Pokaż pełną wersje : Wywiad z Silverisem 154 ek na Serwerze kyra
Pokelance
11-08-2007, 00:22
Przedstawiam wam wywiad z 154 ek na serwerze kyra
M-ja
S-Silveris
M: Siemka
S: witam
M Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad zgadzasz sie ??
S: Tak
M: Jak masz na imię?
S: Mateusz
M: Czy to jest twoja pierwsza postać??
S: Nie,grałem na chimerze tam miałem 80ek i 60 ed z 60 ml. Grałem także na furorze zrobiłem tam 68 ms i na kyrze miałem jeszcze 50 rp
M: Dlaczego wybrałeś knighta??
S: Wybrałem knighta,ponieważ wcześniej grałem schooterami.
M: Powiedz jaka bron preferujesz , Jakie masz Umiejętności władania bronią i poziom magiczny
S: Od 115 lvl'a bije z sca. Moje skills to 96/92, a poziom magiczny to 65% do 9 mlvla
M: Czyli ze będziesz drugim knightem który osiągnie 9 poziom magiczny na kyrze ?
S: Podobno jakiś 125 ek osiągnął 9 mlvl ,znam jeszcze dwóch albo trzech knightow którzy maja mniej niż 50% do 9 mlvl.
M: Na czym expiles przed update ?
S: Expilem na żółwiach,piratach i d lair edron
M: Czy ostani update wplyna na twoja postac ?
S: Tak, nawet bardzo gdyż po uptade mogę expic na dużo lepszych potworach typu hydra,dl'e i są również nowe czary co mi pasuje.
M: Najlepszy kumpel ??
S: Mam ich wielu i naprawdę nie chce mi sie ich wszystkich wypisywać, pozdro dla was :*.
M: Czy chcesz kogoś pozdrowić ?
S: Pozdro dla wszystkich graczy na kyrze.
M: chcesz coś powiedzieć na koniec?
S: hmm... co tu dużo gadać, trzeba expic ;]
M: słyszałem ze jesteś znanym z outfitow,możesz mi to wytłumaczyć ?
S: Tak,mam ich wiele prawdopodobnie najwięcej na kyrze,wydałem na nie około 3kk.
M: Mógłbyś je wymienić ?
S: wymienię tylko full, a wiec : summoner outfit, warrior outfit, druid outfit, wizard outfit, begger outfit, norseman outfit, citzen outfit, hunter outfit i nobleman outfit... oczywiście to nie są wszystkie mam takie pozaczynane ale nie chce mi sie ich wymieniać
M: Widzę ze masz ich naprawdę dużo
M: Dobrnęliśmy do końca wywiadu z Silverisem 154 ek na serwerze kyra
S: Dowidzenia... i pozdro dla was :*.
http://images29.fotosik.pl/54/5e4c7a2d36990a29.jpg
Silveris
P.S to mój pierwszy wywiad
ebernardyn
11-08-2007, 00:32
Wg. mnie za mało szczegółów...
Valtuz88
11-08-2007, 01:48
Ziomek niemogles tego dac w temacie "wywiady z hlvl's" ??
kolejny spamer...
Mialem nadzieje ze beda przeprowadzane tu wywiady z szanujacymi sie graczami a nie ludzmi typu "Silveris" ktory jedyne co potrafil to kupic chara na 145+...
Silveris , Zapomniales moze jak to placiles na Dlair Szwedom połowe eq?
Albo jak pisales do Furionow ze maja bota bo nie zadzialalo ci exori gran gdzie w rzeczywistosci napisales "Exora gran" bedac wysmianym przez polowe kyry?
Co do wywiadu...
Nic szczegolnego i nic prawdy , skad on moze wiedziec co sie dzialo z jego charem na 115lvl skoro go kupil na 145+... w dodatku zalosne pytania, z ktorych nie mozna nic wywnioskowac.
ELo.
Pawlos II
11-08-2007, 13:05
Zgadzam sie z elvvonsem wywiad powinen byc z jakis waznym graczem, jakas legenda kyry...
