Pokaż pełną wersje : Postman mission
mysticsorc
11-08-2007, 15:06
Mam pytanie odnośnie postmana.Czy jak na faccu zaczolem 1 misje mówiąc do kevina hi -mission -yes muszę maja pacca odrazu ją zrobić?Pytam gdyż nie chce niczego zrypać np płynąc z carlin do edron może mi nie uznać misji.:confused:
Barniakos
11-08-2007, 15:44
Najlepiej idz do kevina i jeszcze raz zacznij z nim gadac
dawid000
11-08-2007, 20:06
najlepiej wez krzeslo i zrob jebuta jak w tym komiksie nowym ;]
od kiedy z carlin facce moga na edron plywac rzal postman jest only pacc
Zlatan1988
11-08-2007, 22:07
od kiedy z carlin facce moga na edron plywac rzal postman jest only pacc
On zaczal postmana majac facc ale teraz ma juz wykupionego pacca lub planuje to zrobic:p...czytaj ze zrozumieniem:)
a co do questu. Wydaje mi sie ze nie musisz isc ponownie do kevina.
Avallach
11-08-2007, 22:09
jedyne co musisz to odrazu wykonac misje jak aktywujesz pacc, bo jesli poplyniesz gdzies niezgodnie z jego wskazowkami to juz postmana nie ma.
mysticsorc
12-08-2007, 13:23
Dzięki Avallach też myślałem tak zrobić .Temat do zamknięcia.
jedyne co musisz to odrazu wykonac misje jak aktywujesz pacc, bo jesli poplyniesz gdzies niezgodnie z jego wskazowkami to juz postmana nie ma.
Mam pewne wątpliwości.
Ponieważ kiedyś robiliśmy z kuzynem razem misję listonosza. Ja zrobiłem ją bezbłędnie(~6godzin). Natomiast on coś pomieszał i zrobił coś źle. Żeby naprawić błąd musiał powtórzyć cała misję od początku.
Czyli według mnie ty miałbyś tak samo.
Na przykład jak najpierw trzeba z Carlin-Edron pózniej Edron-Thais i coś dalej a ty na przykład zrobisz Carlin-Edron-Venore to myślę że będiesz musiał wrucić do początku;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.