze szczepanem pobilismy rekord...5 gsow pod venore :)

@Pyro Mat
Postaram sie byc...

@all
Bycmoze po wojnie zagram na amerce...tak troszeczke...ale ide na nowy swiat germany, powstanie przed albo podczas christmas update, ida ze mna ludzie z amery , bedzie za***ista rodzinka , kazdy kto jest pro gamer i umie sie przebic moze sie przylaczyc...

Gamge
10-11-2004, 14:40
juz nie powiem stary polak kto zginol 3 razy po 1 zgonie wyszedles i dales sie bic no nvm ale juz przy 3 razie stales jak kretyn i uzyles utani gran i biegales dokola gosci dalac sie zabic jak 100% noob to sie ucisz noobie

btw komarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr skile mam male ale zaczynam trenowac

Pyro Mat
10-11-2004, 14:40
Hahah no to teraz ma tekst....Badajcie to :P

Zyguś (14:11)
za to
Wiatrak Heh to bylo dobre moze mu sie kiedys odechce kłamac i *******ic bo jego te gadanie to juz wkurza......Kamilek , Etten ,Mako czekam na wasze na posty na temat Spasionego Ryja
Spasionego Ryj
jak cie zobacze
to ci obije morde
powaznie
poalk
masz wpiedol
Zyguś (14:12)
nei pokazjuj mi sie....

Pasjak jednak sie zmartil prawda jaka jest:P.......ulala jak mi przykro....:P

Ps:Zimn to jutro z........ go:P

CieMnY
10-11-2004, 14:41
wiekszych nie bylo? :P

Pyro Mat
10-11-2004, 14:42
juz nie powiem stary polak kto zginol 3 razy po 1 zgonie wyszedles i dales sie bic no nvm ale juz przy 3 razie stales jak kretyn i uzyles utani gran i biegales dokola gosci dalac sie zabic jak 100% noob to sie ucisz noobie

btw komarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr skile mam male ale zaczynam trenowac

Pasjak hmm padlem 3 razy no i *** z tego?..tylko ze jak ja poznalem Nervine,Undyne Soula,Postala itp Ty *******iles sie do nich jak ***.....i nie ******* mi kto jest noob bo kazdy Ci powie ZE TY.....wiesz ja chcialem udowodnic wszystkim jaki jest po***...klamca...,zlodziej,.....noob..tyle

Qomar freak
10-11-2004, 14:49
AaAaAaAaAaAaAa

Pasjak jak dla ciebie to ja jestem Pan........ lol........a co to tego .....ze ty zaczniesz trenowac tak? to na hu*a ten post ze koniec gry knajtem 46 lvl? LOL ? bosze...........kalectwo.........i czy ty wogle z domu wychodzisz ? : NIE ..........

Wiatrak
10-11-2004, 15:04
im waiting ...

Ja2 (30-10-2004 13:00)
moja kasa...
gamge (30-10-2004 13:05)
ja juz teraz nie gram na gamge
...
ale
potem sie logne
...
Ja2 (30-10-2004 13:06)
a kiedy mi kase oddasz
gamge (30-10-2004 13:06)
nie wiem
ja ostatio bardzo malo gram
na gamge
...
nauka
=/

@prezes
kto się z toba rozliczał to pogadam z nimi żeby sie tez ze mna rozliczyli
kto nie wierzy ze gamge ciagle trzyma moja kase niech pogada z pyrem(on i tak to potwierdzi bo osobiscie widzial jak gamge wyciagal vsa z vampa)
lub dofohidem(krecil sie dookola nas) nie wiem czy ktorys z nich widzial rozmowe dotyczaca podzialu ale bylo 17k dla mnie i vs jego a tu nagle hack(no comment)

co wczoraj na gg widze?
gamge
75bp uh na hero siedze od czwartku do soboty(czy jakos tak)
"malo gram gamgem, nauka.... a dp ciagle stoi pooste"

@Mako, Feneliku
jezeli chcecie robic sobie kabaret to prosze rozmawiac na gg tu nie maja trafiac posty typu"hahah najlepiej go zbluzgalem" albo "gamge to ********(chdzi mi o post feneliku ktory lubi bawic sie bluzgatorem...)"
to forum ma byc kulturalne...

