Pokaż pełną wersje : 104 ek owned by this is how we do
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28884
elo
kolejny piękny frag :D
Oby tak dalej ;]
gz!
11:31 Detox Mort [26]: ej kurwa nie thiefowac nic
...czyli wasz teamwork. Ogólnie to wystarczy zobaczyć jeden wasz film, żeby wiedzieć jak wszystko wygląda i nie trzeba ściągać kolejnych, po prostu masslog, frag, log out.
...czyli wasz teamwork. Ogólnie to wystarczy zobaczyć jeden wasz film, żeby wiedzieć jak wszystko wygląda i nie trzeba ściągać kolejnych, po prostu masslog, frag, log out.
moze moj team to nie jest francja elegancja :) a u was w siejnikach myszlisz ze bylo lepiej?:D probowaliscie zabic mojego pala na kopalniach ucieklem kilka dni potem zabilem 3 czy 4 od was zal.br
Tibiabot NG ehh...ale zgranie ogolnie nie jest zle.
@2up
Nad taka grupa ludzi to ciezko zapanowac ;p
moze moj team to nie jest francja elegancja :) a u was w siejnikach myszlisz ze bylo lepiej?:D probowaliscie zabic mojego pala na kopalniach ucieklem kilka dni potem zabilem 3 czy 4 od was zal.br
elo zal.br! Podaj nick tego palla. Taa, u nas było lepiej, było nas 4 razy mniej a spokojnie zamietlibyśmy wam dupy na otwartym terenie na opence, patrząc na fakt, że jedyne co potraficie zrobić to masslog, spam sd w nieruchomy cel i logout. Zresztą co to za sztuka zabić kogoś kto się nie rusza, noobcharami, które mają go na turę/dwie/trzy z sd, nie pamiętam, ani jednego naszego fraga na osobie na poziomie 80+, która nie miałaby jakichkolwiek szans.
elo zal.br! Podaj nick tego palla. Taa, u nas było lepiej, było nas 4 razy mniej a spokojnie zamietlibyśmy wam dupy na otwartym terenie na opence, patrząc na fakt, że jedyne co potraficie zrobić to masslog, spam sd w nieruchomy cel i logout. Zresztą co to za sztuka zabić kogoś kto się nie rusza, noobcharami, które mają go na turę/dwie/trzy z sd, nie pamiętam, ani jednego naszego fraga na osobie na poziomie 80+, która nie miałaby jakichkolwiek szans.
xineca urgente
@ 2x up
Ale chociaż fragują i z tego się cieszą że poprostu grupka małych lvl zabije 100+
Pozatym chyba na wojnie (i w miłości) wszelkie metody są dozwolone eh?
GZ akcja krótka i na temat - profesjonalny trap
Wojtas_Smieciarz
09-08-2007, 03:07
Ja nie nadążam z oglądaniem waszych filmów. Mimo wszystko takich akcji ma być więcej!
Nie wiesz co powiedzieć nie mów nic, nie znasz nas i nie wiesz jaki mamy styl, jak się zachowujemy podszas akcji, Elaro i Agyz są naszymi dowódcami, ja jestem leaderem gildi. Dzielimy się lotem [ choć przeważnie to Aol ] Nie narzekam z kasą i moge zWastować 30k [ na przykladzie ] aby zabić jakiegoś szweda, a i tak mi się zwraca ;))
Midrarth gdy Wy pekowaliście wszyscy bali się isc do Kazo
Gdy my pekujemy boi się nasz cały FACC a nawet poczęści PACC arena
Wy pekowaliście dość dlugo i zabiliście z 2-3 100 lvli
My pekujemy tydzień i nie musze mówić ile osób zabiliśmy
Nie urzywamy combo Leader, kluczem do dobrego combo jest słuchanie leadera, w tym przypadku Elaro/Agyza '3,2,1 boom Nie ma '
Nie twierdze iż pekowaliście źle bo miło się ogląda wasz film, ale nie twierdzcie też ze my jesteśmy nobami !
Chcesz możemy zrobić Open Battle, ale nas jest 30-40 więc nie wiem czy to ma sens.
Pindrales
09-08-2007, 12:39
@Midarth
A Ty wielki Siejniku moze poprostu zazdroscisz takich masslogów? Bo paru Siejników skasowano za te wasz "Mage bomby" gdzie kazdy mial bot... I btw jaki najwiekszy lvl zabiliscie tym waszym masslogiem 50?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.