Pokaż pełną wersje : This is how we do Lista fragów + filmy
Hyung Lowe http://tibicams.tibianetwork.net/get/29005
Aug 08 2007, 15:06:52 CEST Killed at Level 197 by Wuntana and by Irorgaro
Derviius http://tibicams.tibianetwork.net/get/28998
Aug 08 2007, 12:06:07 CEST Killed at Level 84 by Jenna Assasin and by Pindrales
Ztekarn http://tibicams.tibianetwork.net/get/28995
Aug 08 2007, 10:47:23 CEST Killed at Level 145 by Nail Fressanius and by Irorgaro
Blind Bock http://tibicams.tibianetwork.net/get/28884
Aug 06 2007, 10:58:50 CEST Killed at Level 104 by Vukotich and by Lesverts
Kietzel Cregh http://tibicams.tibianetwork.net/get/28849
Aug 05 2007, 18:19:24 CEST Killed at Level 119 by Morrak and by Zul Sorcer
Lanefo http://tibicams.tibianetwork.net/get/28776
Aug 04 2007, 10:23:19 CEST Killed at Level 98 by Mag Silvestr and by Nevarkas
Rage Shenron http://tibicams.tibianetwork.net/get/28723
Aug 03 2007, 10:56:13 CEST Killed at Level 93 by Mag Silvestr
Rilon'Lan http://tibicams.tibianetwork.net/get/28664
Aug 02 2007, 13:00:03 CEST Killed at Level 80 by Gogi Saller and by Irorgaro
Halingra http://tibicams.tibianetwork.net/get/28599
Aug 01 2007, 20:53:49 CEST Killed at Level 91 by Dalas Galver and by Agyz
Sir Cora http://tibicams.tibianetwork.net/get/28577
Aug 01 2007, 14:06:16 CEST Killed at Level 92 by Vukotich and by Imrane
Kafes http://tibicams.tibianetwork.net/get/28571
Aug 01 2007, 11:29:34 CEST Killed at Level 148 by Aris Satrion and by Bobasq
Darth Tert
Aug 01 2007, 10:18:32 CEST Killed at Level 80 by Shika Raquil and by Capelle
Kopidol palek
Aug 01 2007, 10:18:25 CEST Killed at Level 73 by Aris Satrion and by Fero Thor
Rukif http://tibicams.tibianetwork.net/get/28522
Jul 31 2007, 11:20:34 CEST Killed at Level 102 by Mag Silvestr and by Vukotich
Sir Adek
Jul 31 2007, 11:01:42 CEST Killed at Level 94 by Shika Raquil and by Lady Zananix
Deth Diaz http://tibicams.tibianetwork.net/get/28520
Jul 31 2007, 10:41:39 CEST Killed at Level 123 by Jenna Assasin and by Bobasq
Nagowenen http://tibicams.tibianetwork.net/get/28480
Jul 30 2007, 15:35:17 CEST Killed at Level 132 by Mag Silvestr and by Valo Gagnus
Goethik http://tibicams.tibianetwork.net/get/28471
Jul 30 2007, 13:14:22 CEST Killed at Level 103 by Wuntana and by Daibolis Interium
Pharsan http://tibicams.tibianetwork.net/get/28443
Jul 29 2007, 19:27:41 CEST Killed at Level 88 by Jenna Assasin and by Shika Raquil
Xaneron http://tibicams.tibianetwork.net/get/28359
Jul 27 2007, 20:12:56 CEST Killed at Level 80 by Nevarkas and by Zul Sorcer
TOP FRAGS:
Mag Silvestr x 4
Irorgaro x 3
Jenna Assasin x 3
Shika Raquil x 3
Vukotich x 3
Aris Satrion x 2
Bobasq x 2
Nevarkas x 2
Wuntana x 2
Zul Sorcer x 2
Agyz x 1
Capelle x 1
Daibolis Interium x 1
Dalas Galver x 1
Fero Thor x 1
Gogi Saller x 1
Imrane x 1
Lady Zananix x 1
Morrak x1
Nail Fressanius x 1
Pindrales x 1
Valo Gagnus x 1
Vukotich x 1
Rox _/
adrianeczeqq
09-08-2007, 10:27
Najs, wymiatacie:evul: Ładne zgranie, gratki:D
Edit:
09:35 Agyz [39]: hahahaha bez bota