Gamge
10-11-2004, 15:06
Taki men jestes a jak ciebie nie ma kazdy na podwórku polewe z ciebie cisnie ( idz po ocet haha )

Pyro Mat
10-11-2004, 15:10
Taki men jestes a jak ciebie nie ma kazdy na podwórku polewe z ciebie cisnie ( idz po ocet haha )

Pasjak kto tu z kogo sie nalewa....to po pierwsze bo z Ciebie Kazdy...Nawet Koles który jest z Warszawy(Vini) sie z Ciebie zbija, wszyscy cala cafejka i Cale Wegorzewo wie jaki jestes........oddaj te 17k do Wiatraka bo i tak biegasz z g-armorem,aolem i tp wiec oddaj...przecierz calymi dniami siedzisz na dl i po miliardy dsmow wyciagasz....wszyscy wiedza jaki jestes..i ****a nie miej pretensji ale taka jest prawda..............a jesli sie wypierasz nie dziwie sie klamca zawsze sie wyprze...ech......

Pyro Mat
10-11-2004, 15:14
Komar mi pokazal rozmowe z Toba:P......i powiem tak ja tylko zrobilem to co inni powiedzili zeby zrobic dawno ja sie do tego przylaczylem...bo ****a nie mam zamiaru kantowac innych ludzi o wyczynach gamge.....****a z lituj sie przestan klamac...krasc....dlugo oddawaj to naprawde nikt nie bedzie mial nic do Ciebie........ale jesli bedzie tak robil to sie potem nie dziw

Qomar freak
10-11-2004, 15:15
Oj wiatrak wiatrak......... jeszcze sie nie nauczyles? ........on zdeka ...KLAMIE>............................hehe on i 75 bp uh buahahahaha.............jesli on mial max z 20 bp to bylo jakis uuper hunt.....buahaha...........

Przypomniala mi sie fajna historia...............ja z polakiem (pyro) idziemy do pasjaka bo jak to on powiedzial "Blokowalem Demona ! " no i puscil nam filmik...........no faktyczne leci filmik pasjak .. odlicza.....3! 2! 1 ! ......no i wchodzi .......na parcele ........wszedl i wyszedl.......i powiedzieli chyba "done" to jest pasjaka "Blokowanie demona" buaahahahaha ......... tak blokowac to 8 lbl moze jesli nie dostanie mocno......buahahahahahahahahha

ruomliG
10-11-2004, 15:53
No cóż, to wszystko i tak jest żałosne.
Pasjak lepiej zastanów się nad sobą trochę bo dobrej przyszłości to ja ci nie wróżę, jak przez takie pierdoły sobie kontakty psujesz, a w życiu bywa różnie, poczekaj aż podrośniesz, kumple sie przydaja, wrogowie mniej (dziadek się odezwał...). Zaufania nie kupisz ale kase możesz oddać i radzę to zrobić.

Ogólnie dziwię się że tak to wszystko urzadziłeś, pamietam jak jeszcze kiedys broniłem cię z Pawłem i Rybkiem przed PK, a później co? Nabrałes w ramionach i za każdym razem traciłeś postać przez pkowanie, żałosne.

O wielu rzeczach jakie tutaj wypisał Polak wiem i widziałem na własne oczy(kafeja,hehe). Postaraj się lepiej.

Ale najbardzej wkurzyło mnie to jak pojechałes po moim bracie, niby że wielki złodziej, jakbys sam zobaczył taki bp to byś w portki narobił ze szcześcia i nikomu mru mru(no chyba że byłbyś tak głupi zeby się chwalić). Wychodzisz na wiernego przyjaciela jakiegoś obcokrajowca którego w zyciu na oczy nie widziałeś a urządzasz kumpla z rl, tak się nie godzi (zwłaszcza że to mój brat, hehe).

Pozdrawiam.

Pyro Mat
10-11-2004, 16:02
Piotrek(gilmour) zgodze sie z Toba..........i to co zrobil ze wy*******il cala prawde dla Shoostka to az sie nie chce wiezyc...wy***al z rl kumpla.......i trzymal z Obcokrajowcami...stale sie........kiedys byles inny.......nie chodzi o kantowanie bo to Ciagle bylo ale byles inny....LVl tez Ci *******nol do lba jak nic........bys czesciej wychodzil z domu i mial lepszy kontakt z innymi to by cos pomoglo....................

Gamge
10-11-2004, 16:05
No cóż, to wszystko i tak jest żałosne.
Pasjak lepiej zastanów się nad sobą trochę bo dobrej przyszłości to ja ci nie wróżę, jak przez takie pierdoły sobie kontakty psujesz, a w życiu bywa różnie, poczekaj aż podrośniesz, kumple sie przydaja, wrogowie mniej (dziadek się odezwał...). Zaufania nie kupisz ale kase możesz oddać i radzę to zrobić.