Silveris nie ma sie czym pochwalic chyba ze tym ze byl taki czas co go bb&nf, FF, i potwory huntowaly xD
Silveris nie ma sie czym pochwalic chyba ze tym ze byl taki czas co go bb&nf, FF, i potwory huntowaly xD
Nie zapominaj o Furionsach no chyba ze sa dla ciebie potworami :evul:
Player Killer
11-08-2007, 15:41
S: hmm... co tu dużo gadać, trzeba expic ;]
święte słowa
Numenorian
11-08-2007, 18:01
Silveris wymiata <lol>
Pokelance
11-08-2007, 18:23
Tak sie składa ze znam sporo osób które mogą potwierdzić ze silveris nie kopił chara
@Pawlos II i Abutabu
ważne co sie dzieje teraz a nie co sie działo kiedyś ;]
To kim wedlug Ciebie teraz jest Silveris? Wedlug mnie dalej nic nie znaczy na Kyrze i nadal jest posmiewiskiem wielu ludzi , chyba ze czegos nie wiem xdd
Valtuz88
12-08-2007, 05:37
PLX DEMON HELMET!!
hauahaua ;)
Numenorian
12-08-2007, 13:27
Naprawde trzeba być niezłym hahaha ;D B) oni piszą do niego pay legs a on im rzuca DH 8o... wogóle płacić w trapie to głupota ;D
zabije go
ahahahahahahahahahahah
Mialem nadzieje przed przeczytaniem wywiadu, ze tworca go jakos osmieszy. Ktos kto nie wie kim on jest moze go postrzec jako 'szalonego kolekcjonera addonow' a takim on na pewno nie jest xd.
ważne co sie dzieje teraz a nie co sie działo kiedyś ;]
Teraz mniej znaczy niz kiedys
BB:Helmet now !!
Silvernoobis:No plaxe i join to bb plaxeeee i can suck all dick no kill me :(
Kilka ciekawszych tekstow silverisa przed ubiciem go przez BB
23:05 Silveris [145]: I POAY
---
23:06 Demonic Pelego [121]: ARMOR
23:06 Silveris [145]: plx
23:06 Silveris [145]: no
---
23:08 Silveris [145]: whu trad
23:08 Silveris [145]: e?
23:08 Enud Xozath [112]: trade
23:08 Enud Xozath [112]: me
---
23:09 Silveris [145]: odin
23:09 Silveris [145]: mine friend..
---
23:10 Silveris [145]: i join to NF
23:10 Darylan [123]: we dont want u
---
23:11 Silveris [145]: EXORTI GRAN
(Gdy zostal ubity przez Furions napisal bodajze "Exora Gran" Oskarzajac tym samym furionow o to ze maja bota bo nie dzadzialalo mu Exora...)
Takze... Wolalbym wywiad z 15sorcem spod Carlin DP niz z tym noobem
Valtuz88
14-08-2007, 22:08
Elvvons to było piekne :D, ale niemozna skazac czlowieka za to ze słabo zna angielski, albo popelnia bledy, chlopak jest młody, niech sie uczy (poprostu popelnia bledy naciskajac sasiadujace klawiesze) :p
ale mimo wszystko gz tej exory :evul:
Elvvons Silveris nie kupil chara od tego trzeba zaczac :) A jak nie wiesz nic na ten temat to nie pisz x)
Nabijanie sie z niego i tak ci nic nie da :) bylo minelo :)
The Chaotic Paladin
16-08-2007, 14:32
Elvvons Silveris nie kupil chara od tego trzeba zaczac :) A jak nie wiesz nic na ten temat to nie pisz x)
Kogo ty chcesz oszukac?
Pierwszy owner byl z Bydgoszczy i gral do okolo 120~ lvl,
potem kupil go koles z Katowic, rl Hanasa i Thaladierusa, a obecny owner jest bodajze z Krakowa.
-.-
Nabijanie sie z niego mi nic nie da? Powiedz to wiekszej polowie kyry =)
Jest noobem , ostatnio ujebalem jego kumpla to pierwsze msg jakie dostalem to
PL? PL? PL? PL? HEJ? PL?
