Pokaż pełną wersje : Lurowany Warlord...
Witam.
Mam pewne pytanie dotyczące Orc Fortress, a mianowicie: Czy da się zlurować Warlorda na poziom +1 ?
Bardzo proszę o odpowiedź, tylko jeśli masz 100% pewność.
Pozdrawiam
[Przeniesiony]
Nie wydaje Ci się, że w tym dziale nie dyskutujemy o Tibii?
Przykro mi ale nie ten dział.
Proponuję zawsze patrzeć na opisy działów zanim założy się temat... :(
da sie. Sa drabinki, a nie schody...
Dzidzius
11-08-2007, 00:28
Kiedys lurniety warlord gonil mnie ciagle az do drabinki. Wtedy balem sie ich, ale jak wyropowalem go i przeszedlem 2-3 kratki to znikl. Wiec nie ludz sie :P
ArathorDeCros
11-08-2007, 00:35
Dookładnie tez mysle ze raczej to nie mozliwe;/
Jest to możliwe i czasem sie zdarza ponieważ jest drabinka to nooby które uciekają przed Warlodem ropuja go do góry, Ale nie masz czego sie obawiac on daleko od drabinki nie odejdzie ponieważ znika więc nie musisz sie martwić że na srodku Of spotkasz Warloda.;)
Da sie napewno :P ale widocznie jak tu mowia to on zniknie jak go sie zruluje up po drabice ^^
Sunblade Fun
12-08-2007, 17:25
Garudo, o ile sie nie myle jesteś z celesty, bo widziałem na Ofie kolesia o takim nicku. Orca Warlorda da sie lurnoc na +1 a nawet pod samo wejście na Ofie. Na serverach non pvp wielu H lvli tak robi żeby wystraszyć noobków oraz żeby trapnoć słabszych graczy. Najlepszym rozwiązaniem dla ciebie by było expienie w południowej części Ofa, bo tam najrzadziej są lurowene Orci Warlordy :)
Avallach
12-08-2007, 17:38
gosciu sie go chyba nie boi tylko chce lurnac ;]
gosciu sie go chyba nie boi tylko chce lurnac ;]
xD B)
Najlepsze było jak do bossa stone golemów(jak się on nazywał xDDD) była drabinka i dało się go lurować na przedmieścia Thais BUHAHAHA
widziałem zajebiste filmiki jak padali nawet ~35levele haha
Sunblade Fun
12-08-2007, 22:57
@up, a co to ma wspólnego z tematem?
Co to tego o tym czy sie bał go, to chodziło mi że koleś lurował mu Warlordy bo chciał żeby sobie poszedł, a on mógł spokojnie expić, ponieważ po update (hail cipsoft) na Orc Fortece zaczeło przychodzić coraz więcej Low Lvli, i wysokopoziomowi gracze trapami szukają rozwiązania aby przepędzić innych z Ofa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.