Ogólnie dziwię się że tak to wszystko urzadziłeś, pamietam jak jeszcze kiedys broniłem cię z Pawłem i Rybkiem przed PK, a później co? Nabrałes w ramionach i za każdym razem traciłeś postać przez pkowanie, żałosne.

O wielu rzeczach jakie tutaj wypisał Polak wiem i widziałem na własne oczy(kafeja,hehe). Postaraj się lepiej.

Ale najbardzej wkurzyło mnie to jak pojechałes po moim bracie, niby że wielki złodziej, jakbys sam zobaczył taki bp to byś w portki narobił ze szcześcia i nikomu mru mru(no chyba że byłbyś tak głupi zeby się chwalić). Wychodzisz na wiernego przyjaciela jakiegoś obcokrajowca którego w zyciu na oczy nie widziałeś a urządzasz kumpla z rl, tak się nie godzi (zwłaszcza że to mój brat, hehe).

Pozdrawiam.

hmm zastanowie sie nad tymi slowami ... tak se pomyslalem o dawnych czasach kiedy z 5 osub szlo sie na cyce ... um a tak se mysle ze wsumie masz race wkoncu jestes starszy potem oddam mu kase i skonczy sie ten zalosny temat

Pyro Mat
10-11-2004, 16:09
hmm zastanowie sie nad tymi slowami ... tak se pomyslalem o dawnych czasach kiedy z 5 osub szlo sie na cyce ... um a tak se mysle ze wsumie masz race wkoncu jestes starszy potem oddam mu kase i skonczy sie ten zalosny temat

Jak sie zastanowisz i sie zmienisz to bedzie wszystko ok....naprawde....radze Ci to bo ****a nie chcem do ***a wyzywac sie w nieskonczonosc.......bo to nie ma sensu.....tutaj chodzilo abys sie tylko zastanowil nad Soba
i tyle......

Gamge
10-11-2004, 16:15
Jak sie zastanowisz i sie zmienisz to bedzie wszystko ok....naprawde....radze Ci to bo ****a nie chcem do ***a wyzywac sie w nieskonczonosc.......bo to nie ma sensu.....tutaj chodzilo abys sie tylko zastanowil nad Soba
i tyle......
to takie zeczy zalatwia sie na gg a nie ze ty ****a 20 min wczesniej wpadasz do mnie i " jak by nigdy nic" normal zachowanie a potem idziesz do domu i piszesz jakies po***any zeczy

Qomar freak
10-11-2004, 16:18
AaAaA Pasjak co do długuw................WISISZ MI 15 gp ............kiedys pozyczalem ci na parcela........oddaj teraz...... :P .........jak długi to długi i obliczylem sobie ze z 15 gp (potrącałem sobie 100% dziennie) wyszlo mi że teraz wisisz mi 15 635 gp ........no wiesz........oddawaj !!

Pozdro all z Węgorzewa xD

Ps: Jak dług to dług ....

Gamge
10-11-2004, 16:28
ja ci 21 gp pozyczylem i za 1 sekunde 100% mnozylem to ty mi sie nie wyplacisz

Dragon Conqueror
10-11-2004, 16:41
Ej kk spoko teraz jest tylko proszę nie wypisujcie postów typu a ty mi wysisz kase etc. od tego jest gg.

Wufei
10-11-2004, 17:00
a wiec ... :

1 primo (hrhrhr karolek napisalem to specjalnie nie denerwuj sie :> (ja tak nie mówie xD)

"ide lvl nabic" itp ... (slowa gamga) albo inne "bede skilował cały czas zobaczysz" (stałem pod dp w ab podchwyciłem kilka takich tekstów ciągłe przechwalanie sie gamga ze on najlepszy itp... btw.. lvl nie ma znaczenia tylko skile...

2 jedyna rzecz jaką widziałem co gamge zrobił i za to go troche polubiłem to było to jak pomógł mojej koleżance (subuexeja) (on niewiedzial ze ja ja znam ja zreszta gamga tez malo znam) dowiedzial sie ze stracila duzo rzeczy po hacku =/ sprzedal jej skull staf vsh i cos tam jeszcze za symboliczne 1 gp jedyna rzecz jaką pamiętam za którą go można było troche lubić ... reszta jak z tego co widze to gamge to lama i tyle... ale co ja tam wiem

wufei~

Evul Zimn
10-11-2004, 17:30
Hmm, c*** kogo obchodzi chlopaki jak wyscie kumpli zdobywali, to poprostu trzeba byc... zablysnac, to nie ma tak ze lizesz komus dupe , bo bedzie myslal...a to ten frajer co sie pucuje , lepiej niech mysla "a to ten co mi pomogl costam costam", gamge bycmoze byl/idzie na hero , bo prezes zostaje sponsorem w zamian za exp... prawdopodobnie wezmie tylko kase za uhy i bolty a reszta pojdzie dla gamga , wiec wtedy se od niego sciskajcie kase...

