PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa "Elite Players"

eldian
16-10-2004, 08:57
Powstała nowa grupa "Elite Players" będziemy się zajmować problemami z grami pisać recenzje z najnowszych gier itp.

Wymagania:Mimimum 3 miesiące na forum postów:0 prosze żeby wczesnie nie wypelniac podania do grupy bo potem to może przeszkodzić w dołączeniu was do grupy

Radek 666
16-10-2004, 09:38
<To nie jest "podanie">
Czy można się zapisać jeżeli się ma te 2 miechy? No bo po co te 3 miesiące jak to będzie o grach a to forum jest o tibii (głównie). Ja to już czekałem na taką grupę :) .

Bambuko
16-10-2004, 10:08
Jednak nazwa tej grupy powinna być jakaś inna... Może Power Gamer's?

Walrock
16-10-2004, 12:28
Zmień nazwe, bo to jest troche podszywanie sie pod Elite Users.

Vanhelsen
16-10-2004, 12:32
Hrhrhr, Eldian się podszywa pod EU :D, spox, zara skłądam podanie :))

Gonzo von Krenzel
16-10-2004, 12:38
Ja już złożyłem...

Hrhrhr
Może zrobimy stronę o grach komputerowych? ^.-

eldian
16-10-2004, 13:48
<To nie jest "podanie">
Czy można się zapisać jeżeli się ma te 2 miechy? No bo po co te 3 miesiące jak to będzie o grach a to forum jest o tibii (głównie). Ja to już czekałem na taką grupę :) .

Niestety ale może się okazać że ktoś wogule może niedługo zrezygnować bo kupiła neostrade na 2 miechy a przypominam o promocji neostrady w wakacje

Radcliffe
16-10-2004, 13:50
Taaa, kolejna "elyta"
Co to wogóle ma być? pochrzaniło was czy jak?? Jak taka elita z was to świadczcie o tym na forum, a nie tylko z nazwy.

Jak dzieci...

Walrock
16-10-2004, 13:53
Nie rozumien o co ci chodzi. Przeszkadza ci to ?? To się nie wypowiadaj.

eldian
16-10-2004, 13:57
no zgadza się nastepne takie komentarze będza usówane ten pozostanie dla przykładu nie chce tu wojny z innymi graczam i

Dr. Omader
16-10-2004, 14:29
Zly dzial plx? ;)

~przenosze

Vanhelsen
16-10-2004, 14:35
Taaa, kolejna "elyta"
Co to wogóle ma być? pochrzaniło was czy jak?? Jak taka elita z was to świadczcie o tym na forum, a nie tylko z nazwy.

Jak dzieci...Gdybyś wiedział była już niezła pogawędka na ten temat, co ciebie to interesuje, że w nazwie mają elit. Jak uwarzasz, że to ci przeszkadza to możesz ich sobie tragtować jak zwykłych userów prawda ??, prosze w swojim imieniu i Eldiana o niestwarzanie ponownie problemów związku z wyrazem "Elite"

Bambuko
16-10-2004, 15:43
A na przykład ja jestem w tej grupie i co to źle? Ja chcę być w tej grupie, bo tak i już, a nie dlatego, że ELITE.

Shinoda
16-10-2004, 19:16
Dajcie na looz :P skoro sa elite urzytkownicy to co wam przeszkadzaja Elite gracze ;)

a tak wogole jak sprawdzałem moja date dołonczenia 18.07.2004

omg :P nie karz czekac tych 2 dni ;)

@diXon KInIan@
16-10-2004, 20:39
chetnie bym doszedl ale ja na forum (tym uzytkownikiem )jestem dopiero miesiąc,znacie mnie jako Kazire :P

Baron Kaldrick
16-10-2004, 21:04
Gdybyś wiedział była już niezła pogawędka na ten temat, co ciebie to interesuje, że w nazwie mają elit. Jak uwarzasz, że to ci przeszkadza to możesz ich sobie tragtować jak zwykłych userów prawda ??, prosze w swojim imieniu i Eldiana o niestwarzanie ponownie problemów związku z wyrazem "Elite"
byla niezla pogawedka, w ktorej bralem udzial. I dalej jestem za tym, zeby nie bylo zadnych elite- ani royal- ani cokolwiek_innego_co_moze_byc_powodem_klotni- grup. Wogole jestem przeciwnikiem grup. Czy moglbym prosic lidera grupy o zmiane nazwy? Bo z EU ani RM i tak nie wygram...

