PDA

Pokaż pełną wersje : Sterowniki, które do ...?

Nyksus
08-08-2007, 20:29
Witam,

Ściągnąłem grę z torrentów : F1 Challenge 2007. Chciałem ją odpalić, ale nie znalazłem ikonki, ale to mniejsza. Próbowałem uruchomić konfigurator grafiki, ale gdy go uruchomiłem, gra powiadomiła mnie, że nie mam sterowników do karty graficznej. Ściągnąłem dwa różne sterowniki, pierwszy zaciął się w połowie, twierdząc, że nie jest dostosowany do mojej karty (na stronie pisało że jest), a drugi sterownik, rzekomo nie mógł odnaleźć sterownika. Nic z tego nie rozumiem...

Moja karta : nVIDIA Geforce 4 MX 440SE with AGP8X

Bardzo bym prosił kogoś, by znalazł mi takowe sterowniki, ja już mam dość...

Andrealfus
08-08-2007, 20:30
1. Kup oryginał
2. Jezeli nadal nie działa patrz punkt pierwszy

Nyksus
08-08-2007, 21:58
Gdybyś nie zauważył, to nie chodzi o grę, tylko o sterowniki. Znajomemu działa bez zarzutów, a mi nie, bo nie mam sterowników, i nie wiem skąd je ściągnąć. Jak chcesz korzystać z tego forum, naucz się łaskawie czytać, bo widzę, że nie najlepiej Ci to wychodzi.

thebassa
08-08-2007, 22:32
Co nie zmienia faktu że sciągnełeś to z internetu (czyli zdobyłes nielegalnie)
więc...

skasuj chociaż to że sciągnełes przez torrent...
-.-

Uther92
08-08-2007, 22:36
Moja karta : nVIDIA Geforce 4 MX 440SE with AGP8X

Zomg !! Na niej prawie nic nie chodzi >.>

Nyksus
08-08-2007, 23:23
Jak to na niej nic nie chodzi?

xoz
08-08-2007, 23:32
nVIDIA Geforce 4 MX 440SE with AGP8X
No pare latek temu to był 'hit', teraz z AGP8x to mozesz w simsy pograc:P
na pewno zdoiles stery do 440se?

balun
08-08-2007, 23:32
Szczerze to na dwójce działa więcej niż na czwórce,. Osobiście uważam tego Geforce'a za największy niewypał tej firmy.

Porada: zmień kartę, albo przeszukuj dalej sterowniki.

Corgar Frizz
09-08-2007, 04:21
Co wy macie do tego GeForca?? Miałem go i mogę śmiało powiedzieć że większość gier jakie przewinęły się przez moje łapki chodziło bez większych problemów. Gorzej z ilością FPS'ów w pewnych momentach, ale ja jestem cierpliwym człowiekiem. Prawdą jednak jest że ten GeForce jest gównianą kartą graficzną.

Ale jeśli ktoś nie miał słabego kompa ciężko będzie mu zrozumieć że z takiego kompa można naprawdę wiele wyciągnąć. A poza tym miałem w niektórych grach bullet time'a długo przed wyjściem max payne'a ;p

Co do sterów to masz je tutaj:

Dla win98:
http://download.nvidia.com/Windows/81.98/81.98_forceware_win9x_english*****

Dla Xp'ka:
http://pl.download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql*****

Linki podałem tylko z sentymentu dla tej karty graficznej. Naucz się korzystać z mózgu to następnym razem nie będziesz musiał zakładać debilnych tematów. I pomyśleć że wystarczyło wejść na stronę główną Nvidii. Jak ty sobie potem w życiu poradzisz.

Corgar Frizz

Uther92
09-08-2007, 10:39
@Up
Jak ci się uda odpalić jakąkolwiek grę wymiatającą shaderów to będzie coś..