Kazdy innaczej zaczynal :) Ja wspominam innaczej swoje poczatki...
http://members.lycos.co.uk/xbitni/hokuten.jpg

Wstawilem ten obrazek bo bardzo lubie na niego patrzec i ten temat znajduje sie w "Zdjecia" :)

Pyro, kogo mam zabic? :) Strasznie sie nudze , jeszcze 84 dni pacca zostaly na hizezie :D

Pyro Mat
10-11-2004, 18:39
to takie zeczy zalatwia sie na gg a nie ze ty ****a 20 min wczesniej wpadasz do mnie i " jak by nigdy nic" normal zachowanie a potem idziesz do domu i piszesz jakies po***any zeczy

tylko o to chodzi ze ja nie bylem w tedy u Ciebie......a chec napisania tego to bylo od ludzi co napisali....ja to tylko ujolem wszystko i zamiescilem tyle.....Zimn na gg liste chcem Ci dac:P

Gamge
10-11-2004, 18:43
jak chcesz to ja moge ujac kilka zeczy np

28.10.2004 15:10:12 CET Killed at Level 44 by a fire elemental of Pyro Mat

Kogo ty byles Mezem (bez obrazy Bartek) ktos ci muwił ze to gosc na rl ale ty nie wiezyles i codziennnie KISS kISSSSSS///
co tu bylo jeszcze

ktos muwil o moich skilach juz nie powiem jaki magic lvl ty miales/

Duzo tego bylo jak cos to napisze w nowym temacie ;]

Ps. Ktos chce film z tego wspanialego pekowania ( duzo smiechu ) pisac na gg 5083821

Pyro Mat
10-11-2004, 18:51
Spasiony pedalcze......a kto kantowal ze bylem na dls...wypadlo 2 lub 3 dsmy i rh ale Ty zdjoles aola i guwno miales ..........wiesz takie sciemy morzesz walic.....fakt ze byla Amera off ale to mniejsze..........Od******* sie od mojego mlvl bo ****a Ty z***ie na 40+lvl skile miales 65+ i ****a nie masz sie czym chwalic po***ie..........Pasjak ****a tyle Ci powiem jestes po***anym czlowiekiem...tyle...........Wiekszosc moze to potwierdzic z rl to wszyscy.....przez Ciebie Po***ie Kamilek poszedl na inny server......-.-

****a *** klamiesz,kradniesz......*******isz nie wiem co na kazdym kroku.....****a ja bym nei zaczynal tej awantury ale ****a jak sobie przypomnialem ile osób przez Ciebie nie gralo juz albo s*******ilo na inne servy(mam na mysli ludzi z rl) wiesz to az sie w pale nie miesci.......*******e nie chce mi sie juz pisac na TWój temat oleje to bo ****a i tak to nei ma sensu Ciagle byles z***em i bedziesz.........pisz na mnie co chcesz i tak Ci ****a malo ludz wierzy jak ich kantujesz........

Ps:Wydac Kumplaz rl, który skroil dsma,bsa,demon shielda,uhy itp......dla jakiegos obcokrajowca......ech MArcin......brak slów

Gamge
10-11-2004, 18:55
Ps:Wydac Kumplaz rl, który skroil dsma,bsa,demon shielda,uhy itp......dla jakiegos obcokrajowca......ech MArcin......brak slów
Pyro to pisal

weidz na gg to ci przesle foto co shosotek pisze... Debilu zanim cos powiesz ...

to mój magic lvl
M-Level 6: 114516 MP.
to magic lvl Pyro
M-Level 53: 44832 MP.

Gamge
10-11-2004, 19:11
5083821 to moje gg chcesz film z pk Pyro msg me hehe ( połowe gada ale dużo smiechu)

ale jak sie na gg zaczeli zucac ;] fajny film co hehe juz 9 osub ma ten film/ mozecie puszczac dalej -.-

Pyro Mat
10-11-2004, 20:00
Kto Chce film jak Gamge prawie pada?a wszystko przezemnie i awanture przy ab.....buahah bili go prawie wszyscy:P2995632 gg

Gamge
10-11-2004, 20:50
Pyro poda 1 zecz jaka ukradlem co ;]

i i co z tym filmem wszycy mnie bija tak dokładnie wiesz ze to zabawy i ze to sie nazywa "DUEL" no ale cuz

Wiatrak
10-11-2004, 20:58
Pyro poda 1 zecz jaka ukradlem co ;]

Moj chociaz bardziej nasz vs za ktorego miales mi oddac kase.... mowiles max tydzien mija juz 3 miesiac i nic...

