Pokaż pełną wersje : Kupienie Pacca za tibia cash ?
Witam, chciałbym się was zapytać co sądzicie o tej stronie: www.tibiacash.glt.pl
Chciałbym sobie kupić pacca, lecz nie mam zbyt wielu pieniędzy w rl. Podobno na tej stronie można kupić za tibia cash, dlatego pytam się was czy to prawda. Prosze o odpowiedź. Z góry dzięki
Witaj:)
Może to jest prawda ale pamiętaj ze zakup pacca za tibijskie pieniądze jest nielegalna...
Duch Niespokojny
08-08-2007, 00:58
Sam zakup pacca nie jest wbrew zasadom, nie można się z tym tylko ogłaszać, tzn. wypowiedzi typu "buy/sell pacc" są już nielegalne. No i pamiętaj, że robisz to na własną odpowiedzialność.
"Premium Accond" <-- rotfl.
Jak dla mnie to żałosna próba scamu. Osoba oferująca kupno konta premium sama korzysta z darmowego konta?
Co do kwestii legalności, polecam ten temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=121743
To są thiefy. Mój kolega zagrał w konkursie który ta strona organizuje, Tibia Lotek. Kumulacja wynosiła 120k, został on wylosowany razem z takim kolesiem, i dostał on z tego 60k. Oni biorą połowe kumulacji dla siebie.
UP
Skoro kumulacja byla 120k a bylo dwoch zwyciezcow to chyba nagroda dzieli sie na 2?Nie? Czyli twoj kolega 60k i tamten koles co wygral 60k.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.