coś mi nasuwa na myśl to zdanie xD
Gratz wszystkich fragów ;D
WRI już się Was boi. xDDD
Najs, wymiatacie:evul: Ładne zgranie, gratki:D
Edit:
09:35 Agyz [39]: hahahaha bez bota
coś mi nasuwa na myśl to zdanie xD
Na początkowych akcjach [ max na 3 ] niektorzy z nas uzywali Bota [ Nie ja ! ] Potem juz przestali i teraz jest ' 3,2,1 BOOM ' ! ;d
Siejnik? :D
Z aldory znow na Elysie? 8o8o
GRatzZZZ
Mezczyzna
09-08-2007, 16:10
Haha no chłopaki wymiatacie :D W grupie siła! xD PzD
Spyhardzik
09-08-2007, 16:18
pure owned ;] sciagnalem wszystkie :D teraz robie se przeglad artystyczny ;) btw powinno byc TOP FRAGGERS a nie top frags ;p
@kafes
czyste mistrzostwo!! trap piekny
15:27 Kafes [147]: byw
15:27 Kafes [147]: :D:D
15:27 Kafes [147]: bywa
i potrafi przyjac przegrana ;]
@ Deth Diaz
fajnie s*******al ;p
@NAGOWENEN
Silvestr gz fraga ^^
@Xaneron
SZybka akcja ;D
Ladnie ladnie ;)
tylko czasem jak widzialem bywalo hardcorowo ;)
dobre fragi ,
More more !!:D
Obejrzałem tylko 1 filmik, ale zniechęciłem się do wszystkich.
Kafes... Całkowita porażka? Jak można zginąć, mają 6-9x więcej hp, 2x większe hity, 3x speed'a? Ja rozumiem, chciał się zabawić itp. Ale to było żałosne? Nie miał mfów? Exori gran i połowa by popadała. Rozpierzchli by się w panice. A ten na chama wbił się w sam środek mając w dodatku mało UH-ów. Jak widział, że jest osób za dużo, to mógł nie wbiegać w środek, tylko do Thais / Carlin, albo na jakiś quest z bramką lvlową. Ale on musiał zgrywać hlvla. Żal...
[QUOTE=Inz;1594361]Siejnik? :D
Z aldory znow na Elysie? 8o8o
GRatzZZZ
Nigdy nie bylismy, nie jestesmy, i nie bedziemy nazywani Siejnik'ami!
We are This is how we do ! ;*
Kileros fire'son
09-08-2007, 21:17
Hehe gratz Wszystkich Fragów :) Zrobcie chary na kyrze i bijcie all z bb i nf xD
Pindrales
09-08-2007, 23:33
Obejrzałem tylko 1 filmik, ale zniechęciłem się do wszystkich.
Kafes... Całkowita porażka? Jak można zginąć, mają 6-9x więcej hp, 2x większe hity, 3x speed'a? Ja rozumiem, chciał się zabawić itp. Ale to było żałosne? Nie miał mfów? Exori gran i połowa by popadała. Rozpierzchli by się w panice. A ten na chama wbił się w sam środek mając w dodatku mało UH-ów. Jak widział, że jest osób za dużo, to mógł nie wbiegać w środek, tylko do Thais / Carlin, albo na jakiś quest z bramką lvlową. Ale on musiał zgrywać hlvla. Żal...
Ty chyba sam nie wiesz co piszesz...
@up koleś jest naprawde żałosny ale tak do tematu to już nie zrywajcie takich frazesów bo nie dość że to jest już przejedzone to jeszcze biegacie na botach i kurwa nie wciskajcie ludziom kitu że to samo ventrilo to jeszcze oni was ładnie wybijają pokolei.
Pindrales
10-08-2007, 05:00
@up
n/c poprostu szkoda słów na takich żałosnych zazdrosników...
"a wy macie bota! a wy to! a wy tamto!"
@up koleś jest naprawde żałosny ale tak do tematu to już nie zrywajcie takich frazesów bo nie dość że to jest już przejedzone to jeszcze biegacie na botach i kurwa nie wciskajcie ludziom kitu że to samo ventrilo to jeszcze oni was ładnie wybijają pokolei.
