zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mozna huntowac za zlamanie pricelist?

Masteer123
09-08-2007, 18:22
Dzis napisalem na forum ze chcialbym sprzedac Golden armor za 20k a po jakis 2 minutach napisal domnie dwukrotnie wiekszy lv ze jestem hunted za (cytuje)"Hunted for Braking Pricelist" -.- to bede teraz zabijany za chęć sprzedania czegoś taniej? to cos tu jest nie tak...prosze pisac czy takie cos jest dozwolone bo troche szkoda mi jest mojej postaci i rzeczy jakie mam...:(

Krycha01
09-08-2007, 18:27
Było mu napisać że pricelist nie jest święta i nikt nie musi się jej trzymać jeśli nie chce. Poza tym huntami jak dla mnie nie ma się co martwić. Myślę że nie...

PS: A tak w ogóle to za ile zchodzi Golden armor?

Sankar
09-08-2007, 18:30
Już po tobie zabije cię kilka razy dziewczyna cię żuci a twój pies ucieknie od ciebie..............;(<ironia> Nie denerwuj sie pewnie cię tylko chciał nastraszyć abyś więcej tego nie robił

Vanhelsen
09-08-2007, 19:08
1. Price List nie jest oficjalne więc nie musi być przestrzegane
2. Huntowanie innych osób jest legalne, za łamanie PL, za wyzywanie, za thiefing, za nóbowstwo, za zły kolor ubranka, za to, że huntujący miał dzisiaj zły dzień, ma prawo ciebie huntować za co chce i kiedy chce, a ty masz prawo się bronić ;] Huntowanie nie jest sprzeczne z regulaminem, to wręcz element gry na serwerach PvP
aVe

Pan_Luukas
09-08-2007, 21:24
Huntowanie jest legalne..
Niewazne za co poprostu powiedzial ze masz Hunted i koniec.
W takiej sytuacji to trzeba przygotowac gotowke ;)

@TOPIC

Jesli sie na ciebie mocno wk** to zaplacenie mu nic nieda poprostu dostaniesz po pysku, ale mogl on rownie dobrze tylko tak powiedziec.
Najleprzym rozwiazaniem bylo by wykupienie od kogos protekcje i miec to z glowy ;)

ripper
09-08-2007, 21:57
Najleprzym rozwiazaniem bylo by wykupienie od kogos protekcje i miec to z glowy
Dla pana słownik. I w ogóle jebnij się w głowę, bo kupowana protekcja (zakładając, że kupujący ma jakiś sensowny lvl) oznacza to, że "protector" nie będzie cię huncić. Tylko on.

Patay
09-08-2007, 22:09
Silniejsze gildie tworzą na "swoich" serwerach własne zasady (np. pricelist) i szczerze mówiąc jak ich nie przestrzegasz to życia łatwego nie będziesz miał ...
i tak jak napisało sporo osób up, huntowanie jest legalne :)