PDA

Pokaż pełną wersje : na jakich potorkach lvl a na jakich kasa?

Weremm
07-08-2007, 23:34
Witam!
Pilnie potrzebuje pomocy!!
Zamuwilem pacc mam paladina 25 lvl 63 dist 7 mlvl promocje i 0 kasy w depot;/
Chcem szybko uzbierac pieniadze na boots of haste i potem efektywnie expic z nimi.
Pomuzcie mi i powiedzcie gdzie moge szybko uzbierac 35 k i gdzie bede mugl potem expic?

Mile widziane mapki z dojsciem do miejsc.
Z gory dziekuje!

Makolo
07-08-2007, 23:53
Witam!
Pilnie potrzebuje pomocy!!
Zamuwilem pacc mam paladina 25 lvl 63 dist 7 mlvl promocje i 0 kasy w depot;/
Chcem szybko uzbierac pieniadze na boots of haste i potem efektywnie expic z nimi.
Pomuzcie mi i powiedzcie gdzie moge szybko uzbierac 35 k i gdzie bede mugl potem expic?

Hmm, wydaje mi sie ze najlepsze rozwiazanie to Tomby. W sumie pallem nie gram ale sadze ze tam bylo by najlepiej. Który TOMB to juz raczej niech jakis pall doradzi, bo nie chce wprowadzic w bład.

Goorny
08-08-2007, 14:50
No na tombach troche kasy bedzie. Może scaraby dasz już rade tam tez jest sporo kasy, z tombów jak pociągniesz loota to też jest nieźle. Btw mogłeś skille troche lepsze zrobić zanim pacc kupiłeś

maki98
08-08-2007, 16:18
Tar Tomb -2 Kasa Boska! Nie masz żadnych strat (poza runkami na stalkery, w tombie są tylko 4 stalkery.) a wynosisz ... ojjjjj bardzo dużo. Chociaż to zależy od respu, świata, zaludnienia. no cóż coś o tombie:
2 mumie
3 scaraby
3 crypt shamblery
2 ghosty
masa ghuli (10-15+)
i reszty nie pamiętam.
ps. GFB się przydają :P

Pejo95
08-08-2007, 18:19
No nie wiem moim zdaniem jak dla mnie na 27 lvl sorc najlepiej expic na cyclopsach a kase zbieram na nieumarluch takich jak ghoule
Co WY NA TO ?? :):cup::evul::]

lukrent
08-08-2007, 21:06
Mam wielką prozbe bo mam 9 lvl i nie wiem na jakie potwory atakować a gdy by co jestem w carlin:)

Lotharinius
08-08-2007, 21:11
w okolicach carlin najlepiej przejdz sie na amazonki trole lub zamek kolo AB

qq2
08-08-2007, 21:37
@Weremm
Masz baaaardzo duży wybór:
Tomby wszelkiego rodzaju, Drefia, Cyclopolis (sry, że tak mało napisałem ale od baardzo dawna nie miałem PACC, tak więc nic już mi nie przychodzi do głowy)
No i jeżeli chodzi o tereny facc (w ostateczności):
POH, Dwarfy Guardy, Fibula, OF, Mintwalin, DC, MOLTS.
Ja bym spróbował GS'y, Dragi z pojedynczymi respami... Ale wybór należy do Ciebie

@Arcymag
Hail czytanie ze zrozumieniem!
Napisałem (w ostateczności)
Trudno przeczytać, bardzo trudno...

mteusss100
08-08-2007, 21:41
8o8o ten ... lvl -BOH....pakujecie goscia na deda... lols ja do 35 lvl jechalem na scrabch ... i bylo cool kasa nawet + scrab coins i jeszcze kamyczki ruzne .. (po 1 tydodniu uzbieralem 20 kamyków selnolem za 5k++

Arcymag
08-08-2007, 21:59
scaraby sux. za mocno biją.

Hail DC, guardy, MOTSL, Mint, Fibula, POH....
DC- za dużo ludzi, chyba, ze -2, ale nie wiem czy da rade tam wejść
guardy- śa owszem, w wielkich ilościach... ale martwe. żywy=rare
MOTSL- zgubisz się.
Mint- zanim dojdziesz Ci się znudzi.
Fibula- Hail tłumy skillujących knightów. Hail tłumy sorców zabijających train moby.
POH. 35 lvl z haste nie ma szans uciec GSowi...

Tomby to bardzo dobre rozwiązanie. Jak są zajęte/znudza Ci się, bij sobie dragi na 1x/3x cave

Apticer's
08-08-2007, 22:37
@Up
Co to wedlug ciebie jest MOTSL?

@Topic
Exp tomby, DC, dragi jak podbijesz troche lvl i skille, dla kasy guardy, chociaz tomb tez sie powinien wzrocic.

weeno
08-08-2007, 22:42
tomby, tarpit -1 lub stone -2 (uwaga na stalkery) i robisz lootbaga. exp i kasa wchodza dobrze...

Mailuss
08-08-2007, 22:42
Weremm:
ja także uważam ze tomby będą najlepszym miejscem dla takiego palka jak ty.polecam ci stone tomb są tam takie potwory jak:
larvy,scaraby,crypty,dsy,mumie,vampiry(co do tych mysle ze dasz sobie rade) loot niezly.wiecej informacji znajdziesz na www.erig.net

Oris Palladyn
08-08-2007, 23:29
Tar Tomb -2 Kasa Boska! Nie masz żadnych strat (poza runkami na stalkery, w tombie są tylko 4 stalkery.) a wynosisz ... ojjjjj bardzo dużo. Chociaż to zależy od respu, świata, zaludnienia. no cóż coś o tombie:
2 mumie
3 scaraby
3 crypt shamblery
2 ghosty
masa ghuli (10-15+)
i reszty nie pamiętam.

Trudno przeczytac, ze nie ma pieniedzy na te runki ? ;'d

Polecam Tartip -1. Zadne runki Ci nie schodza jedynie speary. Jezeli chcesz moge sie tam wybrac i zrobic cam dla Ciebie zebys wiedzial co Cie gdzie spotka :)

piotrek26111
09-08-2007, 11:22
2 mumie
3 scaraby
3 crypt shamblery
2 ghosty
masa ghuli (10-15+)
i reszty nie pamiętam.
Co prawda nie pamietam juz za dobrze tomb bo ostatni raz pacca mialem z rok temu ale powiem tyle ze na stalkerach i ghostach paladynem nie oplaca sie expic odkąd do sily magii liczy sie tylko magic level. Pare tygodni temu probowalem to robic pod ghostlandem za m-wallami to na kazde zarobione 5k tracilem srednio 20. Po update jedynymi profesjami ktore moga jako tako bez wiekszego waste expic na stalkerach i ghostach jest sorc i drut.

Kabalin
09-08-2007, 12:28
Ja polecam dworce.Poprostu czysty zysk.) Runek nie musisz brac no chyba ze boisz sie ze nie ubijesz ednej taratntuli.