Gamge
10-11-2004, 21:06
haha 3 miesiac tak ??

chciał bym ci powiedizec ze ta postac ma niecale 3 miesiace to co ja na 1 lvl z toba na vampy sedlem a miałem ci kase oddac ale skoro mi groziłes ;]

Shardzik
10-11-2004, 21:10
No i co z tym zrobisz??

Pyro Mat
10-11-2004, 21:25
Gamge a czy nie przypadkiem grasz hmm 4 lub 5 miechow?Bo w czerwcu to na bank nia grales ...moze nawet wczesniej

Mako
10-11-2004, 21:37
[/QUOTE]Oryginalnie dodany przez Gamge
hmm zastanowie sie nad tymi slowami ... tak se pomyslalem o dawnych czasach kiedy z 5 osub szlo sie na cyce ... um a tak se mysle ze wsumie masz race wkoncu jestes starszy potem oddam mu kase i skonczy sie ten zalosny temat[QUOTE]

nie ma sie co zastanawiac... a zalosny to jestes ty, a ten temat to cala prawda o tobie... Co prawda w oczy kole??

A co do tego ze Polak puszczal "kiss" do kolesia on nie wiedzial ze to jest facet. A TY LAMUSIE J E B A NY stworzyles kur v aa postac "Sexi Blondi" i tak samo robiles kiedys do 22 royala... Pier Do LO Ny Tranzwestyta... Polak spotkal sie z takim idiota jak ty i tylko dlatego tak sie stalo... I stul pysk... a kur v a do Polaka nie skacz bo jnuz raz pod niego w****e dostales :)

Evul Zimn
10-11-2004, 23:00
Widze że tutaj ehh, gorąca atmosfera , trzeba to na amerce roztrzygnac...Trzeba pieniadze zarabiac:D:D

50k za smierc Gamga...

Ktos jest zainteresowany?

Sry stary ale biznes jest biznes:D:D:D

Wufei
10-11-2004, 23:31
ej karolek ale zrookowanie czy tylko jeden dead :? hrhrhr

niewiem czy wiesz ale to ja omlet :P

omlet 4 ever~

Wiatrak
10-11-2004, 23:53
haha 3 miesiac tak ??

chciał bym ci powiedizec ze ta postac ma niecale 3 miesiace to co ja na 1 lvl z toba na vampy sedlem a miałem ci kase oddac ale skoro mi groziłes ;]

Po pierwsze to nie ja tylko ivanek bo sie zaczal wqrwiac ... to juz bylo na galanie... 2 miechy temu liczmy czy ty bys sie nie wqrwil gdyby ktos ci od 2 miechow wisial kase i dodatkowo ignorowal cie + dodajac pompe o chaku?

