Pokaż pełną wersje : tarpit -3 by 25 paladin
http://rapidshare.com/files/47784843/tarpit.rec
Filmik pokazuje 25 RP expiącego na tarpicie -3 bez żadnego waste. Filmik może się przydać osobą które słyszały o tym respie, ale nie wiedzą kiedy zacząć i jak expić.
PS. Z następnego vampa po zakończeniu nagrywania poleciał vampire shield :cup:
Problemaker
09-08-2007, 01:36
Wielkie dzięki... właśnie takiego filmiku potrzebowałem ..... Filmik może za specialny nie jest ale moze poslużyc w formie tutorialu
Raditz Saiya-jin
09-08-2007, 10:42
gdzie ta balansacja?
Demmon of War
09-08-2007, 12:23
@Raditz Saiya-jin
dokladnie, jak expilem okolo ~80 lvla tam przed update mialem waste, a taki 25 pall .....
To jest poprostu przegiecie paly ...
dobrze ze chodziaz na necro mial waste ;p HUAHUAHAHAU
btw. fajny balans :>
Panie, panowie przeszkadzało wam to ze druid lub sorcerer expi szybciej od waszych knightow? mysle ze tak ale to nie powod zeby go osłabiac -.-
według mnie druidzi i magowie powwinni byc tak samo silni jak przed up date ! :o
hehe nie macie co się moczyć...on przez większy czas filmu miał 260hp, a Vampom zdarza się walić takie combo, nie mówiąc już o respieniu się za plecami mummi czy innych mobów. Anyway na tym levelu mimo tej calej balansacji to duże ryzyko. Tyle
@Honusu
to się nazywa słaby resp
hehe nie macie co się moczyć...on przez większy czas filmu miał 260hp, a Vampom zdarza się walić takie combo, nie mówiąc już o respieniu się za plecami mummi czy innych mobów. Anyway na tym levelu mimo tej calej balansacji to duże ryzyko. Tyle
co ty opowiadasz czlowieku, przeciez nawet jesli vamp moze "walić" takie combo to i tak niema bata zeby go dogonił czy on w ogóle przez 70 minut filmu uzyl exury vity albo uha? chyba jedyne powazne hity jakie dostal byly od bonebeasta który "wali ;>" na dystans.
Wiec ryzyko jest minimalne, no chyba ze nie umiesz grac albo masz straszne lagi ale w obydwu przypadkach nieidzie sie expic w takie miejsca jak to. Tyle ;)
Kamil1000
09-08-2007, 18:23
rehost:
http://djkamil1000.za.pl/pliki/tarpit.rec
Hellraiser
09-08-2007, 18:47
Tja, please rehost na coś innego :P
@2x up
Dzięki Ci :*
@film
~60 min i lvl xD
No ładnie ładnie ;]
Gratz ! :D
Kamil1000
09-08-2007, 19:25
@2xup jak ci mój serwer nie pasuje to korzystaj z rapida
Szoferos
09-08-2007, 19:46
Dajcie rehosta.. może niektórzy mają limit na rapidzie...;(;(;(
masakra, ten koleś ma tam 40k/h przynajmniej... przy czym cłego expa nie ma 300k!
Kamil1000
09-08-2007, 20:03
@2xup załóż sobie okulary:
rehost:
http://djkamil1000.za.pl/pliki/tarpit.rec
Imm0rtal
09-08-2007, 21:09
Teraz po update palków się namnożyło jak grzybów po deszczu, a jak ciężko było znaleźć pala na deserta, pamiętacie? Teraz druta ze świeczką szukać...
@film
spoko, ja bym dygał z dwoma vampami na ogonie, szybki exp ale niech się mały freez albo lag przytrafi i możesz się pozbyć boszków ^^, jakbyś trochę dista potrenował np. do 65/70 to byś jeszcze więcej wyciągał. Jak pomyśle, jak ja kombinowałem 38 ED z ds'ami, aż żal dupę ściska ;s
Dzisiaj znowu expiłem na tarpit -3 i wbiłem 3 lvl=100k expa w 3h. Teraz mam 30 lvl już. Jestem jakieś 30k na plusie po tych dwóch expach. Sam przeżuciłem się z 41 msa na pala i tylko dlatego, że sorciem nic nie mogłem zarobić, a nienawidze robić run. Sorciem po upie miałem takiego samego expa na tarpicie z samym WOIem, ale 0 zysku albo waste i śmieszne są wypowiedzi 30, nawet 50 sorców, że ich update pogorszył bo mi hity prawie w ogóle się nie zmieniły, tylko paladynów i najtów ogromnie polepszyli dlatego jest taka różnica. Nie uważam tego update za udany, bo znowu jedna lub dwie profesje góruje nad innymi.
