Pokaż pełn± wersje : Skill pallkiem
Patysiak
09-08-2007, 21:58
Witam, mam 22 lvl rp z skillami 65/50, nie zawsze mam kogo¶ kto mi postawi monka, czy dobrze by mi sie treniło na cycach? moje eq : Crown helmet, Blue Robe, Plate Legs, Bohy, Crown Shield . Jak już czym trenić ?? Kamyki Czy Speary, Bede wdzięczny za każd± odp.
Pozdro
lvlanius
09-08-2007, 22:05
powiem Ci tak Crown shield moglbys zamienic na vamp shield ale tak tez nie powinno byc problemu wez kamyki bedziesz mniej je hital i wiecej ich zabierzesz i 100 kamykow starczy na dlugo food powinien z cyckow starczyc ale wez wrazie czego kup 100 egg w carlin albo w venore i idz ;) polecam cycki na femor hills chociaz duzo noobow mozna wybrac sie pod thais albo do mont stermun a jak masz pacc to na pacc area cos znajdziesz ;P mam nadzieje ze pomoglem ;)
wedlug mnie skille masz dobre jak na twoj lvl ;) hmm w sumie na cycach powinienes dac sobie rade... a treń kamykami :) eq tez bym nie zmienial
Patysiak
09-08-2007, 22:12
w sumie mam ok. 20 k w banq ;P , czyli mało mnie bed± hitać? jutro spróbuje ;P
poprostu idz i sprawdz ;) jak nie bedzie pasowalo to poczekaj z tym skillem na cycach... i przyjdz tam potem ;)
Z tym shieldem i skillem shielda będ± Cię raczej słabo walić. Lecz wal z kamieni, ponieważ speary mog± być za mocne :) Proponuję wybrać się na Cyclopy na POH :)
Osobistyl
13-08-2007, 13:57
@topic
Przepraszam bardzo , czemu znowu jest zakładany temat w stylu "czy pokonam xxx z skillami xxx" ... Ludzie... Na 1 stronie jest zrobiony jeden temat, w którym można zadać owe pytanie, a nie robić syf na forum....
@up
Poprostu idĽ i przetestuj różne warianty :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.