Gamge
11-11-2004, 06:49
sprawa polaka, polak niby to ja jestem zdrajaca ze kumpli z rl wpadowalem tak ?? haha po 1 co sie stało kiedy 1 raz chakneli Marsylianke najbardziej pomugl rybek i piotrek potem ja, przy 2 haku odrazu wyslalem mu jakies zeczy z domku zeby mugł grac a co sie stało jak stracil konto tylko wstalem bylem nie wyspany i pobiegłem do cafe zeby mu postarac sie odzyskac konto a ty co robiles miales z a j e b i s t y humor bo bedziesz najwiekrzym lvl w Wegorzewie ale nie bo herbii byl juz wyszzym lvlem a jeszcze 1 co sie tało jak Pawłazabił darkfurby ja pisałem zeby odzyskac loot a ty co robiłes nagle zaczełes sie z nim kumplowac i sie smiałes jak to Paweł nie zginoł/ jesli chodzi o polopopa dokładnie wiemy jak to bylo i nie wkrecaj mi kitów ze to ja zreszta widziales zdjecie ;] i pier... takie głupoty ze to niby ja ja tylko chcialem mu pomuc odzyskac eq a jak sie nie udalo oddalem 40k i cos nie placze tak jak ty/ a moja pierwsza postac to nie Marcin ..... i on nigdy nie byl palem a zeby sie wyjasniło Pierwszy Rybek zaczoł grac potem Paweł Piotrek Dawid, Ja, Czarek a ty tu Niby odrazu tak zaczełes grac a Gówno prawda bo mówiłes ze to najgorsza gra pod słoncem i zaczełes grac dopiero jak Rybek oddał ci swojego maga ( którego z***ałes)/ a jak miales sie ozenic z lww wszscy muwili on to robi zeby dupsko polizac dla nervinei poznac innych gości/ i niby mówisz ze to ja tylko kłamie tak a jak bylo z Rheakith jak Komar poznał go kazdy mówil ze juz na 2 dzien bedziesz jego bloodbrother i to kazdy w w cafe mówił/ i to nie tylko z nim tak było a nigdy nie byłes zaprosony do Domku Undyne czy Rheakith komarr tak ale nie ty/ A jak mówic o moich skilach to mam tak małe ze szkoda gadac ale co ty powiesz na temat twojego magic lvl mialem 53 mimo ze mana szla ci szybciej i to ja mam uzyłem wiecej many
a co ty pisałęs na gg nom co ;]
mówiles musze za***ac tego "z***a" beha a to pisałes wczesniej na forum o co ci chodzi ze mnie z klanu wy***aliscie/ a co jak sie kłuciłem z MAłą
odrazu
na gg pisałęs "cenzuralne" słowa szkoda ze po formacie to dał bym twoje słowa a jesli chodzi o lww chodzi o to ze podobno dzwonił do Matiego dlatego było az tak zabawne jak prawda wyszła na swiatło dzienne

mówic o gg

Marcin (10-11-2004 20:15)
nom
to dawaj ten film
kolego

Marcin (10-11-2004 20:16)
chcem zobaczyc kiedy do mnei bili
Polak (10-11-2004 20:16)
sam go masz
no jak sie nazywa?
o czym jest?
Polak (10-11-2004 20:16)
jak w tedy przy dp
z sir i hoppless?
Marcin (10-11-2004 20:17)
hahaha to niby jest pól miasta i oni mnie nawalaja na powaznie
mahah
juz nie miales co wymyslisc -.^
Polak (10-11-2004 20:17)
pul miasta?
a czy ja napisalem o pul miasta
dobra s*******aj nie chce mi sie z Toba gadac-.-
bili go prawie wszyscy2995632 gg
Marcin (10-11-2004 20:18)
i kto tu kreci teraz
Polak (10-11-2004 20:18)
no to ogladnij
i zobacz
ze Ci sporo ludzi bije
nie chcem Ciebie blokowac bo ****a hamem nie chcem...kumpli z rl nie blokuje
Polak (10-11-2004 20:19)
ale wes juz nie pisz nic mi o tych historiach
ja juz postow sie nei tykam
Marcin (10-11-2004 20:19)
to po *** to wogle pisales
Marcin (10-11-2004 20:19)
zeby potem zalowac?
ja napisalem dla tych którzy chcieli wiedziec jaki jest w rl
Polak (10-11-2004 20:20)
napisalem......ale ze inni sie dolaczyli to nie moja wina
Marcin (10-11-2004 20:20)
jak ja bym tak zrobil.. przeprosil bym narka...