Twierdz ze nie jest noobem , bron go i tak to nic ci nie da jezeli twym celem jest przylizanie dupy.
ma 155~ a kazdy 70~ lvl ma wiekszy respekt od niego na serwie... Ale dobra, ty robisz z siebie jeszcze wiekszego idiote niz on broniac go
szwagiereczek
16-08-2007, 14:39
Zenek też nie kupił żadnego chara
Silveris jest ze Szwecji.8o8o8o:cup:
Valtuz88
16-08-2007, 15:25
8o o NIE! n/c
PL? PL? PL? PL? HEJ? PL?
Twierdz ze nie jest noobem , bron go i tak to nic ci nie da jezeli twym celem jest przylizanie dupy.
ma 155~ a kazdy 70~ lvl ma wiekszy respekt od niego na serwie... Ale dobra, ty robisz z siebie jeszcze wiekszego idiote niz on broniac go
To bylo tylko moje zdanie :) i nie mam na celu mu przylizanie dupy :)
PL? PL? PL? PL? HEJ? PL?
Nie gram na kyrze i nie znam kolesia ale czytajac twoje posty to ty jestes noobem... zanim ktos odpisze niech przypomni sobie prawdziwom definicje tego słowa:confused:
Numenorian
16-08-2007, 22:12
Noob- nowicjusz uciążliwy dla innych, odmawiający wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie (w grach zespołowych dołączający do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżający stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłujący uzyskać odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejący odpowiedzi z braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd)
Dla tych co nie pamietają
Dave Batista
16-08-2007, 22:30
Silveris jest pipką ktora co chwile pada i płaci paymenty. kupił chara i niestety ale tak jest noobem :-) ehh kiedys to była kyra nie to co teraz...;///
Valtuz88
17-08-2007, 15:11
Silveris jest pipką ktora co chwile pada i płaci paymenty. kupił chara i niestety ale tak jest noobem :-) ehh kiedys to była kyra nie to co teraz...;///
To poprostu dziecko :)
A co do starej kyry to pewnie kazdy teskni :(
Krakersanczyk
17-08-2007, 19:00
To jest coś takiego jak "większa połowa"?
Jovere'xik
17-08-2007, 19:14
Zenek też nie kupił żadnego chara
Nie próbuj porównywać Zenka do Silverisa
Numenorian
17-08-2007, 22:38
hehe a niby czemu ma nie porównywać ?B)
nom faktycznie przy silverisie zenek jest nikim, wkoncu to on nakupowywal tyle charow, a gdy kupil (pustego) Garlerdona za 2 tys Zl Splacil sie wiec N/c B)
Valtuz88
18-08-2007, 12:22
Skad ten łep ma tyle kasy?
btw. zapraszam na ogorki do niemiec
nom faktycznie przy silverisie zenek jest nikim, wkoncu to on nakupowywal tyle charow, a gdy kupil (pustego) Garlerdona za 2 tys Zl Splacil sie wiec N/c B)
Wiec kim ty jestes?
Nutella16 ,kupił za rl.
@Yoyoema
Wez ty sie w leb Pi*** czyms konkretnym
Zenek przy silverisie jest nikim? Zobacz ile warow ma za soba zenek, w ilu uczestniczyl , ile zdzialal na serwie , walczy w obronie wolnej kyry , gra tu od poczatku, byle scierwo nim nie pomiata
A SILVERIS?
Jedyne co potrafil to zaplacic 200k za to ze padl na anni, nie zna nawet angielskiego, gardzi nim i wysmiewa go 90% kyry i jeden z jego hotkeyow to "PL?" ktore uzywa 50x dziennie , piszac "Exora gran" oskarzac Furinsow o posiadanie bota bo mu "Exora gran" nie dziala
Podsumowujac Zenek jest kims , A silveris to zwykle scierwo ktorym kazdy gardzi
Yoyoema jak chciales przylizac dupe to ci nie pyklo =)
Nutella16
18-08-2007, 15:51
Zenek nie kupil Garlerdona za kase w rl tylko w tibi noobie omg :baby:
Valtuz88
18-08-2007, 16:27
Mój mały wywiad:
15:14 Mckenzy [12]: a lubisz anal
15:14 Mckenzy [12]: ?
