Pokaż pełną wersje : Prośba.
Kiedyś na forum widziałem poradnik o treningu na slimach (czyt. miejscach na trening). Szukałem i niestety nic nie znalazłem. Jeśli ktoś ma link, poprosiłbym o niego. ; )
Emcess.
Bring
Up
My
Post.
Odświeżam.
I potrzebujesz do tego poradnik? Trochę byś pomyślał to byś znalazł pełno miejsc, anie nabijał posty. Zobacz np. Ghostland na południu respi się Slime. W kanałach Carlin też, w Thais w podziemiach świątyni, w AB w kopalniach Trolli to samo, a już o kopalniach w Kazo nie mówiąc bo pełno tam tego. Wystarczy troche pomyśleć, znaleźć resp i dobrze się ustawić...
up: on pytał miejscówke do trenienia, a nie do rzadkiego respu slime -.-
na pacc area możesz spróbowac w tombach, ale tam nie bardzo jest się jak ustawić :/
To nie są wcale rzadkie miejsca respu Slima bo jeśli chodzi o ludzi z FACC to m.in. treni się w tych miejscach najczęściej. Zresztą co za różnica czy resp jest rzadki czy nie jak Slima potrzebujesz tylko jednego.
Do tego czasu treniłem tylko na jednej miejscówce. Skąd mam niby wiedzieć, gdzie jest slime w Ghostlandzie? ; ooo
A poradnika szukam, kiedyś go widziałem i były tam ssy itd..
Emcess.
Mapa respawnu na tibia.pl szukasz Ghostlandu i już wiesz gdzie jest Slime przyjacielu :)
To nie są wcale rzadkie miejsca respu Slima bo jeśli chodzi o ludzi z FACC to m.in. treni się w tych miejscach najczęściej. Zresztą co za różnica czy resp jest rzadki czy nie jak Slima potrzebujesz tylko jednego.
omg... chodzi mi o to, że to są tak popularne miejscówki, ze trafić na moment kiedy nikt inny nie skilluje, lub trenic chociaż pół godziny [ktoś przyjdzie i zabije] zdarza się b. rzadko..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.