a tu cos nowego
Polak (10-11-2004 18:52)
wytlumacz mi czemu zawsze kantowales?
Marcin (10-11-2004 18:52)
nom jak ty powiesz o co ci chodzie Z***IE
Marcin (10-11-2004 18:53)
kradniesz......*******
powiedz co ukradlem
no mów
Polak (10-11-2004 18:53)
nie dla mnie
sluchaj lognolem sie na amere
mam list
w dp
Polak (10-11-2004 18:54)
*** go wie od kogo bo sie nikt nie podpisal.....ale ktos napisal abym ja dal posta o Tobie.....caly jaki jestes
wymienil sporo luzi
pytalem sie ludzi czy mam to napisac kazdy powiedzial "tak pyro napisz cala prawde"
Marcin (10-11-2004 18:55)
to po 1
Polak (10-11-2004 18:56)
ale czemu
Marcin (10-11-2004 18:56)
dalej twierdzisz tak ....
on nagle zmienia fakty
ostatni raz ci to muwie
nie ja tak twierze ale wiekszosc
jak sie lognelem shoostek jzu do mnei pisal ze wie od ciebie...
a teraz pisze
ze wiedzial od 3 osoby
ale ja nic nie powiedzialem tez .....on sie spytal mnie "czy znam polipo cos tam costam "
Polak (10-11-2004 18:57)
*** ja juz nie mam zamiaru *******ic cos na forum
Marcin (10-11-2004 18:57)
mnie tak samo sie spytal i powiedzial zebym wpadl do venore i pomugl mu eq odzyskac...
Polak (10-11-2004 18:57)
dobra.....niech Ci bedzie ale nie musiales odrazu wyklinac Przemka
Marcin (10-11-2004 18:58)
jaki ty miales magic lvl?
Polak (10-11-2004 18:58)
53
porównaj
M-Level 53: 44832 MP.
Marcin (10-11-2004 18:59)
Polak (10-11-2004 18:59)
hmm ale poruwnaj
ze ja od 1 do 53 musialem od ***a wiecej niz ty
many zuzyc
Marcin (10-11-2004 19:00)
COOOOOOO
Własnie mniej
i jeszcze ty
mogles robic runa
a ja exoru.utani,
i utevo
Marcin (10-11-2004 19:01)
i miales mi powiedziec
co ja ukradlem
Polak (10-11-2004 19:01)
dobra ***...***ie mnie to teraz wprawdzie mówiac......poprosili mnie napisalem...........
no mów
Polak (10-11-2004 19:01)
nie mi.....-.-
to czemu takie bzdury piszesz
Marcin (10-11-2004 19:02)
a ps
wy***ales tylko zle strony
a gdize dobre...
dla kolzeanki dalem ss i vs ...
ile razy pomagalem wam tak jak i wy mi
a ps
dla wiatraka mialem kase oddawaj
tylko ze on zaczol mi krozic i to mnei dobilo
dlatego mu nie oddaje
Marcin (10-11-2004 19:03)
nawet teraz mam jeszcze 40k...
Polak (10-11-2004 19:03)
ale poptarz ile Ty miales nizszy lvl od nas
Polak (10-11-2004 19:03)
i kazdy prubowal pomuc kazdemu
A zanim napisales ten posty kupilem ci 5 bp mf i 3 bp sd...
A jesli chodzi o Gugo
Marcin (10-11-2004 19:04)
to sie sam zapytaj
...
a nmie *******isz jakies głupoty
Polak (10-11-2004 19:05)
ja nie chcem juz nic pytac
i nic wiedziec
ja juz nie chcem nic robic na tej amerze NIC
Marcin (10-11-2004 19:06)
Spasiony pedalcze......a kto kantowal ze bylem na dls...wypadlo 2 lub 3 dsmy i rh ale Ty zdjoles aola i guwno miales ..........wiesz takie sciemy morzesz walic.....fakt ze byla Amera off ale to mniejsze..........Od******* sie
a to?
spytaj sie kogo chcesz ze to prawda jest ....
Polak (10-11-2004 19:07)
ale w rl kazdy mówi ze nie
Marcin (10-11-2004 19:07)
ale czy oni byloi ze mnal ....
ja chbya bylem z kims innym
a nie z nimi

a tu sprawa tego pekowania
Polak (8-11-2004 14:18)
buahaha
buhahaah
buahahahah
stary
buahahah
14:12 Warning! The murder of Majoq was not justified.
zabilem go
i mial bohy,g-armor,v-shield,uhy
Ten gosc "gadałem" stracil tylko uhy i vs a ty takie brednie gadasz ;] i kto wychodzi na kłamce

a co z tym niby listem ??
komarr ma ina wersie
Marcin (10-11-2004 14:59)
a btw.
Marcin (10-11-2004 14:59)
o co wam chodzi
Komar (10-11-2004 14:59)
nie wiem..........polak kazal polewke ciskac wiec kazdy ciska......
nom cos na to wychodzi ze to ty kłamiesz