15:14 Silveris [157]: anal?
15:14 Mckenzy [12]: tak
15:14 Silveris [157]: lol co to?
Zenek nie kupil Garlerdona za kase w rl tylko w tibi noobie omg :baby:
Nie wiesz, nie pisz.
A tak wogóle
PiS&love Kamila =*
Nutella16
18-08-2007, 20:23
Nie wiesz, nie pisz.
A tak wogóle
PiS&love Kamila =*
Lol to ty nie pisz jak nie wiesz :D
ebernardyn
18-08-2007, 20:40
@UP:
Sam Amas pisał że po sprzedaży Garlerdona za rl kupił sobie laptopa. Tak wiec stfu.
Nutella16
18-08-2007, 22:31
@UP:
Sam Amas pisał że po sprzedaży Garlerdona za rl kupił sobie laptopa. Tak wiec stfu.
To moze sprzedal na allegro kase ?:baby:
@elvons: ja tylko silverisa porownywalem do zenka HAHA ,ktory nakupowywal chary ,splacal sie i wiele wiele innych zalosnych bledow popelnial. (,ktorych oczywiscie nie bede wypisywal ) natomiast moje pytanie brzmi co z tego ma??
Opdowiedz jest prosta wielkie gowno ,a silveris?? Gra dalej lol. B)
@nutella, nie wypowiadaj sie ,bo nic nie wiesz o kyrze ,90% twoich postow to sa bzdury ,ktore uslyszales od kumpli z podworka.:(
pozdro lol.
Nutella16
19-08-2007, 01:46
@elvons: ja tylko silverisa porownywalem do zenka HAHA ,ktory nakupowywal chary ,splacal sie i wiele wiele innych zalosnych bledow popelnial. (,ktorych oczywiscie nie bede wypisywal ) natomiast moje pytanie brzmi co z tego ma??
@nutella, nie wypowiadaj sie ,bo nic nie wiesz o kyrze ,90% twoich postow to sa bzdury ,ktore uslyszales od kumpli z podworka.:(
pozdro lol.
Lol to ty chyba nic nie wiesz przeciez juz jestes niegrajacy xddd:D
Valtuz88
19-08-2007, 02:47
Widze ze Pan Nutella16 wpadł tu i pieprzy glupoty i mocno sie tego trzyma :baby:
Jovere'xik
19-08-2007, 03:15
pozdro lol.
Wiedz, że Zenek ma szacunek niektórych graczy, którzy naprawde "skoczą za nim ogień" mimo wszystko.A Silveris? może i skoczą za nim, ale za free items.
@Up
Dokladnie , dodam ze z3n3k mimo tego ze kupuje chary to sie nie poddaje i walczy mimo tego iz jest na znacznie przegranej pozycji, np po to byscie mieli tu lepiej wiec nie jezdzijcie po nim non stop.
Wiedz, że Zenek ma szacunek niektórych graczy, którzy naprawde "skoczą za nim ogień" mimo wszystko.A Silveris? może i skoczą za nim, ale za free items.
zenek tez daje free items na openach :D:D:D
Valtuz88
19-08-2007, 14:05
Hahaha, tyle na ten temat.... :D
Jovere'xik
19-08-2007, 14:07
zenek tez daje free items na openach :D:D:D
Tak, a Ty jesteś tym noobem co jest na każdym openie 7 lvem i zbiera free itensy.
Valtuz88
19-08-2007, 14:10
7lvl raczej niepodniesie takich free itemsow... ;)
Tak, a Ty jesteś tym noobem co jest na każdym openie 7 lvem i zbiera free itensy.
pewnie ty tak robisz na openie , padniesz to odrazu idziesz swoim noobch 7lvl zbierac itemy swoich kumpli, nieprawdaz ?:D
Jovere'xik
19-08-2007, 14:36
pewnie ty tak robisz na openie , padniesz to odrazu idziesz swoim noobch 7lvl zbierac itemy swoich kumpli, nieprawdaz ?:D
Prawda Evul Pro Plajerze.