Tylko że oni są sławni a tamci wyśmiewani to jest zasadnicza różnica a co do botów, cel uświęca środki ^^
wy bijecie ich 4fun czy przegraliscie war i teraz dzialacie noobami?
wy bijecie ich 4fun czy przegraliscie war i teraz dzialacie noobami?
wlasciwie wrocilismy na noobach niedlugo bedziemy robic akcje troche noobow troche mainow bo np 100 rp wiecej zrobi noob charem niz mainem..:S
Filmy mogą być ale mam dużo ale do każdej akcji :P :
1- nie macie równego combo jak Furions,
2- rozstawiacie mass loga dziwnie, np w venore byliście wylogowani bardzo dziwnie, Furions tak nie robiło,
3- troche śmiesznie trapowaliście tego kafes'a w venore :P
No ale i tak szacun, że sie potraficie zebrać i kogoś zabić.
Signed by Karacz.
Co do filmiku jak pada Nagowenen. Myślałem, że nie padnie :D No ale zbiliście mu uha hah :>
Nigdy nie bylismy, nie jestesmy, i nie bedziemy nazywani Siejnik'ami!
We are This is how we do ! ;*
To fakt, w końcu sporo osób od was zajebaliśmy, czy to nooby czy mainy, a niektórzy z was nawet chcieli zostać Siejnikami i potrafili gadać rzeczy w stylu "no no ja w ta gre gram i pkuje tylko dlatego ze chce byc taki jak wy!".
Tensz-in
10-08-2007, 13:02
Hail tibiabot NG. I nie pieprzcie ze Ventrilo jak na tibia.de , tam zostaliscie zgnojeni, na ventrilo nigdy nie zrobisz takiego comba jak na np. Hyung Lowe zrobiliscie i na kazdym innym tez widac bota, wiec nie uwazajcie sie za mastah, z botem kazdy potrafi, zwlaszcza w 30 osob.
Zaraz pewnie zalapie posta "RZ@@@@@@@@@@L zazdroscisz"...glupia wymowka jak na uzywanie ng. ^^
Hail tibiabot NG. I nie pieprzcie ze Ventrilo jak na tibia.de , tam zostaliscie zgnojeni, na ventrilo nigdy nie zrobisz takiego comba jak na np. Hyung Lowe zrobiliscie i na kazdym innym tez widac bota, wiec nie uwazajcie sie za mastah, z botem kazdy potrafi, zwlaszcza w 30 osob.
Zaraz pewnie zalapie posta "RZ@@@@@@@@@@L zazdroscisz"...glupia wymowka jak na uzywanie ng. ^^
Ale posłuchaj, w jakim interesie byłoby abym kłamal? Myslisz ze zalezy mi na opini ? Po co mi to? Sam sie dziwie jak w Hyunga polecialo takie combo, potem chyba z 3 razy sie pytalismy kto uzywal combo leader, NIKT NIE MIAL BOTA! Mozesz wierzyć lub nie ale jeszcze raz zaprzecze ' Nie uzywamy bota ! '
@ Mid~ Kiedys moze tak, Wy wtedy byliscie best pk team na Elysi, ale teraz jestesmy my, jezeli sie z tym nie zgadasz wracajcie na elysie ;]
Nie mozecie byc wicaz ' legendą ' jezeli tu nie gracie simple :)
Ale posłuchaj, w jakim interesie byłoby abym kłamal? Myslisz ze zalezy mi na opini ? Po co mi to? Sam sie dziwie jak w Hyunga polecialo takie combo, potem chyba z 3 razy sie pytalismy kto uzywal combo leader, NIKT NIE MIAL BOTA! Mozesz wierzyć lub nie ale jeszcze raz zaprzecze ' Nie uzywamy bota ! '
@ Mid~ Kiedys moze tak, Wy wtedy byliscie best pk team na Elysi, ale teraz jestesmy my, jezeli sie z tym nie zgadasz wracajcie na elysie ;]
Nie mozecie byc wicaz ' legendą ' jezeli tu nie gracie simple :)
A ja zawsze myślałem, że legendy powstają na podstawie czynów i opowiadają o tym co było, a nie co jest. Simple.