Prędkość expa jest... Niee no. Zazdroszczę mu :/
RickyLove
09-08-2007, 22:57
policzylem to msz 25k na godzine... na goromie robi sie 50k :D A z tym wczesniejszym ziomkiem to sie nie zgodze ze bez zadnego waste.. a na necro to ile mf? ;] wszystko ladnie, pieknie, super ... tylko ze jak pod koniec looknalem na skille i na mlvl -.- nie bede sie wypowiadal bo klaiwatury szkoda ;/
Ładne skille , szczególnie ten 5 jest mlvl ;] . Ogólnie film fajny ,a najlepszy ten moment z nekro (Jest, waste - Jest zabawa!) ,tylko dlaczego nie lałeś go z exori con'a? A tak w ogóle, szkoda ,że nie mam PACC'a ;) ,bo exp zabójczy. Jedynym problemem są mumie respiące się za plecami bo paraliz + vapm, mumie i ten kościany piesek to zabójcza mieszanka.
PS:
Teraz po update palków się namnożyło jak grzybów po deszczu, a jak ciężko było znaleźć pala na deserta, pamiętacie? Teraz druta ze świeczką szukać...
Tak zdobyłem z 10 RoH'ów ;]
Robiłem ten filmik bardziej jako tutorial i chciałem pokazać całego tomba dlatego poszedłem na necro. Ale zwykle chodzę tylko na ten główny korytarz z 6 vampami i BB, a potem jak wybije to ide do góry na prawo na DSy, mummy, shamblery.
Sir Dark Archeon
18-08-2007, 21:29
8o
Wlasnie gdzie ta balansacja..... Znobili palka na potege...
Kumpel po hacku zrobil pala. Poszedl ze mna lvl bic na 12 lvl - 62 dista. Na stone -1 za portalem. Starsy, potem hunting speary i royale. Ja blokalem - drutem uah uah.. W 1 dzien z 12 na 31 lvl - po huncie bylismy jakies 55k gp do przodu ~7h grania. :o
Kajzerek
18-08-2007, 23:50
Po
1) Zajebisty update .. :| ja tam expiłem od 60 lvl do 80 ;/ i rzadko kiedy wychodziłem na +...
2) Wszystko Ci ładnie gładko idzie.. ale jak przyjdzie jakiś życzliwy człowiek , to padniesz :D wiec radze uważać
Mortegus
19-11-2007, 22:42
Odświeżam, bo chciałbym przypomnieć jaką potęgą jest paladyn w tibii 8.0. Z pewnością po zimowym updacie nie będzie aż tak błogo paladynom na takich respach jak tarpit -3.
Odświeżam, bo chciałbym przypomnieć jaką potęgą jest paladyn w tibii 8.0. Z pewnością po zimowym updacie nie będzie aż tak błogo paladynom na takich respach jak tarpit -3.
Dlaczego tak uważasz? Czy mówili coś że zmiejszą hity? I w dodatku nowe czary palla vs Nieumarlym : o
Shadowsong
20-11-2007, 16:48
Raczej bedzie, ale bedzie to niczym w porownaniu do magicznych postaci :P
BTW. Jakie masz teraz skille i mlvl i czy skillowales gdzies "po drodze"?
A co jest na wejściu? Trza GFB?
A co jest na wejściu? Trza GFB?
zależy na którym wejściu(; schodząc w dół jest vamp albo go nie ma, a z dojściem to luz, są same ghosty, scaraby ghoule i skelety. Więc większej szkody ci nie zrobią.
no mi chodzilo na -3 :) jak jeden vamp tylko to spoko :) na 34 lvl na klate spokojnie wezme, z dwoma mogl by byc lekki problem :P
Secretagent
06-12-2007, 15:21
super filmik, moze posluzyc jako tutorial ;]
Najs!!:D to mi sie podoba tak dalej
O lol a ja polazłem za teleport w tym tombie i się dziwię o co chodzi o_O a tu się okazuje że jest w innym miejscu zejście na -3 bez teleportu do całkiem innej części...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.