zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Titania : Live mojej gildii

TibiaZiom
07-08-2007, 18:21
Witam :)

W Temacie ktory zalozylem Chcialem Przedstawic wam zycie mojego chara ktorego juz obecnie nie mam, ktory naleal do jednej z najsilniejszych gildii na serwerze titania ;]
W topicu bede wrzucal wszystkie screeny ktore mam na kompie ;]

Dzisiaj wkleje ciekawsze screeny a mianowicie screeny z Wojny miedzy Unitem(moja Gildia) a Gildia Kazadum w ktorej niegdys byl liderem sam Garimo (best lvl in serv)
Screny:

http://rapidshare.com/files/47524179/titania*****.html

Cala akcje zamieszczana na screenach mozna takze obejrzec na tym filmiku : http://youtube.com/watch?v=9crltsgFIus

Zobaczcie screeny sa na nich fajne fragi i zaniedlugo beda jakies fajne looty :P

Pozdrawiam

p.s Jak znajde Jakies screeny z wojny to dodam( moze mój friend ma jakies jescze)

Prosze o Opinie tzw. Prosto z serca ( co myslicie o zdjeciach , filmiku i co najwazniejsze comyslicie o tym topicu)

Crocir
07-08-2007, 18:24
AHAHAUAHA

ZARAZ SIE ZSIKAM!

Troche się spóźniłeś kolego z LoT'a:(

Dlaczego?

Nie pomyślałeś, że outfity które prezentują ludzie na filmie zniknęły ponad rok temu? <3

OWN3D!

PS. Nie ściągać z rapide - geylog.

Cezzi
07-08-2007, 18:27
@up

Mwahahahahah

Ale z ciepie pizda ze tak powiem ;]

Napisal w topicu ze dawne jego screeny -.- Film tez est stary lolu ;]

Lool Nie moge z typa mwahahah

TibiaZiom
07-08-2007, 18:39
@ 2 up

Jak Takis Kurwa CWANIAK TKURWA PRZESKANUJ A NIE PIERDOL MI TU

Yossiz
07-08-2007, 18:49
@TibiaZiom
Żal.br.pl.swe.mozambik.madagaskar
Data dołączenia wprost cudowna, widać że jesteś kozakiem na forum, i jeszcze ten rapidshare.... Skąd tacy "ludzie" się biorą.:p:p

TibiaZiom
07-08-2007, 18:59
@up
a moze najpierw bys przeskanowal......

Kiedys ytrzeba zaczac byc na forum i to ze ja chce zaczac takim tematem to nie znaczy ze jestem jakis pro evul haksior ..........

Co mama miala mi zalozyc konto jak sie urodzilem?????

aha i po pierwsze na tym forum sa ludzie ktorzy hackuja majac konto od 2000 roku ..

p.s to nie zaczy ze ktos ma konto 10 sekund czy 10 lat i tak sie zdazy ze ten niby "lepszy " zacznie haxiorowac

a ja nie haxioruje bo nie jestem jakis nooobeczek co hakuje jak pojebany i tyle.........

NAJPIERW SKANUJ POTEM GAdAJ

hahahahah odezwal sie a ma konto 4 miechy hahahaha

Cezzi
07-08-2007, 19:03
Ja powiem tak... Screeny sa w miarre dobre ;] Gyzy tego Dsma i d helma z 54 ek :o

Ale filmik robi swoje xD

Cheep95
07-08-2007, 20:02
Jak dla mnie to Tibiaziom i Cezzi to jedna osoba ale mogę się mylić niech ktoś to zeskanuje

smikki
07-08-2007, 20:19
To ja proponuje tylko przeczytać REGULAMIN jest napisane : 'żadnych rapidsharów'.

Saczek
08-08-2007, 10:12
Jak dla mnie to ten temat nie ma sensu. Jest już pare tematów o titini, mogłeś wkleić ssy tam a nie wżucać link do rapida.

Dagher
08-08-2007, 11:01
Ja też coś dodam od siebie prosze wasludzie nie zakladajcie nowych tematów o gildia ch czy o pojedzunczych charach(bo przecież jak kazda polska gildia założyła by tu swój temat to forum padnie[pamiętacie kiedyś?, mało było tematów osobnych gildi lub graczya teraz jak się chce looknac jakieś screeny to się dokopać nie można!]) Ja osobiście zostawił bym tylko screeny od DA, Bezelowca,dreamersów,i tematy swiatów i tyle styknie ;)