Uważacie się za najlepszy pk team, ale fragi to nie wszystko. Nawet jeśli nie macie combobota, to zabicie kogośtam z waszą siła ognia nie stanowi większego problemu, ale wasza gra ogranicza się do masslogów. My dla odmiany tak zrujnowaliśmy Kazordoon i okolice, że jeszcze w 1,5 roku od naszego odejścia ludzie bali się tam wchodzić, a w raptem zabiliście paru hlvlów i już rozgłaszacie jacy to jesteście zajebiści.
Kazdy zawsze jak widzi jakiekolwiek combo bardziej rowne to odrazu twierdzi ze bot, i nic sie na to nie poradzi.
Ja raz na OTku(na rl juz w sumie nie gram) bylem trapniety w pomieszczeniu i strzelalem mwallem w drzwi, i mimo ze widzieli ze spamuje hotkey (puffy) to twierdzili ze bot :)
No coz, tak juz to bywa ze jak cos komus nie wyjdze to sobie znajdzie przyczyne, albo bot, albo kick, lag :)
Co do waszej kłutni, kto jest lepszy, a kto był:
- nie można porównywać czasów, za których pkował siejnik team a w jakich pkujecie wy
- nie można porównywać waszych akcji (siejniki zabijali wszystkich 30+ którzy weszli w bramy kazz, dlatego nikt tam nie chodził :D, a how we do zabijają tylko wybrane osoby, robią masslogi itp, a to zupełnie inny styl działania)
- poza wami było też kilka innych grup pekujących na elysii (no na przykład virtualiz, którzy może i nie zabili żadnego true h lvla, ale za to wyjebali wszystkich 20 - 70 lvle z Ab.
I przestańcie opowiadać głupoty, że ten jest lepszy a ten nie.
btw.
Wuntana pamiętasz jakie combo na mnie raz robiłeś ze skarpetą? Ubiłem wam kumpla jakiegoś chyba i stałem pod dp na noobie (Inilta'Solaro - 33 ms) a tu mort hur + sd od was :D.
Ale na szczęście walnąłem utamke i wszystko skończyło się dobrze - chyba mogę się jako jeden z nielicznych pochwalić, że Wuntana nie dał rady mnie zabić ;)
Pozdro i ciśnijcie z nimi, bo WRI trzeba wytępić.
Wojtas_Smieciarz
11-08-2007, 01:25
Nie obejrzałem wszystkich filmów, ale wkrótce je obejrzę. Bynajmniej, te które obejrzałem są super i nie starczyło by mi miejsca żeby powiedzieć jakie one są zajebiste! Nagrywajcie więcej i więcej!
Dark Saian
11-08-2007, 02:54
Jak obejrzalem 1 film z tym 190rp+ to odrazu widac golym okiem ze to bot na maxa..
W 1 sekundzie naraz wszyscy walneli jakies 1.5k hp. Szkoda gadac
I niech nikt nie mowi ze tu zgranie jakies bylo bo napewno nie ;p to poprostu ludzka niemozliwosc xD
A co do tego palka to mi sie zdawalo ze mogl uciec (chyba)
Pindrales
11-08-2007, 03:25
- nie można porównywać czasów, za których pkował siejnik team a w jakich pkujecie wy
- nie można porównywać waszych akcji (siejniki zabijali wszystkich 30+ którzy weszli w bramy kazz, dlatego nikt tam nie chodził :D, a how we do zabijają tylko wybrane osoby, robią masslogi itp, a to zupełnie inny styl działania)
- poza wami było też kilka innych grup pekujących na elysii (no na przykład virtualiz, którzy może i nie zabili żadnego true h lvla, ale za to wyjebali wszystkich 20 - 70 lvle z Ab.
...
Niektórzy z TIHWD, byli kiedyś czlonkami Virtualiz (m.in. Ja, Wuntana i pare innych osób), potem pekowalismy bez gildii, ale na innych charach i stworzyliśym gildie "Dark Trinity", które specjalizowala sie w pekowaniu, gdy zapoznbalismy sie z kilkoma osobami jak np. Agyz powstala gildia "This is how we do" i zaczelismy zabijac wieksze lvle. :) A co do Chrisa Lowe NIE BYLO ZADNEGO BOTA! Gdy zobaczylem jak on padl nie moglem wy3mac ze smiechu, bo nie wierzylem, ze damy rade go zabic, a on padl w 1 sekundzie...