Irux
19-10-2004, 18:27
Ja dołącze się za miesiąc. Narazie pozostaje mi tylko czekanie.

eldian
19-10-2004, 18:35
Czy moglbym prosic lidera grupy o zmiane nazwy? Bo z EU ani RM i tak nie wygram...

To na PW mi podeślij nazwe a potem zobacze chociaż wole tą

hoomik
19-10-2004, 18:43
to moze "pr0 gamers"? W sumie znaczenie mniej wiecej to samo, a wszyscy beda zadowoleni...

eldian
19-10-2004, 18:47
to moze "pr0 gamers"? W sumie znaczenie mniej wiecej to samo, a wszyscy beda zadowoleni...
taaaaaa niełe ale czy to ładnie wglądan na pierwszy rzut oka lepiej nie pozatym w podpisie musi byc podobnie jak w nazwie(najlepiej) więc.......

Irux
27-10-2004, 19:30
A ja mógłbym już się zapisać?? Prosze o szybką odpowiedz!

Sadamq
27-10-2004, 20:11
jUż widze jacy są z was pr0 i elite gejmerzy. Pewnie od czasu do czasu pykacie w jakieś mmorpgi albo first persony na pieca. I Co niby byście tam pisali ? Recenzje ? Już to widze połowa z was by zbijała bąki wykrecając się w każdą stronę, 1/4 pisała by kiepskie texty że żal dupe ściska, a 1/4 może by się starała. Ale nie lepiej załorzyć jakąs własną stronkę o tym ? Nie dość że możecie być sławni, to możecie mieć satysfakcje Że macie swoją stronę! :P

Co do tematu - Ja nawet jak bym był na forum te 3 miechy niechciał bym się zapisać. Gram dość często ( i mam do tego możliwości ), ale nie kręcą mnie takie słomiane zapały...

PS - Podtrzymywanie tematu przez jego autora raczej na wszystkich Forach Dyskusyjnych ( Tych z prawdziwego zdarzenia - Ja to za takie uwarzam ) jest karane kilku dniowym banem bądź warnem... Tu jednak widze że można pisać KILKA POSTÓW POD RZĄD, PODTRZYMYWAĆ TEMAT NA GÓRZE FORA, I PISAĆ POSTY W STYLU - BUMP....

Ludwix Trimera
28-10-2004, 15:18
Chętnie dołacze do grupy, już złożyłem podanie. :)

eldian
02-11-2004, 18:15
zgłaszać się ludzie!!!!!!!!

Gixafe
02-11-2004, 18:25
Ja bym chciał zostać przyjęty :) Plx

eldian
02-11-2004, 18:31
prosze żeby nie było takich postów tylko pisać podanie spełniasz wymagania ?pisz podanie i przyjme a takto to mnie takie posty wkurzają

$corcerer
02-11-2004, 20:09
%*#%$*@%$*@!%#!!!!!!1111razraz

ILEZ MOZNA?
do jasnej niedoli, inne tematy jakoś obywają się bez bumpowania! Ktoś chce sie zapisać, to znajdzie! Co to ma być? niedługo 3 razy dziennie bedziesz bumpował bo temat nie jest pierwszy! szczytem było jak musiałem wywalić ze 4 bumpy po rząd!

Chrzanie taką zabawę. Jak grupa jest do niczego, tak, że ludzie nie chcą do niej dołączyć, to może dać sobie spokój zamiast nabijać posty i co troche podrzucać?

Jak komuś będzie się chciało zapisać do grupy, to zapraszam do napisania podania. temat zamknięty ze względu na głupote leadera grupy.