jak sobie cos przypomnie to dopisze

a jesli chodzi o ten eq Majoq sam mówił ze stracił tylko vs a tego nie widzałem

Pyro Mat
11-11-2004, 09:00
Pasjak Po***ie.....zaczynamy......Po 1 Nie Komar poznal pierwszy Rheakitha Tylko ja......jak nie wiezysz spytaj sie Zimna ja Zostalem wciagniety w ta ***ana afere.....No MArcin z tym znowu sie ujawnia Twoje Klamstwo....
(Gamge)Ten gosc "gadałem" stracil tylko uhy i vs a ty takie brednie gadasz ;] i kto wychodzi na kłamce.......no to sie spytaj Kamilka brata komu sprzedalem eq za rl kase?Vamp shielda ma rafal G-armora i Bohy Bartek......Uhy Aryam...Tylko ze Ty nie wiesz wszystkiego i znowu zmieniasz historie.....Z tym lww ****a nikt z nas nie wiedzial ze to koles a wogule Ty miales tez Postac Seksi Blondi(baba) i ****a do kolesia pisales kiss itp....Co chodzi o domki Do Rheaktiha bylem zaproszony z Komarem na Darashi do Domku i nie ******* ze nie........Do undyna bylem na sekune lub 10 sekund........Ja go poznalem pierwszy ale oczywiscie Ty musiales polizac mu dupe....Od*** sie od mojego mlvl bo patrz ze mam 3 deady przez ***anych (Szwedów)...ale to szczegul.......I Nie od Rybka dostalem postac pierwsza......Robilem inna ale jak to kazdemu na poczatku trudno sie gralo......tak zapomnialem o TWojej Postaci Kie Angelus to byla Twoja pierwsza postac i to byl Pall ,którym waliles w clubach-.-

Do beha juz nic nie mam......mialem przez jakis czas ale teraz nic.......Skonczmy juz ten temat.......ani Ty ani ja Nic tym nie zyskamy ze bedziemy Siebie nawzajem wyklinac.........

Wufei
11-11-2004, 09:20
gamge ****u niedo******* którego przez dziurawego trampka zrobili kogo obchodzi m lvl u rycka tobie skile szybciej lecą (którymi nie masz sie co chwalić) mógłbym sie założyć że po tym jakbys pogarał sorkiem/drutem tydzień to by ci od mana sittingu dupa skisła więc sie na temat jego m lvla nie wypowiadaj ... on z tym m lvl'em za***ał by cie ... a ty ze swoimi skilami byś se mógł

omlet~

Gamge
11-11-2004, 09:27
kazdy ktos powiedzial na KAZDEGo i temat jest OFICJALNIE ZAMKNIETY
Ps mialem druida i gralem moze niecale 2 miesciace al mi sie znudzil ;] a i magic lvl wiem jak robic druitami ;]

Pyro Mat
11-11-2004, 09:30
Ooooooooo I kOniec........juz wiem kiedy cos zaczynac a kiedy:PAMEN:D

Wufei
11-11-2004, 09:34
kazdy ktos powiedzial na KAZDEGo i temat jest OFICJALNIE ZAMKNIETY
Ps mialem druida i gralem moze niecale 2 miesciace al mi sie znudzil ;] a i magic lvl wiem jak robic druitami ;]

no cuż jeśli jesteś na tyle inteligentny żeby ryckiem mana sittingować to wiesz... bo co tam skile u rycka wolno rosną pewnie sobie tak pomyślałeś i postanowiłeś mana sittingować -.-

Mako
11-11-2004, 10:50
i co juz koniec zabawy?? :P czy temat sie jeszcze rozkreci?? kazdy wyj*bal na inny swiat i bardzo dobrze :P ktos laduje sie na elysie jeszcze ?? :P

Qomar freak
11-11-2004, 10:56
DObra ............qwa...............konczymy............ bo to robi sie juz nudne........ZzZzZzZzZ........juz kazdy wie kto to jest "Gamge" .........koniec TEMATU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lolqi......

Ps :Nie piszcie juz bo wyjdzie na to ze temat o nim jest najlepszy na tibia.pl.....(buauhahahahaha) ......... a zreszta to jest dzial "Zdjec"......jak chcecie to zrubcie posta w innym dziale ..........np "Prawda o Gamge" albo h** wie co jeszcze.........najlepiej juz zamknac ten temat do h**a .....

Qomar freak
11-11-2004, 10:58
PS : Pasjak..........Rheakitha poznalem przez polaka.........a Undyne poznalem sprzedajac hmm-y .........lol.......co ty tam pasjak wiesz kto gdzie kiedy kogo poznal? nie wiesz nie gadaj.............

prezes
11-11-2004, 11:23
nic nie piszczie bo mi sie rzygac chce..... kolejny niepotrzebny konflikt...
jedźcie sobie po nim na rl, wiecie jak to jest jak ludzie was publicznie ośmieszaja? nieważne, czy za darmo, czy nie.....

Wufei
11-11-2004, 21:33
nic nie piszczie ..

pisze pisze pisze pisze me evul >:)

faktycznie to sie robi zmulone każdy go zjechał no i wzasadzie co to komu dało ... eh ale jednak wiedz że nie przez ciebie sie przeniosłem na .... :>
lól bo ciebie znałem tylko troche hrhrhr ale nvm...