I przestańcie opowiadać głupoty, że ten jest lepszy a ten nie.
btw.
Wuntana pamiętasz jakie combo na mnie raz robiłeś ze skarpetą? Ubiłem wam kumpla jakiegoś chyba i stałem pod dp na noobie (Inilta'Solaro - 33 ms) a tu mort hur + sd od was :D.
Ale na szczęście walnąłem utamke i wszystko skończyło się dobrze - chyba mogę się jako jeden z nielicznych pochwalić, że Wuntana nie dał rady mnie zabić ;)
Co to Twojej opini na temat innych grup pekujących Virtualiz to jest nasz stary skład [ Ja = Vanuagi Interium ] + My rl + Firiux Tanaka Damek i Galfon
Jeżeli nie wierzysz moge odkryć Vanuagiego na koncie Wuntany.
@ Mówisz, że Siejniki opanowali Kazo, może i tak ale to tak czy siak najmniej przydatne miasto dla wyższych lvli [ co mają dwarvenki sprzedawać?] Bynajmnij my opanowaliśmy wszystko miasta na FACC, kazdy kupujący\sprzedający podrózując za handlem zawsze pisze ' Only Boat ' chyba coś w tym jest, ze wszystkie H lvle boją się podrózowac uliczkami Venore w wolnym tempie podziwiając zacne chatki, jeżeli idą, to na Haste i z utamo ;))
Jak obejrzalem 1 film z tym 190rp+ to odrazu widac golym okiem ze to bot na maxa..
W 1 sekundzie naraz wszyscy walneli jakies 1.5k hp. Szkoda gadac
I niech nikt nie mowi ze tu zgranie jakies bylo bo napewno nie ;p to poprostu ludzka niemozliwosc xD
A co do tego palka to mi sie zdawalo ze mogl uciec (chyba)
JESLI NIE MASZ WOJNY NA RL TIBI TO LOGNIJ SIE NA OTSA Z 10 QMPLAMI I POWALCIE SOBIE SD COMBO I ZOBACZYMY CZY DALEJ BEDZIESZ MOWIL ZE UZYWAMY COMBO LEADER(bota uzywamy potrzebujemy xray)ale nie uzywamy combo leader.Jesli nigdy nie waliles combo z 30 qmplami to sie nie wypowiadaj..
i jesli grasz na tym swoim non-pvp nigdy zapewne nie waliles combo sd w teamie 30 osobowym to ZAMKNIJ twarz.btw jesli 30 osob wali combo sd to srednio 10 zamula a 20 wali w tej samej sec co i wyglada to jak bot
i ostatnia mysl PO JAKIEGO CH*** MIELIBYSMY UZYWAC BOTA??????????????????
JAK MAMY TAKIE COMBO ZE BY PADL 220EK -.-
Niektórzy z TIHWD, byli kiedyś czlonkami Virtualiz (m.in. Ja, Wuntana i pare innych osób), potem pekowalismy bez gildii, ale na innych charach i stworzyliśym gildie "Dark Trinity", które specjalizowala sie w pekowaniu, gdy zapoznbalismy sie z kilkoma osobami jak np. Agyz powstala gildia "This is how we do" i zaczelismy zabijac wieksze lvle. :) A co do Chrisa Lowe NIE BYLO ZADNEGO BOTA! Gdy zobaczylem jak on padl nie moglem wy3mac ze smiechu, bo nie wierzylem, ze damy rade go zabic, a on padl w 1 sekundzie...
Ale ja doskonale wiem, że część z was to dawne Virtualiz.
Sporo osób też do was dołączyło w późniejszym czasie, ba - niektóre z osób z którymi pekujecie były na waszej black liście.
Ot, na przykład Dahalih Bihalihahisah, którego na moich oczach ścigaliście półtora
miesiąca temu w bramach carlin.
Takie przykłady można by mnożyć.
Ja już w tibie nie gram - bo stwierdziłem, że tracę na to zbyt wiele czasu, a wam życzę powodzenia, bo widać że gracie i zabijacie dla przyjemności, a przecież w tej grze o to chodzi - o satysfakcje.
