zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pogrózki od innych graczy-bać się czy nie bać ?

MIRLON
08-08-2007, 23:31
Witam.

Tak sobie gram w Tibię a tu nagle taki sobie chopek mowi o podwajaniu itemow.Wiele juz oszukal tym sposobem.No to ja mu mówie ze jest taki a taki im oszustem bez użycia przeklenstw.A on mi mowi ze wyśle raport i zbanują mi konto za obrazę gracza.Czy mam bać się banu:confused:

Pozdrawiam.

Adamsik
08-08-2007, 23:33
Nie, GM nie reaguje na skopiowane teksty, musi zobaczyc ze wyzywasz innego gracza dopiero wtedy moze cie ukarac.

Saniushy
08-08-2007, 23:33
Nie musisz się bać reporta :-)
A jak GM przyjdzie to napisz , że on oszukiwał nowych graczy.
@edit
Sry , że napisałem to samo co pan @up ale jak zaczynałem pisać to nie było jego wypowiedzi.

Pozdrawiam , Saniushy ;)

Harpun
09-08-2007, 01:24
Nie, GM nie reaguje na skopiowane teksty
Ale pełen wgląd w logi ma.

--Cienius--
09-08-2007, 09:24
A skad niby to wiesz? xadam nic o tym nie mowil

Lasooch
09-08-2007, 12:50
Nie, GM nie reaguje na skopiowane teksty, musi zobaczyc ze wyzywasz innego gracza dopiero wtedy moze cie ukarac.

Reaguje. Ale nie na to, co się działo na PM, jedynie publiczne kanały.

A skad niby to wiesz? xadam nic o tym nie mowil

I co z tego? Sam miałem przypadek, że GM nie widział zdarzenia, ale po napisaniu reporta ze skopiowanym tekstem dał gościowi bana (a na 99% nie zrobił tego tylko na postawie mojej kopii, prawda?).

Donas
09-08-2007, 14:28
Jeśli mówisz prawdę, że nie obrażałeś go, nie masz żadnych powodów aby się obawiać bana. Nawet jeśli delikwent przetłumaczy logi na angielski, to GM skonsultuje się jeszcze w tej sprawie z jakimś polskim tutorem.

Barniakos
09-08-2007, 14:58
Ma logi, bo co to by była za gra gdyby GM banował za kazdego reporta? Musi sprawdzić czy to nie czasem kłamsto, etc.