Pokaż pełną wersje : Nowi moderatorzy
Dan the Automator
03-11-2003, 16:13
Dzisiaj forum tibia.pl doczekalo sie 2 nowych modów.
"Wybrańcami" są: N3m3s!s oraz Gremlin.
Liczymy że będą przez was ciepło odebrani, nie przeszkadzajcie im w pracy, szanujcie pracę którą wykonuja.
Z faktem nowego zespołu moderującego, wiąże się też awans poprzednich modów tzn Ja (Dobo) oraz Yogi zostaliśmy vc.Super Moderatorami.
Mam nadzieje że pewien "bałagan" który tu panuje zostanie szybko opanowany :D.
Pozdrawiam
I pamiętaj!!!
Jęśli twój temat został usunięty, moderator NAPEWNO miał powód. Nie zakładaj go na nowo, bo to może skończyć się niedobrze.
@N3m3s!s - ciesze sie ze zostales moderatorem bo byles i jestes jedną z niewielu osob, ktore na tym forum pisały z sensem i mądrze. Wiem ze bedziesz dobrym 'modkiem'.
Nom gratulacje dla nowych n00bow <joke> :P i dla straych tesh :P
P.S. Nie bierzcie tego do slownie:P
Pozdrowionka ppl
Oryginalnie dodany przez Magus
@N3m3s!s - ciesze sie ze zostales moderatorem bo byles i jestes jedną z niewielu osob, ktore na tym forum pisały z sensem i mądrze. Wiem ze bedziesz dobrym 'modkiem'.
Dzieki za uznanie. Ty na modka tez zaslugujesz. Moze w przyszlosci...:P
Nom gratulacje dla nowych n00bow <joke> i dla straych tesh
Zaraz dam ci bana :P :D :) <tez joke>
kotomaniak
03-11-2003, 19:11
Fajnie że wybrano nowych moderatorów. Może lepiej będą wychwytywać naruszenia regulaminu. Tak wougle to serdeczne życzenia dal nowych moderatorów!!! :]
Ej mam Sprawe... jesli to sie da zrobić... załurzcie nowy dział na forum. (Filmy) i tam niech bedą filmy np: demon albo Dragon Lord Żeby było łatwo dostępne.
A właśnie.....co trzeba zrobićżeby zostac mdoeratorem???moze kiedys sie załapie :))
nightkin
03-11-2003, 19:27
lubu dubu, lubu dubu, niech nam zyja nowi moderatorzy naszego forum :)
to mowilem ja... :)
btw: wiecej moderatorow nie potrzeba, tylu starczy
zycze powodzenia w walce z nabijaczami postow :)
Dobo:
16:13 You advanced from Moderator to vc.Super Moderator:P
gratz dla starych i nowych modków.
-o-o-
Coś ostatnio mam błąd forum i jak na nie wejdę to nie mogę wchodzić do tematów do tego wlazłem przez stronę klikając w komentarze ale do innych nie mogę.. chlip
Oryginalnie dodany przez Duriel
A właśnie.....co trzeba zrobićżeby zostac mdoeratorem???moze kiedys sie załapie :))
Badz soboa, nie walcz o ilosc bezsensownych postow. udzielaj sie a powinni cie zauwazyc :P
Aha i jeszcze jedno: przede wszystkim pisz logicznie
Ej mam Sprawe... jesli to sie da zrobić... załurzcie nowy dział na forum. (Filmy) i tam niech bedą filmy np: demon albo Dragon Lord Żeby było łatwo dostępne.
Filmy nie sa jeszcze tak popularne jak zdjecia i jest ich malo wiec mija sie z celem zakladanie nowego dzialu. Umieszczajcie swoje dziela w dzale zdjecia. Moze w przyszlosci sie cos zmieni.
pozdro.
Dan the Automator
12-11-2003, 21:15
Dodam tylko że Matkus jest teraz temp.adminem :D :D :D
No to teraz moderatorzy uważajcie!! Razem z Gimlim i kotomaniakiem zakładamy team nabijaczy postów! O, właśnie jeden nabiłem...
a propo postuw muglby byc taki guzik "nieprzeczytane posty"
Bardzo dobrze ze powolali nowych moderatorow przynajmniej bedzie sie do kogo zwrucic z jakimis pytaniami, chodzi mi oto ze im wiecej operatorow tym sa bardziej dostepni i beda mogli pomoc i doradzic oraz zaprowadzic porzadek na forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.