coldelbow
07-08-2007, 23:48
Wiem ze to temat juz niejednokrotnie walkowany i wszystkich nudzi ale musze go poruszyc bo jestem fanem tibii a w tej chwili nie moge w nia grac bo oczywiscie mam linuxa jezeli chodzi o ten system jestem noobem(oczywiscie bez przesady).
Problem przedstawia sie nastepujaco mam tibie w wersjii dla linuxa(wersja 8.0)rozpakowalem ja i probujac ja uruchomic tylko mruga mi okno i na tyle.
Uprzejmie prosze wszystkich chetnych o wszelka pomoc.jezeli ktos naprawde chce pomoc to prosze pisac tu a dla tych ktorzy zaoferuja sie i zechca wytlumaczyc mi krok po kroku jak to zrobic zostawiam moj mail [email protected] i numer gg 4316456
pozdrawiam wszystkich graczy tej niezwykle wciagajcej gry jaka jest tibia
Problem przedstawia sie nastepujaco mam tibie w wersjii dla linuxa(wersja 8.0)rozpakowalem ja i probujac ja uruchomic tylko mruga mi okno i na tyle.
Uprzejmie prosze wszystkich chetnych o wszelka pomoc.jezeli ktos naprawde chce pomoc to prosze pisac tu a dla tych ktorzy zaoferuja sie i zechca wytlumaczyc mi krok po kroku jak to zrobic zostawiam moj mail [email protected] i numer gg 4316456
pozdrawiam wszystkich graczy tej niezwykle wciagajcej gry jaka jest tibia