Pokaż pełn± wersje : Kto Gra Na Shiverze, Szukam pomocy 41 EK
mlody991
11-08-2007, 06:08
Siema, mam pytanie czy jest ktos na forum kto gra na Shiverze? Poszukuje (głupio to zabrzmi) kolegów do robienia Questów, Huntowania itp. Pyta, ponieważ jest to server z USA i jest tam zaje*** duzo BR i VEN...
nie moge sie z nimi nigdy dogadac... ;/ mam 41 EK kilka questow do zrobienia, moze jakies hunty :P, Pisac na PW lub GG; 2074633 ewentualnie w temacie bede sprawdzac.
P.S. Sorki jesli zły dział, ale naprawde nie wiedziałem gdzie taki temat zamie¶cic ;/
Grabarz'ek
17-08-2007, 19:48
Polecam link w moim profilu - aż tak mało polaków nie gra na Shiverze :)
Kamil_Volf_Druid
21-08-2007, 18:25
Hej ja silverze gralem do dzis dnia czyli jakies 1 miesciac dlatego ze dzis taki noobek tam w carlin rozdawal vampire kazdemu ale oni byli w zmowie i ten gosc chcial od kazdego 2 kody te na poczatku account number i password :( no i podalem mu i on mi konto usunal noob i teraz juz nie gram na silverze tylko na eternii ale bede mial moze konto na silverze z kolega { juz do niego na gg napisalem } ale nie wiem czy sie zgodzi jak sie zgodzi to bedzie fajne moze mi da postac jakas :evul: no to tyle teraz ide grac w tibie nabic lvl bo mam dopiero 3 :D ( lubie też pograć w gre Iron Storm :)
LoL! Jeste¶ na tyle durny, żeby podawać komu¶ passy?
Co z t± Polsk±?? Co z t± tibi±??
Ja można podać komu¶ passy..
@kilka up, To jest teman raczej o shiverze nie SILVERZE ;)
Pyro Aris
29-09-2007, 01:23
Hej ja silverze gralem do dzis dnia czyli jakies 1 miesciac dlatego ze dzis taki noobek tam w carlin rozdawal vampire kazdemu ale oni byli w zmowie i ten gosc chcial od kazdego 2 kody te na poczatku account number i password :( no i podalem mu i on mi konto usunal noob i teraz juz nie gram na silverze tylko na eternii ale bede mial moze konto na silverze z kolega { juz do niego na gg napisalem } ale nie wiem czy sie zgodzi jak sie zgodzi to bedzie fajne moze mi da postac jakas :evul: no to tyle teraz ide grac w tibie nabic lvl bo mam dopiero 3 :D ( lubie też pograć w gre Iron Storm :)
own3d.
@autor
zmien serv ,bo ci pozniej brazole i tak zyc nie dadza
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.