Pokaż pełną wersje : 197 rp by noob chars(elysia)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29005
h3h3
ja to w ogóle nie rozumiem expienia na dragach tam:| zero szans ucieczki w wypadku zgranej grupy.
@down
mówie ogólnie:D wszędzie takich kozaków leją, na każdym serwerze pvp
ja to w ogóle nie rozumiem expienia na dragach tam:| zero szans ucieczki w wypadku zgranej grupy.
to jest najlepsza guild na servie od poczatku serva nie przegrali zadnej wojny wiec mysla ze nie maja sie czego bac :))Ale ktos sie przecistawil pa tej guild:D
i noob charami zajebalismy juz z 5 osob od nich z guild i 10+ osob co robilo pa na polakach
Darkneress
08-08-2007, 16:40
Elaro macie filmik jak Kafes pada ?
ooooOOoooooo....suuper; ) potem padliscie?
róbcie wiecej takich akcji i nie dajcie sie ; )
pzdr.
Totalny Ownage xD!!!! Nie mial zbytnio szans, nie mial jak uciekac :| 10+ na 1? :P
Pieknie ;)
btw
15:53 Kapitan Pllaneta [17]: Ziemia! Ogien! Powietrze! Woda! Serce! PO POŁACZENIU WASZYCH MOCY! POWSTAEŁEM JA! KAPITAN PLLANETA
Kileros fire'son
08-08-2007, 17:12
Nice Nice ^.-
To Na razie best Frag? ;ooooo
Niesamocie :) jak Wy sobie radzicie tam ;) świetny film i lepszy frag Gratz!... maxymalna sieka ;):cup:
Ja na jego miejscu bym rzucal firebombe i chodzil gora dol, a jak juz bym nie mial to na sam dol i lal z assassin starow w kolesia co blokuje.
Pindrales
08-08-2007, 17:40
Pieknie ;)
btw
15:53 Kapitan Pllaneta [17]: Ziemia! Ogien! Powietrze! Woda! Serce! PO POŁACZENIU WASZYCH MOCY! POWSTAEŁEM JA! KAPITAN PLLANETA
To byłem Ja. ;) Na kinie nie ma uh ;( A musialem komus dokopac. Tak btw. liczyłem na fraga :D:D:D
Avalanche
08-08-2007, 18:37
Gratz! Teraz już tylko pare kroków i Arioc leży. Powodzenia!
Wojtas_Smieciarz
08-08-2007, 18:52
Naprawdę pokazaliście klasę zabijając tyle osób i takie poziomy. Z wami nikt nie ma szans. Róbcie więcej filmów!
milosz15
08-08-2007, 19:43
Gratz! Teraz już tylko pare kroków i Arioc leży. Powodzenia!
Arioc??
Moze pger Tras?
a tak btw moglibyscie ubic jape darklighta i gekkekosa bo to tez asslickerzy.....
omgy omgy omgy
Najs xD
Niemialem jescze takiej sytuacji ze ktos po mnie noobami wpadl, dlatego mysle ze ten pal sie troche noobowato zachowal i mogl tymi ass starami jeb*c ile sil :p
Ja na jego miejscu bym rzucal firebombe i chodzil gora dol, a jak juz bym nie mial to na sam dol i lal z assassin starow w kolesia co blokuje.
Ta, tylko on chyba nie mial destroy fielda, nie mówiac juz o fire bombie i assassin starach :P.
Imo mógł ich po jednym próbować wytłuc, przecież tam noobki 20 lvle się kręciły ;;
Combo było zgrane, nie wnikam jak :P
Couranger
09-08-2007, 00:15
super filmik troche ciota z tego pala ale gratuluje chlopaki
btw Kapitan Planeta Rox :>
To byłem Ja. ;) Na kinie nie ma uh ;( A musialem komus dokopac. Tak btw. liczyłem na fraga :D:D:D
No no liczyłeś na fraga ale To byłem ja ! ;d
pieknie przygotowane xd ale ten 197 znoobil ...
MykmykxD
09-08-2007, 14:03
Banda noobowatych low lvl na combo bocie. _/
Pindrales
09-08-2007, 14:24
^ przykład dziecka neo~. które nie majac zadnych przyjaciół i pekujac swoim 9 druidem moze jedynie pomarzyc o takich fragach. Dlatego postanowil zrobic nowe konto dzieki któremu bedzie mogl wyladowac swoje frustracje o/
Chris Lowe mówi papa ;)
Zgranie dobre, ale generalnie poszliście na ilość haha.
Apropos Arioca to myślę, że on tak łatwo zabić się nie da - bardziej wiarygodna wersja wg mnie to dojazd Trasa bo nie będzie mogł za wiele zdziałać jak go w tyle osób zaczniecie sdkować ( chyba że was zajebie z mas poxa ;] ).
Mooore
Mezczyzna
09-08-2007, 16:08
Haha chłopak nie miał szans to co sie stało go chyba... zszokowało xD
Bardzo mi sie podobają te filmy Mooore plx :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.