PDA

Pokaż pełną wersje : Firum!!!!!!!!!!!!!!

Krystian:)
15-10-2004, 19:45
Zaspamowałem wam forum. www.lipne-forum.darmowy-server.pl

Fett-Maniek
15-10-2004, 19:58
Kolejny pajac... mogles napisac WWW.NOTKEYLOGER.PL
Ban...kto mnie popiera niech krzyknie J***C POLICJE

Zaknafenian Do'Urden
15-10-2004, 20:14
Krystian do ****y nedzy wez s*******aj z tym swoim *******onym , kurewskim forum! nie myslisz ze jak ktos bedzie chcial to zajzy do jednego dzialu a nie ****a do wszystkich????!!!!! i zobacz ****a ile przez Ciebie w moim poscie gwiazdek... ****a

MeDo c.O.x
15-10-2004, 20:33
eee nie wiem koles czy wiesz ale gdy ten temat jest juz w kazdemy artykule to zaden z forumowiczów z tibia.pl nie wejdzie na towoje forum (chyba :? ) a gdybys tak nie spamowal to moze jeszcze TY ****A CHODZISZ DO SZKOLY CZY OD 1 ROKU ZYCIA *******ISZE SIE Z TYM SWOIM FIRUM ! (****a takie błędy ;/ )

Dan the Automator
15-10-2004, 21:39
Porażka. Zaspamowałes całe forum tym linkiem. Wchodze i co widze? Bida z nędzą. I nie mów mi że chciałes zareklamować - to był bezczelny spam. Miałes nadzieje ze co? Całe tibia.pl się tam przeniesie? Pudło.
Poziom twoich zachowań sugeruje poziom całego tamtego forum - czyli omijać z daleka. Przykro mi, jednyne co zyskałeś takim spamem, to ban na czas nieokreślony.
Żegnam

Helixaw
15-10-2004, 21:56
Nie no ludzie, jak wy tak możecie besztać "porzondnego urzytkofnika" przecież wyraźne napisał, że to jego FIRUM a nie FORUM. Ludzie nauczcie się czytać :D