zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sniper Arrows

maki98
07-08-2007, 21:42
Witam po upie postanowiłem zrobić palka (Aktualnie 17 lvl Skille 53/30).
Chcę zapytać się jaka różnica jest między Arrows a Sniper Arrows oraz czy ze Sniper Arrowami mógłbym expić na tar tombie -2 (tez ze smołom) czy lepiej z boltami czekam na odpowiedź.
Pozdro. Maki 98 :]
@Edit na -2 będę expił od 20 lvla (Exury Vitki nic nie powstrzyma xD)
ps. Eq Chujo*e bo mnei nie stać x]

Cheep95
07-08-2007, 21:48
Na -2 Jest chyba z 4 Stalkery i Ghost czyli oba musisz zabić z runek niewiem czy ci sie opłaci najlepiej to byłoby, żebyś expił spery + tarcza bo stalker potrafi po 40-50 walnąć

Duch Niespokojny
07-08-2007, 21:57
Swoim paladynem testowałem już arrows, poison arrows, sniper arrows, bolts, piercing bolts, royal spears i enchanted spears, i zdecydowanie najlepsze były te 2 ostatnie (royal spears są niewiele gorsze niż enchanted spears). Nie dość, że można z nimi używać tarczy, to jeszcze są o wiele tańsze niż amunicja do łuku czy kuszy (w przypadku royal spears za 15 sztuk złota możemy oddać kilkanaście strzałów), mają (o ironio!) większy zasięg niż kusza i do tego wydaje mi się, że zadają lepsze obrażenia niż inne testowane przeze mnie rodzaje amunicji.

maki98
07-08-2007, 22:58
Rozumiem royal spears roxx ale nikt jeszcze nei odpowiedział na pytanie : / :(:(

Duch Niespokojny
07-08-2007, 23:54
Rozumiem royal spears roxx ale nikt jeszcze nei odpowiedział na pytanie : / :(:(
No przecież odpowiedziałem - zamiast sniper arrows czy boltów wybierz włócznie.

maki98
08-08-2007, 16:03
Kurw* ale nie pytam się o Włócznie czy Sniper arrows?!!!! Zadałem proste pytanie -.-. Więc jeśli łaska odpowiedz na nie!!!!!!!!!!X(X(X(

Maksous
08-08-2007, 16:12
Także mam pala i na początku korzystałem ze strzał i z bolców. Jednak okazało się że jest to wielkie waste! Strzały zadają o wiele MNIEJSZE obrażenia niż royal speary. Poza tym na robienie strzał poświęca się strasznie dużo czasu a jeśli się je kupuje to marnuje się pieniądze które możemy wydać na royalki, powiedzmy np że kupuje 100 arrows za 100 gp, jeśli mam pacca royal speary mogę kupić za 15 gp jedną, przypominam także że royalki znikają po dosyć długim czasie. Poza tym uważam że sniper arrowy nie różnią się niczym poza tym że są dobre na duże odległości, jednak hity są 20 razy mniejsze niż zwykłe speary. Tak więc uważam że powinieneś korzystać z royal spearów bądź zwykłych spearów.

Apticer's
08-08-2007, 16:31
@Up
Z tym 20 razy gorsze to przesadziles, ale fakt gorsze.

@Topic
Różnica między zwyklymi strzalami a Sniper - jest, ale nie taka znowu wielka. Jesli juz sie uparles na exp bow/xbow to bow+zwykle strzaly. I -2 tar tomb jest glupim rozwiazaniem z bronia 2handed.

surpek
08-08-2007, 16:36
Sniper Arrow- daleki zasieg, lekkie, wymagany lvl 20
Royal spear- duzy atak, ciezkie, wymagany lvl 25, tanie, 1-reczne

co do twojego pytania to roznica miedzy arrow a sniper arrow jest taka ze zwykly arrow ma 25atk, kosztuje 2 gp i mozesz zrobic 10 czarem (Conjure Arrow) a sniper arrow ma 26atk (tylko o 1 wiecej), wymagany jest lvl 20+ kosztuja 3gp i czarem mozesz zrobic 5

czy ze Sniper Arrowami mógłbym expić na tar tombie -2 (tez ze smołom) czy lepiej z boltami czekam na odpowiedź.
Bolty sa ciezsze, maja wiecej ataku, kosztuje tyle samo co sniper arrow
wiec bardziej sie oplaca bolt chociaz ja bym i tak wzial royal speary ;)

Saniushy
08-08-2007, 16:49
Omfg....
Toć on pisze , że chce dobić do 20 lvla a royal speary są od 22 albo 25 no nie ?
@topic
Wbij 18 level zwykłymi arrowsami <urośnie dist>
A na 18 narób sobie boltów i wbij 20 boltami.
@edit
Sorka pomyliłem wymagane levele.
Więc zrób sobie bolty i idź expić Crossbow + bolt :P

maki98
08-08-2007, 21:14
Sniper Arrow- daleki zasieg, lekkie, wymagany lvl 20
Royal spear- duzy atak, ciezkie, wymagany lvl 25, tanie, 1-reczne

co do twojego pytania to roznica miedzy arrow a sniper arrow jest taka ze zwykly arrow ma 25atk, kosztuje 2 gp i mozesz zrobic 10 czarem (Conjure Arrow) a sniper arrow ma 26atk (tylko o 1 wiecej), wymagany jest lvl 20+ kosztuja 3gp i czarem mozesz zrobic 5

Bolty sa ciezsze, maja wiecej ataku, kosztuje tyle samo co sniper arrow
wiec bardziej sie oplaca bolt chociaz ja bym i tak wzial royal speary ;)
Dzięki chociaż ty pomogłeś i Saniushy. Teraz już wiem że sniper arrows jest trochę bezużyteczny, dlatego dobije z bolców 25 lvl na tar -2 a potem z royalami latam na dragi ;].

@Edit: Temat do zamknięcia