Numenorian
19-08-2007, 20:22
19:07 You lose 130 hitpoints due to an attack by Silveris.
19:08 You lose 108 hitpoints due to an attack by Silveris.
no patrzcie ;p wkoncu zaczyna reagowac na exora gran ;]
Coś się pozmieniało na tej kyrze ;d
Krak-Kowiaczek
27-08-2007, 10:55
Silveris miazdzy i tyle xD
MasterNajdus
23-09-2007, 12:40
Silveris 8o to noob i tyle
17:36 Silveris [120]: co Ty poi chcesz solowac?
17:36 Arystos [167]: ta
17:37 Silveris [120]: powiesz mi jakim codem
17:37 Arystos [167]: ja mam wszystko
17:37 Arystos [167]: wyliczone i opracowane
17:37 Silveris [120]: bo moim zdaniem na 97% padniesz xD
(...)
17:38 Silveris [120]: bo ja wiem ze ty go chcesz przebiegnac..
hahaha a tak pozatym silveris padles jak szmata pozdro viceroy'pox ;)):baby:
Wiecie co, zal mi was poprostu wszystkich z Kyry.
Gralem na tym serverze, na samym poczatku bylem w czolowce do 50 levela:) Lecz potem przestalem grac, poniewazdostalem hunta o Abo.
Z ta sama sytuacja spotkal sie moj kumpel z rl (Silveris) ,a w zasadzie 2-och kumpli :) .
Po 1 paymencie dla Abo i jakis innych matolow znowu mial placic. Nie chcial zaplacic wiec po niego przyszli. Strapowali Silvera , a ze chcial uciec z trapa zabil jakiegos noobka przez przypadek i zrobil rs'a. Avorian wzial mu eq ,a Silveris padl. Eq odzyskal, a postac spadla z levela 93 na 91.
No i zaczelo sie skillowanie :P Skillowalismy na foldzie ooo i jeszcze pamietam z Laronerico :D. Po chyba tygodniu przyszli po niego znowu. Ja stalem na boocie wiec nie widzialem tej akcji mam tylko gdzies zdjecia jak cialo lezy :P Jak znajde to potem wrzuce. No i level spadl na 89.
Na tym levelu postac zostala sprzedana.
Ktos tam w postach powyzej mial racje:P
Jestesmy z Bydgoszczy.
Obecnie 2och 1 ownerow Silverisa:
Akira Tiger 113 RP
Lee Tiger 101 RP
Silverisa posiada ta sama osoba od levela 89 wiec nie pierd***c mi tutaj jakis glupot bo chyba wiem i z nim gadam.
A tak btw to gra on jeszcze na moim serverze (Empera) i czasem mu pomagam jak go bija :D
I wiecie co? , Kyra jest do D!
Wiecie co, zal mi was poprostu wszystkich z Kyry.
Dziękujemy za wypowiedz Mr Pro z xxx serwera :)
Dziękujemy za wypowiedz Mr Pro z xxx serwera :)
Podaj mi tylko swoje name:)
Krak-Kowiaczek
27-11-2007, 16:41
up
i co ta twoja opowiesc wnosi ?
Podaj mi tylko swoje name:)
łał.. No i co zabijesz mnie??xDDD hahahaha
HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA XDDDDDDDDDDD
Kenti Uwazaj bo cala kyra rozniesiesz
Prawie padlem irl ze smiechu hahahha XD
Wiecie że silveris to kupmel brata mojego BEST FRIENDA(pomińmy ich nicki) z real?
nawet byłem przy tym jak gadał z nim przez telefon :D
Wywiad git :):)
PS. Silveris mieszkasz niedaleko mnie ;pp
-----------------------------------------------
Skile małe ale ciągle teras skiluje :)
Prawda jest taka że pierwszym ownerem był obecny "Akira tiger " z empery wiem bo kiedyś grałem na kyrze pozniej wszyscy poszli na kyre akira wbil 80 lvl (moze wiekszy niewiem) i sprzedał postać wiem bo sam mi mówił pozatym kiedyś można było zobaczyć jego postać na tym samym koncie o nicku "Akira silveris" :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.