Pokaż pełną wersje : Paladin i jego skille.
Pierwszy raz robie paladyna.
Obecnie ma skille 43/33.
Do jakich skili potrenic? Na jakich skila moge expic? Czytalem troche ze dla paladyna najlepsze sa tomby. Ktory wybrac? CZym bic? Arrowsy,Bolty czy speary?
dobij 50. Penisula tomb -1. od 25 lvl -2.
Do 25 lvl speary. Od 25 lvl royal speary.
Witaj:)
Skille zależą od ciebie to ty decydujesz czy chcesz mieć lepsze i szybciej expic czy mniejsze od 60 dista możesz używać kuszy:) wcześniej może to się nie opłacać polecam ci po skillować do 60 dist i potem tomby jeżeli masz pacca a jak nie masz to guardy jeżeli masz pytania jeszcze jakieś zapraszam na pw z chęcią odpowiem ci:)
Lie'Finito
08-08-2007, 09:52
Ja mam 16 pala skile 75/60 i expie na dragach (bloker 47ek) i exp nawet przyjemny. Używam speerow. Tobie polecam tomby. Do 25 ze sperami a od 25 + royal spery. Sadze ze bedzie ci sie zwracalo.:cup:
jezeli masz facc
expisz sobie spokojnie powioli na dwarfach pozniej dwarf solider a od 22 dwarf guard expisz obie na guardach do 30 idziesz na draga a dalej to zalezy
jezeli masz pacc
expisz do 25 na larvach i scrabach od 25 do 32 mozesz expic sobie na malpiszonach ( ale z rozwaga ) nastepnie dragi edron a potem mozesz isc do tombo vampy ds crypty
ja rowniez mam palka ale facc wiec zapieprzam na dwarfy
Czytalem troche ze dla paladyna najlepsze sa tomby. Ktory wybrac? chyba wiadomo ze ma pacc .... ;>
Tak jak niektorzy mowia wbij skila 60 | na facc biegaj na soldy/guardy a na pacc larvy/tomby p0zrd0;)
Na poczatku spearami a potem arrowy/bolty
n@uriQo.
27-08-2007, 10:14
Ja grając paladynem wbiłem sobie pierw 55 dista. Początkowo chodziłem na trole tak do 12 lvl z nich lecialy speary a na dodatek distans awansowal dosc szybko. Potem jak juz troche kasy bylo, kupilem 100 small stone i na dwarfy.
do 12 lvl mialem 35/27
od 12lvl do 17lvl 55/41
od 17lvl do 25lvl 60/45
Jak masz pacc'a to nie wiem gdzie expic palem, ale od 17 lvl lajtowo z 55 dista mozesz expic na guardach (dwarfach).
Ja to zrobiłem tak :
Lvl 10 - Dist 50
Lvl 15 - Dist 60
Lvl 20 - Dist 70
Potem już nie treniłem i cały czas guardy. Przez 10~ lvli uzbierałem loota o wartości 120k~~. Expiłem starymi sposobami - z boltów. Nie wiem jak to jest z royal spirkami, ale ja jestem tradycjonalistą ;P
Z Paccem to nie wiem gdzie można poexpić, ale na filmach widziałem lodowe tereny na których są crypty, dsy, mumie, ghoule i myślę, że byłby tam całkiem spoko exp dla palka :) Niestety narazie nie mam Pacca więc jeżeli tam wcale nie jest tak kolorowo to niech ktoś mnie poprawi :PP
Ja mam 16 pala skile 75/60 i expie na dragach (bloker 47ek) i exp nawet przyjemny. Używam speerow. Tobie polecam tomby. Do 25 ze sperami a od 25 + royal spery. Sadze ze bedzie ci sie zwracalo.:cup:
Dostaniesz combo to odrazu ci spadna te skille na 73 xD
Ja to zrobiłem tak :
Lvl 10 - Dist 50
Lvl 15 - Dist 60
Lvl 20 - Dist 70
Potem już nie treniłem i cały czas guardy. Przez 10~ lvli uzbierałem loota o wartości 120k~~. Expiłem starymi sposobami - z boltów. Nie wiem jak to jest z royal spirkami, ale ja jestem tradycjonalistą ;P
Z Paccem to nie wiem gdzie można poexpić, ale na filmach widziałem lodowe tereny na których są crypty, dsy, mumie, ghoule i myślę, że byłby tam całkiem spoko exp dla palka :) Niestety narazie nie mam Pacca więc jeżeli tam wcale nie jest tak kolorowo to niech ktoś mnie poprawi :PP
Typowy paladyn od 7.6 do 7.9 ;))), Tak trzymać
Ja grając paladynem wbiłem sobie pierw 55 dista. Początkowo chodziłem na trole tak do 12 lvl z nich lecialy speary a na dodatek distans awansowal dosc szybko. Potem jak juz troche kasy bylo, kupilem 100 small stone i na dwarfy.
do 12 lvl mialem 35/27
od 12lvl do 17lvl 55/41
od 17lvl do 25lvl 60/45
A tak powinno wygladac twoje skillowanie. Potem wkladasz royal speary i idziesz na podbój swiata ;P
Ja mam 11 lvl, skile 41/29, ale będe skilować do 60/50 przy okazji skilowania wejdzie kilka lvli. Następnie pójde na Cyce:cyclops:.
Jeżeli macie coś lepszego do expienia niż Cyce to napiszcie:)
Sniper_Pall
16-09-2007, 04:12
Jak zawsze Najlepiej Wysil sie Do 70 dysta wbij 25 lv i lataj z ryal spirkami po Dragach,Wyvach,Orki jakies itp.:)
SirBlaxis
29-09-2007, 21:35
wiecie troszke mi was zal... :(
pokazujecie ze na 20 lvl u trzeba miec skile 70~
Przeciez to....
Niewykonalne? Sami taich nie macie? Zal dupsko sciska ... ;(
*topic
Zrob sobie takie skille jakie uznasz za stosowne. Jeden pallkiem doskiluje do 50 dista i dalej bedzie expil, a drugi bedzie lecial ciagle do 80. Wszystko zalezy od tego, co kto chce osiagnac ;)
*SirBlaxis
Zapewniam Cie, ze 70 na 20 lvl'u to wcale nie takie trudne. Zakladasz .dobre eq + masa kamyczkow i spadasz na slimy. A jak pvp, to qmpel ci bloczy i mozesz miec nawet 100 na 8 xd
juran_se_spychowa
29-09-2007, 22:20
a po co w ogóle skillować palem? Mi do 25 lvl weszły skile 60 i to wystarczy ,żeby móc expić na POH'u
PS:
Po updejcie tym bardziej nie opłaca sie trenić (hity wchodzą po 100+ a kamienie 2k za 100)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.