Dark Saian
11-08-2007, 15:20
@Elaro
mozna stwierdzic ze bota uzywacie jak tylko sie wczytujecie juz na tym 1 filmie
w 1 sekundzie wklikujesz 4-5 postaci odrazu na look.Wiec nie mow mi ze nie uzywaliscie napewno zadnego bota na sd.
I to ze nie mam pvp na swoim swiecie to nie uwazaj sie odrazu za lepszego, wiem co to zgranie i takiego zgrania nigdy nie osiagnalbys uzywajac nawet ventrilo.
@Elaro
mozna stwierdzic ze bota uzywacie jak tylko sie wczytujecie juz na tym 1 filmie
w 1 sekundzie wklikujesz 4-5 postaci odrazu na look.Wiec nie mow mi ze nie uzywaliscie napewno zadnego bota na sd.
I to ze nie mam pvp na swoim swiecie to nie uwazaj sie odrazu za lepszego, wiem co to zgranie i takiego zgrania nigdy nie osiagnalbys uzywajac nawet ventrilo.
Ale tylko odpowiedz - dlaczego nie?
Po prostu odpowiedz na to pytanie dlaczego uważasz to za niewykonalne?
Pomyśl, czy jakby ktoś odliczał to umiałbyś na "JEDEN" kliknąć np F8?
Jak się udani ludzie zbiorą to się wszystko da.
A jakbyś nie umiał, to nic już w tym temacie nie pisz.
Ja nie wiem, czy oni mieli bota czy nie, ale na 100% nie można niczego zakładać, bo to naprawdę jest możliwe.
Bardzo fajne filmiki, zgrani jesteście, chciałbym mieć taki team na aldorze, ale raczej tam promowani są mniejsi pk, którzy chodzą max w 5.
Pozdrawiam i życzę więcej takich fragów.
Hilarionn
11-08-2007, 22:01
Filmy zajebiste, mistrzostwo
tak mi sie podobają że robie już wmv XD
wystawie go na fora jak zrobie i ocenicie
Filmy ukazują potęge grupy
sam byłem w podobnej guildi i wiem jakie to napiecej na ts'sie gdy lider mowi combo i all pizgają z sd ;)
więcej takich ekip !
! :evul:
Dercan_1337
11-08-2007, 22:13
Bardzo ładne fragi jak na taki lvl :D A filmiki też fajne polowe obejrzalem xD
na 197 rp jak popatrzysz na battle widac ze polowa hp spada normalnie i nagle z zoltych juz spi wiec gdyby nasza ekipa uzywala bota by poszedl zmiejsca bo by mialo go 99% team a nie 40%~:)
hugo wlasnie wpadla do mnie wycieczka z tarnowa(shenron family)ty tez ktos od nich jak nie to kto?
Iron'knight
12-08-2007, 13:37
Mam pytanie, mozna do Was dolaczyc 22 palkiem (PACC) gralem tutaj ale mi sie znudzilo, chetnie bym Wam pomogl, jak cos gg 5588652 albo PM
Mam pytanie, mozna do Was dolaczyc 22 palkiem (PACC) gralem tutaj ale mi sie znudzilo, chetnie bym Wam pomogl, jak cos gg 5588652 albo PM
Nie invitujemy.
Martinesz
12-08-2007, 16:01
że mają takie 'wywaliste fragi' to nie świadczy o ich pvp, tylko o noobostwie 'h-lvl' z Elysi. hmmm, co do bota, tylko winni się tłumaczą. zapraszam na titanie, tam nie ma takich noobów [czytać łatwych fragów] =]
Pindrales
13-08-2007, 00:34
że mają takie 'wywaliste fragi' to nie świadczy o ich pvp, tylko o noobostwie 'h-lvl' z Elysi. hmmm, co do bota, tylko winni się tłumaczą. zapraszam na titanie, tam nie ma takich noobów [czytać łatwych fragów] =]
Nie rozumiem Cie... Noobami sa dlatego, ze nie daja rady sie leczyc?
I moze Ty wbij na Elysie pokazesz, ze nie jestes noobem i nie damy rady Cie zabic...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.